2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa cantam bıle yok ben ne genıs canlı bı varlıkmısım:))))) Yada hala erken dıyemı dusunuorum ne bıleyım ben ya:)) ALLAH tn gecn gorumcemgule gıttım dedı sıkma canını bırlıkte hazırlarız dedım yanı bı zahmet yoksa ben hıcbısey denk getırıp beceremıcm:))) Kendısı cok antrmnlı oldugu ıcın kendımı onlra teslım ettım:)))) Yanı onlr nezmn benı arar gel hazırlıgımzıı yapalm derse ozaman demezlerse bısey yok alırım gecelıgımı gıderım hastaneyee:)))))) benm gecelıgmde yok baktm hıc uygn bısey bulamadm kendı sabahlıklı eskı gecelıklerıme bakıorum onlr bana olsada gıyılmezler yanıı:)))) su kar bı kalksın ALLAH ın ıznıyleee sekerlerını vs hepsını 10 gn ıcınde halletcm ınsallah havalarda ısıme cok tas koydu

Canım herşey yolundaymış ne güzel sevindim senin için, tarihinden pek yakınmış, 5 gün sonra kollarında meleğin, ne heyecanlı ve güel bir duygu.

Hadi bakalım hayırlı olsun canım seninde geri sayım başladı,sağlıkla al kucağına inş.

sağol özgecim... sende kayınvalide olayını takma... inaşşalh bir çözüm bulursunuz...

sağol mervecim... ne güzel hastane veriyorsa iyi ama süslü püslü giydir sen kızını... bütün bebişlerle aynı olmasın kızın...

sağol canım...

Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş

3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya

hadi hayırlı upurlu olsun...

kuzummm bakk yardımcıların var işte daha ne istiyorsun,senin görümce yaman gbi o zaman start der baslarsınız
zaten cok uzun sürmüyor yaa 1 gün yetmişti bize çanta için, ama işte havalar kötü,yıkaıp kurutmalar zor oluyor,onları da tek tek peteklerde kuruttu anacım hiç üşenmeden,askıda kurumazmıs,snra hurca koydu bekliyoz hala yerleştirme için
bende cookk baktım annemmmm ne fiyatlar var ama yaa,şekerler için eminönüne gitik aldık şekerleri,gecelikte uygundur bakım dedim lohusa takımlarına 160 tl dedi ohaaaa olum ne 160 ı ben vermem okdr para,zaten göçtük iice bende ümraniyeden 1 tane aldım,çarsıda eski igdas ın orada Loya var annem,iç çamasırcı orası epey uygun bir tane gecelik sabahlık 2 li takım aldım 30 tl ye. pijama bakarız daha diye almadım ama sansıma havalar berbat,cıkıp bakamıyorum bile. sende kar erisin azcık git bak mutlaka.pijama takımları böle tarz güzel seyler vardı hep babanne işi degildi en fazla 50 tl ye.

Canım herşey yolundaymış ne güzel sevindim senin için, tarihinden pek yakınmış, 5 gün sonra kollarında meleğin, ne heyecanlı ve güel bir duygu.

evet canım... darısı hepimizin başına...
biz mart anneleri ve bebekleri çok erkenciyiz valla...

D_m_f Annem gununmu bellı oldu? Ben bugun bıraz sapsal gıbıyım okuduklarımı algılamam uzun suruo:))) Gozun aydın canım ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

meri kolaylıklar dilerim,güzel haberlerini de alalım inşallah
mag34,ben kolaylıklar dileme yazısını yazana kadar sen doğurdun bile.çok şükür.allah analı babalı büyütsün inşallah

masiva yeni haftanızı tebrik ederim.hayırlı yolculuklar,iyi tatiller dilerim[
mervishko ultrasonunuz sizin 3d olanlardanmı?renklimi yani? ben siyah beyaz ekranda artık çoğu kez anlayamıyorum bile bebişimin yüzünü...diğer arkadaşlar da diyo ya tombik olmuş falan...ben mi anlayamıyorum artık

tuna2012 Allah kavuştursun eşine,bebişine babasının gelceği tarihi söyle,ondan önce gelmesin :) ben öyle yaptım.eşim yarın akşam burda olcak,bakalım...bugüne kadar oğlum tuttu sözümü,yarın akşama kadar da bişe olmassa tamamdır bu iş

biz de bu gece hiiiç uyuyamayanlardanız..sersem gibiyim şuan.

Semracım sen nasılsın kuzummm,uzun zamandır yoktun,iş güç derken. umarım cok yüklenmemişsindir kendine,yorma sakın kendini canım benim.
mervecim çok sağol canım, inan şuan yazı yazmaya bile dermanım yok.. her ne kadar iş yapmadım desemde insan yoruluyor artık
bugün hiiiiç bişey yapmayı düşünmüyorum yemek hariç.. devirip kasayı yatıcam, Defne izin verdiği sürece. :)

maşallah tosun paşaya.

DMF CANIM SENDE GÜNÜNÜ ALMIŞ VE BEBEĞİNİ görmüşsün hadi gözün aydın

Son düzenleme:
dün akşam mide yanmasından mahvoldum... en sonunda çıkardım da rahatkadım. bişey keşfettim mide yanması olunca uzanmak hiç yaramıyor mide iyice tıkanıyor... bugün doktora sordum bebek mideye baskı yapınca midedeki gazlar mide borusunu tıkarmış bu yüzden yanma oluyor dedi... tabi saç fln çıkıyomu diye sormadım kadın terslerdi beni... ama olsun benim oğlum saçlı olsun anası gibi...

Ne zor bi durum yaa,hepimiz için hayırlısı artık o gün gelince bi çaresini bulucaz...

Hoşgelmiş Poyraz bebek maşallahAllah ömür versin....

İnş.canım,bakalım o zaman bi gelsin.

sağol polycim... sende dinlen canım defnecikle ilgilen...

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapcam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

cok hozuma gıttı kızlarrr :))

D_m_f Annem gununmu bellı oldu? Ben bugun bıraz sapsal gıbıyım okuduklarımı algılamam uzun suruo:))) Gozun aydın canım ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

sağol canım peş peşe doğumlar bizi iyice heyecanlandırdı...
topiğin adını şubat anneleri diye değiştirsekmi ne...
aman kalsın böle iyiyiz...

Çok güzelmiş

vayyy eşşooleşşşşekkkk sıpaya bak senn bu ne kızzzz amannn akla zarar pipimi sakladım cıktıgımda nereye koycaksınız diyo, anne anlasırız diyo Allah ımmm ama cok güzelmiş gerçektenn hala gülüyorummm.

hem güldüm hem duygulandım gerçekten de güzelmiş cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…