- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.981
Günaydın arkadaşlar
Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah
Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah
Çok güzel olmuş eline sağlık canım.
Günaydın sabah şekerleriii
Bizde 6 dan beri ayaktayız.. Minik kuzum kardan kayıp düşenleri izleyip güldü sabah sabah annesinin karnından :)))
Masiva'm hayırlı yolculuklar...
Mervisko'm günaydın... Geçmiş olsun eşine de inşallah güzel gider herşey...
MAG ve meri de sağlıkla kavuşcaklar bebişlerine inşallah... 2 fıstık daha geliyo bugünnnn
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
herkese günaydın arkadaşlar...bugün güne erken başladık,eşimi mardine gönderdim3 hafta sonra gelicek işallah...tek korkum eşim yanımda değilken doğuma gitmek....? umarım oğlum ani bir süpriz yapmaz...
Günaydın canım, bebeişin iyi maşaAllah, kordonu boynuna dolamış ama inşaAllah çıkar, eşin içinde geçmiş olsun canım yaa, Rabbim işlerinizi rast getirsin, kolaylık versinGünaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
canım sanada günaydınherkese günaydın arkadaşlar...bugün güne erken başladık,eşimi mardine gönderdim3 hafta sonra gelicek işallah...tek korkum eşim yanımda değilken doğuma gitmek....? umarım oğlum ani bir süpriz yapmaz...
canım günaydınGünaydın sabah şekerleriii
Bizde 6 dan beri ayaktayız.. Minik kuzum kardan kayıp düşenleri izleyip güldü sabah sabah annesinin karnından :)))
Masiva'm hayırlı yolculuklar...
Mervisko'm günaydın... Geçmiş olsun eşine de inşallah güzel gider herşey...
MAG ve meri de sağlıkla kavuşcaklar bebişlerine inşallah... 2 fıstık daha geliyo bugünnnn
Günaydın canım,amiin inşaAllah, burada güne karla başladık, ankarada öyleymiş sanırım:44: yeni haftanız hayırlı olsun inşaAllah, seninle zatengünlerimiz aynı fakat sen sezeryan olacaktın galiba değil mi:44:günaydın masiva,bugün bizimde 35.haftamız bitti 36 ya girdik.sende sağ salim ankraya gel işallah...
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
çatı muayenesi acıtıyor mu canım? bir de nasıl oluyor? sen üstünü çıkarıp hazırlanınca mı dr. geliyor? cahillik işte :) bu arada tarihin belli olmuş. hayrlısı olur i,nş.
canım başın sağolsun
çok hoş çıkmışlsın canm
maaş. kızına merak ettik seni
ya çatı muayenesini detaylı anlatsanıza. doğum yapılcak yerde mi yapılıyor? dr. la beraber mi gidiyorsunuz?
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
melikecim gözümüz kulağımız sende olcak sanırım bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?