2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını.. şikayet var a yaz.. bi de 444lü noları yok mu ordan arasan? hangi hat bu tcell telsim filan telde kapatır galiba?

kesin avea yada telsimdir...
en kalitelisi trckcelll şaşmamak lazım...
hizmette sınır yok...

Kuzucuğum önce sana cevap vereyim dedim, şekerlerin hayırlı olsun, resimlerini ekle de görelim.
Şehir fırsatı deyince ben de bugün ondan satın aldığım bir yere gittim Kızılayda 6 liraya tüm vücut, önce bakarım temiz değilse çıkar giderim dedim ama pek temizmiş beğendim, aklında olsun.

bana böyle bişeyden bahsetmedi doktorum. saat 12de doğum olucak, 11de burada ol dedi sadece. belki senin dediğin gibi bir protokol vardr bilemiyorum neler yapılıcak ama aç hele de susuz saatler beni iice strese sokar doğumdan önce

bnmkide nisandı cnm ama sezaryen olunca 8 mart dünya kadınlar gününde oldu:)

Eevt ya anlamı çok güzel, söylenişi ve tınısı da pek hoş, senin adına da sevindim, allah her bekleyene ve isteyene nasip etsin,
bizim ailede, kızkardeşimin 2 yıldır, ablamın 5 yıldır, diğer ablamın 4yıldır , ve erkek kardeşim 6 yıldır olmuyor, şaka gibi değil mi, ilk torun olacak KEREMim, şeytanın bacağını kıracaız inşallah, arkasından da onlara nasip eder inşallah Rabbim.

aslında çok mantıklı . bende epizyodan korkuyordum sezeryandan korkmuyordum ama senin dediğin mantıklı.

sildiriyorlar. arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı süslenmişti rimel göz altı kapatıcı kalem allık hepsini sildirdiler..

çatı muayenesinde de parmaklarınımı sokuyorlar?

rezenenin hamilelikte bi sakıncası yokmuymuş?bende içeyim o zaman
süt meselesi beni endişelendiriyor. bol bol rezene içiyorum, su içiyorum, ılık duş alıyorum.. inşallah gelir bir an önce sütümüz. gelmeyince bebeğin sarılık olma riski oluyormuş

canım ya ne rezillik ve ne saçmalık müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etseydin vala...
üzme canını ya bak görüyorsun ağrın olmuş şimdi otur uzan dinlen lütfen...

canımm müşteri hizmetleri bayilerden de beter.. onları aradım ikna etmek için 2 saat dil döktüler, sinirlerim iyice gerildi..
Canım sıkma canını.. şikayet var a yaz.. bi de 444lü noları yok mu ordan arasan? hangi hat bu tcell telsim filan telde kapatır galiba?

telde kapatmıyolar canımm denedim.. avea allah kahretsin ki..

selam anneciklerim;
geçen gün mide yemek borusu yanmasından bahsetmiştik.ona elma kompostosumu iyi geliyordu ya unuttum
bi de petibör büsküvisimi iyi geliyordu
benimde yanıyor sanki yemek borumu çivi ile çiziyorlar

Rabbim acil şifalar versin... evladına bagışlasın.

rezene çayı sütün gelmesine yardımcı oluyormuş ve gaz problemini önlüyormuş. bende bu nedenle içmeye başladım cnm

BABAY16; KUZUCUĞUM SEN DE ÖNCELİKLE NE ZARİF BİR hamilesin öyle, pek çıtı pıtı
Arkadaşın için de üzüldüm, geç ölümü daha bir zordur,
Dede de hoş gelmiş ne güzel eli de boş gelmemiş.

Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr

bende tcellciyim :)) öztürkcell hatta en iyisi yaa bencede

Zorundamıyım zorundamıyım... son reklam iyi ama...

rezene çayı sütün gelmesine yardımcı oluyormuş ve gaz problemini önlüyormuş. bende bu nedenle içmeye başladım cnm

süt yaptığını bilmiyorum ama gaz için çok iyiymiş bende taze aldım aktardan içmeye başlamadım sen iyi yapmışsın önceden içmek lazımmış...

Son düzenleme:
Kocam gelmeden ben çıkayım, başında yakalayınca kızıyor, bütün gün oturuyon, geçmişi bile okumaya çalışıon, dinlenemiyon diyor, gene gelicem tatlışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…