- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.841
Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr
canım şekerlerini güle güle dağıt.. eklersen bi ara biz de görelim
hoşgeldin...
tabiki sorun yok... kafamıza takmayalım böyle şeyleri...
ayy kızlar ya sinirden ağlıcam şimdi.. hattımı kapattırmak için 2 gündür uğraşıyrm, dün gittim 18 de kapanıyo sistem dediler, bgn 17 de işten çıkınca koştura koştura gittim, sistem yok dediler!!! yaw kapatmamak için mi böyle yapıyosunuz diyorum sistem yok diyo başka bişi demiyo.. sinirle çıktım ewe kadar yürüdüm kalçama çok kötü ağrı saplandı seke seke yürüdüm kaldırımda oturup ağlıcaktım nerdeyse.. geçen ay da böyle yaptılar kapatamadım hattı, boşu boşuna fatura ödedim bu sıkışık zamanda. walla sinirlerim bozuldu
Kuzucuğum önce sana cevap vereyim dedim, şekerlerin hayırlı olsun, resimlerini ekle de görelim.
Şehir fırsatı deyince ben de bugün ondan satın aldığım bir yere gittim Kızılayda 6 liraya tüm vücut, önce bakarım temiz değilse çıkar giderim dedim ama pek temizmiş beğendim, aklında olsun.
rezene çayı sütün gelmesine yardımcı oluyormuş ve gaz problemini önlüyormuş. bende bu nedenle içmeye başladım cnm
Kocam gelmeden ben çıkayım, başında yakalayınca kızıyor, bütün gün oturuyon, geçmişi bile okumaya çalışıon, dinlenemiyon diyor, gene gelicem tatlışlar.
bende bu lanett hattan kurtulsam tcelle geçicem de olmuyo işte, offf unutmak istiyorum bütün keyfim kaçtı, geri gelsin keyfimm
Zorundamıyım zorundamıyım... son reklam iyi ama...
Selam Arkadaşlar,merak edip msj atmışsınız.Çok Teşekür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı.En son karar almıştım topiğe yazı yazmamak adına;ama takipteyim herzaman elbette.Bazı arkadaşlar doğum yapmış,onları tebrik ediyorum.HAYIRLI UĞURLU olsun inşllh bebekleri.Doğum tarihi belli olan-olmayan doğumunu bekleyen arkadaşlarada öncelikle sakin ve rahat olmalaırnı vede göz açıp kapayıncaya kadarki kısa bi süreçte bebeklerini sağlıcakla rahat bi şekilde kucaklarına almalarını dilerim.Ben çok şükür iyiyim,evet bebeğimizde iyi(diyo doktorlar),henüz doğmadı.Cerrahpaşadaki takibim, en son gittiğim takipte profesörün nöbet gününe denk gelip onun kontrol etmesiyle "sizin artık gelmenize gerek yok,bi sorun yok,rutin nerde kontrollerinizi yaptırıyorsanız orda devam edin"demesiyle son buldu.Bende özelden devam ediyorum rutin kontrollerime.Yine 3hafta geri görünüyo tabi;haftasına göre küçük yani bebişim;ama bi sorun çıkmaması sevindirici,nisbeten rahatlatıcı elbet.Yinede her doktora gittiğim gün dualarla çıkıyorum evden,malum endişe bırakmıyo beni.Her nekadar doktorlar bi sorun yok desede tabi ben Allaha sığınmış durumdayım.%100 emin olamıyorum.Rabbim büyük ve o bilir en doğrusunu.Sizlerede dua ediyorum.özelliklede SÜTLÜÇÖREĞE. sütlüçöreğin doğumu ve sonrasıdna yaşadıkları beni çok etkiledi,aklımdan çıkmıyo desem yeridr.Rabbim YAR ve YARDIMCISI olsun.
Arkadaşlar özelden cevap yazamıyorum,malum 100msj kotamı doldurmamışım.O yüzden böyle cevap yazmak zorunda kaldım.
HOŞÇA VE SAĞLICAKLA KALIN.
Selam Arkadaşlar,merak edip msj atmışsınız.Çok Teşekür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı.En son karar almıştım topiğe yazı yazmamak adına;ama takipteyim herzaman elbette.Bazı arkadaşlar doğum yapmış,onları tebrik ediyorum.HAYIRLI UĞURLU olsun inşllh bebekleri.Doğum tarihi belli olan-olmayan doğumunu bekleyen arkadaşlarada öncelikle sakin ve rahat olmalaırnı vede göz açıp kapayıncaya kadarki kısa bi süreçte bebeklerini sağlıcakla rahat bi şekilde kucaklarına almalarını dilerim.Ben çok şükür iyiyim,evet bebeğimizde iyi(diyo doktorlar),henüz doğmadı.Cerrahpaşadaki takibim, en son gittiğim takipte profesörün nöbet gününe denk gelip onun kontrol etmesiyle "sizin artık gelmenize gerek yok,bi sorun yok,rutin nerde kontrollerinizi yaptırıyorsanız orda devam edin"demesiyle son buldu.Bende özelden devam ediyorum rutin kontrollerime.Yine 3hafta geri görünüyo tabi;haftasına göre küçük yani bebişim;ama bi sorun çıkmaması sevindirici,nisbeten rahatlatıcı elbet.Yinede her doktora gittiğim gün dualarla çıkıyorum evden,malum endişe bırakmıyo beni.Her nekadar doktorlar bi sorun yok desede tabi ben Allaha sığınmış durumdayım.%100 emin olamıyorum.Rabbim büyük ve o bilir en doğrusunu.Sizlerede dua ediyorum.özelliklede SÜTLÜÇÖREĞE. sütlüçöreğin doğumu ve sonrasıdna yaşadıkları beni çok etkiledi,aklımdan çıkmıyo desem yeridr.Rabbim YAR ve YARDIMCISI olsun.
Arkadaşlar özelden cevap yazamıyorum,malum 100msj kotamı doldurmamışım.O yüzden böyle cevap yazmak zorunda kaldım.
HOŞÇA VE SAĞLICAKLA KALIN.
Çok sevindim melikecim insan artık korkuyor her an herkes doğurabilir modunda olunca.Kolayla gelin Polly'cim:)Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr
ohhh aradım müşteri hizmetlerini içimi döktüm bağırdım bağırdım rahatladımmmm, ücretsiz olarak hattı kontorluye çevirdiler şimdilik, normalde 20 tl ye çeviriolarmışşş daa beni mağdur ettikleri iiçin ücret almıcaklarmış, bak bak.. neyse yeni fatura gelmesini engelledim en azından.. ohh be accık rahatladım
size bir soru.. nette normal doğum ya dasezeryan doğum izlediniz mi? her iki doğum da da neler yapılacagınınasıl olacagını biliyomusunuz?
Çok sevindim melikecim insan artık korkuyor her an herkes doğurabilir modunda olunca.Kolayla gelin Polly'cim:)
Ohhh ii olmuşş çok fena bunlar insanı bu halle uğraştırıyorlar,bizim yerimize de çemkirseydinn
size bir soru.. nette normal doğum ya dasezeryan doğum izlediniz mi? her iki doğum da da neler yapılacagınınasıl olacagını biliyomusunuz?
dedim zaten gülüm, 9 aylık hamileyim bugün yarın doğurcam sizin peşinize mi koşayım bu halde, diye çemkirince çocuk yola geldi:) demekki oluyomuş, bağırmak gerekiyomuş.. bütün mağdur insanlar , özellikle hamişler için çemkirdim canım:)))
tbr ediyorum pericim:)
Biz çok acıktık babamız gelecek birazdan ,arkadaşlarla yemeğe gidices,herkese iyi akşamlar gece bakarız sohbetinize öptük kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?