2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorumya, az önce bi çocukla görüştüm, hiperaktif...annesi dediki 'karnımdayken aşırı hareketliydi zaten,doktorda demişti hiperaktif olcak' diye..çok şaşırdım...anne karnında nasıl koymuşlar teşhisi....korktum biraz da...benim oğlan da mütemadiyen hareket ediyo...yani 24 saatin heralde en az 17-18 saatinde hareketli...çok nadiren duruyo, uyuyo heralde...inşallah öyle olmaz...

Boylesınıde ılkkez duyuorum:)) Bence alakası yok tamamen tesaduftr karında oynayan cocugaa ılerde hıparaktf olck dıyen doktruda tebrık edıorum:)))

burada arkadaşlar bugün bebişimin hareketleri yavaşladı,bugün hareket etmedi diye yazdıkça ben hayretler içinde okuyordum, çünkü benim oğluşumun hareketleri daha hiç yavaşlamadı, sürekli hareket halinde, gece gündüz, hatta diyorum bu çocuk ne zaman uyuyor şu an bile öyle hareketliki, birde ellerini, kollarını vücudumun heryerinde hissediyorum, bakalım nasıl bir bebiş olacak

Son düzenleme:

canım ya aklımız hep sendeydi...
o gün anlamıştım ama senin doğum yapacağını zaten gelmeyince anlamıştık...
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin...

ya gözlerim doldu he... uhde çok sevindim bebeklerin dünyaya gelmiş...
sizleri tanımadan bu kadar benimsemek ne ilginç... kendi kardeşim doğum yapmış gibi seviniyorum...
bebişlerin isimleride süpriz oldu ama harika son anda öğrensekte iyi oldu...
kendinize iyi bakın... sende bizler için dua et...
hayırlı uğurlu olsun. ömürleri uzun olsun canım...

sanırım senin bebiş benimki gbi . eger karnındayken belli oluyorsa ben yandım ki ne yandım benim sıpamın saatleri bile belli günde en fazla 1 saat uyuyordur yda uyurkende zıplıyor karnımda gece kuşu bizim kız

canım seni görünce randevunu soracaktım yazmışsın sonrasında... iyi güzel haberlerle gelmişsin canım... inşallah bebeğin biraz daha dayanır... dahada sağlıklı olsun bebişin...

dün bir soru sormuştum ama topik yoğun değildi birde sevgililer günü muhabbetinden kaynadı gitti...
şeyi merak ediyorum... hafta hafta hamilelik sitelerinde 36. haftadan sonra bebek fazla kilo almıyor görünüyor... yani haftada 100 gr gibi bir artma oluyor. böylemi oluyor takıntımdan değil merakımdan soruyorum...

Kızlar oturmaktan bır hal oldummm bıraz uzanayım:)))))))) Yok yok bı merdıven turu yapayım bıraz backlrımı esneteyım valla uyustum kaldım burda sabahtan berı:)) sonralıklan gelırım öptum sızıı şaaap şuuppp

Uhdecim tebrik ederimm
İsimleride pek guzel bebislerinin masallah.
Dogum hikayelerinizi vaktiniz oldukca yazin kizlar merak ediyorum

Kızlar gözünüz aydın Allah ömür versin,analı babalı büyüsün minikler.
Canım kilosuna takılma,kendini de suçlama önemli olan sağlıklı olması benim de oğlum olucak ve öyle çok kilosu yok.Sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra alır kiloyu merak etme.Eşin de sen de çok kısa değilsiniz boyu da kısa olmaz dert etme sen onu şimdiden.
Canım hiç öyle şey olur mu sen öyle düşünme.Anne karnında öyle teşhis mi konulurmuş.Doğan çocuğa zorlanıyolar teşhis koyarken.
ya bende temizlikte kimyasalları ne kadar az kullansam kardr diyenlerdenim, ama sonra lekeler, kirler çıkmayıncada yine onlara sarılıyorum burayı takip edeceğim, çok tşk ederim
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama lekeler de bazen çıkmıyo işte
Maşallah canım ne güzel işte,her bebek farklı birbirine benzemiyo....
"erkan şamcı" videoları

bu linkten ne kadar temizlik yazan video varsa izle duyduklarına inanamıyacaksın....

Ahhh bilgisayarımda sorun var videoları izleyemiyorum çok merak ettim...

canım doğum kilosuyla ilerde minyon olmanın alakası yok.bende 2500 gram doğmuşum, şimdi boyum 1,65...normal yani...bi çok kişi var böyle...doğduktan sonra toparlar inşallah...

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için.....dedim yaa kiloya pek takılmazdım hatta bu zamana kadar hep 1 hafta önden giderdi. hep iri bir bebek olcak diye beklerken minyon olacak denmesi şaşırtttı beni...son haftalarda çok da kilo almadı yani oğlum..

.tabi az kilolu doğurmanın da avantajları var normal doğumun kolay olur dedi dr um.zaten aşagıda çocuk dedi.. sancın başlar bir bakmıssın doğmuş dedi...kafası zaten kemiklerime öle bir baskı yapıyorki...

kendimize bakmaktan başka çözüm yok...ne yapabilirz ki başka..inşş sağlıklı hayırla gelir evlatlarımız...

Bilmiyordum canım ben bu aralar bakamıyorum,ama genelde bebek son ay çok kilo alır demezler mi hep öyle duydum.Öyleyse bizimki iyice minik doğar

valla dün okudum bu sorunu ama ben ayrıntılı ultrason dışında oğluşumun kilosunu hiç öğrenemedim, bu yüzden ne kadar kilo alır hiç bilgim yok:44: ayrıntılı ultrasonda 21-3 günlükken 458 gramdı:44:

canımm bende netten cok takip ediyorum,evet öyle yazıyor ama ne bilim benmde bildigim bebek son ayda cok kilo alır,yani doktorum öyle diyor,40 a kadar kilo alır iice diyor.

Selam kızlar, sabah bi açtım, bir kaç cevap yazdım, sonra yok oladum ortadan, yeni geldim,
uhde ve Refika, çok mutlu oldum, sağ salim doğurmuşsunuz, allah analı babalı mutlu ve sağlıklı eylesin, pek merak ediyorduk,
Limonlu kekciğim, sen de üzülme be bebeğim, kilo dediğin nedir ki, ben prematüre doğmuşum, ama berradan da küçük düşün, şimdi 1.70 boy ve sürekli rejim halinde bir beden,
Gamzeciğim, seni de her seferinde sevgi ve tebrikle okuyorum, ne güel şeyler paylaşıyorsun bizimle, saolasın,
Ayçacığım, sen de uçuğu dert etme, nazarlıkdır o, sen bana her zaman güçlü ve başarılı bir anne imajı verdin, küçücük uçuk mu yıldıracak seni,

limonlu_kek_

canımmm dogum kilosuyla boyuyla alakalı derlerdi gelişmesi ama öyle olmadıgına okdr cok tanık oldum ki. sen sıkma canını,50 cm altında doğan kısa olur derlerdi hep valla öyle degilmiş bir sürü örnek var etrafımda. kilosu da masallah yine öyle cok zayıfta degil. hele bi dogsun sen yedirir beslersin onu sonraaa topaç gbi olur güzel yavrun. özellikle birde sütüü alırsa ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…