- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.821
Canım sıkma canını.. şikayet var a yaz.. bi de 444lü noları yok mu ordan arasan? hangi hat bu tcell telsim filan telde kapatır galiba?
ben 1000 tl bile veremem :) o sebeple aklımda olmasada olur.
anladım bi bakıyımda alıyım gerçi şehir fırsatlarından paket program satın alıyorum 10 tl falan tüm vücut..
başınız sağolsun.. Rabbim günahlarını affetsin. sizlerede sabır versin.
tüüü tüüü maşallah
canım ben doktorla doğum şekline karar verdiğimde yani sezeryana doktor dediki artık ssk isteğe bağlı sezeryanı karşılamıyor yani karşılasada % olarak çok az kısmını karşılıyormuş... bu yüzden seni sabahtan hastaneye girişini yaptıracağım daha sonra öğleye kadar bekleteceğim diyeceğimki bu doğum yapamadı bu yüzden acil sezeryana alıyorum ama öğlen kaçı bulur bilmiyorum bende bunu düşündüm aç susuz nasıl dayanacağım bilmiyorum en iyisi akşamdan mideyi tıka basa doldurmak...
mrb mart anneleri
bene geçen yıl 8 martta oğlumu kucağıma aldım
allah hepinize nasip etsn inş. sağlıkla
Allah evladınızı size bağışlasın...
ne güzel bizi ziyaret etmeniz bu heyecana yabancı değilsiniz...
darısı bizim başımıza. hayırlııyla evlatlarımızı kucaklarımıza alsak ahh ahh bak yine heyecan yaptım...
bizim mart bebişleri gelmeye başladı aceleci davrandılar...
canım benim yan komşum da gökalp beyin hastasıydı. 20-25 gün önce doğum yaptı sezeryanla ona da 12 demişler. ama 2 ye kadar falan beklemiş umarım senin öyle olmaz. bence de sabah kalkıp bi şeyler ye mutlaka. şekerin düşmesin sonra.
evet canım çok istiyoduk. 4,5 yıldır evliyiz. 2 bebeğimizi kaybettik bundan önce. 2 yıldır özlemle ve sabırla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. az kaldı inşallah yüzünü de görücez bu sefer. KEREM benim genç kızlığımdan beri beğendiğim bir isimdi. o yüzden ben çok istedim. anlamı da çok güzel, öğrenince babası da kerem olsun dedi. hem modası geçmeyen hem de söylenmesi kolay ( bazen yaşlılar söyleyemiyolar ya bebek isimlerini ) bizim tercih etme sebeplerimiz bunlar canım. oğullarımızın adaş olmasına sevindim.
canım başlasan iyi olur yıkamaya. yıkarsın temiz bi hurca koyarsın. dolabın gelince de yerleştirirsin. ne olur ne olmaz. bakarsın oğluşun erken gelmek ister. hastane çantanı da hazırlayamazsın cicileri yıkamadan.
Canım epizyotomiden çok ben sezeryan kesisinden korkuyorumyoksa o ağrı acıyı çekmektense sezeryan en rahatı ama şöle düşünüyorum Allah kesilmeye uygun yapıyı karnımıza değil rahim ağzına vermiş normal doğumda kesilmese bile yırtılma olup geri iyileşiyo yani vücudun doğuma uygun kesi yeri orda aslında o yüzden ondan korkmuyorum nedense :26: ama sezeryan kesisi, sonrasındaki dikiş zorlukları beni çok korkutuyo.. Allah hepimize en hayırlısını versin tabiki mecbur kalırsam bende sezeryan yaparım ama inşallah gerek olmaz çünkü çok korkuyorum sezeryandan
ben ameliyata girerken hiç olmazsa göz altı kapatıcımı sürmeyi düşünüyorum. geceden beri uykusuz olacağım için gözlerimin altı mosmor olur eminim. sabahtan da banyomu yapıcam, saçlarımı düzleştiricem. kızım güzel görsn beni..eğer çok heyecanlanacak olursam ameliyat sırasında, sedasyon istiycem doktorumdan.
yani benim idrarda enfeksiyon çıktı bide boşuna parmaklandım bi yandanda yukardan karnıma bastırdı sanki doğum yaptırıyoo kabus gibi ama dr suçlu acilde duran dr yok ortalarda eşimde kızdı niye alttan bakıyolar ya kızıma bişey olsaydı diye kızdı artık 9 ay dolsada fazla parmaklanmadan doğursak gerçi ben önceki doğumdan alışıkım parmaklanmaya hemde 6 kere
süt meselesi beni endişelendiriyor. bol bol rezene içiyorum, su içiyorum, ılık duş alıyorum.. inşallah gelir bir an önce sütümüz. gelmeyince bebeğin sarılık olma riski oluyormuş
canım ya ne rezillik ve ne saçmalık müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etseydin vala...
üzme canını ya bak görüyorsun ağrın olmuş şimdi otur uzan dinlen lütfen...
Canım sıkma canını.. şikayet var a yaz.. bi de 444lü noları yok mu ordan arasan? hangi hat bu tcell telsim filan telde kapatır galiba?
selam kızlar
uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün
canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
canım çok güzel görünüyosunuz
canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini
canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar
azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
kesin avea yada telsimdir...
en kalitelisi trckcelll şaşmamak lazım...
hizmette sınır yok...
aslında çok mantıklı . bende epizyodan korkuyordum sezeryandan korkmuyordum ama senin dediğin mantıklı.
sildiriyorlar. arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı süslenmişti rimel göz altı kapatıcı kalem allık hepsini sildirdiler..
çatı muayenesinde de parmaklarınımı sokuyorlar?
rezenenin hamilelikte bi sakıncası yokmuymuş?bende içeyim o zaman
bende tcellciyim :)) öztürkcell hattaen iyisi yaa bencede
ya poly bugün hiç girmedi topiğe acaba eşimi izinli...
bende tcellciyim :)) öztürkcell hattaen iyisi yaa bencede
rezene çayı sütün gelmesine yardımcı oluyormuş ve gaz problemini önlüyormuş. bende bu nedenle içmeye başladım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?