2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "

Ay çok güzel, hele de gerçekten beklenen bir bebek olduysa, benim gibi evlendiği ay hamile kalan için uygun değil ama, bu arada özel değilse bir şey soracağım, dün ititbariyle oğlanın adını sonunda koyduk, biz de KEREM koyacağız adını, sen neden seçtin bu ismi, beni sorarsan ben seçmedim, babamız seçti, ben de olur fark etmez dedim, ama iyi mi yapmışım bilemedim.

Canım başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin...

????yükleyebildim mi acaba?

yükleyebildin...
biz mart anneleri ne kadar zarif ve zayıfız süperiz süper...

canım iyi olmana sevindim... hayırlı doğumlar dilerim...

kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...

başınız sağolsun canım... yazık olmuş gençmiş...

oyy canım ağlama ya... ne güzel annesi yıkamış işte. oturarak ütüle canım yorma kendini...

Yok be o da güzel, ama içine sinmediyse sen bile yazarsın bilgisayarda canım.

Ben genelde geceleri giriyorum oda sizleri okuyroum ancak, çünkü eve o kadar kaptırdım ki kendimi bı orayı topla bi burayı bugunde mutfakta bişeler yıkıyordum baktım boyle şakır şakır su seslerı gelıyor bı açtım musluk altındakı kapağı butun su ayağıma boşaldı
mutfak su oldu dedim bi bu eksıktı:)) bende bugun başladım bebiş eşyalarını yıkamaya ay ne güzel bi kokudur o , dalinin sıvı deterjanı ile yıkıyorum tam mıs butun ev dalin bebek koktu. Bide arkadaslar ben strelizasyon makinesi aldım palladıum e bebekten arceliğin fiyatıda düşmüştü baya seyahat cantası falanda var 2 biberonlukmuş alan varmı aranızda yada tecrübeli anneler kullanışlımıdır acaba?
ben en cok seyahatte yanımda götürme olayını sevdım hani herkesin evınde tencereye atıp kaynatamam dıye

Arçelik Bebeğim Sterilizatör - e-bebek.com

Ben hıcbısey yıkamadm daha benden ana olmaz Ama amaaa benm mınk böcegmn dolabı yokkı yıkayıp nereye koycm nıye herseyı en son ben yapıorum Gelsın benm odamda hemen mart olsnn

öncelikle kuzucuga maşallah canım:) üzücü haberine gelince de, başınız sağolsun diyelim. Allah taksiratını affetsin.

ayy, okurken bile heyecanlandım:) güzel görsün tabi kuzuşun seni. ama birşey yapmana bile gerek yok aslında. kokunu alınca mest olucak zaten annesine:)

çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin...
Azericim yeni evinde kızçenle güle güle otur. sen şimdi yapıyorsundur temizlikleri ama, bol bol batırsın evini prensesin:))))

oho. Keremler artmış bakıyorum da. Nasipse bizim paşanın ismi de Kerem olcak:)) Kerem anlamıyla da söylenişiyle de güzel bir isim. Keroş ya da Ker gibi saçma sapan kısaltmalara da maruz kalmıycak bir isim diye düşünüyorum:)

Ben de senin gibi düşünüyorum, iyi tanıdım sizleri, gerçi bazen hiç kaale alınmadığım gibi bir hamilelik alınganlığına kapılsamda yine de buradaki herkesi ayrı ayrı tanıyor ve seviyorum.

Çok güzel bi noktaya değinmişsin, tabi bunda ticari kaygılar da var, her bebeğe ayrı alışveriş, kardeşler, kuzenlar birbirlerinin eşyalarını alamasın falan gibi bence.

Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşur sağlığına amcan.Hiçbirşeyi dert etmememiz gerekiyor kendimize en önemlisi sağlık.Rabbim acil şifalar versin erken tanıysa en kısa zamanda tedaviye cvp verir inşallah canım.

erdekten dedemiz geldi,evde bir bayram havasııı.alya ve annesi onuu çok severmiişş:))çok güzel ciciler getirmiş kızlar dedemiz..bu akşam giremiycem nete,artık yarın görüşürüz ve resmini çekip yüklemeye çalışırım cicilerimizin...

Geçmiş olsun ya pek üzüldüm,

Ben hıcbısey yıkamadm daha benden ana olmaz Ama amaaa benm mınk böcegmn dolabı yokkı yıkayıp nereye koycm nıye herseyı en son ben yapıorum Gelsın benm odamda hemen mart olsnn

canım dolabın gelmeden de yıkayıp hurca koyabilirsin.z aten dolabın içini dışını sil temizle derken dermanın kalmyacak...şahsen bende öle oldu odayı düzelttirmek sildirmek mahvetti beni..insan eşine komut verirken de yorulur mu canımmm bir de ah belim kolum ağrıdı yapıyorum eşim de yazık kıyamıyor
Şubat keşke 28 çekseymiş bu yıl neyse buna da şükür 31 de çekebilirdi..
canım inş senin dolabında bir an önce gelir de yerleştirisin oğlunun kıyafetlerini

kızlar bebek odasına halı alacak olanlar varsa unnado ya baksınlar bi , ivi marka halılar var ben almıştım kendi sitelerinden evcilik oyun halısını gerçekten çok güzel almayı düşünenler varsa tavsiye ederim üstelik ben 125 tl ye almıştım burda 95 tl imiş ihtiyacı olanlar varsa bakın derim

Ben de senin gibi düşünüyorum, iyi tanıdım sizleri, gerçi bazen hiç kaale alınmadığım gibi bir hamilelik alınganlığına kapılsamda yine de buradaki herkesi ayrı ayrı tanıyor ve seviyorum.

evet o alınganlığa ben de kapılıyorum ara sıra.. hamileyiz hassasız işte

Geçmiş olsun canım, suyunu artırmanın yolları yokmuymuş, dinlenme falan gibi, yine de hayırlısı olsun.

eee tabi amaç birazcık da kocişkoma güzel görünmek

Geçmiş olsun canım, Allah aileye yeni katılacaklara ömür versin.

gözün aydın cnm bebeğini görmüşsün benim dr bebekler pek 40 haftayı beklemezler dedi... birde ağda işini bende haftaya yaptırıcam ama bazı bölgeler hariç cok canım acıyo kaşımı alırlarken bile gözümden yaşlar akıyo.....

ohhh ohhh ne güzel cicileri eklede görelim annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…