- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.401
ya bende temizlikte kimyasalları ne kadar az kullansam kardr diyenlerdenim, ama sonra lekeler, kirler çıkmayıncada yine onlara sarılıyorum"erkan şamcı" videoları
bu linkten ne kadar temizlik yazan video varsa izle duyduklarına inanamıyacaksın....
Kızlar ben rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorumya, az önce bi çocukla görüştüm, hiperaktif...annesi dediki 'karnımdayken aşırı hareketliydi zaten,doktorda demişti hiperaktif olcak' diye..çok şaşırdım...anne karnında nasıl koymuşlar teşhisi....korktum biraz da...benim oğlan da mütemadiyen hareket ediyo...yani 24 saatin heralde en az 17-18 saatinde hareketli...çok nadiren duruyo, uyuyo heralde...inşallah öyle olmaz...
Kızlar ben rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorumya, az önce bi çocukla görüştüm, hiperaktif...annesi dediki 'karnımdayken aşırı hareketliydi zaten,doktorda demişti hiperaktif olcak' diye..çok şaşırdım...anne karnında nasıl koymuşlar teşhisi....korktum biraz da...benim oğlan da mütemadiyen hareket ediyo...yani 24 saatin heralde en az 17-18 saatinde hareketli...çok nadiren duruyo, uyuyo heralde...inşallah öyle olmaz...
Ne bıleyım annem heralde yumrtlama donemnde degılde adet donemıne yakn bı donemde olan dollenmeye dıyolar:)) Valla ben cok muntazam calstım ama ozaman olsa test yaptrdgmda hemen cıkms olması lazmdı dıorummm ama belkıde degıldr ne bılmm yaaa anlamadm o degılde tatılde aqua parklrda kndımı ordn oraya attım mnk böcegıme bısey olaydı ben napardımpofr pofr sıgra ıctm hattaa kocama yemeklrden mıdem bulandı bu koku ne sen alıomsn flnda dedım ama aklmn ucundn hamılelk gecmıo ılk denemede olmaz yanıı hep oyle dusunuorum:)) Ama ıcımde hep olma ıhtmalıne karsı hıc ılac kullanmadım en son ertesı gun kan verıcm dıyee bacagıma surdgm ınceltıcı kremı bıle surmemle sılmem bır oldu:)))
msj yanls yere oldu ama sen anldn ne dmk ıstedımı :))))
amannn annem boşverek biz bunları nasıl oldugunu bilmesekte oldu hamileyiz hatta dogurmak üzereyizAllah korumus minigini gerçekten bakk,sende ihtimal dogrultusunda ilaç kullanmamıssın ama atmıssın kendini ordan oraya insan belirtiler olsada anlamıyor ki beklemedigi için. ohhh olmus ne ii olmussss gelmiş minikler hayatımıza.ilk denemede olmaz da ne demek hehehe deneme yanılma kızım bi dogsunn ahh ahhh söle doya doya koklayımm daha ne isterim. böle tam kokoş bi kızçe yapıcam onu,süslicem süslicem gezdircem. azcık büyüsün oje sürcem nedense en cok heveslendigim bir oje sürmek,bide böle etegin altına bezin üstüne süslü don giydirmek
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
burada arkadaşlar bugün bebişimin hareketleri yavaşladı,bugün hareket etmedi diye yazdıkça ben hayretler içinde okuyordum, çünkü benim oğluşumun hareketleri daha hiç yavaşlamadı, sürekli hareket halinde, gece gündüz, hatta diyorum bu çocuk ne zaman uyuyor şu an bile öyle hareketliki, birde ellerini, kollarını vücudumun heryerinde hissediyorum , bakalım nasıl bir bebiş olacak
kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
amannn annem boşverek biz bunları nasıl oldugunu bilmesekte oldu hamileyiz hatta dogurmak üzereyizAllah korumus minigini gerçekten bakk,sende ihtimal dogrultusunda ilaç kullanmamıssın ama atmıssın kendini ordan oraya insan belirtiler olsada anlamıyor ki beklemedigi için. ohhh olmus ne ii olmussss gelmiş minikler hayatımıza.ilk denemede olmaz da ne demek hehehe deneme yanılma kızım bi dogsunn ahh ahhh söle doya doya koklayımm daha ne isterim. böle tam kokoş bi kızçe yapıcam onu,süslicem süslicem gezdircem. azcık büyüsün oje sürcem nedense en cok heveslendigim bir oje sürmek,bide böle etegin altına bezin üstüne süslü don giydirmek
Oyyyyy yerım onun ojelerını:)) Bnde tayt gıyms kız cocuklrına bayılıorum bır kızım olmasını cooook ısterdım ama Rabbım boylesını uygun gordu oglm olck dıyede cok mutluyum:) Iykıde olms tabı ama annemın meshur bır lafı varr sen sımdı cook sevıosun dımı? evet annee ıcın ıcıne sıgmıo dımı? Evet anneee buyuynce boyle olmck cocuk dedıgın 15 e kadr ver yıyeyım 15 ten sonra öl yıyeyımdr kızımmmmmmmm:))
Dıo bana yaa cılgın bağyan:)) helekı kızmasın nıe 4 tane yaptımkı sankı bı faydasını goruorum der ahahah:)) Bende dıorum annee dunyanın kanunu bu benmkıde buyuyup evlenınce benı arayıp sorarsa ne alaa dıorum:))) yerım o mnk annemı benn canım benm o dun telefnda ben torunuma banyo havlusu aldımmm cok guzellll bılmem ne ballandıra ballandıra anlatıodu:)) Dedım yerım senın torununu bal böcegım benm
Uhdecim tebrik ederimmselam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
Kızlar gözünüz aydın Allah ömür versin,analı babalı büyüsün minikler.selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
Canım kilosuna takılma,kendini de suçlama önemli olan sağlıklı olması benim de oğlum olucak ve öyle çok kilosu yok.Sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra alır kiloyu merak etme.Eşin de sen de çok kısa değilsiniz boyu da kısa olmaz dert etme sen onu şimdiden.kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
Canım hiç öyle şey olur mu sen öyle düşünme.Anne karnında öyle teşhis mi konulurmuş.Doğan çocuğa zorlanıyolar teşhis koyarken.Kızlar ben rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorumya, az önce bi çocukla görüştüm, hiperaktif...annesi dediki 'karnımdayken aşırı hareketliydi zaten,doktorda demişti hiperaktif olcak' diye..çok şaşırdım...anne karnında nasıl koymuşlar teşhisi....korktum biraz da...benim oğlan da mütemadiyen hareket ediyo...yani 24 saatin heralde en az 17-18 saatinde hareketli...çok nadiren duruyo, uyuyo heralde...inşallah öyle olmaz...
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama lekeler de bazen çıkmıyo işteya bende temizlikte kimyasalları ne kadar az kullansam kardr diyenlerdenim, ama sonra lekeler, kirler çıkmayıncada yine onlara sarılıyorumburayı takip edeceğim, çok tşk ederim
Maşallah canım ne güzel işteburada arkadaşlar bugün bebişimin hareketleri yavaşladı,bugün hareket etmedi diye yazdıkça ben hayretler içinde okuyordum, çünkü benim oğluşumun hareketleri daha hiç yavaşlamadı, sürekli hareket halinde, gece gündüz, hatta diyorum bu çocuk ne zaman uyuyor şu an bile öyle hareketliki, birde ellerini, kollarını vücudumun heryerinde hissediyorum , bakalım nasıl bir bebiş olacak
"erkan şamcı" videoları
bu linkten ne kadar temizlik yazan video varsa izle duyduklarına inanamıyacaksın....
canım doğum kilosuyla ilerde minyon olmanın alakası yok.bende 2500 gram doğmuşum, şimdi boyum 1,65...normal yani...bi çok kişi var böyle...doğduktan sonra toparlar inşallah...
aaa okumamış olayım bunları, ne demek öyle doğarsa öyle kalırmı vs vs, tabiki öyle birşey olmaz, ayrıca ultrason ölçümleri ile doğum kiloloarı çok fark ediyor benim kızım doğmadan 4 saat önceki kilosundan 400 gr eksik doğdu zaten 1930 gr lık bir kuştu...
kilo olayını kafaya takma yani, sen beslenmemiş olsan dikkat etmemiş olsan bir nebze suçlamak için kendini elinde sebebin olurdu ama ne öyle bir durum var nede eline aldığın düşük kilolu bir bebeğin var, hele bir doğsun anlarsın kilosunu ve öyle doğdu diye minyon olacak anlamına gelmez, gelemez...
hem öyle olursada olur, senin ne suçun var, allah onun kodunu öyle kodlamış sen sadece taşıyorsun unutma, kodlamıyorsun....
canım inşaAllah hayırlı zamanda sağlıcakla alırsın bebişini kucağına, bu arada doğumdaki kilosuna takılmayın bence, benim arkadaşın kardeşi ikibuçuk kilo doğmuştu, ben o zaman 9 yaşındaydım, minicik gibi gelirdi, kız şimdi 20 yaşında ve 1.75 boyunda, o dönem yurt dışında olduğum için uzun zaman görememiştim ve görünce hayretler içinde kalmıştım
kuzenimde 4,100 gram doğdu, boyuda uzundu ve sanki uzun gdecek gibi duruyordu, şu an 17 yaşında ama 1,60ta kaldı, yani bebeğin doğum kilosunun ilerideki gelişimiyle alakası yok
dün bir soru sormuştum ama topik yoğun değildi birde sevgililer günü muhabbetinden kaynadı gitti...
şeyi merak ediyorum... hafta hafta hamilelik sitelerinde 36. haftadan sonra bebek fazla kilo almıyor görünüyor... yani haftada 100 gr gibi bir artma oluyor. böylemi oluyor takıntımdan değil merakımdan soruyorum...
Oyyyyy yerım onun ojelerını:)) Bnde tayt gıyms kız cocuklrına bayılıorum bır kızım olmasını cooook ısterdım ama Rabbım boylesını uygun gordu oglm olck dıyede cok mutluyum:) Iykıde olms tabı ama annemın meshur bır lafı varr sen sımdı cook sevıosun dımı? evet annee ıcın ıcıne sıgmıo dımı? Evet anneee buyuynce boyle olmck cocuk dedıgın 15 e kadr ver yıyeyım 15 ten sonra öl yıyeyımdr kızımmmmmmmm:))
Dıo bana yaa cılgın bağyan:)) helekı kızmasın nıe 4 tane yaptımkı sankı bı faydasını goruorum der ahahah:)) Bende dıorum annee dunyanın kanunu bu benmkıde buyuyup evlenınce benı arayıp sorarsa ne alaa dıorum:))) yerım o mnk annemı benn canım benm o dun telefnda ben torunuma banyo havlusu aldımmm cok guzellll bılmem ne ballandıra ballandıra anlatıodu:)) Dedım yerım senın torununu bal böcegım benm
ayyy yavrummm benim senin annende sölüyo slüyo ama torun dye de ölüyo ne güzel bak coookk sevilen bir oglun olcak.banyo havlusu almıs yavrum ya nasıl hevesli baksana.zaten bir senin annenin özlü sözleri birde Özlem in annesininbenim annemde sanki kendi cocugu hee karnımda cocuga kızsam anında müdahale,valla dogunca kendi evlerine götürürse hiç şaşırmam,evlerine beşikte aldı,geldiginde cocuk nerede yatcakmıs,kıyafetlerinin bir kısmını bize bırak diyo,zaten kızıma neredeyse 50 tane kazak hırka yelek ördü 2 ye böldü onlarıda duyanda cocuga hasret sancak 3 tane kızı var,ben evliyim digeri üniv. de bi tane evde var yetinmiyor kii
bende erkek isterdm kocam kız kız dye dua mı etti neyse kısmetimize kızımız olcak,cinsiyetini ögrendikten snra iice benimsiyorsun zaten. kız erkek hiçç farketmez derler ya aynen öyleymiş saglıklı olsunlar daaaa
valla dün okudum bu sorunu ama ben ayrıntılı ultrason dışında oğluşumun kilosunu hiç öğrenemedim, bu yüzden ne kadar kilo alır hiç bilgim yok:44: ayrıntılı ultrasonda 21-3 günlükken 458 gramdı:44:dün bir soru sormuştum ama topik yoğun değildi birde sevgililer günü muhabbetinden kaynadı gitti...
şeyi merak ediyorum... hafta hafta hamilelik sitelerinde 36. haftadan sonra bebek fazla kilo almıyor görünüyor... yani haftada 100 gr gibi bir artma oluyor. böylemi oluyor takıntımdan değil merakımdan soruyorum...
dün bir soru sormuştum ama topik yoğun değildi birde sevgililer günü muhabbetinden kaynadı gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?