- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.081
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
mervecim çok sağol canım, inan şuan yazı yazmaya bile dermanım yok.. her ne kadar iş yapmadım desemde insan yoruluyor artık
bugün hiiiiç bişey yapmayı düşünmüyorum yemek hariç.. devirip kasayı yatıcam, Defne izin verdiği sürece. :)
kuzummm sen yat dinlen bosverr, artık sayılı zamanımız kaldı doguma,evi süpürsen bile sadece yoruluyor vücut. bugün sakınnn kaldırma kendini yerinden,Defne de annesini yatarken görürse üzülür bse demez sen merak etme. hiç olmadı yemeğide dısarıdan söylersiniz yemeksepeti sagolsun
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapcam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
cok hozuma gıttı kızlarrr :))
mervishko ultrasonunuz sizin 3d olanlardanmı?renklimi yani? ben siyah beyaz ekranda artık çoğu kez anlayamıyorum bile bebişimin yüzünü...diğer arkadaşlar da diyo ya tombik olmuş falan...ben mi anlayamıyorum artık
evet canımm benm doktorda ultrason olmadıgı için renkli doppler e sevk veriyor her seferinde. ama bu sefer göstermedi minik yüzünü tam,eliyle kapamıs agzını burnunu,sadece gözler ortada. kızımı görmem acısından Renkli olması iyi ama, acil bir şey olsa diyorum ben napıcam sevk mi vercek ben nasıl randevu alıcam, kendisi hala steteskop gbi birşeyle kalp atıslarını dinliyo,eliyle ölçüyo falan.
renkilye sevk edince ek ücretmi veriyosun ozaman? ellerinni yerim ben onun:) o şekilde görmek de ne zevkli oluyordur.devlettemi kontrol oluyosun?eliyle ölçüyo falan..
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
çok güldüm yaaa
şimdiki çocuklar böyle işte,gerçekler yüzümüze vurlumuş bu mektupla..mağazalarda 3 yaşındaki kız bile ben bu kıyafeti istiyorum diye diretebiliyo :)
Müstakbel anne ve baba,
...
meri kolaylıklar dilerim,güzel haberlerini de alalım inşallah
mag34,ben kolaylıklar dileme yazısını yazana kadar sen doğurdun bile.çok şükür.allah analı babalı büyütsün inşallah
masiva yeni haftanızı tebrik ederim.hayırlı yolculuklar,iyi tatiller dilerim[
mervishko ultrasonunuz sizin 3d olanlardanmı?renklimi yani? ben siyah beyaz ekranda artık çoğu kez anlayamıyorum bile bebişimin yüzünü...diğer arkadaşlar da diyo ya tombik olmuş falan...ben mi anlayamıyorum artık
tuna2012 Allah kavuştursun eşine,bebişine babasının gelceği tarihi söyle,ondan önce gelmesin :) ben öyle yaptım.eşim yarın akşam burda olcak,bakalım...bugüne kadar oğlum tuttu sözümü,yarın akşama kadar da bişe olmassa tamamdır bu iş
biz de bu gece hiiiç uyuyamayanlardanız..sersem gibiyim şuan.
Günaydın kızlar;
Ayça ve Meri dualarımız sizinle.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.
Bu gece bende hiç uyuyamadım 3 saat anca uyumuşumdur,gözlerim yanıyo valla.Ama düşünemkten,yoksa oğluşum uyudu hep.Akşam kayınvalidem yemeğe çağırmıştı görümcemde geldi kızını kreşe göndermekten vazgeçmiş.Kaldık öyle ben şimdi nasıl bakıcı bulurum diye düşünmekten uyuyamadım.Hayırlısı artık belki o zamana kadar insafa gelir.Kayınvalidemde kadın ikisine birden bakarım diyo ama ben istemem.Canım sıkıldı işte daha çok var ama yinede düşünmeden olmuyo.Bekliyip görücez ne olcağını.
mervecim çok sağol canım, inan şuan yazı yazmaya bile dermanım yok.. her ne kadar iş yapmadım desemde insan yoruluyor artık
bugün hiiiiç bişey yapmayı düşünmüyorum yemek hariç.. devirip kasayı yatıcam, Defne izin verdiği sürece. :)
maşallah tosun paşaya.
DMF CANIM SENDE GÜNÜNÜ ALMIŞ VE BEBEĞİNİ görmüşsün hadi gözün aydın
Ayyy cok guzelmis cok guldum ya. Esimede gonderdim koptu adam. Oglusumu istiyorum ben artik yaa saglikla gelsin annesini cok bekletmesinDoğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
...
Ben de senin gibiyim canım, oğlumu tam anlamıyla göremiyorum, devlet hastanelerinde öyle oluyor, renkli falan olmayınca, bazen yüzünü falan seçebiliyorum, o bile mutlu ediyor, saplıklı olduğuna dua edip duruyom, napalım.
dün akşam mide yanmasından mahvoldum... en sonunda çıkardım da rahatkadım. bişey keşfettim mide yanması olunca uzanmak hiç yaramıyor mide iyice tıkanıyor... bugün doktora sordum bebek mideye baskı yapınca midedeki gazlar mide borusunu tıkarmış bu yüzden yanma oluyor dedi... tabi saç fln çıkıyomu diye sormadım kadın terslerdi beni...ama olsun benim oğlum saçlı olsun anası gibi...
renkilye sevk edince ek ücretmi veriyosun ozaman? ellerinni yerim ben onun:) o şekilde görmek de ne zevkli oluyordur.devlettemi kontrol oluyosun?eliyle ölçüyo falan..
yok canım devlet degil ama, bankanın kendi doktoru,o da Sonomed e görüntüleme merkezine sevk veriyor. görmek evet cok zevkli oluyor sıpamı,ama işte görebilirsem gösterirse hanımefendi yüzünü. ek ücret yok bzm canım,ben muayenelerde de tahlillerde de hiç para ödemiyorum,dogumda da hiç para ödemiyorum. kendimde hastane ve doktor secebilirdim ama onlarda fark ödüyorum birkaç ay baktım epeyyy tuzlu oldu bende burdan devam ediyorum,napim.hem ozaman dogumu karsılamıyordu diger hastanelerde olursa. smdi doguma da banka sevk vericek Şifaya.
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...
yok canım devlet degil ama, bankanın kendi doktoru,o da Sonomed e görüntüleme merkezine sevk veriyor. görmek evet cok zevkli oluyor sıpamı,ama işte görebilirsem gösterirse hanımefendi yüzünü. ek ücret yok bzm canım,ben muayenelerde de tahlillerde de hiç para ödemiyorum,dogumda da hiç para ödemiyorum. kendimde hastane ve doktor secebilirdim ama onlarda fark ödüyorum birkaç ay baktım epeyyy tuzlu oldu bende burdan devam ediyorum,napim.hem ozaman dogumu karsılamıyordu diger hastanelerde olursa. smdi doguma da banka sevk vericek Şifaya.
ay kusura bakma,akıl kalmadı bende,sen hep diyodun bankanın doktoru diye,ne gerek var öyle bi imkan varsa başka hastane seçmeye,şifa da çok iyi.hayırlısı olsun.
ay kusura bakma,akıl kalmadı bende,sen hep diyodun bankanın doktoru diye,ne gerek var öyle bi imkan varsa başka hastane seçmeye,şifa da çok iyi.hayırlısı olsun.
yok bebeğim yaa ne kusuru bendede öle ne akıl ne fikir ne hafıza fena çöküşlerdeyim anlayacagınyorulduk artık kolay mı yaaa ben kendimi zor idare ediyordum smdi karnımda bi tane daha benden
Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş
3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?