2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım akşamları bana da oluyor, az yesem de fayda etmiyor.. RENNİE DUO içiyorum ben,çok iyi geliyor, doktorum önermişti..

velet bize fırça çekiyo, biz de duygulanıyoz burda :)) anne olmak böle bişi olsa gerek, çok güzel bişi, yazdırdım akşam kocişe okutcam :)

maşşallah canım oğluna kocaman olmuş :) çok güzel bi günde doğacak bebeğin,22/02/2012 walla bayıldım :) sağlıkla gelsin inşallah

sağol canım evet doktor sordu istediğin gün varmı diye bende bunu diyince onunda hoşuna gitti... aklında kaldı kadınında 22 sinde görüşürüz diyip durdu... tabi oğlum bir aksilik yapıp erken doğmazsa unutulmayacak bir gün olacak onun için...

renni dua dan bende içiyorum ama bazen fayda etmiyor...

Kızlar ya birşey sorucam pazartesi günü doktora gittiğimde suyuma baktı 5cm suyun var iyi dedi, ama burda okuyorum 6,5 cm miş bi arkadaşın suyu doktor alalım artık falan demiş 5 cm az mı çok mu anlamadım şimdi benim doktor fazlamı rahat acaba

30. gün bugün , 10 gün var ama bu depresyon denilen şey ilk 2 yıl içinde görülen birşeymiş. Biliyorsunuz pozitifim hep olumlu düşünürüm o yüzden geneldede iyi gibiyim eğer kandırmıyorsan kendimi, ama fiziksel olarak berbat hissediyorum, 30 gündür hastaneye gitmeler dışında dışarıya çıkmamış olmakda etkili büyük ihtimalle, mesela alışveriş yapmak istiyorum, hamileliğimde hep tayt giyindim ve artık nefret ediyorum onlardan ama havalar soğuk ve bebiş çok küçük çıkamıyorum bir yere , prematüre olduğundan enfeksiyon alması çok kolay ve iyileşmesi çok zormuş ((

ayyy ne karamsar bir yazı yazdım, topla kendini gamze, süt sağım işi bitsin giyin makyaj yap ve hastaneye gidin, bebişin ultrasonları varda bugün 4 ayrı işlemden geçecek...

aynen dediğin gibi hissediyorum (((

arkadaşım haftana göre suyun çok iyi, bizimkiler 30. haftamızda 5 cm olmuştu, 33 de benimki 1 cm ölçülünce acil doğuma alındı, seninki normal sürecinde olması gerektiği gibi şuanda hiç endişe etme

Gamze sen öyle diince şaşırdım şimdi ,en iyisi doktora sorman canım demek ki.Ben de haftaya gidince ilk bunu sorucam boyu kilosu derken sıvıyı sormayı hep unutuyoruz.

sen çook kuvvetli birisin maşallah nazrmı değdi sana yoksa,sendrom falan takılma hiç,yeni düzene alışmak elbet zor olcak,havalar biraz açana kadar bebiş de iyice toplanır..parklarda gezerken resimlerini yollarsın bize...o sırada biz de evde bebe büyütmeyle uğraşıyo oluruz :)

bgn kontrolleri vardı dimi berranın,Allah kolaylığını versin bebişe

canım inşşallah benim kızımda annesini üzmezde döner belkide dönmüştür bakalım haftaya salı muayeneye gidicem ozaman

33 haftalık olacagız hayırlısıyla.............

canımmm böyle tek tek paketlenmiş oluyorlar ya ,paketleri de resimli oluyor.şirin.kahve dünyasında falan var ama azcık tuzlu fiyatları

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bahçelievler de kamil pastanesi war, şubeleri de war sanırım.. ben ordan alıcam tek tek paketli ve resimli, isimde yazıyolar.. bir kutuda 72 tane 60 tl.

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bahçelievler de kamil pastanesi war, şubeleri de war sanırım.. ben ordan alıcam tek tek paketli ve resimli, isimde yazıyolar.. bir kutuda 72 tane 60 tl.

şaka yapıyorrsunnn 60 tl mi Allah ımmmm ben Ümraniye deyim ben epeyy baktım tanesi 3 tl den baslıyorr. bi netten bakım ben yaa yakınlarda belki vardır subesi. cok saol kuzummm yaaa gerçektende cok uygunmus.

şaka yapıyorrsunnn 60 tl mi Allah ımmmm ben Ümraniye deyim ben epeyy baktım tanesi 3 tl den baslıyorr. bi netten bakım ben yaa yakınlarda belki vardır subesi. cok saol kuzummm yaaa gerçektende cok uygunmus.

GOOGLE kamil pastaneleri yaz, çıkıyo zaten hayatım. telefonlarını al ara, belki gönderirler istediğin yere.. çikolataları da güzel oluyo canım..rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…