2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hiç sıkma kendini uzun bir süreç var daha elbet bu süreçte bir çözüm bulunur düşünüp de üzme kendini
İnş.canım bakalım daha çok var ama işte duyunca moralim bozuldu ister istemez.Hayırlısı artık o günler gelsin görücez.

Rüyan gerçekten ilginç canım hayır olsun.Kendini çirkin görme her halin güzeldir canım sıkma canını.Zamanla kilo da kalmaz fit bir anne olarak gezersin valla hiç merak etme.Depresyon kelimesini bile hiç düşünme....güzel anne

annemde öyle halamın doğum yapınca o eve gelene kadar temizlemiş ona kalsa 24 ünden sonra gelicekmiş temizliğe ama dr tarih verince h. sonu temizlicek mecburen bide yardımcı birini çağırıcaz :)

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
canım başınız sağolsun allah nur içinde yatırsın

canım maşallah kıızına benim bebişim malesef minnacık kilosunu çok takmıyodum kolay doğum olur die dr da öyle söylüyodu ama şimdi sezeryan olunca biraz daha kilo alsa diyorum

sağol canım sağlıkla gelsinde sezeryanın acısınıda çekicez mecbur

evt bende normal diyodum ama her ihtimalede hazrılamıştım kendimi hayırlısı herkes için. bende şimdiden sezeryanda ağrılarını düşünüyorum ama dr.un yardımcısı 2 sezeryan yapmış korkmana hiçgerek yok artık çok ağrı sızı olmuyo dedi

canım çok sağol inş. hepimiz hayırlısıyla doğururuz .
Amcana çok geçmiş olsun allah şifa versin bu hastalığın tek ilacı moral inanmak lazım kendini bırakmamak lazım ve en önemlisi erken teşhis .
Geçmiş olsun canım, suyunu artırmanın yolları yokmuymuş, dinlenme falan gibi, yine de hayırlısı olsun.
canım çok sağol. çatı muayeneside oldum aslında dr bu kilo için uygun ama daha büyük olursa doğamayabilir dedi çokta geniş değilmiş suyla ilgili ben üstümü giyinirken eşime ve anneme söylemiş bu suda yeterli olabilir belki şuan normal için ama kordon dolanması olabilirmiş bebeği riske atmak istemiyo dr.muz o baştan beri normal olabilir bebeğin kilosu çok değil bizde ilk olarak normali öneriyoruz diyosu zaten . ben dr.un yanına bi geçtim doğum için tarihi bile vermiş kocacımla konuşmuşlar zaten hakkımızda hayırlısı artık önemli olan bebişimin sağlığı .

Bende iyiym çok şükür canım evet taşındım yerleştim haftasonu kızımın beşiğide gelirse herbişeyimiz tamam olacak inş.
canım evine yerleşmişsin hayırlı uğurlu güle güle oturun inş.
canım sana hayırlı doğumlar .
canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.
çatı muayenesi acıtıyor mu canım? bir de nasıl oluyor? sen üstünü çıkarıp hazırlanınca mı dr. geliyor? cahillik işte :) bu arada tarihin belli olmuş. hayrlısı olur i,nş.
sağol canım hakkımızda hayırlısı .canım açıkçası vaninal muayenelerde çok rahat olmama rağmen çatıda biraz zorlandım vajinanın kuruluğundan kaynaklanıyo galiba kendini mümkün olduğun kadar rahat bırak çatı mauyenesinde .
sen hazırlandıktan sonra geliyo dr. merak etme.

hepinize günaydın diyip 100 sayfaya yakın geçmişi okuyayım diycem ama bitermi ????

önemli bişey oldu mu, doğum yapan varmı, herşey yolunda mı herkeste??? bunları bi arkadaş özet geçerse çoook ama çok sevinicem..

tam geçmişi okumaya başladığımda ilk karşıma çıkanlar:

Haber alırsak tabi yazarız canım. Anaç Semracık herkesi de merak edermiş.
bu sanal ortamda bile anaçlığım farkedilmiş ya, ben daha kendime ne diyeyim.. normalde de çoğu kişi anaç olduğumu söyler ama burda da görünce bi tuhaf oldum:)))

merhaba kızlar buarada ben en baştaki listede yokum. bikaç zaman önce farkettim öemli değil dedim ama listeye eklersen,zde iyi olur baştan beri burdayım poly sana duyurulur :)
canım ekleyelim listeye. cinsiyeti-bebişin ismini tah.doğ.tarihini bildirirsen sevinirim. doğum yapmadan önce listemizde ol bari:)

Sanma zorluklar var Islam'da. Bir tebessüm bile sayılıyor sadaka :) elhamdülillah :) Hayırlı Cumalar cümleten.. ve günaydınnn herkese.. nasılsınız bugün bakalım? geeçmişe devam edip geliyorum

anammm o zamandamı parmaklıyorlar beynel minel olcaz desenize:)
o 5 parmak dediği doğum anında açılmaya bakmak için olabilir canım.o zamanda zaten hiç acı falan hissetmiyorsun gayet kolay oluyor korkutmayın kendinizi.

:) anneme kalsa daha koyalım hatta çikolata falan alalım diyor :)
Yeter yeter, 8 tane az mı, doyumluk değil ki bunlar, tadımlık ve hatta süs için.

Allah kavuştursun bebeğine sağ sağlim bir avazda kurtul inşallah.. gerçi bu saate meleğini kollarına almışsındır belkide..

sağoll teşekkür ederimmm..

hayırlı cumalar kızlar

ayca ve merının hayırlı haberlerını alırız ınsallahhhhh beklıyouz dogumları kolay gecer

cnm sakın bu düşüncelere kapılma kendi kendine moralini bozma bu süreçler geçicek normal hayatımıza dönücez kocanla eski günlerinize dönüceksin kendini o zamana yoğunlaştır kötü düşüncelerden uzak dur lütfen

günaydınnn teşekkürler daha iyisi sizin olsun inşallah..
Günaydın kızlar...

lagrima ve gizkan hazırlıklarınız, şekerleriniz çok güzel olmuşlar. güle güle kullanın. gizkancığım kendi emeğinle ne kadar güzel şeyler yapıyorsun sen böyle..

okudum Rabbim sağ sağim bir avazda kurtarsın ikisinide.

Ayça'dan mesaj var, herşey hazırmış ve yolundaymış, ameliyathaneye götürmelerini bekliyormuş...

ayça'yı götürüyorlar şuanda, dua etmemizi istedi hadi kızlar 1 'er tane ayetel kürsi Ayça için....

Son düzenleme:

feyzosss,amin canım teşekkür ederim hayırlısıyla döner işallah.bugün 36.haftamıza girdik.35+0 daha var ama şimdiki bebekler bi alem gününü pek bekleyen yok.oğluşum babası gelmeden doğmaz umarım:)

benm epidural olucak cnm...
yan etkileri baş ağrısı ve bel ağrısıymış. inşallah bende olmaz. arkadaşımda olmuştu, kızcağız başını duvarlara vuruyordu resmen ağrıdan

uhde doğum haberini vermiş, maşallah kendide bebekleri de iyiymiş ama 13 şubatta doğum yapmış.. 14ü demişti, niye 1 gün geriye çekilmiş bi sorun mu vardı acep :44::44: neyse herşey yolundaymış şükür.

Ayça ve meri bugün doğuruyor.. ayça büyük ihtimalle görmüştür kuzucuğunu.. Bende okudum ayetel kürsi Allah kabul etsin..
İnşallah hepimiz doğuma gitmeden evvle haber verebiliriz de bizler içinde dua eden, okuyan arkadaşlar olur..

şimdi oğlumun kıyafetlerini ütülüycem minik minik :) ama hala kendime güzel bi lohusa takımı bulamadım bakmadığım çamaşırcı kalmadı?

günaydın kızlar

merve maşallah kızına..yaramaz yine kordonu kurcalamaya başlamış:)kendne dikkat et,çok yormamaya çalış kendini..

hayırlı haberler gelsin inşallah gün içinde..

sağol canım benim. evet benm sıpa yine cıkarmamıs kordonu boynundan. okdrda dönüyo,yüzüyo içimde ama işte inat anası kılıklı.
bebeğimm smdi okudum geçmişi,geeçmiş olsun rahatsızmıs amcan Allah tez zamanda şifasını versin inşallah,dert de dermanda Yüce Rabbimden.

Günaydın herkese...

umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...

7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...

kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...

çok rahatlattı beni...

birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş... annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...

neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalarrrrrr Herkesler ıyıdır ınsallah. Bugn gec kaldım cunku sabaha kadr uyumadm sonra uyuyunca boyle oldu Aycayı merak ettım dogumu oldumu gordumu mınık böcegını:)) Sanırım bı arkadas daha doguma gırckms onada sımdıden kolaylıklr dılıorum ınsallah oda saglkla alsın beebgnı kucagına

Zor zor ama napalım durabildikleri kadar dursunlar ve sağlıklı olsunlar da az kaldı sıkıcaz dişimizi.
Özge'cim senin kuzu da kısmetiyle gelir,herşey yoluna girer o gelince sen takma şimdiden kafana.Bu görümceler de hep bi ilginç olmuştur niyeyse...
Şimdiden çok geçmiş olsun eşine,senin de çok az kaldı artık dikkat et kendine sen nabız dedikçe ben fena oluyorum çok kötü birşey yaşadığım için biliyorum canım.

Benim de 11 miydi neydi unuttum ama 1 tane içiyorum günde,aman kendi doktorun çok vahim bir durum olsa ona göre düzenleme yapardı zaten.Emzirdiğimiz sürece içeceksek durum vahim vallahi çok kötü yapıyor bu midemi benim.Hap mı değiştirsem gece değil gündüz mü içsem bilemedim.Bu gittiğimde sorayım doktoruma.

Allah yardımcın olsun, gerçi çizelgeye göre haftası kötü değil ama, sağlıkla kucağına alıp eve gelirsin inşallah.

ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,

bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....

Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...

arkadaşım 15 gün önce epidural sezeryan yaptı dediğin yan etkileri olmadı ne baş ağrısı ne be ağrısı. sende de olmaz inş.
benm epidural olucak cnm...
yan etkileri baş ağrısı ve bel ağrısıymış. inşallah bende olmaz. arkadaşımda olmuştu, kızcağız başını duvarlara vuruyordu resmen ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…