2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun, saat 9 demişsin, sanırım kavuşmuşsundur :)) dualarım seninle canım benim..

vay velet vay.. sıpaya bak sen :))))))))))

Süpermişşşşşşşşşşşşş
Yalnız dün akşam yemeğe gittimiz arkadaşlardan birine bebiş haberini verdiğimde Güneş kesin erkek olacak ben fal baktırdım erkek bebek haberi alacaksın demiş fal baktırdığı kişi.Yine aynı muhabbet döndü bunnu da okuyunca bi garip oldum

bende cok guldum valla kızlar bı yandanda hormonlardan ne varsa aglanacak agladımm sasırıyorum kendıme artık ya :))

Ben de senin gibiyim canım, oğlumu tam anlamıyla göremiyorum, devlet hastanelerinde öyle oluyor, renkli falan olmayınca, bazen yüzünü falan seçebiliyorum, o bile mutlu ediyor, saplıklı olduğuna dua edip duruyom, napalım.

özgecim dediğin gibi önünde uzun bir zaman war, en azından 6 ay , şimdi bunaltma kendini, her işte bi hayır wardır böyle düşün.. zamanı gelince düşünüceksin zaten, bi çaresi bulunur mutlaka..

Kuzucuğum kendine iyi bak ya, boşver yemek falan da yapma, Defneye bir çorba babaya da salata, dinlen bugün bir de bize azıcık takılsan yeter.

Ayyy cok guzelmis cok guldum ya. Esimede gonderdim koptu adam. Oglusumu istiyorum ben artik yaa saglikla gelsin annesini cok bekletmesin

bizimki özel ama yinede renksiz işte...inşallah hepsi sağlıklı olsun,biz de başlarında olalım sağlıkla,uzun yıllar...

Çalışmalarımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
Çatı muayenesini detaylı anlatabilir misiniz?

Geçmiş olsun, evet normal reflüde de yatmak iyi gelmez, yatacaksanız bile oturur gibi yatın derler,
hayırlısıyla doğursaydık, her organ ayrı çırpınıyor bende de,

maşşallah canım oğluna kocaman olmuş :) çok güzel bi günde doğacak bebeğin,22/02/2012 walla bayıldım :) sağlıkla gelsin inşallah

gamze,melike sağolun kızlar haber verdiğiniz için..

ayça gözün aydın..kuzucuğun maşallahı var..Allah analı babalı büyütsün

darısı meriden güzel haberleri almaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…