- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.061
annemmm senin istedigin canta olsunben netten aldım valla çıkıp gezemiyorum malum
bzm miniğin çantası var ama anasının daha 1 geceliği 1 sabahlıgı var okdarbide sezeryan diyorum,hiçbir hazırlıgım yok,hasta bezim bile yanii senden hiçbir farkım yok
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...
Hadi bakalım hayırlı olsun canım seninde geri sayım başladı,sağlıkla al kucağına inş.
bebeğimmmm ne güzel seninde tarihin belli olmus,ohhhh darısı basıma inşallah bir kaç haftayaayy yavrummm kilosuda cok ii masallahh sabah ameliyatı en iyisi tabiki hem sakin olur,hemde cok aç kalmamıs olursun annemm.
demek küçücük çanta getirmiş kadın heee, ahh nerde bizde öle rahatlık şimdiden bebişin çantası doldu bende çekçekli orta boy valiz hazırlıcam kendime ama ona da sıgarmıyım bilmiyorum. benm anneme kalsa bebege en az 4-5 tane hastane cıkıs koycaktı ben zar zor 3 e düşürdüm.biizm hastane Şifa kendi kıyafetlerini giydiriyor çünkü bebeklere.
inşallahh hepimiiz hayılı dogumlar geçiririz alırız yavrularımızı kucagımızaaa
cok sevındım hayırlı haber geldı aycada bebgıne kavustu darısı basımıza artık :)
amın canım ınsallahhh hulyada ıkızlerıne kavustu ohhhh ne guzelll anam bızım kızlar mart gelmeden dogurmaya basladılar :) mart annesı olmayacak kımse sankı :)))
canım senınde hayırlı haberlerını alırız ınsallah dualarımız bırbırımızle
Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş
3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya
Yaaa cantam bıle yok ben ne genıs canlı bı varlıkmısım:))))) Yada hala erken dıyemı dusunuorum ne bıleyım ben ya:)) ALLAH tn gecn gorumcemgule gıttım dedı sıkma canını bırlıkte hazırlarız dedım yanı bı zahmet yoksa ben hıcbısey denk getırıp beceremıcm:))) Kendısı cok antrmnlı oldugu ıcın kendımı onlra teslım ettım:)))) Yanı onlr nezmn benı arar gel hazırlıgımzıı yapalm derse ozaman demezlerse bısey yok alırım gecelıgımı gıderım hastaneyee:)))))) benm gecelıgmde yok baktm hıc uygn bısey bulamadm kendı sabahlıklı eskı gecelıklerıme bakıorum onlr bana olsada gıyılmezler yanıı:)))) su kar bı kalksın ALLAH ın ıznıyleee sekerlerını vs hepsını 10 gn ıcınde halletcm ınsallah havalarda ısıme cok tas koydu
Canım herşey yolundaymış ne güzel sevindim senin için, tarihinden pek yakınmış, 5 gün sonra kollarında meleğin, ne heyecanlı ve güel bir duygu.
sağol özgecim... sende kayınvalide olayını takma... inaşşalh bir çözüm bulursunuz...
sağol mervecim... ne güzel hastane veriyorsa iyi ama süslü püslü giydir sen kızını... bütün bebişlerle aynı olmasın kızın...
sağol canım...
hadi hayırlı upurlu olsun...
sağol mervecim... ne güzel hastane veriyorsa iyi ama süslü püslü giydir sen kızını... bütün bebişlerle aynı olmasın kızın...
kız du bakalım sezeryandan snra gözüm üstünü basını görcek mi miniğin,annem kendi cocugu gbi bekliyor zaten,benm karısmama izin vermez giydirir kendisi cidden hepsi aynı bebeklerin,nette şifa bebekleri var bakıyorum hepsi tıpatıp aynı. zaten dogduklarında genelde benzerler birbirlerinee.
mervecim çok sağol canım, inan şuan yazı yazmaya bile dermanım yok.. her ne kadar iş yapmadım desemde insan yoruluyor artıkSemracım sen nasılsın kuzummm,uzun zamandır yoktun,iş güç derken. umarım cok yüklenmemişsindir kendine,yorma sakın kendini canım benim.
Ne zor bi durum yaa,hepimiz için hayırlısı artık o gün gelince bi çaresini bulucaz...Canım ya, ben de daha şimdiden onu düşünüyorum, bazen konuşuyorum, hesaplıyorum, ölçüp biçiyorum ama olmuyor, ne yapavağımı ben de bilmiyorum, nerde kalacak bu çocuk, nasıl bakılcak, Allah o gün geldiğinde yarımcımız olsun.
Hoşgelmiş Poyraz bebek maşallahPoyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş
sağol özgecim... sende kayınvalide olayını takma... inaşşalh bir çözüm bulursunuz...
sağol canım...
hadi hayırlı upurlu olsun...
mervecim çok sağol canım, inan şuan yazı yazmaya bile dermanım yok.. her ne kadar iş yapmadım desemde insan yoruluyor artık
bugün hiiiiç bişey yapmayı düşünmüyorum yemek hariç.. devirip kasayı yatıcam, Defne izin verdiği sürece. :)
maşallah tosun paşaya.
DMF CANIM SENDE GÜNÜNÜ ALMIŞ VE BEBEĞİNİ görmüşsün hadi gözün aydın
mervishko ultrasonunuz sizin 3d olanlardanmı?renklimi yani? ben siyah beyaz ekranda artık çoğu kez anlayamıyorum bile bebişimin yüzünü...diğer arkadaşlar da diyo ya tombik olmuş falan...ben mi anlayamıyorum artık
evet canımm benm doktorda ultrason olmadıgı için renkli doppler e sevk veriyor her seferinde. ama bu sefer göstermedi minik yüzünü tam,eliyle kapamıs agzını burnunu,sadece gözler ortada. kızımı görmem acısından Renkli olması iyi ama, acil bir şey olsa diyorum ben napıcam sevk mi vercek ben nasıl randevu alıcam, kendisi hala steteskop gbi birşeyle kalp atıslarını dinliyo,eliyle ölçüyo falan.
D_m_f Annem gununmu bellı oldu? Ben bugun bıraz sapsal gıbıyım okuduklarımı algılamam uzun suruo:))) Gozun aydın canım ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapcam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
cok hozuma gıttı kızlarrr :))
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Müstakbel anne ve baba,
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?