- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.921
Canim benimkide tersti er. Haftada dondu doktor 36. Haftaya kadar yolu var demisti
Bende her ihtimali dusunuyorum hayirlisi artik bu iyi haftalarin 37. Haftadan sonra enerjin bitiyor
Canim bagirip cagiranlar varmis onlari direk sezeryana aliyormus normal dogumu kaldiramazmis yani parmaklarini baya derine ileriye sokuyor biraz acima odu ama oyle ahim sahim deparmaklarini sikarak kontrol etti acilma varmi yokmu diye
Ay izlemem ya ben, bekarken izlerdim de, şimdi aklımdan çıkmaz, korkum olur falan.
He ya CTS neki, NSTyi öğrendik de, sezeryanla ilgili bir şey heralde?
İyi aksamlar kizlar bugun kontrol vardi normal dogumu bekledigim icin yine jinekolojik muayene oldum alistim zaten ben artik doktorun parmaklarina
Hic acilma yok bebis hala yukarda nst ye girdim sanci cikmadi doktor bu haftada ciddi agrilarin olmasi lazimdi dediama bende sadece nadir sanci ve karin agrisi var siddetli olmasi gerekir dedi doktor. Suyu azalmis artik baya buyudugu icinde olcumleri net yapilmiyor anlayacaginiz benim sehzadenin gelmeye hic niyeti yokhaftaya yine gel dedi acil birsey olursa hemen alo diyorsun seni doguma aliyoruz dedi simdilik sanci olmadigi surece 40 hafta dolana kadar bekleyecegiz olmazsa suni sanci verilecek oda olmazsa mecbur sezeryana kaldim. Umarimm normal yollardan saglikli gelir
Bizden haberler bu kadar simdi ben gecmisi okuyayim
arkadaşlar bebekleriniz hangi haftada dogum pozisyonuna geçti benim ki 29 haftalıkkrn tersti şuan 32+3 haftalık bilmiyorum dönüp dönmedigini......
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
Yeni çalışmalarımız buraya da ekleyeyim dedim:)
hadii çok mu sokuyorlar parmaklarınıtırstım şimdi. bir iki parmak mı? geçen biri 5 parmagını demişti :18::18: doğrumu???
bende korkarım izlemicemmm
Ne için beş parmak, çocukla mı tokalaşıyor, çak bi beşlik falan mı yapacak, saçmalaöasın o arkadaş, sadece 2 parmağı, o da pej,k acıtmıyor zaten, sevişirken ki gibi düşün, sadece biz yabancı olduğu için ürküyoruz. Ben 33 de yaptırdım acımadı bile, ama bünyeden bünyeye değişir tabi.
güzel olmuş canım güzel günlerde dağıtmak nasip olsun tane fiyatı ne? ben civilde aynısını görüp beğenmiştim mğazada 1.5 tlydi
Aaay çok güzel, hem biberonlu hem de tüylü müylü, valla pek de uyguna almıştın demi sen, gülel güle kullan canım.
:90::90::90: koptum toklaşmak herhalde maksadı ne bilem:90::90: 2 parmaktan bişi olmaz sanırım. neyse bana 37 de bakarız dedi daha var parmaklanmama
Kızlar bebiş kurabiyesi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Ben işyerindeki arkadaşlar ve yakınlarım için yaptırıyım dedim ama fiyatları çok uçuk, tanesi 5 tl 2 lokma kurabiyenin, daha uyguna yaptıran var mı?
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
Yeni çalışmalarımız buraya da ekleyeyim dedim:)
o 5 parmak dediği doğum anında açılmaya bakmak için olabilir canım.o zamanda zaten hiç acı falan hissetmiyorsun gayet kolay oluyor korkutmayın kendinizi.
75 tanesine 90 tl verdim. :)
uygun sanırımaraştırdım en uygununu aldımsanıyorum ama bilmiyorum tabi. içlerinde 8 tane şeker var yeter sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?