2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. size ve evladına bağışlasın amcanı.. dualarımız onunla.. inşallah tez zamanda kurtulur...

Canım amcana acil şifalar inş.sağlılığına kavuşur en kısa zamanda.Moral çok önemli.Allah sağlık versin.
sağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıkları
ah canım beklenmezmi neler çektim bu kızı karnımda tutabilmek için her gece yattımda dua ediyorum 1 gün daha karnımda durduğuna bide yüzünü görebilsek inşallaaaahhh
kıymetini çok iyi biliyorsun o yüzden canım..İnşallah o günler deyakında gelicek,az kaldı
canım çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. size ve evladına bağışlasın amcanı.. dualarımız onunla.. inşallah tez zamanda kurtulur...
sağol melikecim..inşallah en kısa zamanda kurtulur,temennimiz o..

esperanza
BABY16
inş hepimziin bebişlerine hayırlı günlerde kullanmayı nasip eder rabbim ..farklı bir duygumuş yaay kurudu mu diye bakıp bakıp duruyorum kokluyorum. ütümek istiyorumm bir an önce

benim bebişin kıyafetleri hazır dolapta her gün bakıp kokluyorummm bide kendi kokusu olsa ne güzel olur diyorum çok heyecanlıyım yaaaa hem ikinci hem ilk bebiş olacak inşallah bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicilerini hatta doya doya batırsınlar cicilerini

o kadar alır mı?gerçi değişiyor.benim fıstığım geçen 3 haftada 450 gr almıştı bu son bir haftada 400gr aldı.bakalım kaç gr doğacak.sağlıklı olsun da.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.

başınız sağolsun,Allah sabırlar versin

????yükleyebildim mi acaba?

burada çok şirin bi hamiş var maşallah

maşallah kızına,sağlıkla kucağınıza aldığınız haberleri de alırız inşallah :)

öncelikle kolay gelsin işlerin.bebişin sağlıkla giysin hepsini.ben dayanamayıp çoook önceden hallettim yıkama ütüleme işlerini.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza,isteyen herkese de nasip etsin rabbim anne olmayı

Allah acil şifalar versin..tez zamanda eski sağlığına kavuşsun amcan ve tüm hastalar

bende merak ediyorum nası olcak diye neyse az kaldı salı günü açılışı yapıyorum artık hiç sabır kalmadı Aleeev

sorma dün gece doğru düzgün uyuyamadım yaa ağrılar artıkça daha çok zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum neyse ne zaman isterlerse o zaman gelsinler fıstıklarımız

amin inşallah hepimizzz canım hasta yakınınızn ALLAH yardımcısı olsun acil şifalarr olsun

bedriyecim sen de yıkadın demek en geç ben yıkadım kıyafetleri bu kadar tembel bir anayı kabul eıdecekmi oğluşum bakalım...

canım o heycan bende de var bakaılım zaman geçmiyor sanki sürekli çizelgeme ve takvime bakıyorum kaç haftalık olmuşum diye.. benimkisi martın ilk haftası gelecek sanırm. dr um epey aşağı inmiş dedi.2 ile 4 hafta arası bekliyorum dedi. gerçi şimdi doğsa bile sorun olmaz dedi..ama bebeğim minyon olacakmışş sağlıklı olsun da ben onu inş sütümle tosalak bir şey yaparım

hazır topiğimiz bu kadar kalabalık iken size bir şey sorcam kızlar.. dün dr um çocuk epey aşagı inmiş dedi..ne demek istedi yani doğum kanalına indi mi demek oluyor bu...

evet ya sen dr gitmiştin yorumunu okumuştum arada kaynadı zaten tehlikeli haftalar geride kaldı doğsa bile bişey olmaz minyon olacakmış diyede takılma olsun daha kolay çıkarırsın sonra sütünü emdikçe tosuncuk olurr oğluşunn ben bile kızımın fazla kilo almasını istemiyorum doğum anında ikimizde yıpranmayalımm ay uy diyene kadar çıksınnnlaaarrr

cnm bu heycan konusunu bende sordum dr ben heycanlanırsam bana sakinleştirici verirmisiniz dedim oda güldü heycanlanmıyan varmıki dedi sen merak etme serumun içine gereken katılıyor dedi....yani kafam güzel dünya güzel bebiş güzeel sen güzelsin güzelsin olucaz.....

amcana acil şifalar diliyorum rabbim onu sevdiklerine bağışlasın tez zamanda düzelsin inşallah....

LİMONLU KEK....bizde annemle bugün onu konuştuk artık çamaşırınız artıcak diyo boyna yıkıycakmışız sen şimdiden ağlama kuzum sanırım minaklar canımıza okuycak .... yıka ütüle yıka ütüle....

BEDRİYE kız az kaldı seninde yakında senin kızda gelicek hayırlısı ile inşallah....artık kızı sıkma cıkma yavrum deyipde bak biz ilaçlarla durdurduk miniği şimdide çıkası yok gibi ne ağrı kaldı ne sızı ....

SEVE cnm seninde başın sağolsun arbbim geride kalanlara sabırversin inşallah....

bizde annemle genel temizliği bitirdik hatta evde kuşum var onu bile temizledim doğuma hazırladım onuda hahahahah

hazır topiğimiz bu kadar kalabalık iken size bir şey sorcam kızlar.. dün dr um çocuk epey aşagı inmiş dedi..ne demek istedi yani doğum kanalına indi mi demek oluyor bu...

valla bilmemki olabilir ama doğum kanalına girmiş olsa vurgulayarak sölerdii ben 10 gün önce dr gittimde kanala girmemiş dedi ama benim göbüşte çok aşağıdaaa

canım çok geçmiş olsun... bence çok şanslısın çünkü bunu doktorun fark etmiş...
şanslısın çünkü haftanı tamamlıyorsun daha erken bu sorunla karşılaşmadın...
hakkında hayırlısı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın...

hiç korkma normal dedin ama sağlık bu bebeğin iyi olsunda dünyaya gelsin dua ediyoruz sana ve bebişine...

canım şekerlerin hayırlı olsun. misafirlerin afiyetle yesin...

fotosunu ekleyebilirsen merak ederiz şimdi...

Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?

çok hoş ve süslü... bence güzel olur canım...

Selam kızlar sabah çıktım yeni geldim, önce işyerime uğradım, arkadaşleri gördüm sevk aldım oradan doktoruma gittik olişi gördüm, gayet iyiymiş, haftada bir gidicez artık, bu oğlan 40 haftayı doldurur dedi doktor ama ben daha çabuk gelsin istiyorum diyemedim, sonra ağdaya gittim, sir ağdamı yaptırdım tertemiz oldum geldim, korktuğum gibi acımadı neyseki, biraz alışveriş yaptık eve geldik,
Ama eski ben değilim artık anladım, yürürken şeyim çıkacakmış gibi ağrıdı, o kadar yavai ve korkarak yürüdüm ki, her bulduğum yerde oturdum dinlendim. Artık hayat iyice zorlaştı, bakalım.

Hayırlı olsun haftan, bugün ben de aynı işleri yaptım sırasıyla.

Canım geçmiş olsun, ben de o tür sıkıntılar olmadığı için bi şey diyemeyeceğim, ama inşallah sorunsuz atlatırsın, hanileliğe özgü bir şeydir inşallah.

ewet cnm bnm aslında şanslıyım önceden açığa çıktı ...inş sağlıklada gelir minnağımmm...haftasınıda tamamlıyor hayırlısı olsun inş...

yok artık sıkmıyorum ben erken doğum yapçam derken sona kalcam galiba çevremdeki herkes yakında doğurursun diyo ama son haftaya kadar duracak gibi geliyooo nasıl çıkaracam kızçeyiiii o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…