- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.041
Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....
Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...
günaydın kızlar nasılsınız?
mervishko gözün aydın canım kızını görmüşsün. masallahkordondan da kurtulur annesi. eşinin ameliyatı da sorunsuz gecer insallah.
cok saol canım benim. bzm minik kordondan artık kurtulamazmıs zaten sezeryan olcak dedi doktorum napalım.
Senin minikte masallah kuzummm kilosu cok iyi,doktor da zaten ideal kilo olsun istiyo. normal dogum madem rahat olur senin için. yüzünü gördün demek,yüzüne kurban hepsinin,Allah kısmetlerini bol ve açık etsin inşallah.
Canım sen şimdi çoktan gitmişsindir hastaneye Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bize en kısa zamanda güzel haberlerini ver canım :)
şimdiden eşine çok geçmiş olsun canım ama sende kendine dikkat et artık çok yorma kendini,
cok saol kuzumm, kocacım umarım cabuk atlatır ameliyatı, en az 10 gün yatış evde. gelen giden braz zorlayacak su dönemde beni,artık annem tam destek herzamanki gbi herhalde,kayınvalidem olmadıgı için
herkese günaydın arkadaşlar...bugün güne erken başladık,eşimi mardine gönderdim3 hafta sonra gelicek işallah...tek korkum eşim yanımda değilken doğuma gitmek....? umarım oğlum ani bir süpriz yapmaz...
bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....
Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...
Bebeişi görmi,üş olamk mutluluğu satmış ne güzel seni, o da pek iyiymiş sevindim, eşine da allah acil şifalar versin canım.
günaydın kızlar nasılsınız?
mag ve meri umarım saglıklı güzel haberlerinizi alırız. merakla bekliyoruz :)
mervishko gözün aydın canım kızını görmüşsün. masallahkordondan da kurtulur annesi. eşinin ameliyatı da sorunsuz gecer insallah.
tuna2012 allah kavustursun canım. oglun acele etmesın aman..
bende dün kızımı gördüm. cok güzeldi. ilk defa yüzünü actı bize hep ultrasondan rahatsız oluyor gibi bi hisse kapılıyorum ellerını yüzüne götürüyordu bu sefer. yüzünü eksitip aglarken gördük onu. videoya cekti eşim. habıre izliyoruz aksamdan beri. topaç yusyuvarlak olmus yüzügelişimi iyi cıktı. 2700 gramlarda kılosu. doktorumuz normal dogum ıcın gayet iyi dedi.
ve bizim doktorumuzun yorumuna göre ne iri ne ufak bebek ortalama olmasını istiyoruz. iri bebek de zor dogar ufak bebek de dedi.
tabi bu kendısıın yorumu. ben normal dogum istedigim için cok kılolu olmasından korkuyordum.
vakit az kaldıkca heyecan basıyor. saglıcakla kavusan ark.larımızı tekrardan tebrık edıyorum. umarım hepımız sag saglim bebişlerimize kavusuruz .
Hadi bakalım hayırlı olsun canım seninde geri sayım başladı,sağlıkla al kucağına inş.Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...
Sağol canım inş.o zamana bi çözüm buluruz.Zor zor ama napalım durabildikleri kadar dursunlar ve sağlıklı olsunlar da az kaldı sıkıcaz dişimizi.
Özge'cim senin kuzu da kısmetiyle gelir,herşey yoluna girer o gelince sen takma şimdiden kafana.Bu görümceler de hep bi ilginç olmuştur niyeyse...
Şimdiden çok geçmiş olsun eşine,senin de çok az kaldı artık dikkat et kendine sen nabız dedikçe ben fena oluyorum çok kötü birşey yaşadığım için biliyorum canım.
Benim de 11 miydi neydi unuttum ama 1 tane içiyorum günde,aman kendi doktorun çok vahim bir durum olsa ona göre düzenleme yapardı zaten.Emzirdiğimiz sürece içeceksek durum vahim vallahi çok kötü yapıyor bu midemi benim.Hap mı değiştirsem gece değil gündüz mü içsem bilemedim.Bu gittiğimde sorayım doktoruma.
Çok sevindim analı babalı büyüsün inş.,allah sağlık versin ikisine de.Bi tosuncuğumuz geldiayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize rabbim bugünün hürmetine hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ...bugün doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun....
Günaydın herkese...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
bebeğimmmm ne güzel seninde tarihin belli olmus,ohhhh darısı basıma inşallah bir kaç haftayaayy yavrummm kilosuda cok ii masallahh sabah ameliyatı en iyisi tabiki hem sakin olur,hemde cok aç kalmamıs olursun annemm.
demek küçücük çanta getirmiş kadın heee, ahh nerde bizde öle rahatlık şimdiden bebişin çantası doldu bende çekçekli orta boy valiz hazırlıcam kendime ama ona da sıgarmıyım bilmiyorum. benm anneme kalsa bebege en az 4-5 tane hastane cıkıs koycaktı ben zar zor 3 e düşürdüm.biizm hastane Şifa kendi kıyafetlerini giydiriyor çünkü bebeklere.
inşallahh hepimiiz hayılı dogumlar geçiririz alırız yavrularımızı kucagımızaaa
ben pek dikkat etmedim başlarda okulla beraber içmek zor oluyodu zaten 7 de kalkıpkahvaltı yapıyodun nasıl bekleyim 2 saat peynir yeme çay içme ne yiceksem kahvaltıda. şimdi 3-4 haftadır okulu bıraktıktan sonra rahatım. düzenli kullanmaya başladım. (ondan bu kadar düştü.)
Benim de 11 miydi neydi unuttum ama 1 tane içiyorum günde,aman kendi doktorun çok vahim bir durum olsa ona göre düzenleme yapardı zaten.Emzirdiğimiz sürece içeceksek durum vahim vallahi çok kötü yapıyor bu midemi benim.Hap mı değiştirsem gece değil gündüz mü içsem bilemedim.Bu gittiğimde sorayım doktoruma.
ayyy maşallah. ne güzel yaaaa..ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
Günaydın kızlar;
Ayça ve Meri dualarımız sizinle.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.
Bu gece bende hiç uyuyamadım 3 saat anca uyumuşumdur,gözlerim yanıyo valla.Ama düşünemkten,yoksa oğluşum uyudu hep.Akşam kayınvalidem yemeğe çağırmıştı görümcemde geldi kızını kreşe göndermekten vazgeçmiş.Kaldık öyle ben şimdi nasıl bakıcı bulurum diye düşünmekten uyuyamadım.Hayırlısı artık belki o zamana kadar insafa gelir.Kayınvalidemde kadın ikisine birden bakarım diyo ama ben istemem.Canım sıkıldı işte daha çok var ama yinede düşünmeden olmuyo.Bekliyip görücez ne olcağını.
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
Merhaba iyi geceler arkadaşlar..
dünden beri biremiyorumsizleri acayip özledim..
dün eşim izinliydi, kızımı hastaneye götürdük, bugünde sağolsun melike mesaj attı da söyledim, söylemiştir size.. annemler geldi temizliğe. dip köşe heryer temizlendi çok şükür. ben ne kadar hafif işleri yapsam da çok fena yoruldum (
heryerim ağrıyor.. sziler iyisiniz inşallah..
yarın biriken geçmişi okurum inşallah..
hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
iyi geceler kızlar annemler gelmişti yeni gittiler annem doğuma giderken beni çağırcan mı dedi evet dedim ben dayanamam gelmesem olmazmı dedi gözleri doldu kadıncağızın önceki doğumda sancı çekerken hastanede yanımdaydı bide kardeşimin doğumuna gitmişti oda sıkıntılı geçti ben annemden başkasını istemem ki yanımda o olunca daha bi iyi geliyo sanki alt katta görümcem var ama onu istemem tabii ki ama mecbur kalınca çağırırım ablam var kız kardeşim var olmadı onları çağırırım artık eşimi düşünemiyorum en ufak şeyde kalbi tekliyo onu saymıyorum bileee
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
Günaydın arkadaşlar
Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah
Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah
Ne guzel onun getrıck kucuk bır cantası bıle var benım cantam bıle yok ahahahah ben evde dogurcm:)))))))
günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
amın canım ınsallahhh hulyada ıkızlerıne kavustu ohhhh ne guzelll anam bızım kızlar mart gelmeden dogurmaya basladılar :) mart annesı olmayacak kımse sankı :)))uhde doğum haberini vermiş, maşallah kendide bebekleri de iyiymişama 13 şubatta doğum yapmış.. 14ü demişti, niye 1 gün geriye çekilmiş bi sorun mu vardı acep :44::44: neyse herşey yolundaymış şükür.
Ayça ve meri bugün doğuruyor.. ayça büyük ihtimalle görmüştür kuzucuğunu.. Bende okudum ayetel kürsi Allah kabul etsin..
İnşallah hepimiz doğuma gitmeden evvle haber verebiliriz de bizler içinde dua eden, okuyan arkadaşlar olur..
Günaydın herkese...
çok rahatlattı beni...
canım eşine geçmiş olsun...
kızını görmüşsün...maşallah kilosu fln iyi...
herşey yolunda olsunda yüzünü göstermesin annesi bişey olmaz... benimkide hep yüzünü saklar utangaç oğlum...
sagol bebeğimmm,kocacım iyileşcek inşallah ameliyattan snra,yoksa agrısı hiç bitmiyordu. biz ailecek çürüğüz baksana,anne kasık fıtıgı baba varikosel,sanırım meslek hastalıgı artık,bankacılık ömrümüzü yedi,birde nakit servis,para çuvallarını taşı taşı çürüdük,ona baglıyo doktorlar geneldebide benm kocamın geçmişinde hakemlik var iiice zayıf düşürdü bünyesini.
Bizim bebişler utangaç annesi göstermiyorlar yüzlerini,ama dogsun bi poposunu ısıra ısıra büyütcem görsün ozaman böle utangac olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?