2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende iyiym çok şükür canım evet taşındım yerleştim haftasonu kızımın beşiğide gelirse herbişeyimiz tamam olacak inş.

gözünaydın cnm... ben de hamileliğimin 4. ayında taşınmıştım. mide bulantılarım halsizliklerim çok fazlaydı. baya zor günler geçirdim. ama şuan daha ağırlaştık, eminim simdi taşınsam daha zorlanırdım. umarım senin kolay geçmiştir taşınman

Çok zor değildi ama kolay da olmadı kuzum şimdi düşünüyorum iyi ki doğumdan sonraya kalmamış ufak bebekle daha zor olacaktı

seni korkutmam istemedim canım sadece böyle olabilir hazır ol demek istedim. çok yogun bi hast. egepol artık. çok doğum varmış o gün, ondan bekletmişler. komşumu 3. gün gördüm evde dolanıyodu fena değildi. bi de 2. doğumu...herkesin bünyesi farklı. sen takma kafana hepsi olcak bitcek prensesinle onu koklaya koklaya gelceksin evine o anı düşün rahat ol. strese hiç gerek yok.

Şeker sen yazıyı gönderdin mi?? sabah okumuştum sorunu şimdi aklıma geldi ne yazıyosun son karar?
gönderdim canım cevap vermedi sığar mı bilmem.

demek ilk torun... çok kıymetli olcak desene... . bizim 2 yılda 3. bebek kan pıhtılaşmam varmış neyse ki bu sefer iğne kullandık falan bu günlere geldik. allah isteyen herkese versin isteyip de olmaması kötü.

ya bence şu sıralar açıp doğum videosu izlemek yapılabilecek en mantıksız şey. korkumuyosa bile korku sarar insanı. ben hiiiççç düşünmüyorum. doğumdan bi kaç ay sonra izlerim anca. ne olucaksa olucak bilmeyim ki stres yapmayım.

cnm bende clexane kullanıyorum senın dogum tarıhı bellımı benım 10 mart allah kolaylık versın.

cnm öncelikle sağlıkla kucağına bebeğini alamanı dilerim yanlız drların söyledikleri tam kesin rakamlar değil ben doğumumu yaptım kızım 5 günlük 35+3 te doğdu dr 3 gün önce gitmiştim 2650 kg civarıydı ben 3.194 kg doğum yaptım yani 3 aşağı 5 yukarı söylüyorlar Allah inşallah yardımcın olsun o ne derse o olur.

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.

iyi akşamlar güzel annişlerr

of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...

sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...

herkese selam kızlar
umarım keyifler yerindedir doğum yapan ne çok annemiz olmuş isimler aklımda kalmadı ama hepsini tebrik ediyorum gözünüz aydın arkadaşlar rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize

doğum tarihi belli olan arkadaşlar adına da çok heyecanlandım sanki ben doğurcam gibi allah hayırla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimizede (amin) benim yaramaz bebişim hala doğum pozisyonu almadı kafamız yukarıda

iyiakşamlar herkese,geçmişi okuyamıyorum bi girip çıkıyorum bu aralar her gün alışveriş faslı sürekli bir şeyler görüp alıyorum.kıyafetlerimiz yıkanıp hazırlanıyo fırsatım olursa hepsinin resmini koymak istiyorum.34+6 haftalık olduk.dr.kontrolümüze gittik 46 cm 2 kg 250 gr olmuşuz.tahminen 3-3.5 arası kiloda doğabilir dedi dr.normal doğum yapmak istediğim için senin için iyi dedi daha kolay bir doğum yaparsın dedi bakalım hayırlısı.sağlıklı sıhatli olalım işallah.herkese iyi akşamlar hayırlı doğumlar diliyorum :)

Ne kadar çok ayrıntı var ,ahh ahh çok kıymetli telaşlar bunlar eminim ki özlices bu günleri
evet çok ayrıntı var ama bunlar hakikaten keyfli ayrıntılar, uğraşması insana keyf veriyor, kuzenim 2010 Mart annesi, beni gördükçe ay hamileliğimi özledim, tekrar hamile kalasım var diyor, ki birde onun hamileliği zor geçtiği halde demek ki neymiş zor geçsede bugünler özleniyor, o yüzden her anın tadını çıkarmak lazım

canım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim, İnşaAllah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın

kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
canım başınız sağolsun.. kimbilir ne sıkıntısı vardı, geride kalanlar için zor bir acı...Rabbim o gencin ailesine dayanabilme gücü versin...

ay aynen benim duygularımı anlatmışsın, bende zorunluluk olmadıkça bıçak altına yatmaktan korkuyorum:26:

ben netten aldıklarımı yıkadım burada, diğer aldıklarımız, battaniyeleri, çarşafları, kıyafetleri ankarada annemlerde ve hala yıkanmadı, canım annem kendi anne-babası ve babamın anne-babasından fırsat bulup yıkayamadı, bu hafta gittiler, bende yarın ankaraya gidince hem alınanlar yıkanacak, hem hastane çantamız yıkanacak inşaAllah

hadi gözün aydın, oğluşun iyiyimiş, Rabbim tamamına erdirsin, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

canım bence kerem çok güzel bir isim, ve kullandıkça severek kullanacağına eminim

Ben de senin gibi düşünüyorum, iyi tanıdım sizleri, gerçi bazen hiç kaale alınmadığım gibi bir hamilelik alınganlığına kapılsamda yine de buradaki herkesi ayrı ayrı tanıyor ve seviyorum.

evet o alınganlığa ben de kapılıyorum ara sıra.. hamileyiz hassasız işte
kızlar yaa aşk olsun niye alınıyorsunuz ki, ben burada kimsenin kimseye kasıtlı olarak kaale almayacağını sanmıyorum, sadece geçmiş okunurken o an hakim olunan konu ne ise ona cevap veriliyor bence, yani cevap verme kişiyle değil o an ki konuyla alakalı bence

karnında hıçkırmasını hissediyormusunnnn???
benim oğluşumda çok hıçkırıyor, garibim ya içim bir hoş oluyor o hıçkırınca:26:

canım yaa dediğin gibi inşaAllah senin bebişin ailenizekuzenleriyle birlikte gelir, inşaAllah Rabbim kardeşlerinin hepsine hayırlı evlat versin

Kızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr
Semranın iyi olmasına çok sevindim, oh oh ne gzüel annesiyle birlikte, darısı bana

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ne biçim insanlar öyle neyse canını sıkma bebişine maşallah
gününüz belli olmuş tebrikler ay çok heyecanlı cts ne ki çok cahilim

bende izlemedim de bi forumda izleyin öğrenin dedilerde merak ettim sizden izleyen varmı

ikisini de izledim. ama hamileyken değil, öncesinde... biliyorum başıma gelcekleri yani

Bende izlemedim, korku fılmı bile ızleyemiyorum ki bunu hiç izleyemem sonra o görüntüler aklımda kalır ve benı etkıler emınım o yuzden izlemeyi de düşünmüyorum

Ada 01 arkadaşım çok geçmiş olsun hiç merak etme sen çok güzel olucak sonuçlar inş.

Streetpit çok geçmiş olsun aramızda 2 gün var benim de 27 şubat allahın izniyle

hepimizin allah yardımcıı olsun

mart anneleri merhaba umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ve doğum yapanlarında gözü aydın. Ben Eylül anne adayıyım, bizde konular daha farklı, daha tedirgin ve daha meraklı o yüzden bu dönemleri atlatmış hamileleri görmek onların ne yaptığına bakmak bana moral veriyor.

Bu arada bir sorum olacak,

Mümkün olduğunca çok kişi cevap verirse sevinirim. Karın çatlaklarının genetiklikle alakalı olduğunu biliyorum ama sizler de bazı önlemler almışsınızdır mutlaka zamanında. Sonuçları nasıl oldu? Neler kullandınız ve ne kadar işe yaradı? Beni bilgilendirirseniz doğru ürüne çoğunlukla karar verirsek bende eylül anneleri forumunda paylaşacığım :)
Şimdiden teşekkürler

Allah hayırlı etsin inş. Ben mustela kullandım bana doktor tavsıye etti özellikle mustelayı patentliymiş formulu, hatta bebek içinde bakım ürünlerini musteladan aldım fakat saf ben herkes karın çatlar karın çatlar dediği için sadece karnıma sürdüm. karnımda maşallah hiç bişe yok ama gögüslerim malesef çatladı o yuzden ne kullanırsan kullan kesinlikle her yerine sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…