2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkadaşlarım...

bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..

beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..

bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..

zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..

öptüm hepinizi..

canım arkadaşlarım...

bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..

Canım arkadaşım,

Allah sağlıkla kurtulmanızı nasip etsin... İnşallah yarın güzel haberlerini alacağız.. Dualarımız ve tüm kalbimiz seninle... Allah yardımcın olsun bitanem

Not: Damadımı benim için öp annesi yarın

İyi olduğunuzu duymak güzel.

Maalesef hic acilma yok
ne guzel bir heyecan hayirli dogumlar diliyorum masallah yarin kucaginda olacak kuzucugun. Umarim hersey yolunda gider. Simdiden tebrik ederim

Sonunda, Azmin zaferi.

Hayırlı doğum diliyorum. sağlıkla, sıhhatle kavus yavruna

Hoşgelmişsin taze annecik, bize göre de deneyimli anne, bebiş nasıl?

Pek yoğun ve stresli geçmiş canım ya, neyse atlatmışsın bu günü de, bebiş de iyiyimiş ya önemli olan o.

hayırlı doğumlar canım dualarımız sizinle rabbim yardımcın olsun

Saol kuşum ne güzel moral vermişsin hepimize tek tek.

Kontrolün ne güzel geçmiş, maaşallah bebişine, alışveriş de ayrı bir zevklidir hani.

cnm yarın herşey çok güzel olacak dualarımız seninle

Kızlar bebiş kurabiyesi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Ben işyerindeki arkadaşlar ve yakınlarım için yaptırıyım dedim ama fiyatları çok uçuk, tanesi 5 tl 2 lokma kurabiyenin, daha uyguna yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…