2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadi kuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşş hiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa

herkese günaydın arkadaşlar...bugün güne erken başladık,eşimi mardine gönderdim 3 hafta sonra gelicek işallah...tek korkum eşim yanımda değilken doğuma gitmek....? umarım oğlum ani bir süpriz yapmaz...

Günaydın sabah şekerleriii

Bizde 6 dan beri ayaktayız.. Minik kuzum kardan kayıp düşenleri izleyip güldü sabah sabah annesinin karnından :)))

Masiva'm hayırlı yolculuklar...

Mervisko'm günaydın... Geçmiş olsun eşine de inşallah güzel gider herşey...

MAG ve meri de sağlıkla kavuşcaklar bebişlerine inşallah... 2 fıstık daha geliyo bugünnnn

Günaydın arkadaşlar

Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah

Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah

günaydın masiva,bugün bizimde 35.haftamız bitti 36 ya girdik.sende sağ salim ankraya gel işallah...

Günaydın bebeğimmm,saol kuzumm inşallah tez zamanda iileşir canım kocam,neyse 10 gün yanımda olcak,sevinebilirim bile düşün okadar uçlardayım artık can sıkıntısından bizde İrfan Günaydın ı izliyoruz her sabah yavrumla,ahh ahh hep kötü haberler hepp

meri,allah yardımcın olsun.umarım her şey yolunda gider.sağlıklı,mutlu haberlerini alırız...

günaydınnn canımmm,eşine hayırlı yolculuklar olsun inşallahh. oglun bekler annesi babasını sen içini ferah tut

Günaydın canım, bebeişin iyi maşaAllah, kordonu boynuna dolamış ama inşaAllah çıkar, eşin içinde geçmiş olsun canım yaa, Rabbim işlerinizi rast getirsin, kolaylık versin

canım sanada günaydın ankarada olmanın tek kötü yanı eşlerimizin yanımızda olamamsı zaten bugün beraber ankaraya gideceğiz pazar geri dönecek, Allahtan Tosya 3 saatlik yolda benim eşim her hafta sonu ankaraya gelecek, Sizi de Rabbim kavuştursun, İnşaALLAH doğumda eşin yanında olur

canım günaydın tşk ederim, oh oh ne güzel ana kız hem camdan dışarı baktınız hem gelene-geçene bakarak muhabbet ettiniz, inşaAllah muhabbetiniz ömür boyu olsun, valla kızın senin gibi annesi olacağı için çoook şanşlı, çünkü sizin ilşkiniz anne-kızdan ziyade muhabbeti bol olan arkadaş ilişkisi gibi olacak

günaydın masiva,bugün bizimde 35.haftamız bitti 36 ya girdik.sende sağ salim ankraya gel işallah...
Günaydın canım,amiin inşaAllah, burada güne karla başladık, ankarada öyleymiş sanırım:44: yeni haftanız hayırlı olsun inşaAllah, seninle zatengünlerimiz aynı fakat sen sezeryan olacaktın galiba değil mi:44:

Neyse arkadaşlar biz kaçar, acıktık, önce karnımızı doyuralım, ardından son hazırlıklarımızı yaparız, fırsat buldukçada burdayız inşaAllah

ayçacım allah sağlıklı bir şekilde oğluşunu kucağına alırsın inşallah

sğl cnm iyiyiz çok şükür cnm alttan muayene olmadın mı hiç ayaklarını koyuyorsun yaa yukarı onda bakıyorlar biraz açıtıyor güzelim ama geçiyor sonra merak etme sadece hoş bir pozisyon değil o kadar

günaydın kızlar

nigoli,lagrima,güneşcim,ışıl,ayşen teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için..iyi ki varsınız..

mag bugün kavuşuyor bebişine..sanırım apar topar olmadan planlı ilk bebeğimiz geliyor..çok heyecanlı..sabırsızlıkla güzel güzel yorum yapmanı bekliycez..ikinizde sağsalim kurtulacakınız inşallah

melikecim gözümüz kulağımız sende olcak sanırım bugün:)

mericim senin de yavruş bugün geliyormuş..inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına..inşallah herşey yolunda gelir yavrun

derin canım senin de inşallah sağsalim,normal yollarla gelir yavruşun

merve maşallah kızına..yaramaz yine kordonu kurcalamaya başlamış:)kendne dikkat et,çok yormamaya çalış kendini..

hayırlı haberler gelsin inşallah gün içinde..

günaydın kızlar nasılsınız?
mag ve meri umarım saglıklı güzel haberlerinizi alırız. merakla bekliyoruz :)
mervishko gözün aydın canım kızını görmüşsün. masallah kordondan da kurtulur annesi. eşinin ameliyatı da sorunsuz gecer insallah.
tuna2012 allah kavustursun canım. oglun acele etmesın aman..

bende dün kızımı gördüm. cok güzeldi. ilk defa yüzünü actı bize hep ultrasondan rahatsız oluyor gibi bi hisse kapılıyorum ellerını yüzüne götürüyordu bu sefer. yüzünü eksitip aglarken gördük onu. videoya cekti eşim. habıre izliyoruz aksamdan beri. topaç yusyuvarlak olmus yüzü gelişimi iyi cıktı. 2700 gramlarda kılosu. doktorumuz normal dogum ıcın gayet iyi dedi.
ve bizim doktorumuzun yorumuna göre ne iri ne ufak bebek ortalama olmasını istiyoruz. iri bebek de zor dogar ufak bebek de dedi.
tabi bu kendısıın yorumu. ben normal dogum istedigim için cok kılolu olmasından korkuyordum.
vakit az kaldıkca heyecan basıyor. saglıcakla kavusan ark.larımızı tekrardan tebrık edıyorum. umarım hepımız sag saglim bebişlerimize kavusuruz .

canım özel mesajımda sorun var yazamadım
çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve anladığın için..inşallah geç kalınmış bir durum yoktur diye umuyorum...elimizden geldiği kadar moral verip ,dua edicez..yakın ailede yaşayan biri olarak siz de zor günler atlatmışsınız..iyi olanlara çok sevindim..Allah rahmet eylesin gidenlere,mekanı cennet olsun inşallah

annenlere geçiyormuşsun sevindim..inşallah en kısa zamanda da eşin yanında olur,taininiz ankaraya çıkar

Günaydın kızlar...

lagrima ve gizkan hazırlıklarınız, şekerleriniz çok güzel olmuşlar. güle güle kullanın. gizkancığım kendi emeğinle ne kadar güzel şeyler yapıyorsun sen böyle..

Mag ve meri ye doğumlarında kolaylıklar diliyorum. onlar adına çok heyecanlıyım, bir an önce haberlerini almak istiyorum. Mag'in haberlerini melikeden alabiliriz ama meri için sanırım foruma girene kadar beklememiz gerekicek. olsun, bebişler de annişler de iyi oılsun yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…