2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr

ayy iyi bende merak ettim yapmaz yoksa sabahta olsa girerdi... annesiyle vakit geçirsin kuzu...

tmm eklerim becerebilirsem inş
canım şekerlerini güle güle dağıt.. eklersen bi ara biz de görelim

sevindim hoşbulduk :)

hoşgeldin...
tabiki sorun yok... kafamıza takmayalım böyle şeyleri...

müşteri hizmetilerini arasan telefonda kapatmıyorlarmı?

inşallah becerebilirsem eklerim cnm. 6 tl iyi almışsın ben en son 9.90 na almıştım bir dahakinee kaş bıyık olanını alcam ama fırsatbufırsatta bakıyorum ben. sen? hı bu arada bende bakıyorum temizse giriyorum zaten kredi kartı ile almıyorum gelince orda vercem diyorum.

ben bir kez içtim kasıldım gibi oldum korktum ama dediğin iyi oldu içeyim bende.
rezene çayı sütün gelmesine yardımcı oluyormuş ve gaz problemini önlüyormuş. bende bu nedenle içmeye başladım cnm

Selam Arkadaşlar,merak edip msj atmışsınız.Çok Teşekür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı.En son karar almıştım topiğe yazı yazmamak adına;ama takipteyim herzaman elbette.Bazı arkadaşlar doğum yapmış,onları tebrik ediyorum.HAYIRLI UĞURLU olsun inşllh bebekleri.Doğum tarihi belli olan-olmayan doğumunu bekleyen arkadaşlarada öncelikle sakin ve rahat olmalaırnı vede göz açıp kapayıncaya kadarki kısa bi süreçte bebeklerini sağlıcakla rahat bi şekilde kucaklarına almalarını dilerim.Ben çok şükür iyiyim,evet bebeğimizde iyi(diyo doktorlar),henüz doğmadı.Cerrahpaşadaki takibim, en son gittiğim takipte profesörün nöbet gününe denk gelip onun kontrol etmesiyle "sizin artık gelmenize gerek yok,bi sorun yok,rutin nerde kontrollerinizi yaptırıyorsanız orda devam edin"demesiyle son buldu.Bende özelden devam ediyorum rutin kontrollerime.Yine 3hafta geri görünüyo tabi;haftasına göre küçük yani bebişim;ama bi sorun çıkmaması sevindirici,nisbeten rahatlatıcı elbet.Yinede her doktora gittiğim gün dualarla çıkıyorum evden,malum endişe bırakmıyo beni.Her nekadar doktorlar bi sorun yok desede tabi ben Allaha sığınmış durumdayım.%100 emin olamıyorum.Rabbim büyük ve o bilir en doğrusunu.Sizlerede dua ediyorum.özelliklede SÜTLÜÇÖREĞE. sütlüçöreğin doğumu ve sonrasıdna yaşadıkları beni çok etkiledi,aklımdan çıkmıyo desem yeridr.Rabbim YAR ve YARDIMCISI olsun.
Arkadaşlar özelden cevap yazamıyorum,malum 100msj kotamı doldurmamışım.O yüzden böyle cevap yazmak zorunda kaldım.
HOŞÇA VE SAĞLICAKLA KALIN.

bebeğin ve senin iyi olmana sevindim... hakkında hayırlısı olsun...

size bir soru.. nette normal doğum ya dasezeryan doğum izlediniz mi? her iki doğum da da neler yapılacagınınasıl olacagını biliyomusunuz?

çok sevindim herşeyin güzel olmasına
gelişimi ilerleyen haftalarda gününü yakalarr
streste çok etkilerr stres yapma herşeyin normalmişş rahat ol hiçbirşey kesin değilll
testler ultrason kontrolleri ne varsa hepsi yüzde 60 doğruluk payına sahipp
yüzdeyüz değil hiçbişeyy
amniyosentez sonuçlarıda yüzdeyüz değil
yani kesin hiçbişey belli olmuyoo sadece test sonuçlarının olumlu olması rahatlatıyo bizi gerisi allaha kalmışş
çok sıkıntı çekmişsin üzülmüşsün kolay değil allah sana sağlıklı nur topu gibi bir evlat versin canım

ohhh aradım müşteri hizmetlerini içimi döktüm bağırdım bağırdım rahatladımmmm, ücretsiz olarak hattı kontorluye çevirdiler şimdilik, normalde 20 tl ye çeviriolarmışşş daa beni mağdur ettikleri iiçin ücret almıcaklarmış, bak bak.. neyse yeni fatura gelmesini engelledim en azından.. ohh be accık rahatladım

Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr
Çok sevindim melikecim insan artık korkuyor her an herkes doğurabilir modunda olunca.Kolayla gelin Polly'cim:)

Ohhh ii olmuşş çok fena bunlar insanı bu halle uğraştırıyorlar,bizim yerimize de çemkirseydinn

size bir soru.. nette normal doğum ya dasezeryan doğum izlediniz mi? her iki doğum da da neler yapılacagınınasıl olacagını biliyomusunuz?

izlemedım izlememde:)arkadasım epıdural sezeryan ızlerken gormuştum sadece azcık bişi tam bebek cıkıyodu okdar okolaya benzıyo gıbı:):)ama ben nasıpse normal doğum ıstıyorum şartlar elverırse tabııkı hayırlısı

Çok sevindim melikecim insan artık korkuyor her an herkes doğurabilir modunda olunca.Kolayla gelin Polly'cim:)

Ohhh ii olmuşş çok fena bunlar insanı bu halle uğraştırıyorlar,bizim yerimize de çemkirseydinn

dedim zaten gülüm, 9 aylık hamileyim bugün yarın doğurcam sizin peşinize mi koşayım bu halde, diye çemkirince çocuk yola geldi:) demekki oluyomuş, bağırmak gerekiyomuş.. bütün mağdur insanlar , özellikle hamişler için çemkirdim canım :)))

Bende izlemedim, korku fılmı bile ızleyemiyorum ki bunu hiç izleyemem sonra o görüntüler aklımda kalır ve benı etkıler emınım o yuzden izlemeyi de düşünmüyorum

tbr ediyorum pericim:)
Biz çok acıktık babamız gelecek birazdan ,arkadaşlarla yemeğe gidices,herkese iyi akşamlar gece bakarız sohbetinize öptük kocaman

kızlar o turcell reklamı benide fena sardı illa bir iş yap<rken kafamdan geçiyo...birde kızlar zorundamıyımmmmmm değil.......

zorundamıyammmmmm zorundamıyammmmmmmmmm...

neden bazı arkadaşlar topiğe yazmama kararı almışlar? ben bişeyler mi kaçırdım? artık göremediğim bi sürü kişi var merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…