- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.381
kısmet işte seninde,tiroit derken bebek haberi aldın,kısmetinde kaderinde varmıs anne olmak erken yasta.ben gittimde de bebek 7 haftalıktı ama kese vardı sadece. mal doktor da dıs gebelik bilmem ne beynimi yemişti. tamam olanlı degildi ama oluncada kaybetmek ,Allah korusun. 1 haftamız var dedi yoksa kürtaj. haydaa dedim dur daha bi neki,Allaha bin şükür baska doktora gttm vajinal baktı kalp atıslarını da ölçebildi. bencede eger bir daha cesaret edebilirsekk bekleyelim öle gidelim hersey tamam olsun
Bende kesyı gordum kalp atısını duymadk dedı alttn bakalm ıstermısın dedım nedıosun alttn ustten nerden duyulcksa bak:))) Ben hamıle oldugumu ogrendım bıdaha gıdıp 15 gn sonra gordum kesemı yaa erken ogrenmek hıc ıyı bısey degılBıdaha hıc acele etmıcm dıorumda gercı benmkı gec dollenme oldugu ıcın öyle oldu normlde ınsnlr o 1 aylk donemı hamıle olrk gecırıo ogrendıklrınde 5 6 haftalk hamıle oluolr kesyıde goruolr bende guzel bı rahım kalınlasması gormustum cok sukr:))))
canım ben burda bir yerde çocuk odaları konusuna bakarken sirkeli su ile silindiğinde kokunun gittiğini okumuştum, bir dene istersen, camları açınca sirke kokusuda hemen gidiyor zatenhheeee sende hatice sultan gibi boğ çocuğu sonra..allah korusun...yanına alma sakın bebeği..uyku hali..anlamazsın bile...çüş onlarda 60 günde ne yapıyolar yani...bizimkini 20 günde yaptılar..hatta bitti ben bi sürede teslim almadım odayı boyicas die..
hheeee sende hatice sultan gibi boğ çocuğu sonra..allah korusun...yanına alma sakın bebeği..uyku hali..anlamazsın bile...çüş onlarda 60 günde ne yapıyolar yani...bizimkini 20 günde yaptılar..hatta bitti ben bi sürede teslim almadım odayı boyicas die..
canım ben burda bir yerde çocuk odaları konusuna bakarken sirkeli su ile silindiğinde kokunun gittiğini okumuştum, bir dene istersen, camları açınca sirke kokusuda hemen gidiyor zaten
suyun içine bir kaç damla katılıyor, suyun içindede zaten rengi o kadar belli olmuyor, ama yinede rikse girmemek laızm, bence mobilyanın görünmeyen iç kısmında küçük bir yerde dene, eğer renginde sararma olmazsa yaparsın, çünkü mobilyadan mobilyayada fark oluyor:44::44:onu bende duydum ama benim mobilyalar beyaz...sirke sarartır mı die korkuyorum..suyla mı karıştırıyoruz onu
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
evet canım devam kasık ağrılarım ama banada bi rahatlık geldi sorma gitsin şimdi suyum gelse hiç panik yapmam heralde ama bana kalırsa yarın öbürgün gelecek benim kız :) bu arada hala doktoru aramadım neyime güveniyosam :)
ne güzel aslında stres yapmaman,sonucta vaktin yaklastı birde su gelse bile hemen dogmuyorki bebek yine kafadan bir kaç saatin var. ayyy ne güzel sende kavuscaksın yakında yavrunaaaa.sen ara annem doktorunu belki adam gel dicekk,gitmişsen kızınıda görürsün işte
evet galiba hemen doğum yapılmıyor ya ona güveniyorum suyum gelse duşa girerim hazırlanırım falan diye düşünüyorum kasık ağrılarım da azaldı iyice senin heyecanın benide heyecanlandırdı valla ama birbirini hiç tanımayan insanların iyi güzel dileklerde bulunması onun için heyecanlanaması üzülmesi çok güzel bi duyguymuş gerçekten yaa
Bende kesyı gordum kalp atısını duymadk dedı alttn bakalm ıstermısın dedım nedıosun alttn ustten nerden duyulcksa bak:))) Ben hamıle oldugumu ogrendım bıdaha gıdıp 15 gn sonra gordum kesemı yaa erken ogrenmek hıc ıyı bısey degılBıdaha hıc acele etmıcm dıorumda gercı benmkı gec dollenme oldugu ıcın öyle oldu normlde ınsnlr o 1 aylk donemı hamıle olrk gecırıo ogrendıklrınde 5 6 haftalk hamıle oluolr kesyıde goruolr bende guzel bı rahım kalınlasması gormustum cok sukr:))))
olsun rahim kalınlasması görmüşte olsan sonucta umut umuttur. bak sonra naptı yavrun hopp cıkageldi dünyana.
ya kuzum ben o geç döllenmeden anlamıyorum nedir nasıl birşeydir. benimde olma ihtimali var adına bakarsam,çünkü ben apandisit ameliyatı oldum dogal olarak 15 gün birliktelik yok,ama hesaplamalara göre tam o 15 gün içine geliyo. yok diyorum doktora ama nasıl anlatıcam acık secik yok,demekki var diyo gülüyodiyorum ya öle bi zaman denk geliyorki sat , benm tarihim falan yok. ameliyata girdigimde de reglim 4. günündeydim.
hepinize ayrı ayrı tşk. ederim kızlarrr 14 şubatta geleceklerdii süpriz yaptılar 1 gün önce geldilerrr çok güzel duygularrr bunlarrr darısı sizee olsunn inş...
Hepinize çok teşekkürler kızlar.....Darısı başınıza......Çok zormuş ama :))) yarasa gibi oldum 5 gündür,benim cimcime hiç uyutmuyor tam bir gazmannnnn:))))))))
evet galiba hemen doğum yapılmıyor ya ona güveniyorum suyum gelse duşa girerim hazırlanırım falan diye düşünüyorum kasık ağrılarım da azaldı iyice senin heyecanın benide heyecanlandırdı valla ama birbirini hiç tanımayan insanların iyi güzel dileklerde bulunması onun için heyecanlanaması üzülmesi çok güzel bi duyguymuş gerçekten yaa
yok yok dur sen bana bakma ben telaslıyım,sen sakinligini koru baksana dus alırım diyorsun daha ne dicen,dus herhalde o anda aklıma gelecek en son sey olur. ağlaya ağlaya kosardım taksiyeohh agrılarında azalmıs dursun minnoş az daha aferin ona ya valla kuzum bende burda bi acayip oluyorum sanki hepiniz kardesimsiniz ve benim gerçekten yegen lerim geliyo,heyecan ortak keder ortak. Allah bozmasın birlikteligimizi inşallahh
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Hepinize çok teşekkürler kızlar.....Darısı başınıza......Çok zormuş ama :))) yarasa gibi oldum 5 gündür,benim cimcime hiç uyutmuyor tam bir gazmannnnn:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
canım ben burda bir yerde çocuk odaları konusuna bakarken sirkeli su ile silindiğinde kokunun gittiğini okumuştum, bir dene istersen, camları açınca sirke kokusuda hemen gidiyor zaten
kızlar biz randemuza gittik sabah.. Dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
Bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
Sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
Canım gaz ile verdiğin bilgiler içinde sağol, hemen kopyaladım, pcye kaydettimhayırlı olsun canım, aramıza katıldın sende :)
gaz içinde hemen tavsiyede bulunayım, 3 gün çok şiddetli çektik sonra şu yaptıklarımdan dolayı sorun ortadan kalktı.
ben toz alırken sadece suya elma sirkesi koyuyorum koku camları açmasanda hemen gidiyor, hatta bebeğin kıyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanmayıp yine elma sirkesi, sirke her derde deva,
"erkan şamcı" diye aratın kızlar videolarını izleyin ben adamın her dediğini yapıyorum, zaten bana ekolojik organik demeyin bok sineği gibi çakılıyorum :))))
kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
yok yok dur sen bana bakma ben telaslıyım,sen sakinligini koru baksana dus alırım diyorsun daha ne dicen,dus herhalde o anda aklıma gelecek en son sey olur. ağlaya ağlaya kosardım taksiyeohh agrılarında azalmıs dursun minnoş az daha aferin ona ya valla kuzum bende burda bi acayip oluyorum sanki hepiniz kardesimsiniz ve benim gerçekten yegen lerim geliyo,heyecan ortak keder ortak. Allah bozmasın birlikteligimizi inşallahh
Ne bıleyım annem heralde yumrtlama donemnde degılde adet donemıne yakn bı donemde olan dollenmeye dıyolar:)) Valla ben cok muntazam calstım ama ozaman olsa test yaptrdgmda hemen cıkms olması lazmdı dıorummm ama belkıde degıldr ne bılmm yaaa anlamadm o degılde tatılde aqua parklrda kndımı ordn oraya attım mnk böcegıme bısey olaydı ben napardımpofr pofr sıgra ıctm hattaa kocama yemeklrden mıdem bulandı bu koku ne sen alıomsn flnda dedım ama aklmn ucundn hamılelk gecmıo ılk denemede olmaz yanıı hep oyle dusunuorum:)) Ama ıcımde hep olma ıhtmalıne karsı hıc ılac kullanmadım en son ertesı gun kan verıcm dıyee bacagıma surdgm ınceltıcı kremı bıle surmemle sılmem bır oldu:)))
msj yanls yere oldu ama sen anldn ne dmk ıstedımı :))))
canım inşaAllah hayırlı zamanda sağlıcakla alırsın bebişini kucağına, bu arada doğumdaki kilosuna takılmayın bence, benim arkadaşın kardeşi ikibuçuk kilo doğmuştu, ben o zaman 9 yaşındaydım, minicik gibi gelirdi, kız şimdi 20 yaşında ve 1.75 boyunda, o dönem yurt dışında olduğum için uzun zaman görememiştim ve görünce hayretler içinde kalmıştımkızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?