2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın cnm kızını görmüşsün. inşallah istediğin gibi kolayca bir normal doğum yaparsın. çabucak da kurtulursun. benim pazartesi sezeryanım var ve doğumdan deil sonrasındaki iyileşme döneminden daha çok korkuyorum. şuan zaten zor hareket ediyorum. doğumdan sonra daha beter olucam die moralim bozuluyor. normal olsaydım en azından hemen düzelirdim

canım gözün aydın,kızını görmüşsün..maşallah gelişimi güzelmiş..gönlüne göre normal şekilde alırsın kucağına inşallah bebişini

tşk ederim canım . seninki de güzel gecer canım endişelenme.dogum yaklastıkca heyecan basıyordur eminim. biz bile simdiden endişelenıyoruz . birçok anne sezeryanı tercih ediyor ve eskisii gibi degil dıyorlar.
iyileci eski donemlerdeki gibi degil ki canım tıp cok ilerledi. ikinci gün toparlanılıyor deniliyor. sen epidural mı olcaktın ? genel anestezi mi?

Gunaydin kizlar
Elimda ipad yatagin icinde tembellik yapiyorum yine her yer bembeyaz su karda kiyamette dogurmasaydik iyiydi
Dogumu olan arkadaslari merkla bekliyorum umarim hersey yolunda gider
Bende kalkip kahvaltimi yapayim karnim gurulduyor

Canım sen şimdi çoktan gitmişsindir hastaneye Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bize en kısa zamanda güzel haberlerini ver canım :)

Normal yada sezeryan sen ve bebeğini çin hangisi iyi olacaksa hayırlı olacaksa o olsun canım.Sağsalim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Fırsat buldukça bizede yaz canım

Bende bu mide yanmaları yüzünden uyuyamıyorum dün gece gözümü kırpmadım hiç artık gelsin istiyorum bebeğim ama bi taraftanda bencillik etme biraz daha kalsın karnımda diyorum artık uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorum :) bende aynen senin gibi kocamı uyutmuyorum dönmekten ikide bir kalkmaktan

Günaydın arkadaşlar

Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah

Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah

Yeni haftan hayırlı olsun canım,oh ne güzel annenin yanına gidiyorsun yollar malum kar buz falan ankara daha fena galiba aman dikkat et kendine hayırlı yolculuklar şimdiden

şimdiden eşine çok geçmiş olsun canım ama sende kendine dikkat et artık çok yorma kendini,

Allah kavuştursun canım kaç haftalık bebeğin inşallah babası gelmeden sürpriz yapmaz sana :)

maşallah canım bebeğine biraz naz yapmış size kızınız anlaşılan :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar.....

günaydın canımmm

herkese günaydın,

ne güzel, inşallah sağlıkla alacaksınız bugün bebeklerinizi kucağınıza... Allah yardımcınız olsun....

Günaydın kızlar;
Ayça ve Meri dualarımız sizinle.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.
Bu gece bende hiç uyuyamadım 3 saat anca uyumuşumdur,gözlerim yanıyo valla.Ama düşünemkten,yoksa oğluşum uyudu hep.Akşam kayınvalidem yemeğe çağırmıştı görümcemde geldi kızını kreşe göndermekten vazgeçmiş.Kaldık öyle ben şimdi nasıl bakıcı bulurum diye düşünmekten uyuyamadım.Hayırlısı artık belki o zamana kadar insafa gelir.Kayınvalidemde kadın ikisine birden bakarım diyo ama ben istemem.Canım sıkıldı işte daha çok var ama yinede düşünmeden olmuyo.Bekliyip görücez ne olcağını.

cnm hiç sıkma kendini uzun bir süreç var daha elbet bu süreçte bir çözüm bulunur düşünüp de üzme kendini

günaydın kızlar,

geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)

bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)

ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum ((

acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi (((

Allahım sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. dualarımız seninle.
belki de şu anda bebişin kucağındadır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…