- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.801
Yok be o da güzel, ama içine sinmediyse sen bile yazarsın bilgisayarda canım.
iyi geceler canım ilk hikaye harika diğerini de okuyacam şimdi teşekkürler bende normal doğurmak istiyorum inş başarırım:)
Vay arkadaşşşş enerjım tırt olmus kımsenın umru degıl:))) Bende mınık böcegımı alır gıderım o vakıt benı cok ararsınz anaıcgımmm bayyyyyyy:))))))
yedirenkatolyesi bir haftadır yok... alışmıştık ona... çok sık online olurdu... şimdi aklıma geldi...
umarım iyidir...
bende 37 haftalık hamileyim arada aklıma takılan birşey olduğunda burada sizlere sorup bilgileniyorum.doğum çantasını hazırladım ama tabi eksiklerde çıkıyor.ben özel hastanede 1 gece kalıcam vede sezeryan istiyorum.bana sezeryanda kanama olucağı için yeni pijama almamamı daha sonra giymeyeceğim pijama almamı söylediler.bir takım evde bir takım evde bulunan pijama koydum bende başka ne koymam gerekiyor hastane için.evde yeni aldığım bir takım pijamam,lohusa pijamam vede saten geceliğim var fakat ben bunları ne zaman giyiceğimi bilmiyorum.lohusa tacını hastanedemi evde mi takıcam bilemiyorum kafam çok karıştı bilenler yanıtlarsa çoook sevinirim birde hastaneye ped koydum bu hasta bezi nasıl oluyor ve nerden temin edicem..?
Bana da oluyor Özgec'cim dediğin gibi özellikle akşamları oluyor doktorum düzenli ve 10 dakikada bir olmuyorsa problem diil dedi.
Hıçkırıkta rekor kırıyor benimki,hık hık bi gün inat ettim saydım 100 ü geçti üst üste dedim çocuğa bişi olcak anne durmuoo:)Ama bu aralar pek yok benimkinde.
Işıll çok az kaldı yaff seninkiii şaka gibi geliyorr,benim sanki doğurmama 1 yıl var pek alıştım ben bu durumaSağlıkla gelsin Aden'cik yaa inanamıyorum bazen hep orda bizimle duracaklarmış gibi geliyor.Allam rüyamda zaten benim bebek doğmuş onun haricinde yngemin de bebeği varmış ne alakaysa onlara da bakıyorum.Bilinçaltı saçmaladı iice artık
SELAM BEN GELDİM. NASILSINIZ KIZLAR? bebek şekerlerimi aldım bugün çok cici olmuşlar. ev temizliği vs uğaştım durdum anca girdim. geçmişi okuyup geliyorum. öptm..
sana dün yazdım yanlış anladın diye düzeldimi aramız
evet çok çok az kaldı. 2 gündür de evdeki son işlerimi bitiriyorum çok yoruldum valla..
benim epiduralle olucak canım. öğlen 12de ameliyata giriyorum:18:
canım benim yan komşum da gökalp beyin hastasıydı. 20-25 gün önce doğum yaptı sezeryanla ona da 12 demişler. ama 2 ye kadar falan beklemiş umarım senin öyle olmaz. bence de sabah kalkıp bi şeyler ye mutlaka. şekerin düşmesin sonra.keşke ben de sabah girsem.. aç ve susuz olmamız gerekiyor ya, ben öğlen 12ye kadar nasıl aç susuz kalacağım ki? tansiyonum düşer. ya da sabah 6dan önce kalkıp bişeyler yerim artık
evet canım çok istiyoduk. 4,5 yıldır evliyiz. 2 bebeğimizi kaybettik bundan önce. 2 yıldır özlemle ve sabırla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. az kaldı inşallah yüzünü de görücez bu sefer. KEREM benim genç kızlığımdan beri beğendiğim bir isimdi. o yüzden ben çok istedim. anlamı da çok güzel, öğrenince babası da kerem olsun dedi. hem modası geçmeyen hem de söylenmesi kolay ( bazen yaşlılar söyleyemiyolar ya bebek isimlerini ) bizim tercih etme sebeplerimiz bunlar canım. oğullarımızın adaş olmasına sevindim.Ay çok güzel, hele de gerçekten beklenen bir bebek olduysa, benim gibi evlendiği ay hamile kalan için uygun değil ama, bu arada özel değilse bir şey soracağım, dün ititbariyle oğlanın adını sonunda koyduk, biz de KEREM koyacağız adını, sen neden seçtin bu ismi, beni sorarsan ben seçmedim, babamız seçti, ben de olur fark etmez dedim, ama iyi mi yapmışım bilemedim.
canım başlasan iyi olur yıkamaya. yıkarsın temiz bi hurca koyarsın. dolabın gelince de yerleştirirsin. ne olur ne olmaz. bakarsın oğluşun erken gelmek ister. hastane çantanı da hazırlayamazsın cicileri yıkamadan.Ben hıcbısey yıkamadm daha benden ana olmazAma amaaa benm mınk böcegmn dolabı yokkı yıkayıp nereye koycm nıye herseyı en son ben yapıorum Gelsın benm odamda hemen mart olsnn
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
aynen benimde bir başlıyor hıçkırıklara durmak bilmior karnım hop hop havaya fırlyor dısarıdan da komik bir görüntü oluyor:)
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
canım benim yan komşum da gökalp beyin hastasıydı. 20-25 gün önce doğum yaptı sezeryanla ona da 12 demişler. ama 2 ye kadar falan beklemiş umarım senin öyle olmaz. bence de sabah kalkıp bi şeyler ye mutlaka. şekerin düşmesin sonra
Canım gözün aydınnn Kerem'i görmüşsün :) Ne güzel bi gün geçirmişsin.. artık zor geliyo ama gezmek her zaman güzeeeeeel :)Selam kızlar sabah çıktım yeni geldim, önce işyerime uğradım, arkadaşleri gördüm sevk aldım oradan doktoruma gittik olişi gördüm, gayet iyiymiş, haftada bir gidicez artık, bu oğlan 40 haftayı doldurur dedi doktor ama ben daha çabuk gelsin istiyorum diyemedim, sonra ağdaya gittim, sir ağdamı yaptırdım tertemiz oldum geldim, korktuğum gibi acımadı neyseki, biraz alışveriş yaptık eve geldik,
Ama eski ben değilim artık anladım, yürürken şeyim çıkacakmış gibi ağrıdı, o kadar yavai ve korkarak yürüdüm ki, her bulduğum yerde oturdum dinlendim. Artık hayat iyice zorlaştı, bakalım.
bende 37 haftalık hamileyim arada aklıma takılan birşey olduğunda burada sizlere sorup bilgileniyorum.doğum çantasını hazırladım ama tabi eksiklerde çıkıyor.ben özel hastanede 1 gece kalıcam vede sezeryan istiyorum.bana sezeryanda kanama olucağı için yeni pijama almamamı daha sonra giymeyeceğim pijama almamı söylediler.bir takım evde bir takım evde bulunan pijama koydum bende başka ne koymam gerekiyor hastane için.evde yeni aldığım bir takım pijamam,lohusa pijamam vede saten geceliğim var fakat ben bunları ne zaman giyiceğimi bilmiyorum.lohusa tacını hastanedemi evde mi takıcam bilemiyorum kafam çok karıştı bilenler yanıtlarsa çoook sevinirim birde hastaneye ped koydum bu hasta bezi nasıl oluyor ve nerden temin edicem..?
SELAM BEN GELDİM. NASILSINIZ KIZLAR? bebek şekerlerimi aldım bugün çok cici olmuşlar. ev temizliği vs uğaştım durdum anca girdim. geçmişi okuyup geliyorum. öptm..
bende burda normal doğuma karar verdim sayılır.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Şekerlerin resimlerini bekliyoruzzzz :))
karnında hıçkırmasını hissediyormusunnnn???
Evet ben de hissediyorumbenimkini gece yatınca tutuyo hıçkırık.. zaten anlıyosun karnın ritmik olarak atıyo ama çok üzülüyorum ben uyurken tutuyo bazen rahatsız oluyo yawrım
akayıda çok duydum, önerenler vardı. dr um medicanayla anlaşmalı old için orası oldu.
koru benimde aklımdaydı, dr ları çok iyimiş. normal yapacak olsaydım zekai tahirede çok iyi dediler üstelik fark vererek vip oda tutabiliyomuşsun. yinede benim minik prensesim sezeryan tarihinden önce gelirse büyük ihtimal ya koru ya da zekai tahire giderim.
evet çok yüksek fakat aklında olsun anlaşmalı dr la gidersen fiyatı düşüyor.. lina kadın sağlığına gitmiiştim ayrıntılı ultrason için., orası doğumu medicanadada yapıyormuş 2.400 falan demiişlerdi doğum için.. şimdide dr um dışarıdan gelecek, 4000 i bulur sanırım. ama kendi sağlığımız ve bebişimizin sağlığı için napalım..
sir ağda ama kağıdında ağdası hazır bir şekilde. hassas ciltler için olanını kullandım, mavi bir kutuda, içinde 10 ya da 12 tane var. ve memnun kaldım açıkçası. fakat normal ciltler için olanı tavsiye etmem onun ağdası daha çok gibi, hemen donuyo. kullanırken elinde ısıtıyorsun bunları, hani elini ısıtmak için birbirine sürtersin ya o şekilde :)
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
????yükleyebildim mi acaba?
eyvahlar olsunnn. ben de bundan korkuyorum işte. okadar saat aç susuz napıcam bilmiyorum. serum fln takıyorlarmış ama su içmedikten sonra ne kadar serum takılırsa takılsın ölürüm gibi geliyor..
peki komşun memnun kaldımı kolay iyileşebi,ldimi?
canım başlasan iyi olur yıkamaya. yıkarsın temiz bi hurca koyarsın. dolabın gelince de yerleştirirsin. ne olur ne olmaz. bakarsın oğluşun erken gelmek ister. hastane çantanı da hazırlayamazsın cicileri yıkamadan.
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
ayy kızlar ya sinirden ağlıcam şimdi.. hattımı kapattırmak için 2 gündür uğraşıyrm, dün gittim 18 de kapanıyo sistem dediler, bgn 17 de işten çıkınca koştura koştura gittim, sistem yok dediler!!! yaw kapatmamak için mi böyle yapıyosunuz diyorum sistem yok diyo başka bişi demiyo.. sinirle çıktım ewe kadar yürüdüm kalçama çok kötü ağrı saplandı seke seke yürüdüm kaldırımda oturup ağlıcaktım nerdeyse.. geçen ay da böyle yaptılar kapatamadım hattı, boşu boşuna fatura ödedim bu sıkışık zamanda. walla sinirlerim bozuldu
ayy kızlar ya sinirden ağlıcam şimdi.. hattımı kapattırmak için 2 gündür uğraşıyrm, dün gittim 18 de kapanıyo sistem dediler, bgn 17 de işten çıkınca koştura koştura gittim, sistem yok dediler!!! yaw kapatmamak için mi böyle yapıyosunuz diyorum sistem yok diyo başka bişi demiyo.. sinirle çıktım ewe kadar yürüdüm kalçama çok kötü ağrı saplandı seke seke yürüdüm kaldırımda oturup ağlıcaktım nerdeyse.. geçen ay da böyle yaptılar kapatamadım hattı, boşu boşuna fatura ödedim bu sıkışık zamanda. walla sinirlerim bozuldu
mrb mart anneleri
bene geçen yıl 8 martta oğlumu kucağıma aldım
allah hepinize nasip etsn inş. sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?