- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.021
İnş.canım bakalım daha çok var ama işte duyunca moralim bozuldu ister istemez.Hayırlısı artık o günler gelsin görücez.cnm hiç sıkma kendini uzun bir süreç var daha elbet bu süreçte bir çözüm bulunur düşünüp de üzme kendini
günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
annemde öyle halamın doğum yapınca o eve gelene kadar temizlemiş ona kalsa 24 ünden sonra gelicekmiş temizliğe ama dr tarih verince h. sonu temizlicek mecburen bide yardımcı birini çağırıcaz :)Çok güzelmiş canım ben de çok beğendim.Yakından daha da güzeldir eminim
Amanın herkesten tarihler gelmeye başladı bizim mart sonu olunca henüz tarih falan belli değil iyice heyecanlanıyorum ben:)
Benim annem de biraz önce aradı kadına o kadar para vermeye değmez ben yaparım diye ne gerek var anne diyorum sen enerjini torununa sakla,kendi evini temizlicekmiş benimkini de temizlicekmiş.Neymiş benimkiler cammıymış minicik miniciklermişBen de ikna edebilirim umarım...
canım başınız sağolsun allah nur içinde yatırsınuzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
canım maşallah kıızına benim bebişim malesef minnacık kilosunu çok takmıyodum kolay doğum olur die dr da öyle söylüyodu ama şimdi sezeryan olunca biraz daha kilo alsa diyorumkızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
sağol canım sağlıkla gelsinde sezeryanın acısınıda çekicez mecburcanım bence de soldaki daha hoş duruyo
bzim bebişler ii güzelim cok şükür bekliyoruz bakalım ne zaman canları ister de gelirler acaba diye senin kuzuya da maşallahh annesine randevuyu vermiş günü belli olmuş Allah sağ salim birbirinize kavuşmak nasip etsin tatlım
evt bende normal diyodum ama her ihtimalede hazrılamıştım kendimi hayırlısı herkes için. bende şimdiden sezeryanda ağrılarını düşünüyorum ama dr.un yardımcısı 2 sezeryan yapmış korkmana hiçgerek yok artık çok ağrı sızı olmuyo dedinegüzel doktor önceden tespit etmiş,senin de zaten 37 olcak yarın,bundan sonra normal yada sez.hayırlısıyla gelecekler zaten.bende normal istiyorum ama bi değişiklik olabilir heran diye kendimi sez.e de hazırlamaya çalışıyorum.onunda iyi yönleri çok sonuçta,ooooo haftaya bi sürü bebiş gelecek..sağlıkla inşallah
canım çok sağol inş. hepimiz hayırlısıyla doğururuz .selam kızlar
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
canım çok sağol. çatı muayeneside oldum aslında dr bu kilo için uygun ama daha büyük olursa doğamayabilir dedi çokta geniş değilmiş suyla ilgili ben üstümü giyinirken eşime ve anneme söylemiş bu suda yeterli olabilir belki şuan normal için ama kordon dolanması olabilirmiş bebeği riske atmak istemiyo dr.muz o baştan beri normal olabilir bebeğin kilosu çok değil bizde ilk olarak normali öneriyoruz diyosu zaten . ben dr.un yanına bi geçtim doğum için tarihi bile vermiş kocacımla konuşmuşlar zaten hakkımızda hayırlısı artık önemli olan bebişimin sağlığı .Geçmiş olsun canım, suyunu artırmanın yolları yokmuymuş, dinlenme falan gibi, yine de hayırlısı olsun.
canım evine yerleşmişsin hayırlı uğurlu güle güle oturun inş.Bende iyiym çok şükür canım evet taşındım yerleştim haftasonu kızımın beşiğide gelirse herbişeyimiz tamam olacak inş.
canım sana hayırlı doğumlar .iyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
sağol canım hakkımızda hayırlısı .canım açıkçası vaninal muayenelerde çok rahat olmama rağmen çatıda biraz zorlandım vajinanın kuruluğundan kaynaklanıyo galiba kendini mümkün olduğun kadar rahat bırak çatı mauyenesinde .çatı muayenesi acıtıyor mu canım? bir de nasıl oluyor? sen üstünü çıkarıp hazırlanınca mı dr. geliyor? cahillik işte :) bu arada tarihin belli olmuş. hayrlısı olur i,nş.
canım çok sağol iyi dileklerin için.Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .[/QUOT
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım. İşler için de Allah kolaylık versin.
canım sizin için hayırlısıve sağlıklısı neyse o şekilde olur inş. hayırlı doğumlar sanada dualarımız sizinle.günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
canım gözün aydın benim dr.umda hep aynı şeyi söylüyo çok büyük olması iyi değil die ama ben şimsi sez. olmak zorundayımgünaydın kızlar nasılsınız?
mag ve meri umarım saglıklı güzel haberlerinizi alırız. merakla bekliyoruz :)
mervishko gözün aydın canım kızını görmüşsün. masallahkordondan da kurtulur annesi. eşinin ameliyatı da sorunsuz gecer insallah.
tuna2012 allah kavustursun canım. oglun acele etmesın aman..
bende dün kızımı gördüm. cok güzeldi. ilk defa yüzünü actı bize hep ultrasondan rahatsız oluyor gibi bi hisse kapılıyorum ellerını yüzüne götürüyordu bu sefer. yüzünü eksitip aglarken gördük onu. videoya cekti eşim. habıre izliyoruz aksamdan beri. topaç yusyuvarlak olmus yüzügelişimi iyi cıktı. 2700 gramlarda kılosu. doktorumuz normal dogum ıcın gayet iyi dedi.
ve bizim doktorumuzun yorumuna göre ne iri ne ufak bebek ortalama olmasını istiyoruz. iri bebek de zor dogar ufak bebek de dedi.
tabi bu kendısıın yorumu. ben normal dogum istedigim için cok kılolu olmasından korkuyordum.
vakit az kaldıkca heyecan basıyor. saglıcakla kavusan ark.larımızı tekrardan tebrık edıyorum. umarım hepımız sag saglim bebişlerimize kavusuruz .
canım bende dünden sonra hep düşünmeye başaldım ne olcak nasıl olcak die hayırlısı olsun hakkımızda.gözünaydın cnm kızını görmüşsün. inşallah istediğin gibi kolayca bir normal doğum yaparsın. çabucak da kurtulursun. benim pazartesi sezeryanım var ve doğumdan deil sonrasındaki iyileşme döneminden daha çok korkuyorum. şuan zaten zor hareket ediyorum. doğumdan sonra daha beter olucam die moralim bozuluyor. normal olsaydım en azından hemen düzelirdim
bu sanal ortamda bile anaçlığım farkedilmiş ya, ben daha kendime ne diyeyim.. normalde de çoğu kişi anaç olduğumu söyler ama burda da görünce bi tuhaf oldum:)))Haber alırsak tabi yazarız canım. Anaç Semracık herkesi de merak edermiş.
canım ekleyelim listeye. cinsiyeti-bebişin ismini tah.doğ.tarihini bildirirsen sevinirim. doğum yapmadan önce listemizde ol bari:)merhaba kızlar buarada ben en baştaki listede yokum. bikaç zaman önce farkettim öemli değil dedim ama listeye eklersen,zde iyi olur baştan beri burdayım poly sana duyurulur :)
o 5 parmak dediği doğum anında açılmaya bakmak için olabilir canım.o zamanda zaten hiç acı falan hissetmiyorsun gayet kolay oluyor korkutmayın kendinizi.
Yeter yeter, 8 tane az mı, doyumluk değil ki bunlar, tadımlık ve hatta süs için.
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
Gizkan ve Lagrima cicilerinizi güle güle kullanın
canım dikkat et kendine, seni çok merak ettik ama iyi olmana, ailenle olmanada sevindim, burada yokluğun çok belli oluyor
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, hakkınızda hayırlıısı ne ise o o olsun, Rabbim en hayırlı zamanda bebişini kucağına alayı nasip etsin
günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
Günaydın kızlar...
lagrima ve gizkan hazırlıklarınız, şekerleriniz çok güzel olmuşlar. güle güle kullanın. gizkancığım kendi emeğinle ne kadar güzel şeyler yapıyorsun sen böyle..
Ayça'dan mesaj var, herşey hazırmış ve yolundaymış, ameliyathaneye götürmelerini bekliyormuş...
ayça'yı götürüyorlar şuanda, dua etmemizi istedi hadi kızlar 1 'er tane ayetel kürsi Ayça için....
annemde öyle halamın doğum yapınca o eve gelene kadar temizlemiş ona kalsa 24 ünden sonra gelicekmiş temizliğe ama dr tarih verince h. sonu temizlicek mecburen bide yardımcı birini çağırıcaz :)
canım başınız sağolsun allah nur içinde yatırsın
canım maşallah kıızına benim bebişim malesef minnacık kilosunu çok takmıyodum kolay doğum olur die dr da öyle söylüyodu ama şimdi sezeryan olunca biraz daha kilo alsa diyorum
sağol canım sağlıkla gelsinde sezeryanın acısınıda çekicez mecbur
evt bende normal diyodum ama her ihtimalede hazrılamıştım kendimi hayırlısı herkes için. bende şimdiden sezeryanda ağrılarını düşünüyorum ama dr.un yardımcısı 2 sezeryan yapmış korkmana hiçgerek yok artık çok ağrı sızı olmuyo dedi
canım çok sağol inş. hepimiz hayırlısıyla doğururuz .
Amcana çok geçmiş olsun allah şifa versin bu hastalığın tek ilacı moral inanmak lazım kendini bırakmamak lazım ve en önemlisi erken teşhis .
canım çok sağol. çatı muayeneside oldum aslında dr bu kilo için uygun ama daha büyük olursa doğamayabilir dedi çokta geniş değilmiş suyla ilgili ben üstümü giyinirken eşime ve anneme söylemiş bu suda yeterli olabilir belki şuan normal için ama kordon dolanması olabilirmiş bebeği riske atmak istemiyo dr.muz o baştan beri normal olabilir bebeğin kilosu çok değil bizde ilk olarak normali öneriyoruz diyosu zaten . ben dr.un yanına bi geçtim doğum için tarihi bile vermiş kocacımla konuşmuşlar zaten hakkımızda hayırlısı artık önemli olan bebişimin sağlığı .
canım evine yerleşmişsin hayırlı uğurlu güle güle oturun inş.
canım sana hayırlı doğumlar .
canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.
sağol canım hakkımızda hayırlısı .canım açıkçası vaninal muayenelerde çok rahat olmama rağmen çatıda biraz zorlandım vajinanın kuruluğundan kaynaklanıyo galiba kendini mümkün olduğun kadar rahat bırak çatı mauyenesinde .
sen hazırlandıktan sonra geliyo dr. merak etme.
canım çok sağol iyi dileklerin için.
canım sizin için hayırlısıve sağlıklısı neyse o şekilde olur inş. hayırlı doğumlar sanada dualarımız sizinle.
canım gözün aydın benim dr.umda hep aynı şeyi söylüyo çok büyük olması iyi değil die ama ben şimsi sez. olmak zorundayım
canım bende dünden sonra hep düşünmeye başaldım ne olcak nasıl olcak die hayırlısı olsun hakkımızda.
cnm ben doktorun söylediği kilo olayına pek inanmıyorum çünkü farklı oluyor genelde o yüzden takılma hiç sağlıklı doğsun yeter gerisi boş yani
ayça'yı götürüyorlar şuanda, dua etmemizi istedi hadi kızlar 1 'er tane ayetel kürsi Ayça için....
tşk ederim canım . seninki de güzel gecer canım endişelenme.dogum yaklastıkca heyecan basıyordur eminim. biz bile simdiden endişelenıyoruz . birçok anne sezeryanı tercih ediyor ve eskisii gibi degil dıyorlar.
iyileci eski donemlerdeki gibi degil ki canım tıp cok ilerledi. ikinci gün toparlanılıyor deniliyor. sen epidural mı olcaktın ? genel anestezi mi?
günaydın kızlar
merve maşallah kızına..yaramaz yine kordonu kurcalamaya başlamış:)kendne dikkat et,çok yormamaya çalış kendini..
hayırlı haberler gelsin inşallah gün içinde..
Zor zor ama napalım durabildikleri kadar dursunlar ve sağlıklı olsunlar da az kaldı sıkıcaz dişimizi.Canım sen şimdi çoktan gitmişsindir hastaneye Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bize en kısa zamanda güzel haberlerini ver canım :)
Normal yada sezeryan sen ve bebeğini çin hangisi iyi olacaksa hayırlı olacaksa o olsun canım.Sağsalim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Fırsat buldukça bizede yaz canım
Bende bu mide yanmaları yüzünden uyuyamıyorum dün gece gözümü kırpmadım hiç artık gelsin istiyorum bebeğim ama bi taraftanda bencillik etme biraz daha kalsın karnımda diyorum artık uykusuzluktan ne dediğimi bilmiyorum :) bende aynen senin gibi kocamı uyutmuyorum dönmekten ikide bir kalkmaktan
Yeni haftan hayırlı olsun canım,oh ne güzel annenin yanına gidiyorsun yollar malum kar buz falan ankara daha fena galiba aman dikkat et kendine hayırlı yolculuklar şimdiden
şimdiden eşine çok geçmiş olsun canım ama sende kendine dikkat et artık çok yorma kendini,
Allah kavuştursun canım kaç haftalık bebeğin inşallah babası gelmeden sürpriz yapmaz sana :)
maşallah canım bebeğinebiraz naz yapmış size kızınız anlaşılan :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın canımmm
Özge'cim senin kuzu da kısmetiyle gelir,herşey yoluna girer o gelince sen takma şimdiden kafana.Bu görümceler de hep bi ilginç olmuştur niyeyse...Günaydın kızlar;
Ayça ve Meri dualarımız sizinle.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.
Bu gece bende hiç uyuyamadım 3 saat anca uyumuşumdur,gözlerim yanıyo valla.Ama düşünemkten,yoksa oğluşum uyudu hep.Akşam kayınvalidem yemeğe çağırmıştı görümcemde geldi kızını kreşe göndermekten vazgeçmiş.Kaldık öyle ben şimdi nasıl bakıcı bulurum diye düşünmekten uyuyamadım.Hayırlısı artık belki o zamana kadar insafa gelir.Kayınvalidemde kadın ikisine birden bakarım diyo ama ben istemem.Canım sıkıldı işte daha çok var ama yinede düşünmeden olmuyo.Bekliyip görücez ne olcağını.
Şimdiden çok geçmiş olsun eşine,senin de çok az kaldı artık dikkat et kendine sen nabız dedikçe ben fena oluyorum çok kötü birşey yaşadığım için biliyorum canım.Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
canım allah kurtarsın sağ salim al kuzunu kucağına.
al benden de o kadar... kalktım wc ye gittim. demir hapını içtim uyku kaçtı her sabah aynısı oluyo. bi de güneş bizim yatak odasının olduğu taraftan doğuyo. iyice uykum kaçıyo.adamcağızı da uyutmuyorum dönmekten. ben de geldim salona.belki burda uyuyabilirim diye...
dün sağlık ocağına gittim kan değerim 10 civarı(hemoglabin) kadın bana aşırı kansız muamelesi yapıyo. dedi ki bu kan haplarını doğumdan sonra da emzirdiğimiz sürece içmek zorundaymışız. malesef...
Allah yardımcın olsun, gerçi çizelgeye göre haftası kötü değil ama, sağlıkla kucağına alıp eve gelirsin inşallah.günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
benm epidural olucak cnm...
yan etkileri baş ağrısı ve bel ağrısıymış. inşallah bende olmaz. arkadaşımda olmuştu, kızcağız başını duvarlara vuruyordu resmen ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?