2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zor bi gün olmuş ama doğum tarhin belli olmuş neyseki,hayırlı olsun.sen de net bigün sayıyosun artık...şafak 9mu yani :)

aldıklarınızı iyi günlerde kullanın.maşallah bebişe buaradahepimize kolay doğumlar nasip olsun.

senle günlerimiz aynı sayılır ve bende de kasılma haricinde sancı mancı yok...bebeğin kafası biraz büyükmüş,3500gr geçmese iyi olur demişti bana.39 haftada gelse iyi olur dedi..hayırlısı olsun inşallah

hadi bakalım,her işin rast gelsin,herşey yolunda gitsin inşallah.oğlunu bizim için de öp tamammı :)

çook güzeller,güle güle kullanın

yaptırdığım bebek şekeri bunlar kızlar.. güzel olmuşmu??
Eki Görüntüle 348755 Eki Görüntüle 348756

çok şirin,uğur getirsin tüm ciciler bebişlerimize

pollyannaa, agu25, candygirl86, nigoli, yasemince34, witty, cartes, cemile86, gizkan
hadi ben kaçtım Allah a emanet olun iyi geceler.. midem gene tuttu kavruluyor resmen öptümm sizi....

iyigeceleeer,Allah rahatlık versin,geçmiş olsun

Merhaba iyi geceler arkadaşlar..

dünden beri biremiyorum sizleri acayip özledim..

dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size. . annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum(

heryerim ağrıyor.. sziler iyisiniz inşallah..

yarın biriken geçmişi okurum inşallah..

hepinizi öpüyorum hayırlı geceler

Güle güle mink cimcimelerinle beraber kirletin evinizi, yokluğun belli oluyordu.

evet haberini aldık,artık birini göremeyince telaş yapıyoruz hemen,herkesin günü yakın sonuçta...miss gibi olmuş eviniz,iyi günlerde kirletin

biriken geçmişi okuma işi cidden zorlaştı,2 saat girmesem 15 sayfa birikiyor,bir günlük birikimi düşünemiyorum,kolay gelsin :)

iyigeceler sana da

Afiyet olsun, iyiyce eğlenin bari.

iyi eğlenceler canım..
Çok tşk ederim nigolicim pericim
Ellerinize sağlık

Ohh tertemiz olduuu sıra bizim evlerde.Yok ne kadar az iş yapsan da yoruluyoruz artık kocaman bişi olduk

Harbi seninki de şehzade, suyu içmiş bitirmiş, hala çıkmaya niyeti yok, olum burası daha eğlenceli halbuki demiyon mu; Neyse vardır vakti saati elbet canım.

Valla annesinin araziyi genis buldu takiliyor pasam

arkadaşlar hepinize hayırlı güzel geceler

artık bilgisayar başında çok oturamıyorum,aslında hiçbiyerde çok oturamıyorum,ayakta da duramıyorum sonumuz hayır olsun

öpüyorum göbüşlerden

iyi geceler kızlar annemler gelmişti yeni gittiler annem doğuma giderken beni çağırcan mı dedi evet dedim ben dayanamam gelmesem olmazmı dedi gözleri doldu kadıncağızın önceki doğumda sancı çekerken hastanede yanımdaydı bide kardeşimin doğumuna gitmişti oda sıkıntılı geçti ben annemden başkasını istemem ki yanımda o olunca daha bi iyi geliyo sanki alt katta görümcem var ama onu istemem tabii ki ama mecbur kalınca çağırırım ablam var kız kardeşim var olmadı onları çağırırım artık eşimi düşünemiyorum en ufak şeyde kalbi tekliyo onu saymıyorum bileee

Ay ne güzel, benim annem pek yaşlı gelemez, başka da kimsem yok burada, artık eşimle gideriz bağır çağır. Anam sağlıkla o günlere gelelim de.

çatı muayenesi acıtıyor mu canım? bir de nasıl oluyor? sen üstünü çıkarıp hazırlanınca mı dr. geliyor? cahillik işte :) bu arada tarihin belli olmuş. hayrlısı olur i,nş.

canım başın sağolsun

????yükleyebildim mi acaba?
çok hoş çıkmışlsın canm

maaş. kızına merak ettik seni

kızlar ben yaptırdım açılma varmı diye baktılar üzerinden iki hafta geçti doğum filan olmadı yani haberiniz olsunnnnn

ya çatı muayenesini detaylı anlatsanıza. doğum yapılcak yerde mi yapılıyor? dr. la beraber mi gidiyorsunuz?

geçmiş olsun canım ne biçim insanlar öyle neyse canını sıkma bebişine maşallah
gününüz belli olmuş tebrikler ay çok heyecanlı cts ne ki çok cahilim
cts cumartesi demek cnm kısaltması yanii estağfurullah bilmemek ayıp değil ki...:)
amin inşallah cnm ya doktorum olmasahiçbirine katlanmam ama...
saol tatlım
sabret cnm az kalmış artık senin de
hadi bakalım allahım sana ve bebeğine esenlik versin herşey kolaycaolsun bitsin cnm inşallahh

Pek yoğun ve stresli geçmiş canım ya, neyse atlatmışsın bu günü de, bebiş de iyiyimiş ya önemli olan o.

çok teşekkürler

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…