- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.781
Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
????yükleyebildim mi acaba?
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
merhaba kızlarr
bugün sizin çook önceden yapıp bitirdiğiniz bir şeyi anca biz bugün yapabildik... kıyafetlerimizi yıkadık.... okadar ufaklardkiii nasıl tatlı şeyleerrr bunlar misss gibi de koktu evimiz...daha bir postamız daha var ne çok şey almışız offfff.. annem görse kzıım çocuğun yediği helal giydiği haram derdi. çok kıyafet almayın çabucak büyüüyorlar dityor sürekli bize.. ama anlayanaa...
kızlar kıyafetlerini asarken beni bir ağlama tuttu anlatamam...içim bir garip oldu..ufacık patikler eldivenle zıbınlar.bir de bunların ütülenmesi var. bir de ütülerken ağlama tutar beni.bugün çok duygusalız.
güzel bence... keşke ben de böyle bişiler yazdırsaydım yaa çok pişmanım yazdırmadığıma. benimkilerde sadece hoşgeldin Hayal şubat2012 yazıyor.. onları çıkarttırıp yenilerini mi yaptırsam sence ne dersin?
bedriyecim sen de yıkadın demek en geç ben yıkadım kıyafetleri bu kadar tembel bir anayı kabul eıdecekmi oğluşum bakalım...
canım o heycan bende de var bakaılım zaman geçmiyor sanki sürekli çizelgeme ve takvime bakıyorum kaç haftalık olmuşum diye.. benimkisi martın ilk haftası gelecek sanırm. dr um epey aşağı inmiş dedi.2 ile 4 hafta arası bekliyorum dedi. gerçi şimdi doğsa bile sorun olmaz dedi..ama bebeğim minyon olacakmışş sağlıklı olsun da ben onu inş sütümle tosalak bir şey yaparım
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
ben ameliyata girerken hiç olmazsa göz altı kapatıcımı sürmeyi düşünüyorum. geceden beri uykusuz olacağım için gözlerimin altı mosmor olur eminim. sabahtan da banyomu yapıcam, saçlarımı düzleştiricem. kızım güzel görsn beni..eğer çok heyecanlanacak olursam ameliyat sırasında, sedasyon istiycem doktorumdan.
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
Ay çok güzel, hele de gerçekten beklenen bir bebek olduysa, benim gibi evlendiği ay hamile kalan için uygun değil ama, bu arada özel değilse bir şey soracağım, dün ititbariyle oğlanın adını sonunda koyduk, biz de KEREM koyacağız adını, sen neden seçtin bu ismi, beni sorarsan ben seçmedim, babamız seçti, ben de olur fark etmez dedim, ama iyi mi yapmışım bilemedim.
sanırım herkesten isteniyor bu tahliller ama benden niye istemediler anlayamadım. doğum saatinden 1 saat önce hastanede olacağım, belki o zaman yapılır kan tahlilim diycem ama pek umudum yok..
çok az kaldı kızıma kavuşmama, içim içime sığmıyor. canım kızım 1 yaşına girmeden önce işime geri dönmeyi düşünmüyorum. onun her anını görmek yanında olmak istiyorum. Allah hepimizin kuzularını korusun... iyi ki tanıdım sizleri kızlar. benimle aynı şeyleri yaşayan, aynı hisleri paylaşanlarla sohbet etmek çok ama çok iyi geldi bana aylardır.. sizleri seviyorummmm
skr1606 kullanıcısından alıntı
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız.
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?
canım arkadaşım, ben renk takıntısının sadece Türkiye'de olduğunun kanısındayım. geçen hafta şarkıcı Beyoce bebeğinin fotolarını yayınlamıştı. bebeği kız ve mavi battaniyede. bizler sağın solun tepkisiyle kızları da erkekleri de renk bağımlısı olarak yetiştirdiğimizin kanısındayım. her rengi giymeli çocuklar bence. bebeklik ve çocukluk fotoğraflarıma baktığımda annemin bize her rengi giydirdiğini görüyorum. özellikle mavi pijamalarım çokmuş. pembe çok nadir giymişim.
sağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıkları
kıymetini çok iyi biliyorsun o yüzden canım..İnşallah o günler deyakında gelicek,az kaldı
sağol melikecim..inşallah en kısa zamanda kurtulur,temennimiz o..
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
Ben hıcbısey yıkamadm daha benden ana olmazAma amaaa benm mınk böcegmn dolabı yokkı yıkayıp nereye koycm nıye herseyı en son ben yapıorum Gelsın benm odamda hemen mart olsnn
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
Ben de senin gibi düşünüyorum, iyi tanıdım sizleri, gerçi bazen hiç kaale alınmadığım gibi bir hamilelik alınganlığına kapılsamda yine de buradaki herkesi ayrı ayrı tanıyor ve seviyorum.
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
öncelikle kuzucuga maşallah canım:)üzücü haberine gelince de, başınız sağolsun diyelim. Allah taksiratını affetsin.
ayy, okurken bile heyecanlandım:) güzel görsün tabi kuzuşun seni. ama birşey yapmana bile gerek yok aslında. kokunu alınca mest olucak zaten annesine:)
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
gözün aydın cnm bebeğini görmüşsün benim dr bebekler pek 40 haftayı beklemezler dedi...Selam kızlar sabah çıktım yeni geldim, önce işyerime uğradım, arkadaşleri gördüm sevk aldım oradan doktoruma gittik olişi gördüm, gayet iyiymiş, haftada bir gidicez artık, bu oğlan 40 haftayı doldurur dedi doktor ama ben daha çabuk gelsin istiyorum diyemedim, sonra ağdaya gittim, sir ağdamı yaptırdım tertemiz oldum geldim, korktuğum gibi acımadı neyseki, biraz alışveriş yaptık eve geldik,
Ama eski ben değilim artık anladım, yürürken şeyim çıkacakmış gibi ağrıdı, o kadar yavai ve korkarak yürüdüm ki, her bulduğum yerde oturdum dinlendim. Artık hayat iyice zorlaştı, bakalım.
erdekten dedemiz geldi,evde bir bayram havasııı.alya ve annesi onuu çok severmiişş:))çok güzel ciciler getirmiş kızlar dedemiz..bu akşam giremiycem nete,artık yarın görüşürüz ve resmini çekip yüklemeye çalışırım cicilerimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?