- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.561
Vay arkadaşşşş enerjım tırt olmus kımsenın umru degıl:))) Bende mınık böcegımı alır gıderım o vakıt benı cok ararsınz anaıcgımmm bayyyyyyy:))))))
valla bana geldi enerjin uyandım şimdi doktora gidicem kızlar...
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
canımmm biz de seni cok özlemiştik hoşgeldin güle güle ii günlerde bebişin ve kocanla sağlıkla otur yeni evinde inşallahhSlmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
Kızlar malum bölge temizliğinde bişey sormak istiyorum jilet çok kötü kaşındırıyor normal düşünüyorum çok kaşıntı olur birde dikiş falan olursa dayanılmaz herhalde ağdaya gitmeyede korkuyorum kardeşim bi krem almış sürüyor 10 dk bekleyip siliyor ondan yapsam bi sakıncası olurmu ya çok kolay geldi o bana bide yumuşacık yapıyormuş :44:
Özlemcınar ve Berkerdem tam 35 haftalıkken doğum yaptım,zaten son 10-15 günde hiç beslenememiş,kilosu artmamıştı kızımın. İki defa ciğer geliştirici iğne uygulaması yapıldı. İlk dozlarını 1-2 ocakda,ikinci dozlarını da 4-5 şubatta oldun.sanırım onun epey faydası oldu küveze girmemeizde..
Niçın kimse yokkk boooluuummmm:))) Kızlar gunaydınnn bugun bız cok erkencıyız:) Kahvaltımızı yaprken bıde teyzelere bakalım dedık ama hepsının totosunda sınekler vızzz vızzzzzz edıo sanırsak:)))) Hadı uyanın enerjı gonderdım evrene sımdı gelıp sızı uyandırck hiihihihih
valla bana geldi enerjin uyandım şimdi doktora gidicem kızlar...
Geçmiş olsun benim doktorum günde 10 taneye kadar ve 10 dakikada 3 taneye düşmedikçe normal demişti.
iyi geceler arkadaşlar yarın dr kontrolum var bakalım nasıl geçicek. geçen hafta perş sağlık ocağına gittiğimde karnın bayagı aşağıa bebekte inmiş 10güne kalmaz doğum yaparsın demişti yarın 7. gün hala tık yok dra soracam ebe bunu bilebilir mi diye:d ve ben suan farkettimde göğüslerim çok büyüddüler yani çok şişler ve baktıgımda ucundan sıvı geldiğini farkettim böyle olan var mı.
günaydıınnnn
demir hapımı içtim, kahvaltımı yapmak için beklerken bi bakıyım sizlere dedim ne alemdesiniz.. geçmişi okumaya fırsatım olmadı. şimdi bi göz atalım dün geceye..
doktora gidecek arkadaşlar varmış. hepiniz iyi haberlerle dönün inşallah. ben artık bi dahaki gittiğimde canlısını görücem bebişimin
son 4 günümmmmmmm
canım benim dedenin allah yardımcısı olsun sende üzme kendini dicem ama boş olacak sanırım ama bebişin için stres üzüntü yapma güzelim yaa bende içiyodum hamilelikten önce hatta hamileliğimde bi kaç defa içtim ama çok şükür içmiyorum artık benim eşimde günde 1 paket içiyodu çok şükür o da bıraktı 10 gündür içmiyo kafasında bitirmiş ama canı istediğinde nikotin sakızı çiğnedi bugün onuda bıraktığını söyledi..İnşallah rabbim eşine de aynı gücü verir de bırakır bebek doğmadan gerçekten içmeyen birine çok fena kokuyo[/QUOTE
Canim senin ve esin adina cok sevindim.
İnsallah bizimki de birakir yoldaydi yeni geldi eve henuz soylemedik dedesinin hastaligini belki duyunca birakmasa da azaltsabebegim de ben agladikca agladi sanirim gobegim titreyip durdu tekme ya da esneme hareketi kesinlikle degildi. Bi de ona uzuldum dogumu tetiklemez umarim
Bebekler hissediyo işte güzelim sen artık bir annesin herşeyden önce bebeğini düşün canım sen onunla güzel güzel konuş bugün o hemen sevinecektir annesinin iyi olduğuna,zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Ne güzel yaa, kavuşmak üzeresin.....heyecan doruktadır heralde...
Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "
günaydın kızlar nasılsınız?
uhde ve refika canım bebişleriniz gelmiş. tebrik ederim sizleri. müsait bir zamanınızda fotograf da paylasırsanız cok seviniriz :)
doğumu yaklaşan arkadaslar. umarım saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. sizlerden haber beklıyoruz..
kontrolu olan annişler bebişleriniz cok saglıklıdır umuyorum.
benim de bu aksam kontrolum var. saglık ocagına kan ve idrar vermiştim rutin kontrollerınde. kar kıştan epeydir gidememiştim. ve kolesterol trigliserit hdl kolesterol ve ldl degerlerim epey yüksek cıktı. onceden sadece kolesterolum 200 un ustundeydı sımdı hepsı yukselmiş. birde kolesterolum 300 cıkmıs. naptıysam artık. her sabah yumurta peynır sütümü yagsız ıcemıyorum normal süt ıcıyorum. sanırım bunlar artırdı . öz.le eti fln yagsız güzel yeırnden alıyorum. hani sadece süt ürünlerinde yaglı tüketıyorum. gebelikte karaciger kolesterol uretımını artırıyormus bebek için. fakat sizde degerler nasıl kızlar? benımki gibi mi? bu aksam dr.uma da sorcam daha once sadece kolesterol yuksekken hiçbirşey dememişti. sizlerinkini de merak ettim acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?