- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.961
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
sğl cnm benim valla fena rahatladım ben
selam kızlar
uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün
canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
canım çok güzel görünüyosunuz
canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini
canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar
azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
Kocam gelmeden ben çıkayım, başında yakalayınca kızıyor, bütün gün oturuyon, geçmişi bile okumaya çalışıon, dinlenemiyon diyor, gene gelicem tatlışlar.
iyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
iyiakşamlar herkese,geçmişi okuyamıyorum bi girip çıkıyorum bu aralar her gün alışveriş faslı sürekli bir şeyler görüp alıyorum.kıyafetlerimiz yıkanıp hazırlanıyo fırsatım olursa hepsinin resmini koymak istiyorum.34+6 haftalık olduk.dr.kontrolümüze gittik 46 cm 2 kg 250 gr olmuşuz.tahminen 3-3.5 arası kiloda doğabilir dedi dr.normal doğum yapmak istediğim için senin için iyi dedi daha kolay bir doğum yaparsın dedi bakalım hayırlısı.sağlıklı sıhatli olalım işallah.herkese iyi akşamlar hayırlı doğumlar diliyorum :)
İyi aksamlar kizlar bugun kontrol vardi normal dogumu bekledigim icin yine jinekolojik muayene oldum alistim zaten ben artik doktorun parmaklarina
Hic acilma yok bebis hala yukarda nst ye girdim sanci cikmadi doktor bu haftada ciddi agrilarin olmasi lazimdi dediama bende sadece nadir sanci ve karin agrisi var siddetli olmasi gerekir dedi doktor. Suyu azalmis artik baya buyudugu icinde olcumleri net yapilmiyor anlayacaginiz benim sehzadenin gelmeye hic niyeti yokhaftaya yine gel dedi acil birsey olursa hemen alo diyorsun seni doguma aliyoruz dedi simdilik sanci olmadigi surece 40 hafta dolana kadar bekleyecegiz olmazsa suni sanci verilecek oda olmazsa mecbur sezeryana kaldim. Umarimm normal yollardan saglikli gelir
Bizden haberler bu kadar simdi ben gecmisi okuyayim
Merhaba iyi geceler arkadaşlar..
dünden beri biremiyorumsizleri acayip özledim..
dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size.. annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum (
heryerim ağrıyor.. sziler iyisiniz inşallah..
yarın biriken geçmişi okurum inşallah..
hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
Yeni çalışmalarımız buraya da ekleyeyim dedim:)
sağol canım tarih. şu an normal doğum görünüyo. o yüzden tarih belli değil.cnm bende clexane kullanıyorum senın dogum tarıhı bellımı benım 10 mart allah kolaylık versın.
hayırlı doğumlar canım allah kurtarsın. aklımızdasıncanım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
canım dolabın gelmeden de yıkayıp hurca koyabilirsin.z aten dolabın içini dışını sil temizle derken dermanın kalmyacak...şahsen bende öle oldu odayı düzelttirmek sildirmek mahvetti beni..insan eşine komut verirken de yorulur mu canımmmbir de ah belim kolum ağrıdı yapıyorum eşim de yazık kıyamıyor
Şubat keşke 28 çekseymiş bu yılneyse buna da şükür 31 de çekebilirdi..
canım inş senin dolabında bir an önce gelir de yerleştirisin oğlunun kıyafetlerini
canım başlasan iyi olur yıkamaya. yıkarsın temiz bi hurca koyarsın. dolabın gelince de yerleştirirsin. ne olur ne olmaz. bakarsın oğluşun erken gelmek ister. hastane çantanı da hazırlayamazsın cicileri yıkamadan.
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
canım allah kurtarsın sağ salim al kuzunu kucağına.günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
al benden de o kadar... kalktım wc ye gittim. demir hapını içtim uyku kaçtı her sabah aynısı oluyo. bi de güneş bizim yatak odasının olduğu taraftan doğuyo. iyice uykum kaçıyo.adamcağızı da uyutmuyorum dönmekten. ben de geldim salona.belki burda uyuyabilirim diye...Tuvalete kalktım demir hapını da içiverdim ama son zamanlarda mahfediyor midemi bu hap çok sıkıldım artık sürekli içmekten şunu.E mide bu haldeyken uyku kalır mı babamıza da yazık dön dön adamcağız uyuyamıo benim yüzümden kalktık geldik oturma odasına
canım ağrın sızın yoksa belkide senin ağrı eşiğin yüksektir ve rahat bir doğum yapacaksındır, olamaz mıİyi aksamlar kizlar bugun kontrol vardi normal dogumu bekledigim icin yine jinekolojik muayene oldum alistim zaten ben artik doktorun parmaklarina
Hic acilma yok bebis hala yukarda nst ye girdim sanci cikmadi doktor bu haftada ciddi agrilarin olmasi lazimdi dediama bende sadece nadir sanci ve karin agrisi var siddetli olmasi gerekir dedi doktor. Suyu azalmis artik baya buyudugu icinde olcumleri net yapilmiyor anlayacaginiz benim sehzadenin gelmeye hic niyeti yokhaftaya yine gel dedi acil birsey olursa hemen alo diyorsun seni doguma aliyoruz dedi simdilik sanci olmadigi surece 40 hafta dolana kadar bekleyecegiz olmazsa suni sanci verilecek oda olmazsa mecbur sezeryana kaldim. Umarimm normal yollardan saglikli gelir
Bizden haberler bu kadar simdi ben gecmisi okuyayim
canım şu sıralar hastaneye gitmişsindir bile, duamız seninle ve oğlunla, inanıyorum ki herşey çoook güzel olacak, Rabbi oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı ve yaşadıklarını buradan bizimle paylaşmanı nasip etsincanım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
Eki Görüntüle 348752 Eki Görüntüle 348753 Eki Görüntüle 348754
Yeni çalışmalarımız buraya da ekleyeyim dedim:)
canım dikkat et kendine, seni çok merak ettik ama iyi olmana, ailenle olmanada sevindim, burada yokluğun çok belli oluyorMerhaba iyi geceler arkadaşlar..
dünden beri biremiyorumsizleri acayip özledim..
dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size.. annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum (
heryerim ağrıyor.. sziler iyisiniz inşallah..
yarın biriken geçmişi okurum inşallah..
hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, hakkınızda hayırlıısı ne ise o o olsun, Rabbim en hayırlı zamanda bebişini kucağına alayı nasip etsingünaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?