2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben burda bir yerde çocuk odaları konusuna bakarken sirkeli su ile silindiğinde kokunun gittiğini okumuştum, bir dene istersen, camları açınca sirke kokusuda hemen gidiyor zaten

Son düzenleme:
hepinize ayrı ayrı tşk. ederim kızlarrr 14 şubatta geleceklerdii süpriz yaptılar 1 gün önce geldilerrr çok güzel duygularrr bunlarrr darısı sizee olsunn inş...

Ben ne bıleyım annemmm admlrın calısma stılı oyms bıde sey dedı tabı daha oncekı sparıslerımzde var bılmem neee ıste bende ozamn dedımkı e sen okdr gec getrcnkı ben nasıl havalndrcm onu oda dedı sana 1 hafta yeter cunku bz onu havalandırıp oyle teslm edıoruz bıde boyasınıda ovmstu soyle boyle kokmıck dıye bakalm gelınce gorcez:)) Ben uyku halıı cocugumaa bısey yapmam ben mumya gıbı yatrım annem hattaa aklıma koyım hıc harkt etmeden nasıl yattysm oyle kalkarım:)) uykusuzlktan olsmde cok hafıftr uykm sorun olmaz cogu cogu acrm mısafr koltugunu onu yukrı kendım asa yatrım yerım o böcegı ben annesı yer onuuu aycaa gelıoo bebegnnn kızımmmm ne guzl:)))

canım ben burda bir yerde çocuk odaları konusuna bakarken sirkeli su ile silindiğinde kokunun gittiğini okumuştum, bir dene istersen, camları açınca sirke kokusuda hemen gidiyor zaten

onu bende duydum ama benim mobilyalar beyaz...sirke sarartır mı die korkuyorum..suyla mı karıştırıyoruz onu

onu bende duydum ama benim mobilyalar beyaz...sirke sarartır mı die korkuyorum..suyla mı karıştırıyoruz onu
suyun içine bir kaç damla katılıyor, suyun içindede zaten rengi o kadar belli olmuyor, ama yinede rikse girmemek laızm, bence mobilyanın görünmeyen iç kısmında küçük bir yerde dene, eğer renginde sararma olmazsa yaparsın, çünkü mobilyadan mobilyayada fark oluyor:44::44:

Amanda aman gelmiş mi bebişler ada ve kumsal bebek sağlıklı uzun ömürlü annesi ve babasıyla mutlu huzurlu bir ömür geçirirler inşallah fırsat buldukça bizede yaz tecrübelerinden faydalanmak isteriz canım

hepinize ayrı ayrı tşk. ederim kızlarrr 14 şubatta geleceklerdii süpriz yaptılar 1 gün önce geldilerrr çok güzel duygularrr bunlarrr darısı sizee olsunn inş...

Hepinize çok teşekkürler kızlar.....Darısı başınıza......Çok zormuş ama :))) yarasa gibi oldum 5 gündür,benim cimcime hiç uyutmuyor tam bir gazmannnnn:))))))))

Uhde'cim Refika'cım maşallah kuzucuklara,darısı bizlerin başına zamanında sağlıkla alalım bizler de kuzuları kucağımıza

kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...

bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..

sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:

Hepinize çok teşekkürler kızlar.....Darısı başınıza......Çok zormuş ama :))) yarasa gibi oldum 5 gündür,benim cimcime hiç uyutmuyor tam bir gazmannnnn:))))))))

hayırlı olsun canım, aramıza katıldın sende :)

gaz içinde hemen tavsiyede bulunayım, 3 gün çok şiddetli çektik sonra şu yaptıklarımdan dolayı sorun ortadan kalktı.

1- sütün olsun diye sana dayatılan herşeyi yemiyeceksin, sana gaz yaptığını bildiğin şeyleri komple keseceksin, mesela bana süt gaz yapmaz ama herkese yapar bunun gibi sana özel gaz yapan ve yapmayanları az çok bilirisn bunlara dikkat et.

ayrıca genele geçer gaz yapıcılarda uzak dur, salataya kıvırcık ve dereotu dışında birşey koymayın, roka yeşil soğan sarımsak hep gaz yapıyor. öyle çok sebze yemeği yeme brokoli karnabahar her türlü lahana ve birçok sebzeyi eve sokma.

ben 1 haftadır sebze yemeği kestim mesela, peynir yumurta ve zeytinli kahvaltı, öğlen sadece komposto yiyorum kayısı veya elma veya ayva, akşamda et veya tavuk yanında pirinç veya bulgur pilavı, ayrıca sabah aç karnına milupanın çayını içiyorum içinde rezene kimyon anason var gazı alıyor, bu sayede kızımın o acı çekmeleri sona erdi.

sütüm olur mu ki böyle beslenmede diye düşünme, ne kadar çok su içersen o kadar çok sütün olur, sütün tek olayı su içmek.

birde maydonoz,patates,bezelye asla tüketme sütü azaltıp kesiyor , bana en enteresan geleni bunlardı

bal kabağıda süper süt yapıyor, ben tatlısını yiyorum, gaz yapmıyor umarım sizede yapmaz, üzerine tahinde koy bomba oluyor,

ayrıca şu yazıyıda buraya yapıştırayım,

Emziren kadınların sütlerini azaltmak amacıyla nane, maydanoz, şeker kamışı, ararot, mısır, şalgam ve arpa kullanabilecekleri gibi sirke ve limon sularını aşırı tüketerek de bunu başarabilirler.

Civanperçemi, kuzukulağı, kara cevizin yanı sıra patates, bezelye gibi gıdalar da içerdiği nişasta nedeniyle anne sütünü azaltmada rol oynar.

Anne sütünü azaltmak amacıyla kullanılan adaçayı da oldukça etkili bir bitki çayıdır.

gözün aydın canım, ikiz de ayrı bir zevktir, hiç boşluğun olmaz şimdi bir ona bir ona , tebrik ederim canım seni dikkat et kendine.

ben toz alırken sadece suya elma sirkesi koyuyorum koku camları açmasanda hemen gidiyor, hatta bebeğin kıyafetlerini yıkarken yumuşatıcı kullanmayıp yine elma sirkesi, sirke her derde deva,

"erkan şamcı" diye aratın kızlar videolarını izleyin ben adamın her dediğini yapıyorum, zaten bana ekolojik organik demeyin bok sineği gibi çakılıyorum :))))

canım doğum kilosuyla ilerde minyon olmanın alakası yok.bende 2500 gram doğmuşum, şimdi boyum 1,65...normal yani...bi çok kişi var böyle...doğduktan sonra toparlar inşallah...

Canım gaz ile verdiğin bilgiler içinde sağol, hemen kopyaladım, pcye kaydettim

bu arada bazı yerlerde bende kullanıyorum, ama evi silerken,çamaşır yıkarken kullanmak hiç aklıma gelmmeişti, bende yapayım

aaa okumamış olayım bunları, ne demek öyle doğarsa öyle kalırmı vs vs, tabiki öyle birşey olmaz, ayrıca ultrason ölçümleri ile doğum kiloloarı çok fark ediyor benim kızım doğmadan 4 saat önceki kilosundan 400 gr eksik doğdu zaten 1930 gr lık bir kuştu...

kilo olayını kafaya takma yani, sen beslenmemiş olsan dikkat etmemiş olsan bir nebze suçlamak için kendini elinde sebebin olurdu ama ne öyle bir durum var nede eline aldığın düşük kilolu bir bebeğin var, hele bir doğsun anlarsın kilosunu ve öyle doğdu diye minyon olacak anlamına gelmez, gelemez...

hem öyle olursada olur, senin ne suçun var, allah onun kodunu öyle kodlamış sen sadece taşıyorsun unutma, kodlamıyorsun....

Son düzenleme:
canım inşaAllah hayırlı zamanda sağlıcakla alırsın bebişini kucağına, bu arada doğumdaki kilosuna takılmayın bence, benim arkadaşın kardeşi ikibuçuk kilo doğmuştu, ben o zaman 9 yaşındaydım, minicik gibi gelirdi, kız şimdi 20 yaşında ve 1.75 boyunda, o dönem yurt dışında olduğum için uzun zaman görememiştim ve görünce hayretler içinde kalmıştım

kuzenimde 4,100 gram doğdu, boyuda uzundu ve sanki uzun gdecek gibi duruyordu, şu an 17 yaşında ama 1,60ta kaldı, yani bebeğin doğum kilosunun ilerideki gelişimiyle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…