2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vay arkadaşşşş enerjım tırt olmus kımsenın umru degıl:))) Bende mınık böcegımı alır gıderım o vakıt benı cok ararsınz anaıcgımmm bayyyyyyy:))))))

enerjin sabahın nurunda beni dürttü merak etme...ama evde internet olmadığından kelli ancak yazabiliyorum...erkenden uyandım, kahvaltı yaptım, hatta bi de evi topladım çıkmadan...bebişim de hiç uyumadı zaten...gece defalarca uyandık...

canım cok sevindim tebrik ederim gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu inşallahh resimleri de bekliyoruz tamammı:)

oyy bunlar içerde konusun anneye sürpriz yapmaya mı karar vermişler kıyamam ya hoşgelmişler adlarıyla cok yasasınlar sağlıcakla büyüt yavrularını tatlım darıı başımıza inşallahhh

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
canımmm biz de seni cok özlemiştik hoşgeldin güle güle ii günlerde bebişin ve kocanla sağlıkla otur yeni evinde inşallahh

canım tüy dökcü kullanma bence ağdaya göre daha zararlı ne de olsa kimyasal ağda en fazla 10 dakika sürüyo zaten sen git bi kuaföre azcık sık dişini tertemiz olup cıkıyosun kuzum

canım sağlıkla kucağın aldın cok şükür darısı başımıza inşallahh

enerjin buraya gec geldi yol uzun tabii annem napalım senin enerji bizi dürter dürtmez de uyandık geldik bak hadi sen de geri geeeel:))

kızlaaaar hepnize günaydınlaaar bugün ince ince ama inleten bi bel ağrısıyla uyandım kasıklar da cabası ama kasılma falan yok bi tuhafım ya daha tam uyanamadım ya bi taraflarım acık yattım ya da artık kızım yavas yava gelmeye hezırlanıyo bilmiyorum bakalım nolcak hayırlısı artık:))

Geçmiş olsun benim doktorum günde 10 taneye kadar ve 10 dakikada 3 taneye düşmedikçe normal demişti.

o kadar sık değil...nırmal demekki...

bende büyüme pek yok ama süt geliyo sık sık...bazen renksiz, bazen de hafif beyazımsı...

günaydıınnnn

demir hapımı içtim, kahvaltımı yapmak için beklerken bi bakıyım sizlere dedim ne alemdesiniz.. geçmişi okumaya fırsatım olmadı. şimdi bi göz atalım dün geceye..

doktora gidecek arkadaşlar varmış. hepiniz iyi haberlerle dönün inşallah. ben artık bi dahaki gittiğimde canlısını görücem bebişimin
son 4 günümmmmmmm

Yaa doğumlar baya baya arttı.Maşallah herkese ben de doğurmak istiyorum artıkk.Ama biraz daha da dursun istiyorum.Şaştım kaldım valla:>

gunaydin kizlar
Benim minnak oglum 39. Haftaya girdi bugun
ufak tefek sancilar oluyor ama sanki benim pasamin hic gelmeye niyeti yok gibi
Bugun kontrolumuz var kuafore gidip agda bakim islerini yaptiricam bellimi olur belki doktor pat diye doguma falan alir

Ne güzel yaa, kavuşmak üzeresin.....heyecan doruktadır heralde...

günaydın kızlar nasılsınız?
uhde ve refika canım bebişleriniz gelmiş. tebrik ederim sizleri. müsait bir zamanınızda fotograf da paylasırsanız cok seviniriz :)
doğumu yaklaşan arkadaslar. umarım saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. sizlerden haber beklıyoruz..
kontrolu olan annişler bebişleriniz cok saglıklıdır umuyorum.
benim de bu aksam kontrolum var. saglık ocagına kan ve idrar vermiştim rutin kontrollerınde. kar kıştan epeydir gidememiştim. ve kolesterol trigliserit hdl kolesterol ve ldl degerlerim epey yüksek cıktı. onceden sadece kolesterolum 200 un ustundeydı sımdı hepsı yukselmiş. birde kolesterolum 300 cıkmıs. naptıysam artık. her sabah yumurta peynır sütümü yagsız ıcemıyorum normal süt ıcıyorum. sanırım bunlar artırdı . öz.le eti fln yagsız güzel yeırnden alıyorum. hani sadece süt ürünlerinde yaglı tüketıyorum. gebelikte karaciger kolesterol uretımını artırıyormus bebek için. fakat sizde degerler nasıl kızlar? benımki gibi mi? bu aksam dr.uma da sorcam daha once sadece kolesterol yuksekken hiçbirşey dememişti. sizlerinkini de merak ettim acıkcası

Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "

güzel bence... keşke ben de böyle bişiler yazdırsaydım yaa çok pişmanım yazdırmadığıma. benimkilerde sadece hoşgeldin Hayal şubat2012 yazıyor.. onları çıkarttırıp yenilerini mi yaptırsam sence ne dersin?

Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:

benm de kolesterolüm yüksekti cnm. kaçtı hatrlamıyorum değerini ama yüksekti. benm hamilelikten önce de yüksekti, hatta çok şaşırmıştım çünkü normalde baya zayıfım. tabiki zayıflıkla ilgisi yok ama yine de beklemiyordum yüksek çıkmasını. hamilelik boyunca dikkat ettim fazla yağlı yememeye. biraz da bünyesel birşey.

Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir dünyanın en tatlı anneleri...

bizim yarın kontrolümüz var...
bizim için dua edin. ameliyat için testlerim yapılacak ve doğum için güne karar kesinleşecek...
son kontrlümüz olacak... çok heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…