2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadii çok mu sokuyorlar parmaklarını tırstım şimdi. bir iki parmak mı? geçen biri 5 parmagını demişti :18::18: doğrumu???
Canim benimkide tersti er. Haftada dondu doktor 36. Haftaya kadar yolu var demisti

bende korkarım izlemicemmm
Ay izlemem ya ben, bekarken izlerdim de, şimdi aklımdan çıkmaz, korkum olur falan.

Bu arada doğum yapan arkadaşları, gayem, refika ve uhde, tebrik ediyorum sizi, gözünüz aydın, maşşallah size ve bebişlere , sağlıkla almışsınız bebişleri kucağınıza darısı başımıza, ay çok heyecanlı, bizimkilere çok var daha zaman hiç geçmiyor sanki, bir de çalışmasam hiç geçmiycek:S Vaktiniz pek yoktur ama oldukça girin hikayelerinizi anlatın:)

Ve doğumu az kalan arkadaşlara, Mag, esperanza ve rana, hayırlı, çok rahat ve sağlıklı doğumlar dilerim. Ben sizin yerinize heyecanlanıyorum, sizi hayal edemiyorum, hayırlı doğumlar kızlar:)

Harbi seninki de şehzade, suyu içmiş bitirmiş, hala çıkmaya niyeti yok, olum burası daha eğlenceli halbuki demiyon mu; Neyse vardır vakti saati elbet canım.

hadii çok mu sokuyorlar parmaklarını tırstım şimdi. bir iki parmak mı? geçen biri 5 parmagını demişti :18::18: doğrumu???

bende korkarım izlemicemmm

Ne için beş parmak, çocukla mı tokalaşıyor, çak bi beşlik falan mı yapacak, saçmalaöasın o arkadaş, sadece 2 parmağı, o da pej,k acıtmıyor zaten, sevişirken ki gibi düşün, sadece biz yabancı olduğu için ürküyoruz. Ben 33 de yaptırdım acımadı bile, ama bünyeden bünyeye değişir tabi.

:90::90::90: koptum toklaşmak herhalde maksadı ne bilem:90::90: 2 parmaktan bişi olmaz sanırım. neyse bana 37 de bakarız dedi daha var parmaklanmama

75 tanesine 90 tl verdim. :)
güzel olmuş canım güzel günlerde dağıtmak nasip olsun tane fiyatı ne? ben civilde aynısını görüp beğenmiştim mğazada 1.5 tlydi

uygun sanırım araştırdım en uygununu aldımsanıyorum ama bilmiyorum tabi. içlerinde 8 tane şeker var yeter sanırım değil mi?
Aaay çok güzel, hem biberonlu hem de tüylü müylü, valla pek de uyguna almıştın demi sen, gülel güle kullan canım.

:90::90::90: koptum toklaşmak herhalde maksadı ne bilem:90::90: 2 parmaktan bişi olmaz sanırım. neyse bana 37 de bakarız dedi daha var parmaklanmama

o 5 parmak dediği doğum anında açılmaya bakmak için olabilir canım.o zamanda zaten hiç acı falan hissetmiyorsun gayet kolay oluyor korkutmayın kendinizi.

Geçen de bir arkadaş fiyat vermişti, bir arkadaşta daha ucuz 2.5 gibi yapan bi yer adı vermişti, birirsi de tarifini vermişti, kendi yapmış resimlerini eklemişti, geçmişte var, geçmişte araştır biraz tatlım,

pollyannaa, agu25, candygirl86, nigoli, yasemince34, witty, cartes, cemile86, gizkan
hadi ben kaçtım Allah a emanet olun iyi geceler.. midem gene tuttu kavruluyor resmen öptümm sizi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…