- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.101
dün akşam mide yanmasından mahvoldum... en sonunda çıkardım da rahatkadım. bişey keşfettim mide yanması olunca uzanmak hiç yaramıyor mide iyice tıkanıyor... bugün doktora sordum bebek mideye baskı yapınca midedeki gazlar mide borusunu tıkarmış bu yüzden yanma oluyor dedi... tabi saç fln çıkıyomu diye sormadım kadın terslerdi beni...ama olsun benim oğlum saçlı olsun anası gibi...
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapcam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
cok hozuma gıttı kızlarrr :))
maşşallah canım oğluna kocaman olmuş :)çok güzel bi günde doğacak bebeğin,22/02/2012 walla bayıldım :) sağlıkla gelsin inşallah
Offf çok şükür..İnşallah Ayçanın da hayırlı haberi gelir bi an önce...
Gamzem sende lohusalığı güzel atlatmaya çalışne kadar kaldı çıkmasına bu 40 gün sonra çıkan bişey dimi? Elif Şafak'ın siyah sütü okumuştum da içim kararmıştı valla lohusalık konusunda gerçekten o kadar zor mu geçiyo?
Canım evet ya lohusalık depresyonu gibi, kendini sadece süy veren birir, bakıcı falan gibi hissediyormuşsun, kendimizeden çok bebeğe zaman ayırdığımız için ve insanların bizden çok onunla ilgilenmelerimden dolayı, ama benim tanımaya çalıştığım gamze için bunlar basit şeyler, sen bunların da üstesinden gelirsin, zaten gayet hoşsun, bir de kızınla süslenip püslendiniz mi tamamdır, kendine iyi bak.
Ayçanın haberleri için de teşekkürler.
Dualarımız onunla, Allahım ikisine de sağlık versin.
Kızlar ya birşey sorucam pazartesi günü doktora gittiğimde suyuma baktı 5cm suyun var iyi dedi, ama burda okuyorum 6,5 cm miş bi arkadaşın suyu doktor alalım artık falan demiş 5 cm az mı çok mu anlamadım şimdi benim doktor fazlamı rahat acaba
Kızlar ya birşey sorucam pazartesi günü doktora gittiğimde suyuma baktı 5cm suyun var iyi dedi, ama burda okuyorum 6,5 cm miş bi arkadaşın suyu doktor alalım artık falan demiş 5 cm az mı çok mu anlamadım şimdi benim doktor fazlamı rahat acaba
arkadaşım haftana göre suyun çok iyi, bizimkiler 30. haftamızda 5 cm olmuştu, 33 de benimki 1 cm ölçülünce acil doğuma alındı, seninki normal sürecinde olması gerektiği gibi şuanda hiç endişe etme
arkadaşım haftana göre suyun çok iyi, bizimkiler 30. haftamızda 5 cm olmuştu, 33 de benimki 1 cm ölçülünce acil doğuma alındı, seninki normal sürecinde olması gerektiği gibi şuanda hiç endişe etme[/QUOTE
sağolasın canım rahatladı içim yarın tekrar gidicem kontrole bakalım bu sefer ne diycek
30. gün bugün , 10 gün var ama bu depresyon denilen şey ilk 2 yıl içinde görülen birşeymiş. Biliyorsunuz pozitifim hep olumlu düşünürüm o yüzden geneldede iyi gibiyim eğer kandırmıyorsan kendimi, ama fiziksel olarak berbat hissediyorum, 30 gündür hastaneye gitmeler dışında dışarıya çıkmamış olmakda etkili büyük ihtimalle, mesela alışveriş yapmak istiyorum, hamileliğimde hep tayt giyindim ve artık nefret ediyorum onlardan ama havalar soğuk ve bebiş çok küçük çıkamıyorum bir yere , prematüre olduğundan enfeksiyon alması çok kolay ve iyileşmesi çok zormuş((
ayyy ne karamsar bir yazı yazdım, topla kendini gamze, süt sağım işi bitsin giyin makyaj yap ve hastaneye gidin, bebişin ultrasonları varda bugün 4 ayrı işlemden geçecek...
aynen dediğin gibi hissediyorum(((
Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
nasil bir çikolata arıyorsun ?
hepsi çok güzeelgönlüne göre çikolatasını da bulursun inşallah
canımmm böyle tek tek paketlenmiş oluyorlar ya ,paketleri de resimli oluyor.şirin.kahve dünyasında falan var ama azcık tuzlu fiyatları
canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bahçelievler de kamil pastanesi war, şubeleri de war sanırım.. ben ordan alıcam tek tek paketli ve resimli, isimde yazıyolar.. bir kutuda 72 tane 60 tl.
şaka yapıyorrsunnn 60 tl mi Allah ımmmmben Ümraniye deyim ben epeyy baktım tanesi 3 tl den baslıyorr. bi netten bakım ben yaa yakınlarda belki vardır subesi. cok saol kuzummm yaaa gerçektende cok uygunmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?