- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.361
Aaa canim masallahh kizina allah bagislasinMerhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Yok cok uzun degılm 170 ama daha uzun goruo ınsnlar saolsun:)) Esıne acıl sıfalar dılerım canım ınsallah en ıyı sekılde atlatır. Bende oyle cok dedım annemm ahh evlencm 4 sene cocuk ıstemıorum katıyen bılmem neee yırtndım durdm kocamda ablası her sene 1 tane dogrdugu ıcın okdr ozendıkı bıde onunla evlenen butun arkılerı dogurdu hep baba oldulr oda bızımde olsn dıye dıyeee ıkna ettı benı yoksa benm yasımda evlılıgmde musaıttı bebek yapmamaya neyse karar verdık dr bı gıttım yasayan ölu oldugumu ogrendım kendımı toplamam 1 yıl surdu o 1 yılın sonundada ALLAH nasıp ettı bocegımı bıze:) Ve hamıle kaldıgmı ogrendıgımde neden daha once yapmadım dıye kendıme kızdım kı bunu bana dıyenlere heeee cook dıyıp gecıodum:)) ama gercktn bu cocuk baska bıseymıs ALLAH ısteyen herkese nasıp etsn eksıklıgını vermesın
Aminnn Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallahh. canım kocam kurtulcak en azından agrıdan ona seviniyorum , o da benm dogum yapcagım hastane de kadıköy şifada ameliyat olcak. o yuzden ne bilim içim rahat nedense şifaya cok güveniyorum cahil cesareti mi ne
bende senin gbi erken erken dedim,24 yasındayım yeni evliyim azcık daha evliligime doyayım dedm ama işte nasip, şimdide asıl evliligin bebekle pekiştigini düşünüyorum. sanki bu dönemleri yasamadan önce ögrenci evi gbiymiş bzm ev,bizde kanka gbi(zaten birbirimize kanka dye hitap ediyorduk,aynı bankanın aynı subesinde arkadaslıktan doğan bir evlilik oldugu için) İyikide hamile kalmısız yavrum ya cidden böle artık kendimi daha büyümüş hissediyorum,sorumluluk duygusundan sanırım. sizde yine sık sık dogum varmıs bizde yoktu,kocamda bende düşünmüyorduk.hatta benm adetim 3 hafta geçti ben hala test almamıstım aklıma bile gelmedigi için. arkadasım zorla aldırdı,yaptık sadece bakakaldık kocamla birbirimize,öle sevinçle sarılamadık şoktan. ama şimdi oo oo dünyalar bizim
canım yaa çok sevindim, o gün bugündür seni merak ediyorduk, ama ses soluk çıkmayınca kesin doğum yaptığına hükmetmiştik, Rabbim evladını sana bağışlasın, hayırlı sağlıklı uzuuun ömürler versinMerhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
yapıyorummm..hep açık cammm..ama ı ıh
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Aminnn Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallahh. canım kocam kurtulcak en azından agrıdan ona seviniyorum , o da benm dogum yapcagım hastane de kadıköy şifada ameliyat olcak. o yuzden ne bilim içim rahat nedense şifaya cok güveniyorum cahil cesareti mi ne
bende senin gbi erken erken dedim,24 yasındayım yeni evliyim azcık daha evliligime doyayım dedm ama işte nasip, şimdide asıl evliligin bebekle pekiştigini düşünüyorum. sanki bu dönemleri yasamadan önce ögrenci evi gbiymiş bzm ev,bizde kanka gbi(zaten birbirimize kanka dye hitap ediyorduk,aynı bankanın aynı subesinde arkadaslıktan doğan bir evlilik oldugu için) İyikide hamile kalmısız yavrum ya cidden böle artık kendimi daha büyümüş hissediyorum,sorumluluk duygusundan sanırım. sizde yine sık sık dogum varmıs bizde yoktu,kocamda bende düşünmüyorduk.hatta benm adetim 3 hafta geçti ben hala test almamıstım aklıma bile gelmedigi için. arkadasım zorla aldırdı,yaptık sadece bakakaldık kocamla birbirimize,öle sevinçle sarılamadık şoktan. ama şimdi oo oo dünyalar bizim
Bebek olmadan aıle olmak dıye bısey soz konusu olamazkı:) Bende ılk denememızdı test bıle yapmazdım yaa ramazana gırcem kafam rahat olsn oruc tutrken dıyee troıdıme baktırrken kanda gebelk testı yaptrdım ALLAH nasıp ettı ıste:)) ben ogrendıgımde okdr basydıkı ne kese ne bısey rahım kalınlasmıs okkaa:)) Cok basında ogrenmek zor oluo bıdaha boyle bı deneme yaparsm hıc kasmıcmm gıdınce hersyını gormek ıstıorum o bekleme kısmı ınsanı cok gerıo:))
yaaa kasık agrın devam demek ben korkuyorum kuzum burda aradın mı sen doktorunu? gerçi agrılar düzenli sıklıkla degilse sorun yok ama işte heyecan yapıyo insan.
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Ne bılıyım bende mobılyacının bana dedıklerını sana satıyorum:)) Gercı bızım mobılyacı cok ıddalıı sana geldıgnde 1 hafta surmez butun kokusu cıkar dıyee temınatta bulunduu bız ımalattan sonra onları havalandırıoruz oyle teslım edıorz dedı deee bakalm işte oda gelnce belllı olcak:))) Benm odamın gelmesınde pek bısey kalmadı hee 8 10 mart gıbı beklıyoruz ınsallah:)))
Bebek olmadan aıle olmak dıye bısey soz konusu olamazkı:) Bende ılk denememızdı test bıle yapmazdım yaa ramazana gırcem kafam rahat olsn oruc tutrken dıyee troıdıme baktırrken kanda gebelk testı yaptrdım ALLAH nasıp ettı ıste:)) ben ogrendıgımde okdr basydıkı ne kese ne bısey rahım kalınlasmıs okkaa:)) Cok basında ogrenmek zor oluo bıdaha boyle bı deneme yaparsm hıc kasmıcmm gıdınce hersyını gormek ıstıorum o bekleme kısmı ınsanı cok gerıo:))
kısmet işte seninde,tiroit derken bebek haberi aldın,kısmetinde kaderinde varmıs anne olmak erken yasta.ben gittimde de bebek 7 haftalıktı ama kese vardı sadece. mal doktor da dıs gebelik bilmem ne beynimi yemişti. tamam olanlı degildi ama oluncada kaybetmek ,Allah korusun. 1 haftamız var dedi yoksa kürtaj. haydaa dedim dur daha bi neki,Allaha bin şükür baska doktora gttm vajinal baktı kalp atıslarını da ölçebildi. bencede eger bir daha cesaret edebilirsekk bekleyelim öle gidelim hersey tamam olsun
uuu daha varmış yaaaa...bak arada doğurmayasın..ne okadar uzağa attın tarihi..daha gelicek yerleşicek..şimdi doğursan bebek koltukta yatcak valla....
evet canım devam kasık ağrılarım ama banada bi rahatlık geldi sorma gitsin şimdi suyum gelse hiç panik yapmam heralde ama bana kalırsa yarın öbürgün gelecek benim kız :) bu arada hala doktoru aramadım neyime güveniyosam :)
ne güzel aslında stres yapmaman,sonucta vaktin yaklastı birde su gelse bile hemen dogmuyorki bebek yine kafadan bir kaç saatin var. ayyy ne güzel sende kavuscaksın yakında yavrunaaaa.sen ara annem doktorunu belki adam gel dicekk,gitmişsen kızınıda görürsün işte
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
içimi rahatlattın.bende hamileliğimin başından beri 3. Antibiyotiğimi alıyorum.içimde hiç rahat değil.eşimde dün senin suçun su içmiyorsun iltihap oluyor antibiyotiğe başlıyorsun dedi.canım sıkıldı. Allah korusun bebeğim kötü etkilense suç bendemi olacak.çok kafama taktımda üzüldümde yani.inşallah sağ salim doğururuzda hepimiz.senin bebişde sağlıklıca büyüsün inşallah.sürekli girip yazmaya fırsat vermiyo benim oğluşumda okuyorum hep nasıl olduğunuzu neler yaşadığınızı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm
Iyıde ben napım annem ne bılım admlr 60 gnde yapıolr mobılyayı bıleydım daha erken gıderdım hemen gelıo sandım ben:)) 60 gn yapım suremız var dedı sanırım havalandırmasıda ıcındyse ıste oda uzun surmesı ıcın bı sebp olabılr:)) Yerlesmesını dusunmuorum 2 gun surer yardımcı meleklerım cok:) Gelmzsede gonderırım kocamı salonaa alır yatrm oglumu aşaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?