- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.761
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
sağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıklarıCanım amcana acil şifalar inş.sağlılığına kavuşur en kısa zamanda.Moral çok önemli.Allah sağlık versin.
kıymetini çok iyi biliyorsun o yüzden canım..İnşallah o günler deyakında gelicek,az kaldıah canım beklenmezmi neler çektim bu kızı karnımda tutabilmek için her gece yattımda dua ediyorum 1 gün daha karnımda durduğuna bide yüzünü görebilsek inşallaaaahhh
sağol melikecim..inşallah en kısa zamanda kurtulur,temennimiz o..canım çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. size ve evladına bağışlasın amcanı.. dualarımız onunla.. inşallah tez zamanda kurtulur...
esperanza
BABY16
inş hepimziin bebişlerine hayırlı günlerde kullanmayı nasip eder rabbim ..farklı bir duygumuş yaay kurudu mu diye bakıp bakıp duruyorum kokluyorum. ütümek istiyorumm bir an önce
şekerim normal çıkıyo diyete devam ediyorum canım.. en son endokrine gittim orda da sonuçlar iyi çıktı o yüzden sadece bebeği takip ediyo doktor artık.. salı günü 3 kg olmuştu 37+0 da.. doktor iyi dedi.. artık az kilo alırmış 2 haftaya kadar 3.5 olsa bile iyi diyo doktor.. ne kadar zayıf o kadar iyi dedi hatta.. daha fazla almaz inşallah.. 4ü geçerse sezeryan yapcak büyük ihtimal
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
????yükleyebildim mi acaba?
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
merhaba kızlarr
bugün sizin çook önceden yapıp bitirdiğiniz bir şeyi anca biz bugün yapabildik... kıyafetlerimizi yıkadık.... okadar ufaklardkiii nasıl tatlı şeyleerrr bunlar misss gibi de koktu evimiz...daha bir postamız daha var ne çok şey almışız offfff.. annem görse kzıım çocuğun yediği helal giydiği haram derdi. çok kıyafet almayın çabucak büyüüyorlar dityor sürekli bize.. ama anlayanaa...
kızlar kıyafetlerini asarken beni bir ağlama tuttu anlatamam...içim bir garip oldu..ufacık patikler eldivenle zıbınlar.bir de bunların ütülenmesi var. bir de ütülerken ağlama tutar beni.bugün çok duygusalız.
selam kızlar
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
bende merak ediyorum nası olcak diyeneyse az kaldı salı günü açılışı yapıyorum artık hiç sabır kalmadı Aleeev
sağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıkları
kıymetini çok iyi biliyorsun o yüzden canım..İnşallah o günler deyakında gelicek,az kaldı
sağol melikecim..inşallah en kısa zamanda kurtulur,temennimiz o..
Allah acil şifalar versin..tez zamanda eski sağlığına kavuşsun amcan ve tüm hastalar
bedriyecim sen de yıkadın demek en geç ben yıkadım kıyafetleri bu kadar tembel bir anayı kabul eıdecekmi oğluşum bakalım...benim bebişin kıyafetleri hazır dolapta her gün bakıp kokluyorummm bide kendi kokusu olsa ne güzel olur diyorum çok heyecanlıyım yaaaa hem ikinci hem ilk bebiş olacak inşallah bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicilerini hatta doya doya batırsınlar cicilerini
bedriyecim sen de yıkadın demek en geç ben yıkadım kıyafetleri bu kadar tembel bir anayı kabul eıdecekmi oğluşum bakalım...
canım o heycan bende de var bakaılım zaman geçmiyor sanki sürekli çizelgeme ve takvime bakıyorum kaç haftalık olmuşum diye.. benimkisi martın ilk haftası gelecek sanırm. dr um epey aşağı inmiş dedi.2 ile 4 hafta arası bekliyorum dedi. gerçi şimdi doğsa bile sorun olmaz dedi..ama bebeğim minyon olacakmışş sağlıklı olsun da ben onu inş sütümle tosalak bir şey yaparım
ben ameliyata girerken hiç olmazsa göz altı kapatıcımı sürmeyi düşünüyorum. geceden beri uykusuz olacağım için gözlerimin altı mosmor olur eminim. sabahtan da banyomu yapıcam, saçlarımı düzleştiricem. kızım güzel görsn beni..eğer çok heyecanlanacak olursam ameliyat sırasında, sedasyon istiycem doktorumdan.
selam kızlar
uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün
canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
canım çok güzel görünüyosunuz
canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini
canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar
azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah
hazır topiğimiz bu kadar kalabalık iken size bir şey sorcam kızlar.. dün dr um çocuk epey aşagı inmiş dedi..ne demek istedi yani doğum kanalına indi mi demek oluyor bu...
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
IŞIL;1 hafta kaldığını okuyunca ben heyecan yaptım,herkes için heyecanlanıyorum topikteki ama sanki daha başka bi heyecan kapladı içimi(her ne kadar görüşemesek de..)
ÖZGE;hiç takılacak bişey değil canım o kasılmalar eğer günde 5-6 kez ve sancı yoksa.izne ayrılmadan önce benim düzenli şekilde kasılmalarım başlamıştı ve dinlenerek azaldı çok şükür..
.....alıntı yapmadan aklımda kalanlara yazmayı düşünmüştüm ama o arada kargomuz gelince hepsini unuttum desem:))şekerlerimizi çok beğendim teyzeleri,görmeden sipariş verdiğim için tam olarak boyutunu falan kestiremiyodum ama beklediğimden güzel geldi...
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
Yaa doğumlar baya baya arttı.Maşallah herkese ben de doğurmak istiyorum artıkk.Ama biraz daha da dursun istiyorum.Şaştım kaldım valla:>
gunaydin kizlar
Benim minnak oglum 39. Haftaya girdi bugun
ufak tefek sancilar oluyor ama sanki benim pasamin hic gelmeye niyeti yok gibi
Bugun kontrolumuz var kuafore gidip agda bakim islerini yaptiricam bellimi olur belki doktor pat diye doguma falan alir
günaydın kızlar nasılsınız?
uhde ve refika canım bebişleriniz gelmiş. tebrik ederim sizleri. müsait bir zamanınızda fotograf da paylasırsanız cok seviniriz :)
doğumu yaklaşan arkadaslar. umarım saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. sizlerden haber beklıyoruz..
kontrolu olan annişler bebişleriniz cok saglıklıdır umuyorum.
benim de bu aksam kontrolum var. saglık ocagına kan ve idrar vermiştim rutin kontrollerınde. kar kıştan epeydir gidememiştim. ve kolesterol trigliserit hdl kolesterol ve ldl degerlerim epey yüksek cıktı. onceden sadece kolesterolum 200 un ustundeydı sımdı hepsı yukselmiş. birde kolesterolum 300 cıkmıs. naptıysam artık. her sabah yumurta peynır sütümü yagsız ıcemıyorum normal süt ıcıyorum. sanırım bunlar artırdı . öz.le eti fln yagsız güzel yeırnden alıyorum. hani sadece süt ürünlerinde yaglı tüketıyorum. gebelikte karaciger kolesterol uretımını artırıyormus bebek için. fakat sizde degerler nasıl kızlar? benımki gibi mi? bu aksam dr.uma da sorcam daha once sadece kolesterol yuksekken hiçbirşey dememişti. sizlerinkini de merak ettim acıkcası
canım çok geçmiş olsun... bence çok şanslısın çünkü bunu doktorun fark etmiş...
şanslısın çünkü haftanı tamamlıyorsun daha erken bu sorunla karşılaşmadın...
hakkında hayırlısı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın...
hiç korkma normal dedin ama sağlık bu bebeğin iyi olsunda dünyaya gelsin dua ediyoruz sana ve bebişine...
canım şekerlerin hayırlı olsun. misafirlerin afiyetle yesin...
fotosunu ekleyebilirsen merak ederiz şimdi...
çok hoş ve süslü... bence güzel olur canım...
cnm bu heycan konusunu bende sordum dr ben heycanlanırsam bana sakinleştirici verirmisiniz dedim oda güldü heycanlanmıyan varmıki dedi sen merak etme serumun içine gereken katılıyor dedi....yani kafam güzel dünya güzel bebiş güzeel sen güzelsin güzelsin olucaz.....
amcana acil şifalar diliyorum rabbim onu sevdiklerine bağışlasın tez zamanda düzelsin inşallah....
LİMONLU KEK....bizde annemle bugün onu konuştuk artık çamaşırınız artıcak diyo boyna yıkıycakmışız sen şimdiden ağlama kuzum sanırım minaklar canımıza okuycak ....yıka ütüle yıka ütüle....
BEDRİYE kız az kaldı seninde yakında senin kızda gelicek hayırlısı ile inşallah....artık kızı sıkma cıkma yavrum deyipde bak biz ilaçlarla durdurduk miniği şimdide çıkası yok gibi ne ağrı kaldı ne sızı ....
SEVE cnm seninde başın sağolsun arbbim geride kalanlara sabırversin inşallah....
bizde annemle genel temizliği bitirdik hatta evde kuşum var onu bile temizledim doğuma hazırladım onuda hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?