- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.901
canım arkadaşlarım...
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
Selam Arkadaşlar,merak edip msj atmışsınız.Çok Teşekür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı.En son karar almıştım topiğe yazı yazmamak adına;ama takipteyim herzaman elbette.Bazı arkadaşlar doğum yapmış,onları tebrik ediyorum.HAYIRLI UĞURLU olsun inşllh bebekleri.Doğum tarihi belli olan-olmayan doğumunu bekleyen arkadaşlarada öncelikle sakin ve rahat olmalaırnı vede göz açıp kapayıncaya kadarki kısa bi süreçte bebeklerini sağlıcakla rahat bi şekilde kucaklarına almalarını dilerim.Ben çok şükür iyiyim,evet bebeğimizde iyi(diyo doktorlar),henüz doğmadı.Cerrahpaşadaki takibim, en son gittiğim takipte profesörün nöbet gününe denk gelip onun kontrol etmesiyle "sizin artık gelmenize gerek yok,bi sorun yok,rutin nerde kontrollerinizi yaptırıyorsanız orda devam edin"demesiyle son buldu.Bende özelden devam ediyorum rutin kontrollerime.Yine 3hafta geri görünüyo tabi;haftasına göre küçük yani bebişim;ama bi sorun çıkmaması sevindirici,nisbeten rahatlatıcı elbet.Yinede her doktora gittiğim gün dualarla çıkıyorum evden,malum endişe bırakmıyo beni.Her nekadar doktorlar bi sorun yok desede tabi ben Allaha sığınmış durumdayım.%100 emin olamıyorum.Rabbim büyük ve o bilir en doğrusunu.Sizlerede dua ediyorum.özelliklede SÜTLÜÇÖREĞE. sütlüçöreğin doğumu ve sonrasıdna yaşadıkları beni çok etkiledi,aklımdan çıkmıyo desem yeridr.Rabbim YAR ve YARDIMCISI olsun.
Arkadaşlar özelden cevap yazamıyorum,malum 100msj kotamı doldurmamışım.O yüzden böyle cevap yazmak zorunda kaldım.
HOŞÇA VE SAĞLICAKLA KALIN.
Maalesef hic acilma yokfazla takılma canım zamana bırak paşanın keyfi yerinde ondan gelmek istemiyodur buarada 1 cm bile açılman yokmu mesela benimki 1 cm açıkmış ben zaten hala inanamıyorum kızımın durduğuna hayırlısı olsun hepimiz için
ne guzel bir heyecan hayirli dogumlar diliyorum masallah yarin kucaginda olacak kuzucugun. Umarim hersey yolunda gider. Simdiden tebrik ederimcanım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
ohhh aradım müşteri hizmetlerini içimi döktüm bağırdım bağırdım rahatladımmmm, ücretsiz olarak hattı kontorluye çevirdiler şimdilik, normalde 20 tl ye çeviriolarmışşş daa beni mağdur ettikleri iiçin ücret almıcaklarmış, bak bak.. neyse yeni fatura gelmesini engelledim en azından.. ohh be accık rahatladım
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
öptüm hepinizi..
tbr ediyorum pericim:)
Biz çok acıktık babamız gelecek birazdan ,arkadaşlarla yemeğe gidices,herkese iyi akşamlar gece bakarız sohbetinize öptük kocaman
size bir soru.. nette normal doğum ya dasezeryan doğum izlediniz mi? her iki doğum da da neler yapılacagınınasıl olacagını biliyomusunuz?
iyiyiz bizler cnm sen nasılsın? o kısmını kaçırdım sanırım, taşındınmı?
Slmmm kızlar nasılsınız biz geldik kızımla herkesler iyidir inş.
cnm öncelikle sağlıkla kucağına bebeğini alamanı dilerim yanlız drların söyledikleri tam kesin rakamlar değil ben doğumumu yaptım kızım 5 günlük 35+3 te doğdu dr 3 gün önce gitmiştim 2650 kg civarıydı ben 3.194 kg doğum yaptım yani 3 aşağı 5 yukarı söylüyorlar Allah inşallah yardımcın olsun o ne derse o olur.
iyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
canım arkadaşlarım...
öptüm hepinizi..
Hoşgelmişsin taze annecik, bize göre de deneyimli anne, bebiş nasıl?
evet çok ayrıntı var ama bunlar hakikaten keyfli ayrıntılar, uğraşması insana keyf veriyor, kuzenim 2010 Mart annesi, beni gördükçe ay hamileliğimi özledim, tekrar hamile kalasım var diyor, ki birde onun hamileliği zor geçtiği haldedemek ki neymiş zor geçsede bugünler özleniyor, o yüzden her anın tadını çıkarmak lazım
canım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim, İnşaAllah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın
canım başınız sağolsun.. kimbilir ne sıkıntısı vardı, geride kalanlar için zor bir acı...Rabbim o gencin ailesine dayanabilme gücü versin...
ay aynen benim duygularımı anlatmışsın, bende zorunluluk olmadıkça bıçak altına yatmaktan korkuyorum:26:
ben netten aldıklarımı yıkadım burada, diğer aldıklarımız, battaniyeleri, çarşafları, kıyafetleri ankarada annemlerde ve hala yıkanmadı, canım annem kendi anne-babası ve babamın anne-babasından fırsat bulup yıkayamadı, bu hafta gittiler, bende yarın ankaraya gidince hem alınanlar yıkanacak, hem hastane çantamız yıkanacak inşaAllah
hadi gözün aydın, oğluşun iyiyimiş, Rabbim tamamına erdirsin, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
canım bence kerem çok güzel bir isim, ve kullandıkça severek kullanacağına eminim
kızlar yaa aşk olsun niye alınıyorsunuz ki, ben burada kimsenin kimseye kasıtlı olarak kaale almayacağını sanmıyorum, sadece geçmiş okunurken o an hakim olunan konu ne ise ona cevap veriliyor bence, yani cevap verme kişiyle değil o an ki konuyla alakalı bence
benim oğluşumda çok hıçkırıyor, garibim ya içim bir hoş oluyor o hıçkırınca:26:
canım yaa dediğin gibi inşaAllah senin bebişin ailenizekuzenleriyle birlikte gelir, inşaAllah Rabbim kardeşlerinin hepsine hayırlı evlat versin
Semranın iyi olmasına çok sevindim, oh oh ne gzüel annesiyle birlikte, darısı bana
iyiakşamlar herkese,geçmişi okuyamıyorum bi girip çıkıyorum bu aralar her gün alışveriş faslı sürekli bir şeyler görüp alıyorum.kıyafetlerimiz yıkanıp hazırlanıyo fırsatım olursa hepsinin resmini koymak istiyorum.34+6 haftalık olduk.dr.kontrolümüze gittik 46 cm 2 kg 250 gr olmuşuz.tahminen 3-3.5 arası kiloda doğabilir dedi dr.normal doğum yapmak istediğim için senin için iyi dedi daha kolay bir doğum yaparsın dedi bakalım hayırlısı.sağlıklı sıhatli olalım işallah.herkese iyi akşamlar hayırlı doğumlar diliyorum :)
canım arkadaşlarım...
öptüm hepinizi..
geçmiş olsun canım ne biçim insanlar öyle neyse canını sıkma bebişine maşallah
gününüz belli olmuş tebrikler ay çok heyecanlıcts ne ki çok cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?