2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Limonlu kekciğim, sen de üzülme be bebeğim, kilo dediğin nedir ki, ben prematüre doğmuşum, ama berradan da küçük düşün, şimdi 1.70 boy ve sürekli rejim halinde bir beden,
,
ben 4,150 gram kardeşm 4,800 gram doğmuşuz, hemde normal doğumla bebekliğimizde tombiş tombiş, ama ne zaman ergenlik çağına geldik bende kardeşimde hep kilo almaya çalışanlardan olduk, ben hep 168 boya 44-46 kiloydum, kardeşimde 186 boya 62-64 kilo ilk defa hamilelikte 58,5 kiloyu gördüm dediğin gibi doğum kilosu ile gelişimin hiiiç alakası yok, öenmli olan sağlıklı olmak

tatlım sağol.haklısın benim de çevremde dedğin gibi örnekler var ama insan acaba demekten kendini alamıyor...
inş hayırlısı ile hele bir doğsun da ben onu nasıl da beslerim...

CANIM KIRMIZI ARABA ÇOK DOĞRU Bİ SEÇİM.. ben de oğluşuma kırmızı gri karışık bi renkte aldım, seninle aynı sebeple...güle güle kullansın kuzucuğun..
bu arada skr odan çok güzel olmuş güle güle kullansın kuzucuk..
teşekkürler teyseleri sizler de güle güle kullanın.

gözleriniz aydın kızlar biz de sizleri merak ediyoduk neyse ki sağ salim gelmiş kuzucuklar. sağlıkla büyüsünler sıcak yuvalarında inş. darisi bizlerin başına.

canım ne takıyosun sen onu söyleyen çok mu bilinçli bi bayan ? doktr falan mı? hamileyken doktoru bi espri yapmıştır. cocuk da hiperaktif miştir tuttu diye düşünüyodur. benim doktrum her seferinde diyo ne kadar hareketli o kadar iyi diye. arada benim de aklıma gelmiyo değil. hiperaktif mi olcak bu çocuk diye benimki de çok hareketli maşallah. ama takmıyorum hem öyle bile olmuş olsa şu anda ne yapabiliriz ki ya da ne yaptık da öyle oldu? müdahale şansımız var mı? yok .. o zaman bunu dert edinmeye de gerek yok. ne çıkarsa bahtımıza dicez. sonuçta onlar bizim yavrularımız. kaldı ki öyle bi şey yoktur içini ferah tut

Son düzenleme:

çok şükür.Allah bağışlasın cnm. Analı babalı büyütün ayyy doğum haberlerini aldıkça bi mutlu oluyorum kii
en kısa zamanda doğum hikayelerini bekliyoruz kızlar.

oohhh. tarihler belli olmaya başladı. ne güzel. hayırlı olsun.

ekonomik koca bizimki full ekonomik ama. hiçbirşey almamış..Allahtan ben takmam böyle şeyleri, güler geçerim, hatta takılırım birlikte güleriz:)

nigoli cim ve d_m_f cim teşeküür ederim cevaplarınız için...

kendime ve yediklerime daha fazla dikkat edecem...bebek zaten çok aşagıdaymış.. dr demese de anlaşılıyor zaten göbeğimden...oğlum 4 hafta kadar dayansa keşke tabi sağlıklı olsunda...

Neyse arkadaşlar ben artık kaçar, bir kaç günün yorgunluğundan olsa gerek bugün canım hiç iş yapmak istemedi, ama kalksam iyi olacak, çünkü makinaya çamaşır atılacak, kuruyan çamaşırlar toplanıp ütülenecek ve akşama eşim gelincede sandığımdan annemin çeyizime yaptırdığı lohusa nevresim takımını çıkaracağız, ve yavaş yavaş bavul hazırlanacak, yarın son gün, inşaAllah cuma günü ankaradayım, ankarada olmak güzelde eşimden baya bir ayrı kalacağım, o dokunuyor inşaAllah tayinimiz ankaraya çıkarda ne ankaradan, ailemden ayrı kalırım nede kocamdan ayrı kalırım, bizim için dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın artık

Boylesınıde ılkkez duyuorum:)) Bence alakası yok tamamen tesaduftr karında oynayan cocugaa ılerde hıparaktf olck dıyen doktruda tebrık edıorum:)))

bence de alakası yoktur ama şaşırdım bi an...heralde tesadüf tutmuş işte doktorun dediği....zaten hareket iyidir diyip duruyolar...sağlık belirtisiymiş ne de olsa....ben de diyorum bazen bu ne ara uyuyo diye...geçen gün özellikle saat tuttum, akşam 6 dan ytana kadar, yani 12 ye kadar bi an durmadı adeta...neyse, kasları gelişiyo oğlumun, kaslı kaslı doğacak kanımca :)

Kolay gelsin canım,inş.tayininiz çıkar da ayrı kalmazsın ne ailenden ne de kocandan...

canım gözün aydın sana da geçmiş olsun inş. en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.

yaa size bişi daha soriimmmm...benim oğlanın mobilyaları hala kokuyoo...nasıl geçiricem ben onuuuuuu...siliyoruz siliyoruz hala kokuyo..bebeğimin eşyalarına sinicek die korkuyorummmmmm
bizim mobilyalar da kokuyor hala hele bir kapıyı kapatırsam korkunç oluyor. çekmeceler açık bizim boya yapılmıştı o da hala kokuyor galiba içine koyduğum elbiseleri kokluyorum onlara sinmemiş zaten çekmece içlerine örtü diktirmiştim anneme onların içindeler bir şey olur mu ki çok havalandırdım ama çıkmadı bir yol bulursan bizimle de paylaş.

gözün aydın canım merak etmiştik seni tebrikler...

canım ya arayıp biraz daha erken getirmelerini rica etsen? nerden aldın? benmkiler 13 ocakta geldi hala eksiği var bugün gelip tamamlayacaklar.

gözün aydın canım.

öylesine söylemiştir dr. hareketliye hep öyle denir ya... benmki de çok hareketli.

canım son haftalarda az alınıyor diye okuyorum ben de ama çocuğuna göre değişiyor galiba

Canım hayırlısı ne ise ve gönlüne göre ne güzelse o olsun, bizim için de Ankarada olman güzel olur, bir görüşebileceğimiz arkadaşımız daha olur.

Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Doğum hikayelerinizi ve resimlerini bekliyoruuuuuuz

Polly nerdesin bugün hiç girmedin benden önce doğurma sakın

kolay gelsin masiva,bizde hazırlıklarımızı tamamladık sayılır.sen daha ankaraya gelmedin mi? ben geçen cuma gelmiştim kaç gündür alışveriş faslı yordu beni ama neyseki bitti şimdi .benim de annemin ceyizime hazırladığı lohusa nevresim takımı ütülenip hazırlanacak:) bu arada ulusta konya sokakta özalcan bebe var birde çukurambarda toker bebe eksiklerin varsa oralara bak derim.en ucuz fiyat ulusta.çok beğendiğim bir çanta vardı optimumda 155 dedi ulustan 75 tl aldım.aklında bulunsun.

cnm günlerimiz azaldı, hele seninki daha da azaldı. heyecan durumun nasıl, ben acayip heyecanlıyım.. nasıl geçiyor son günlerin??

heyecan,korku,mutluluk,merak,tedirginlik,stres,sinir ve kocaman bi uçuk:) buakşam ağda işini halletcem..yarın 12 de son kontrol..sonra gün nasıl geçer bilmiyorum...

ALLAh yardımcın olun canım sağlıkla doğsun bebişin inşallah.
melekleri doğan annişleri tebrik ederim.
bizim de bugün kontrolümüz vardı doktorumuz her şey gayet normal dedi. nst de iyi çıktı. artık 2 haftaya düştü kontrollerimiz. tekmeleri o kadar kuvvetli ki bebişimin yerimden sıçratıyor :))
ama doktora gidince ultrasonda hemen uyuyor pozisyonuna geçiyor numaracı odadan çıkıyoruz tekmelemeye devam hey Allahım doğunca ne yapacağız bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…