2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başın sağolsun canım.

Canım Allah acil şifalar versin inşallah. İyi haberlerini alırsınız umarım.

Kocam gelmeden ben çıkayım, başında yakalayınca kızıyor, bütün gün oturuyon, geçmişi bile okumaya çalışıon, dinlenemiyon diyor, gene gelicem tatlışlar.

Benimki de ne okuyup duruyorsun o kadar ayrıntılı diyor. Ben de hepsini satır satır okuma takıntısı var.

Gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah iyi haberler almışsın gözünaydın.

İnşallah bebeğin gönlüne göre ve sağlıkla gelir canım.

Maşallah tertemiz olmuş evin güle güle kirlensin inşallah.

cnm bende clexane kullanıyorum senın dogum tarıhı bellımı benım 10 mart allah kolaylık versın.
sağol canım tarih. şu an normal doğum görünüyo. o yüzden tarih belli değil.

hayırlı doğumlar canım allah kurtarsın. aklımızdasın

Son düzenleme:

Yaaa zatn cocugumn esyaları hurcun ıcınde duruoo ıkı parca esyası var ben okdr rahat oturuorumkıı karnım cok onumde durmadıgı ıcınmıdır nedr gelmıckmı sanıorum napıorum anlamıorum:))) Dolabıda yok cocugumn odasıda gelmedı lımonlu kekın dedgı gıbı bazn aklmdn gecrmıo degılm keske bu ay 20 cekse bıle dedıgm oldu:))) Benım yardımcım cok ALLAHtn yerlesmeyı dusunmuorum yeterkı odası bı gelsın tosunumun:)) Ikı parca esyası var ztn kıyamam ben ona:)))

günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....

Sağsağlim gelsin canım inşallah kuzun.Dualarımız seninle.E sen normal olarak uyuyamadın tabi çok az kalmış 9'a.Çok heyecanlııı

Tuvalete kalktım demir hapını da içiverdim ama son zamanlarda mahfediyor midemi bu hap çok sıkıldım artık sürekli içmekten şunu.E mide bu haldeyken uyku kalır mı babamıza da yazık dön dön adamcağız uyuyamıo benim yüzümden kalktık geldik oturma odasına

canım allah kurtarsın sağ salim al kuzunu kucağına.
al benden de o kadar... kalktım wc ye gittim. demir hapını içtim uyku kaçtı her sabah aynısı oluyo. bi de güneş bizim yatak odasının olduğu taraftan doğuyo. iyice uykum kaçıyo.adamcağızı da uyutmuyorum dönmekten. ben de geldim salona.belki burda uyuyabilirim diye...
dün sağlık ocağına gittim kan değerim 10 civarı(hemoglabin) kadın bana aşırı kansız muamelesi yapıyo. dedi ki bu kan haplarını doğumdan sonra da emzirdiğimiz sürece içmek zorundaymışız. malesef...

herkese günaydınlar.... bugün doğum yapacak arkadaşlara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize....

Günaydın arkadaşlar

Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah

Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah

Son düzenleme:
canım ağrın sızın yoksa belkide senin ağrı eşiğin yüksektir ve rahat bir doğum yapacaksındır, olamaz mı İnşaAllah doğumun gönlüne göre olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

canım şu sıralar hastaneye gitmişsindir bile, duamız seninle ve oğlunla, inanıyorum ki herşey çoook güzel olacak, Rabbi oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı ve yaşadıklarını buradan bizimle paylaşmanı nasip etsin

yaptırdığım bebek şekeri bunlar kızlar.. güzel olmuşmu??
Eki Görüntüle 348755 Eki Görüntüle 348756

Gizkan ve Lagrima cicilerinizi güle güle kullanın

canım dikkat et kendine, seni çok merak ettik ama iyi olmana, ailenle olmanada sevindim, burada yokluğun çok belli oluyor

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, hakkınızda hayırlıısı ne ise o o olsun, Rabbim en hayırlı zamanda bebişini kucağına alayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…