- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.861
Slmmm kızlar nasılsınız biz geldik kızımla herkesler iyidir inş.
iyiyiz bizler cnm sen nasılsın? o kısmını kaçırdım sanırım, taşındınmı?
kızlar o turcell reklamı benide fena sardı illa bir iş yap<rken kafamdan geçiyo...birde kızlar zorundamıyımmmmmm değil.......
zorundamıyammmmmm zorundamıyammmmmmmmmm...
Bende iyiym çok şükür canım evet taşındım yerleştim haftasonu kızımın beşiğide gelirse herbişeyimiz tamam olacak inş.
gözünaydın cnm... ben de hamileliğimin 4. ayında taşınmıştım. mide bulantılarım halsizliklerim çok fazlaydı. baya zor günler geçirdim. ama şuan daha ağırlaştık, eminim simdi taşınsam daha zorlanırdım. umarım senin kolay geçmiştir taşınman
seni korkutmam istemedim canım sadece böyle olabilir hazır ol demek istedim. çok yogun bi hast. egepol artık. çok doğum varmış o gün, ondan bekletmişler. komşumu 3. gün gördüm evde dolanıyodu fena değildi. bi de 2. doğumu...herkesin bünyesi farklı. sen takma kafana hepsi olcak bitcek prensesinle onu koklaya koklaya gelceksin evine o anı düşün rahat ol. strese hiç gerek yok.eyvahlar olsunnn. ben de bundan korkuyorum işte. okadar saat aç susuz napıcam bilmiyorum. serum fln takıyorlarmış ama su içmedikten sonra ne kadar serum takılırsa takılsın ölürüm gibi geliyor..
peki komşun memnun kaldımı kolay iyileşebi,ldimi?
gönderdim canım cevap vermedi sığar mı bilmem.Şeker sen yazıyı gönderdin mi?? sabah okumuştum sorunu şimdi aklıma geldine yazıyosun son karar?
demek ilk torun... çok kıymetli olcak desene... . bizim 2 yılda 3. bebek kan pıhtılaşmam varmış neyse ki bu sefer iğne kullandık falan bu günlere geldik. allah isteyen herkese versin isteyip de olmaması kötü.Eevt ya anlamı çok güzel, söylenişi ve tınısı da pek hoş, senin adına da sevindim, allah her bekleyene ve isteyene nasip etsin,
bizim ailede, kızkardeşimin 2 yıldır, ablamın 5 yıldır, diğer ablamın 4yıldır , ve erkek kardeşim 6 yıldır olmuyor, şaka gibi değil mi, ilk torun olacak KEREMim, şeytanın bacağını kıracaız inşallah, arkasından da onlara nasip eder inşallah Rabbim.
seni korkutmam istemedim canım sadece böyle olabilir hazır ol demek istedim. çok yogun bi hast. egepol artık. çok doğum varmış o gün, ondan bekletmişler. komşumu 3. gün gördüm evde dolanıyodu fena değildi. bi de 2. doğumu...herkesin bünyesi farklı. sen takma kafana hepsi olcak bitcek prensesinle onu koklaya koklaya gelceksin evine o anı düşün rahat ol. strese hiç gerek yok.
gönderdim canım cevap vermedi sığar mı bilmem.
demek ilk torun... çok kıymetli olcak desene... . bizim 2 yılda 3. bebek kan pıhtılaşmam varmış neyse ki bu sefer iğne kullandık falan bu günlere geldik. allah isteyen herkese versin isteyip de olmaması kötü.
ya bence şu sıralar açıp doğum videosu izlemek yapılabilecek en mantıksız şey. korkumuyosa bile korku sarar insanı. ben hiiiççç düşünmüyorum. doğumdan bi kaç ay sonra izlerim anca. ne olucaksa olucak bilmeyim ki stres yapmayım.
Selam Arkadaşlar,merak edip msj atmışsınız.Çok Teşekür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı.En son karar almıştım topiğe yazı yazmamak adına;ama takipteyim herzaman elbette.Bazı arkadaşlar doğum yapmış,onları tebrik ediyorum.HAYIRLI UĞURLU olsun inşllh bebekleri.Doğum tarihi belli olan-olmayan doğumunu bekleyen arkadaşlarada öncelikle sakin ve rahat olmalaırnı vede göz açıp kapayıncaya kadarki kısa bi süreçte bebeklerini sağlıcakla rahat bi şekilde kucaklarına almalarını dilerim.Ben çok şükür iyiyim,evet bebeğimizde iyi(diyo doktorlar),henüz doğmadı.Cerrahpaşadaki takibim, en son gittiğim takipte profesörün nöbet gününe denk gelip onun kontrol etmesiyle "sizin artık gelmenize gerek yok,bi sorun yok,rutin nerde kontrollerinizi yaptırıyorsanız orda devam edin"demesiyle son buldu.Bende özelden devam ediyorum rutin kontrollerime.Yine 3hafta geri görünüyo tabi;haftasına göre küçük yani bebişim;ama bi sorun çıkmaması sevindirici,nisbeten rahatlatıcı elbet.Yinede her doktora gittiğim gün dualarla çıkıyorum evden,malum endişe bırakmıyo beni.Her nekadar doktorlar bi sorun yok desede tabi ben Allaha sığınmış durumdayım.%100 emin olamıyorum.Rabbim büyük ve o bilir en doğrusunu.Sizlerede dua ediyorum.özelliklede SÜTLÜÇÖREĞE. sütlüçöreğin doğumu ve sonrasıdna yaşadıkları beni çok etkiledi,aklımdan çıkmıyo desem yeridr.Rabbim YAR ve YARDIMCISI olsun.
Arkadaşlar özelden cevap yazamıyorum,malum 100msj kotamı doldurmamışım.O yüzden böyle cevap yazmak zorunda kaldım.
HOŞÇA VE SAĞLICAKLA KALIN.
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
bir de refikaa vardı doğum yapan.eşim hep der bu hamilelik yaramadı sana çok unutkan oldun diye haklı galibarefikaa ALLAH analı babalı büyütsün canım.
evet çok ayrıntı var ama bunlar hakikaten keyfli ayrıntılar, uğraşması insana keyf veriyor, kuzenim 2010 Mart annesi, beni gördükçe ay hamileliğimi özledim, tekrar hamile kalasım var diyor, ki birde onun hamileliği zor geçtiği haldeNe kadar çok ayrıntı var ,ahh ahh çok kıymetli telaşlar bunlar eminim ki özlices bu günleri
canım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim, İnşaAllah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsınkızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
canım başınız sağolsun.. kimbilir ne sıkıntısı vardı, geride kalanlar için zor bir acı...Rabbim o gencin ailesine dayanabilme gücü versin...kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
ay aynen benim duygularımı anlatmışsın, bende zorunluluk olmadıkça bıçak altına yatmaktan korkuyorum:26:Canım epizyotomiden çok ben sezeryan kesisinden korkuyorumyoksa o ağrı acıyı çekmektense sezeryan en rahatı ama şöle düşünüyorum Allah kesilmeye uygun yapıyı karnımıza değil rahim ağzına vermiş normal doğumda kesilmese bile yırtılma olup geri iyileşiyo yani vücudun doğuma uygun kesi yeri orda aslında o yüzden ondan korkmuyorum nedense :26: ama sezeryan kesisi, sonrasındaki dikiş zorlukları beni çok korkutuyo.. Allah hepimize en hayırlısını versin tabiki mecbur kalırsam bende sezeryan yaparım ama inşallah gerek olmaz çünkü çok korkuyorum sezeryandan
ben netten aldıklarımı yıkadım burada, diğer aldıklarımız, battaniyeleri, çarşafları, kıyafetleri ankarada annemlerde ve hala yıkanmadı, canım annem kendi anne-babası ve babamın anne-babasından fırsat bulup yıkayamadı, bu hafta gittiler, bende yarın ankaraya gidince hem alınanlar yıkanacak, hem hastane çantamız yıkanacak inşaAllahmerhaba kızlarr
bugün sizin çook önceden yapıp bitirdiğiniz bir şeyi anca biz bugün yapabildik... kıyafetlerimizi yıkadık.... okadar ufaklardkiii nasıl tatlı şeyleerrr bunlar misss gibi de koktu evimiz...daha bir postamız daha var ne çok şey almışız offfff.. annem görse kzıım çocuğun yediği helal giydiği haram derdi. çok kıyafet almayın çabucak büyüüyorlar dityor sürekli bize.. ama anlayanaa...
kızlar kıyafetlerini asarken beni bir ağlama tuttu anlatamam...içim bir garip oldu..ufacık patikler eldivenle zıbınlar.bir de bunların ütülenmesi var. bir de ütülerken ağlama tutar beni.bugün çok duygusalız.
hadi gözün aydın, oğluşun iyiyimiş, Rabbim tamamına erdirsin, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar sabah çıktım yeni geldim, önce işyerime uğradım, arkadaşleri gördüm sevk aldım oradan doktoruma gittik olişi gördüm, gayet iyiymiş, haftada bir gidicez artık, bu oğlan 40 haftayı doldurur dedi doktor ama ben daha çabuk gelsin istiyorum diyemedim, sonra ağdaya gittim, sir ağdamı yaptırdım tertemiz oldum geldim, korktuğum gibi acımadı neyseki, biraz alışveriş yaptık eve geldik,
Ama eski ben değilim artık anladım, yürürken şeyim çıkacakmış gibi ağrıdı, o kadar yavai ve korkarak yürüdüm ki, her bulduğum yerde oturdum dinlendim. Artık hayat iyice zorlaştı, bakalım.
canım bence kerem çok güzel bir isim, ve kullandıkça severek kullanacağına eminimAy çok güzel, hele de gerçekten beklenen bir bebek olduysa, benim gibi evlendiği ay hamile kalan için uygun değil ama, bu arada özel değilse bir şey soracağım, dün ititbariyle oğlanın adını sonunda koyduk, biz de KEREM koyacağız adını, sen neden seçtin bu ismi, beni sorarsan ben seçmedim, babamız seçti, ben de olur fark etmez dedim, ama iyi mi yapmışım bilemedim.
Ben de senin gibi düşünüyorum, iyi tanıdım sizleri, gerçi bazen hiç kaale alınmadığım gibi bir hamilelik alınganlığına kapılsamda yine de buradaki herkesi ayrı ayrı tanıyor ve seviyorum.
kızlar yaa aşk olsun niye alınıyorsunuz ki, ben burada kimsenin kimseye kasıtlı olarak kaale almayacağını sanmıyorum, sadece geçmiş okunurken o an hakim olunan konu ne ise ona cevap veriliyor bence, yani cevap verme kişiyle değil o an ki konuyla alakalı benceevet o alınganlığa ben de kapılıyorum ara sıra.. hamileyiz hassasız işte
benim oğluşumda çok hıçkırıyor, garibim ya içim bir hoş oluyor o hıçkırınca:26:karnında hıçkırmasını hissediyormusunnnn???
canım yaa dediğin gibi inşaAllah senin bebişin ailenizekuzenleriyle birlikte gelir, inşaAllah Rabbim kardeşlerinin hepsine hayırlı evlat versinEevt ya anlamı çok güzel, söylenişi ve tınısı da pek hoş, senin adına da sevindim, allah her bekleyene ve isteyene nasip etsin,
bizim ailede, kızkardeşimin 2 yıldır, ablamın 5 yıldır, diğer ablamın 4yıldır , ve erkek kardeşim 6 yıldır olmuyor, şaka gibi değil mi, ilk torun olacak KEREMim, şeytanın bacağını kıracaız inşallah, arkasından da onlara nasip eder inşallah Rabbim.
Semranın iyi olmasına çok sevindim, oh oh ne gzüel annesiyle birlikte, darısı banaKızlaaar Pollyanna dünden beri yoktu merak ettim aradım çok şükür bi problem yok annesi gelmiş temizlik yapıolarmış... Herkese çok selamı varrrrr
iyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
izlemedım izlememde:)arkadasım epıdural sezeryan ızlerken gormuştum sadece azcık bişi tam bebek cıkıyodu okdar okolaya benzıyo gıbı:):)ama ben nasıpse normal doğum ıstıyorum şartlar elverırse tabııkı hayırlısı
ikisini de izledim. ama hamileyken değil, öncesinde... biliyorum başıma gelcekleri yani
Bende izlemedim, korku fılmı bile ızleyemiyorum ki bunu hiç izleyemem sonra o görüntüler aklımda kalır ve benı etkıler emınım o yuzden izlemeyi de düşünmüyorum
mart anneleri merhaba umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ve doğum yapanlarında gözü aydın. Ben Eylül anne adayıyım, bizde konular daha farklı, daha tedirgin ve daha meraklı o yüzden bu dönemleri atlatmış hamileleri görmek onların ne yaptığına bakmak bana moral veriyor.
Bu arada bir sorum olacak,
Mümkün olduğunca çok kişi cevap verirse sevinirim. Karın çatlaklarının genetiklikle alakalı olduğunu biliyorum ama sizler de bazı önlemler almışsınızdır mutlaka zamanında. Sonuçları nasıl oldu? Neler kullandınız ve ne kadar işe yaradı? Beni bilgilendirirseniz doğru ürüne çoğunlukla karar verirsek bende eylül anneleri forumunda paylaşacığım :)
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?