- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.941
pollyannaa, agu25, candygirl86, nigoli, yasemince34, witty, cartes, cemile86, gizkan
hadi ben kaçtım Allah a emanet olun iyi geceler.. midem gene tuttu kavruluyor resmenöptümm sizi....
iyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
iyiakşamlar herkese,geçmişi okuyamıyorum bi girip çıkıyorum bu aralar her gün alışveriş faslı sürekli bir şeyler görüp alıyorum.kıyafetlerimiz yıkanıp hazırlanıyo fırsatım olursa hepsinin resmini koymak istiyorum.34+6 haftalık olduk.dr.kontrolümüze gittik 46 cm 2 kg 250 gr olmuşuz.tahminen 3-3.5 arası kiloda doğabilir dedi dr.normal doğum yapmak istediğim için senin için iyi dedi daha kolay bir doğum yaparsın dedi bakalım hayırlısı.sağlıklı sıhatli olalım işallah.herkese iyi akşamlar hayırlı doğumlar diliyorum :)
İyi aksamlar kizlar bugun kontrol vardi normal dogumu bekledigim icin yine jinekolojik muayene oldum alistim zaten ben artik doktorun parmaklarina
Hic acilma yok bebis hala yukarda nst ye girdim sanci cikmadi doktor bu haftada ciddi agrilarin olmasi lazimdi dediama bende sadece nadir sanci ve karin agrisi var siddetli olmasi gerekir dedi doktor. Suyu azalmis artik baya buyudugu icinde olcumleri net yapilmiyor anlayacaginiz benim sehzadenin gelmeye hic niyeti yokhaftaya yine gel dedi acil birsey olursa hemen alo diyorsun seni doguma aliyoruz dedi simdilik sanci olmadigi surece 40 hafta dolana kadar bekleyecegiz olmazsa suni sanci verilecek oda olmazsa mecbur sezeryana kaldim. Umarimm normal yollardan saglikli gelir
Bizden haberler bu kadar simdi ben gecmisi okuyayim
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
Yeni çalışmalarımız buraya da ekleyeyim dedim:)
pollyannaa, agu25, candygirl86, nigoli, yasemince34, witty, cartes, cemile86, gizkan
hadi ben kaçtım Allah a emanet olun iyi geceler.. midem gene tuttu kavruluyor resmenöptümm sizi....
Merhaba iyi geceler arkadaşlar..
dünden beri biremiyorumsizleri acayip özledim..
dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size.. annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum (
heryerim ağrıyor.. sziler iyisiniz inşallah..
yarın biriken geçmişi okurum inşallah..
hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size.. annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum (
Afiyet olsun, iyiyce eğlenin bari.
Çok tşk ederim nigolicim pericimiyi eğlenceler canım..
Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
hadii çok mu sokuyorlar parmaklarınıtırstım şimdi. bir iki parmak mı? geçen biri 5 parmagını demişti :18::18: doğrumu???
Yok canim korkulacak birsey uc parmagini soktu. Tirsmana gerek yok kesinlikle
bende korkarım izlemicemmm
Harbi seninki de şehzade, suyu içmiş bitirmiş, hala çıkmaya niyeti yok, olum burası daha eğlenceli halbuki demiyon mu; Neyse vardır vakti saati elbet canım.
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
iyi geceler kızlar annemler gelmişti yeni gittiler annem doğuma giderken beni çağırcan mı dedi evet dedim ben dayanamam gelmesem olmazmı dedi gözleri doldu kadıncağızın önceki doğumda sancı çekerken hastanede yanımdaydı bide kardeşimin doğumuna gitmişti oda sıkıntılı geçti ben annemden başkasını istemem ki yanımda o olunca daha bi iyi geliyo sanki alt katta görümcem var ama onu istemem tabii ki ama mecbur kalınca çağırırım ablam var kız kardeşim var olmadı onları çağırırım artık eşimi düşünemiyorum en ufak şeyde kalbi tekliyo onu saymıyorum bileee
çatı muayenesi acıtıyor mu canım? bir de nasıl oluyor? sen üstünü çıkarıp hazırlanınca mı dr. geliyor? cahillik işte :) bu arada tarihin belli olmuş. hayrlısı olur i,nş.Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
canım başın sağolsunuzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
çok hoş çıkmışlsın canm????yükleyebildim mi acaba?
maaş. kızına merak ettik senikızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
kızlar ben yaptırdım açılma varmı diye baktılar üzerinden iki hafta geçti doğum filan olmadı yani haberiniz olsunnnnn
cts cumartesi demek cnm kısaltması yanii estağfurullah bilmemek ayıp değil ki...:)geçmiş olsun canım ne biçim insanlar öyle neyse canını sıkma bebişine maşallah
gününüz belli olmuş tebrikler ay çok heyecanlıcts ne ki çok cahilim
amin inşallah cnm ya doktorum olmasahiçbirine katlanmam ama...Ada 01 arkadaşım çok geçmiş olsun hiç merak etme sen çok güzel olucak sonuçlar inş.
Streetpit çok geçmiş olsun aramızda 2 gün var benim de 27 şubat allahın izniyle
hepimizin allah yardımcıı olsun
saol tatlımcanım senin gününde belli olmuuş, inşaAllah hayırlısı ile kucağına alırsın
canım ben normalde hiç kullanmadım, sadece yüzümüz, ellerimiz güneşten yanınca sürerdik, hemen geçerdi, iyi gelirdi yani
sabret cnm az kalmış artık senin deİyi aksamlar kizlar bugun kontrol vardi normal dogumu bekledigim icin yine jinekolojik muayene oldum alistim zaten ben artik doktorun parmaklarina
Hic acilma yok bebis hala yukarda nst ye girdim sanci cikmadi doktor bu haftada ciddi agrilarin olmasi lazimdi dediama bende sadece nadir sanci ve karin agrisi var siddetli olmasi gerekir dedi doktor. Suyu azalmis artik baya buyudugu icinde olcumleri net yapilmiyor anlayacaginiz benim sehzadenin gelmeye hic niyeti yokhaftaya yine gel dedi acil birsey olursa hemen alo diyorsun seni doguma aliyoruz dedi simdilik sanci olmadigi surece 40 hafta dolana kadar bekleyecegiz olmazsa suni sanci verilecek oda olmazsa mecbur sezeryana kaldim. Umarimm normal yollardan saglikli gelir
Bizden haberler bu kadar simdi ben gecmisi okuyayim
hadi bakalım allahım sana ve bebeğine esenlik versin herşey kolaycaolsun bitsin cnm inşallahhcanım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
Pek yoğun ve stresli geçmiş canım ya, neyse atlatmışsın bu günü de, bebiş de iyiyimiş ya önemli olan o.
çok teşekkürlerzor bi gün olmuş ama doğum tarhin belli olmuş neyseki,hayırlı olsun.sen de net bigün sayıyosun artık...şafak 9mu yani :)
aldıklarınızı iyi günlerde kullanın.maşallah bebişe buaradahepimize kolay doğumlar nasip olsun.
senle günlerimiz aynı sayılır ve bende de kasılma haricinde sancı mancı yok...bebeğin kafası biraz büyükmüş,3500gr geçmese iyi olur demişti bana.39 haftada gelse iyi olur dedi..hayırlısı olsun inşallah
İyi geceler guzel anneler... Uzun zamandir girmedigim icin gecmisi cok fazla okuyamadim soyle bi goz atabildim. Bi suru dogum olmus tum dogum yapan annisler gozunuz aydin.
Sigaradan bahsedilmis... okurken cigerim yandi cunku tam da bugun dedemin akciger kanseri oldugunu ogrendiksabahtan beri zor geldim kendime. Dedem omru boyunca ne icki icmis ne de sigara.. fakat 35 senedir damatlarim cocuklarim sigara icirdiler bana deyip dururdu hep! Kaynvaldm esinden b6sanip yanlarina gelmis. Cok cok asiri icicidir kayinvalidem gunde 3 paketi asar nerdeyse keza esim de annesinden asagi kalmaz. Bosandiktan sonra kaynvaldm esim 2 kardesi baba evine gelmis. Hepsi tiryaki hepsi dedenin yaninda sigara iciyo. Diger cocuklari damatlari derken adam icmisten beter olmus. Doktorlar surekli amca sen naptin kac paket sigara ictiyodun demisler.
Cok uzattim sanirim ama cok uzuluyorum kaynvaldm
iyi hos ama sigara konusunda cok bencil. Gorumcem dogum yaptiginda ilk iki ay nerdeyse cocugun yaninda sigara icilmedi sonra gorumcem dahil hepri bebisin yaninda cam acik diyerek ictiler. O zamanlar da cok kavga ettim bu mevzuda ama benim bebegimin yaninda icecek olurlarsa esim de dahil herkesle papaz olcak gibiyim. Bu arada ben de 10 yildir iciyodum hamileligimde biraktm ve oncesinde de icmeyen insanlarin yaninda icmezdim. Zira kendi dedemi de astimdan kaybetmistik. Yavrum beni kurtardi bu illetten. Cok zor hastaliklar bunlar allahim kimseye vermesin nefessiz birakmasin.
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
FİYONKLU YATAN BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 49384352
gittigidiyordan aldım canım ben.beklediğimden güzel geldi,zaten en çok satış yaptığı ürün sanırım satıcının:)
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .[/QUOT
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım. İşler için de Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?