2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa canim masallahh kizina allah bagislasin
Mart anneleri oldu subat anneleri

canım yaa çok sevindim, o gün bugündür seni merak ediyorduk, ama ses soluk çıkmayınca kesin doğum yaptığına hükmetmiştik, Rabbim evladını sana bağışlasın, hayırlı sağlıklı uzuuun ömürler versin

yapıyorummm..hep açık cammm..ama ı ıh

Ne bılıyım bende mobılyacının bana dedıklerını sana satıyorum:)) Gercı bızım mobılyacı cok ıddalıı sana geldıgnde 1 hafta surmez butun kokusu cıkar dıyee temınatta bulunduu bız ımalattan sonra onları havalandırıoruz oyle teslım edıorz dedı deee bakalm işte oda gelnce belllı olcak:))) Benm odamın gelmesınde pek bısey kalmadı hee 8 10 mart gıbı beklıyoruz ınsallah:)))

canımmmmm hayırlı olsun kavusmussun dünyalar güzeli kızına. ohhh kilosu boyu masallah,Allah nazarlardan saklasın darısı basımaaa

Hepinize çok teşekkürler kızlar.....Darısı başınıza......Çok zormuş ama :))) yarasa gibi oldum 5 gündür,benim cimcime hiç uyutmuyor tam bir gazmannnnn:))))))))

yaaa kasık agrın devam demek ben korkuyorum kuzum burda aradın mı sen doktorunu? gerçi agrılar düzenli sıklıkla degilse sorun yok ama işte heyecan yapıyo insan.

evet canım devam kasık ağrılarım ama banada bi rahatlık geldi sorma gitsin şimdi suyum gelse hiç panik yapmam heralde ama bana kalırsa yarın öbürgün gelecek benim kız :) bu arada hala doktoru aramadım neyime güveniyosam :)

refikacım çok sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.Böyle giderse hepimiz şubatta doğurucaz :)

ay canımmm maşallah gözün aydın..merak etmiştik seni..Allah analı babalı büyütsün..gayet kilo bo gayet iyi maşallah

kızlar sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki alıntı yapamadım..

derin geçmiş olsun kaza atlatmışsınız..size bişey olmamaş şükür ki..

kızlar sevgiiler günü genel anlamda güzel geçmiş sevindim adınıza..

bizim akşamımız az keyifsiz geçti..dün çok yormuşum kendimi..kasılmalarım oldu,korktuk az..sabah da doktora gittik bi muayeneden geçtik..nsteye de girdim sancı çıkmadı..ama o an hissettiğim kasımalar olmadı hiç..neyse ciddi bişey olsa çıkardı heralde..aman herkes dikkat etsin kendine fazla hareket iyi olmuyor..

güneşcim seninki sürprizsiz gelmemiş güzel geçmiş akşamınız sevindim canım..

bu arada skr odan çok güzel olmuş güle güle kullansın kuzucuk..

ayşencim sizin odanız da hayırlı olsun..güle güle büyüsünler odalarında inşallah

pek çok güzel yorum var kızlar..hepsine cevap veremesek de ayrı ayrı keyif veriyor hepsi..

hepiniz kendinize dikkat edin..ben ara ara yatarken okuycam..bugün genel olarak dinleneyim istiyorum..

uuu daha varmış yaaaa...bak arada doğurmayasın..ne okadar uzağa attın tarihi..daha gelicek yerleşicek..şimdi doğursan bebek koltukta yatcak valla....

selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm

uuu daha varmış yaaaa...bak arada doğurmayasın..ne okadar uzağa attın tarihi..daha gelicek yerleşicek..şimdi doğursan bebek koltukta yatcak valla....

Iyıde ben napım annem ne bılım admlr 60 gnde yapıolr mobılyayı bıleydım daha erken gıderdım hemen gelıo sandım ben:)) 60 gn yapım suremız var dedı sanırım havalandırmasıda ıcındyse ıste oda uzun surmesı ıcın bı sebp olabılr:)) Yerlesmesını dusunmuorum 2 gun surer yardımcı meleklerım cok:) Gelmzsede gonderırım kocamı salonaa alır yatrm oglumu aşaaa:)))

gözün aydıınnnnnnnnn...seni merak etmiştikk....kokla tombikleri yerimizee

Aman ALLAH ım bugun ne guzl bır gun:)) Doguran doguranaaaaa tebrık ederım canım hayırlı olsun. ALLAH analı babalı buyutsun meleklerını:) Masallah nazar degmesın mınık böceklerıne

hamileliğim boyunca ve şuanda da günde sadece suyu 5 litre içiyorum, bunun dışındada süt bitki çayı vs sıvı giriyor vücuda ama enfeksiyondan kurtulamadım, sıvı alımı önemli ama vücut üretiyorsa senn ne yaparsan yap çözüm yok, bitkisel ne varsa kullandım ilaçların yanında, popom delik deşikti artık ve en uzun enfeksiyonsuz sürem 10 gündü düşün yani, hiç takılma ve aa yine mi de geç başka türlü kafayı yersin, ilk başlarda bende benim yüzümden diye kendimi suçluyordum ama benim yüzümden olmadığını idrak etmem uzun sürmedi.

yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm

bizimkide uzun süre çıkmadı, kapısını hep açık tut ayrıca sabun koy dolabın içine direkt hacı şakir kalıpta koyabilirsin, rendeleyip birşeye sarıpta koyabilirsin , eşyalara sinsede birşey olmaz eve geldiğiniz gün başlayacaksınız makine çalıştırmaya , hiç kalıntı kalmaz merak etme, ben hergün bir makine yıkayıp asıp ütülüyorum, özellikle ağız silme mendili tüketimi çok bizde, her beslenmede en az 1 tane, ne kadar çok iyi olursa o kadar iyiymiş, 2 paket mermer şah ımız vardı, 1 paket pazen, 1 pakette e-bebek ten aldı eşim, en güzeli e- bebekte satılan, mermer şahı sevmedim diğerlerinin yanında çok sert, benim yüzüme bile sert geldi.

hayırlı olsunnn canımmm, ne güzel gelmiş minikler,Allah uzunn mutlu bir ömür nasip etsin inşallahh. darısı basımıza hayırlısı ileee. resimleri yokmu görseydik biiii isimleri de masallah cok uyumlu olmus.

hheeee sende hatice sultan gibi boğ çocuğu sonra..allah korusun...yanına alma sakın bebeği..uyku hali..anlamazsın bile...çüş onlarda 60 günde ne yapıyolar yani...bizimkini 20 günde yaptılar..hatta bitti ben bi sürede teslim almadım odayı boyicas die..

nasıl yani, 14 şubat diyordun, süpriz mi yaptılar, canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, sana bağışlasın, bu arada isimler çok hoş ve uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…