2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeişi görmi,üş olamk mutluluğu satmış ne güzel seni, o da pek iyiymiş sevindim, eşine da allah acil şifalar versin canım.

çok şükür ikiside sağlıklı ve problemsiz bir şekilde atlatmışlardır bu süreci

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize rabbim bugünün hürmetine hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ...bugün doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun....

Ay allah kavuştursun, evet tahmin edebiliyorum, ben günübirlik şehir dışına çıkışlarında bile huzursuz oluyom.

Anammmmmmm tüüğğlerimm diken diken oldu Ohh kavustular bebeklerıneee ALLAH uzun ömur versın:) Ayılmasını beklıyolrdr genel anstezı aldysa daha uzun suruo odaya cıkmak. Iyıdır ALLAH ın ıznıyle

Offf çok şükür.. İnşallah Ayçanın da hayırlı haberi gelir bi an önce...

Gamzem sende lohusalığı güzel atlatmaya çalış ne kadar kaldı çıkmasına bu 40 gün sonra çıkan bişey dimi? Elif Şafak'ın siyah sütü okumuştum da içim kararmıştı valla lohusalık konusunda gerçekten o kadar zor mu geçiyo?

Allahım esirgesin, ne güzel kızını görmüşsün,

Hadi bakalım hayırlı olsun canım seninde geri sayım başladı,sağlıkla al kucağına inş.
Sağol canım inş.o zamana bi çözüm buluruz.
Çok sevindim analı babalı büyüsün inş.,allah sağlık versin ikisine de.Bi tosuncuğumuz geldi
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize rabbim bugünün hürmetine hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ...bugün doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun....

Amin canım:)

bebeğimmmm ne güzel seninde tarihin belli olmus,ohhhh darısı basıma inşallah bir kaç haftaya ayy yavrummm kilosuda cok ii masallahh sabah ameliyatı en iyisi tabiki hem sakin olur,hemde cok aç kalmamıs olursun annemm.
demek küçücük çanta getirmiş kadın heee, ahh nerde bizde öle rahatlık şimdiden bebişin çantası doldu bende çekçekli orta boy valiz hazırlıcam kendime ama ona da sıgarmıyım bilmiyorum. benm anneme kalsa bebege en az 4-5 tane hastane cıkıs koycaktı ben zar zor 3 e düşürdüm.biizm hastane Şifa kendi kıyafetlerini giydiriyor çünkü bebeklere.
inşallahh hepimiiz hayılı dogumlar geçiririz alırız yavrularımızı kucagımızaaa

Ne guzel onun getrıck kucuk bır cantası bıle var benım cantam bıle yok ahahahah ben evde dogurcm:)))))))

ben pek dikkat etmedim başlarda okulla beraber içmek zor oluyodu zaten 7 de kalkıpkahvaltı yapıyodun nasıl bekleyim 2 saat peynir yeme çay içme ne yiceksem kahvaltıda. şimdi 3-4 haftadır okulu bıraktıktan sonra rahatım. düzenli kullanmaya başladım. (ondan bu kadar düştü.)
sabahları içiyorum ben. acıkana kadar vakit geçiyo zaten. 2 dr. göründüm 2 si de ilacı tek almaya devam et dedi. sağlık ocağındaki hemşire aman kansızsın 2 tane al bilmem ne...hhıı hıı diyip geçiyorum. doktoruma güveniyorum sonuçta

ayyy maşallah. ne güzel yaaaa..
GÖZÜN AYDIN AYÇA güle güle büyüt oğluşunu

Demek Ayça nın minikte açtı gözlerini dünyaya ohhhh,Allah ım uzun mutlu bir ömür nasip etsin inşallah,Ayça da tez zamanda toparlanır Allah ın izni ile.

Semracım sen nasılsın kuzummm,uzun zamandır yoktun,iş güç derken. umarım cok yüklenmemişsindir kendine,yorma sakın kendini canım benim.

Canım ya, ben de daha şimdiden onu düşünüyorum, bazen konuşuyorum, hesaplıyorum, ölçüp biçiyorum ama olmuyor, ne yapavağımı ben de bilmiyorum, nerde kalacak bu çocuk, nasıl bakılcak, Allah o gün geldiğinde yarımcımız olsun.

Allah analı babalı büyütsün... çok stres yapmıştı son zamanlarda sağlıkla bebeğini kucağına alıyor...
darısı başımıza...

canım sağolsun melike haber etti... ben eşin zinlidir diye düşünmüştüm zaten. ne güzel annecinde gelmiş yardım etmiş sana...
kendini yorma olurmu semracım...

güzelim önceki doğumu unut...
herkeside al yanına yanlız kalma en mutlu günün senin bak artık sıkıntın bitti bebişini sağlıkla kucağına alacaksın güzelim...
o gün herkes yanında olsun senin sevincini paylaşsın güle oynaya git doğumuna...

büyük ihtimal kuzun şuan kucağındadır canım...
Allah analı babalı büyütsün...

canım eşine geçmiş olsun...
kızını görmüşsün... maşallah kilosu fln iyi...
herşey yolunda olsunda yüzünü göstermesin annesi bişey olmaz... benimkide hep yüzünü saklar utangaç oğlum...

Günaydın arkadaşlar

Bu gün 35. haftamız bitti, 36. haftamıza Ankarada gireceğiz inşaAllah

Bugün akşam saat 6da otobüse bineceğiz, saat ondada Ankarada annemlerde oluruz inşaAllah

canım iyi yolculuklar sana... sağ sağlim annecine kavuş bakalım...
dikkat et kendine...

Ne guzel onun getrıck kucuk bır cantası bıle var benım cantam bıle yok ahahahah ben evde dogurcm:)))))))

annemmm senin istedigin canta olsun ben netten aldım valla çıkıp gezemiyorum malum
bzm miniğin çantası var ama anasının daha 1 geceliği 1 sabahlıgı var okdar bide sezeryan diyorum,hiçbir hazırlıgım yok,hasta bezim bile yanii senden hiçbir farkım yok

Canım evet ya lohusalık depresyonu gibi, kendini sadece süy veren birir, bakıcı falan gibi hissediyormuşsun, kendimizeden çok bebeğe zaman ayırdığımız için ve insanların bizden çok onunla ilgilenmelerimden dolayı, ama benim tanımaya çalıştığım gamze için bunlar basit şeyler, sen bunların da üstesinden gelirsin, zaten gayet hoşsun, bir de kızınla süslenip püslendiniz mi tamamdır, kendine iyi bak.
Ayçanın haberleri için de teşekkürler.
Dualarımız onunla, Allahım ikisine de sağlık versin.

cok sevındım hayırlı haber geldı aycada bebgıne kavustu darısı basımıza artık :)

amın canım ınsallahhh hulyada ıkızlerıne kavustu ohhhh ne guzelll anam bızım kızlar mart gelmeden dogurmaya basladılar :) mart annesı olmayacak kımse sankı :)))

canım senınde hayırlı haberlerını alırız ınsallah dualarımız bırbırımızle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…