2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 37 haftalık hamileyim arada aklıma takılan birşey olduğunda burada sizlere sorup bilgileniyorum.doğum çantasını hazırladım ama tabi eksiklerde çıkıyor.ben özel hastanede 1 gece kalıcam vede sezeryan istiyorum.bana sezeryanda kanama olucağı için yeni pijama almamamı daha sonra giymeyeceğim pijama almamı söylediler.bir takım evde bir takım evde bulunan pijama koydum bende başka ne koymam gerekiyor hastane için.evde yeni aldığım bir takım pijamam,lohusa pijamam vede saten geceliğim var fakat ben bunları ne zaman giyiceğimi bilmiyorum.lohusa tacını hastanedemi evde mi takıcam bilemiyorum kafam çok karıştı bilenler yanıtlarsa çoook sevinirim birde hastaneye ped koydum bu hasta bezi nasıl oluyor ve nerden temin edicem..?

Yok be o da güzel, ama içine sinmediyse sen bile yazarsın bilgisayarda canım.

evet ben de öyle düşünüyorum. ama biz şekerleri yaptrdığımızda doğumun tam günü belli değildi. onun için gününü yazamamıştık sadece şubat 2012 yazıyor. günü de olsa daha ii olurdu gibi

SELAM BEN GELDİM. NASILSINIZ KIZLAR? bebek şekerlerimi aldım bugün çok cici olmuşlar. ev temizliği vs uğaştım durdum anca girdim. geçmişi okuyup geliyorum. öptm..

bende burda normal doğuma karar verdim sayılır.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

iyi geceler canım ilk hikaye harika diğerini de okuyacam şimdi teşekkürler bende normal doğurmak istiyorum inş başarırım:)

enerjin geldi buraya uyandım sabahe rken ama hemen temizliğe giriştim. anca yapıyorum yavas yavas diye sonrada bebek şekerlerini almaya gitti vaktim olmadı yazmaya.. enerjin baya iyi
Vay arkadaşşşş enerjım tırt olmus kımsenın umru degıl:))) Bende mınık böcegımı alır gıderım o vakıt benı cok ararsınz anaıcgımmm bayyyyyyy:))))))

sana dün yazdım yanlış anladın diye düzeldimi aramız
yedirenkatolyesi bir haftadır yok... alışmıştık ona... çok sık online olurdu... şimdi aklıma geldi...
umarım iyidir...

bana sezeryandan sonra gecelikle daha rahat edeceğimi söylediler. onun için gecelik aldım yanma 2 tane. bi de sabahlıkları var. ne olur ne olmaz diye bir takım da pijama aldım belki çıkarken giyerim hastaneden.
ben tacımı yanımda götürüyorum, hastanede takmaya başlıycam. sonra eve gelince de takarım
hasta bezi süpermarketler ve eczanelerde var. ben depend ve can bebe marka aldım 2 paket. ama hastaneler de verebiliyor onu hastanenden öğren istersen.

karnında hıçkırmasını hissediyormusunnnn???

evet çok çok az kaldı. 2 gündür de evdeki son işlerimi bitiriyorum çok yoruldum valla..
benim epiduralle olucak canım. öğlen 12de ameliyata giriyorum:18:

keşke ben de sabah girsem.. aç ve susuz olmamız gerekiyor ya, ben öğlen 12ye kadar nasıl aç susuz kalacağım ki? tansiyonum düşer. ya da sabah 6dan önce kalkıp bişeyler yerim artık
canım benim yan komşum da gökalp beyin hastasıydı. 20-25 gün önce doğum yaptı sezeryanla ona da 12 demişler. ama 2 ye kadar falan beklemiş umarım senin öyle olmaz. bence de sabah kalkıp bi şeyler ye mutlaka. şekerin düşmesin sonra.

evet canım çok istiyoduk. 4,5 yıldır evliyiz. 2 bebeğimizi kaybettik bundan önce. 2 yıldır özlemle ve sabırla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. az kaldı inşallah yüzünü de görücez bu sefer. KEREM benim genç kızlığımdan beri beğendiğim bir isimdi. o yüzden ben çok istedim. anlamı da çok güzel, öğrenince babası da kerem olsun dedi. hem modası geçmeyen hem de söylenmesi kolay ( bazen yaşlılar söyleyemiyolar ya bebek isimlerini ) bizim tercih etme sebeplerimiz bunlar canım. oğullarımızın adaş olmasına sevindim.

Ben hıcbısey yıkamadm daha benden ana olmaz Ama amaaa benm mınk böcegmn dolabı yokkı yıkayıp nereye koycm nıye herseyı en son ben yapıorum Gelsın benm odamda hemen mart olsnn
canım başlasan iyi olur yıkamaya. yıkarsın temiz bi hurca koyarsın. dolabın gelince de yerleştirirsin. ne olur ne olmaz. bakarsın oğluşun erken gelmek ister. hastane çantanı da hazırlayamazsın cicileri yıkamadan.

Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin. doktorun iyiki farketmiş çok şükür. sıkma canını sezeryan daha iyi :) hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.. Rabbim yazmış işte hepimize bir şekil zamanı geldiğinde görüyoruz.. az kaldı yavruna kavuşmana çok heyecanlı..

nasıl hissediyorsunuz hıckırdıgını? benimki hıçkırmıyor sanırım kötü bişimi?
aynen benimde bir başlıyor hıçkırıklara durmak bilmior karnım hop hop havaya fırlyor dısarıdan da komik bir görüntü oluyor :)

ikisinde güzel ama ikincisi daha bi güzel gibi ..
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?

ayy kızlar ya sinirden ağlıcam şimdi.. hattımı kapattırmak için 2 gündür uğraşıyrm, dün gittim 18 de kapanıyo sistem dediler, bgn 17 de işten çıkınca koştura koştura gittim, sistem yok dediler!!! yaw kapatmamak için mi böyle yapıyosunuz diyorum sistem yok diyo başka bişi demiyo.. sinirle çıktım ewe kadar yürüdüm kalçama çok kötü ağrı saplandı seke seke yürüdüm kaldırımda oturup ağlıcaktım nerdeyse.. geçen ay da böyle yaptılar kapatamadım hattı, boşu boşuna fatura ödedim bu sıkışık zamanda. walla sinirlerim bozuldu

eyvahlar olsunnn. ben de bundan korkuyorum işte. okadar saat aç susuz napıcam bilmiyorum. serum fln takıyorlarmış ama su içmedikten sonra ne kadar serum takılırsa takılsın ölürüm gibi geliyor..
peki komşun memnun kaldımı kolay iyileşebi,ldimi?

Canım gözün aydınnn Kerem'i görmüşsün :) Ne güzel bi gün geçirmişsin.. artık zor geliyo ama gezmek her zaman güzeeeeeel :)

Taç hastanede takılıoo hem resim çekilirken hoş olur :)) hasta bezini hastane veriyo yine de telefonla teyit alırsın.. gecelik giyersen de kanamada sadece iç çamaşırını değiştirirsin ama pijama takımı giyceksen o kirlenince değiştirmek zor olabilir...

ben 1000 tl bile veremem :) o sebeple aklımda olmasada olur.

anladım bi bakıyımda alıyım gerçi şehir fırsatlarından paket program satın alıyorum 10 tl falan tüm vücut..

başınız sağolsun.. Rabbim günahlarını affetsin. sizlerede sabır versin.

tüüü tüüü maşallah
????yükleyebildim mi acaba?

canım ben doktorla doğum şekline karar verdiğimde yani sezeryana doktor dediki artık ssk isteğe bağlı sezeryanı karşılamıyor yani karşılasada % olarak çok az kısmını karşılıyormuş... bu yüzden seni sabahtan hastaneye girişini yaptıracağım daha sonra öğleye kadar bekleteceğim diyeceğimki bu doğum yapamadı bu yüzden acil sezeryana alıyorum ama öğlen kaçı bulur bilmiyorum bende bunu düşündüm aç susuz nasıl dayanacağım bilmiyorum en iyisi akşamdan mideyi tıka basa doldurmak...

Şeker sen yazıyı gönderdin mi?? sabah okumuştum sorunu şimdi aklıma geldi ne yazıyosun son karar?

uhde ve refika gözünüz aydın bebişlerinizi ne güzel kucağınıza aldınız darısı bizlere olur inş

birde doğum yapan arkadaşlar normal doğum mu sezeryan mı tecrübelerinizi bzlerle paylaşırmıısnız??::)

canım ya ne rezillik ve ne saçmalık müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etseydin vala...
üzme canını ya bak görüyorsun ağrın olmuş şimdi otur uzan dinlen lütfen...

Canım sıkma canını.. şikayet var a yaz.. bi de 444lü noları yok mu ordan arasan? hangi hat bu tcell telsim filan telde kapatır galiba?

mrb mart anneleri
bene geçen yıl 8 martta oğlumu kucağıma aldım
allah hepinize nasip etsn inş. sağlıkla

Allah evladınızı size bağışlasın...
ne güzel bizi ziyaret etmeniz bu heyecana yabancı değilsiniz...
darısı bizim başımıza. hayırlııyla evlatlarımızı kucaklarımıza alsak ahh ahh bak yine heyecan yaptım...
bizim mart bebişleri gelmeye başladı aceleci davrandılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…