2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim allah yar ve yardımcın olsun hadi sağlıcakla doğur gel sezeryandan korkma cnm bizi de habersiz bırakma hayırlı doğumlar diliyorum sana...

valla aynı durumdayım ben uyumadan önce içiyorum ama boyuna wc için kalkıyorum uykum kaçıyor sağa sola dönüyorum olmuyor sonra bi bakmışım sabah olmuş uyandığımda saat 12-13oluyor...
ta kendisi valla cnm maalesef doğumdan sonra vücut kendini salıyor ben de aynısını yaşadığım için biliyorum oyüzden kendini iyi hisseder hissetmez yürüyüşe fln başlamak gerek bebeğini bence birine bırak sen çık dışarda temiz havada bir saat kadar yürü insana çook iyi geliyor gerçekten ben 2 sene çıkamamıştım bu depresyondan kendime geldiğimde de yeni bebek yaptım allah bana akıl fikir versin:44:

kızlar e bebek de arçelik sterilizatör indirime girmiş, 29 tl. kullanan war mı? hiçbi fikrim yok size sorım dedim..
ben aventin mikrodalga sterilizasyonunu aldım cnm bi kere denedim beğendim ama arçelik iyidir herhalde iyice bak nasıl sterilize ediyor diye fiyatı da uygunmuş al bence...

kuzummm bana da farklı gelmişti demekki farklı degilmiş hihihihi biz daha isme tam karar veremedik ki ilk ismi cemre ama ikincisi muamma,ben derin diyorum babası eh pehh falan ama fikrin süpermiş cidden,benmde elim yatkın ama totoşumu kaldıramıyorum ki tembellikten

merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.

Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh

çok cici bebişinin hoşgeldin takımı :) sepet ve şekerlerine bayıldım... bende bebek şekerini lavantalı ve buzdolabı şeklinde yaptırdım.. çikolatayıda teyzesi alıcak kızımın

çikolata için sana süper ve uygun bir fikir verebilirim.. çikolatasepeti com da yılbaşı için ben yaptırmıştım, tek tek paketli kare çikolatalar, üzerine istediğin fotoğrafı baskı yaptırabiliyorsun ve tanesi 60 kuruş, ben yaptırdıklarımın fotosunu çekmiştim, istersen ekleyim buraya

sagol canım benimmm bende lavantalı yaptırdım hiç sevmesemde kokusunu,şekeri yiyip atılsın istemedim. bende magnetli yaptırcaktım ama gözüm mü aç neyse biblo büyük olsun diye tutturdum, doğal olarak magnette tasımazmıs,magnetsiz oldu
yalnız çikolata fikirlerinize bayıldımmm senin cok daha uygunmus süper yaaaa. ben netten bi bakım bu siteyede. tat olarak nasıllardı? varsa fotosunu atar mısın noolluuurrr

Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine... 2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...

yaaaa Melikeee süper bi haber gerçektennn darısı başımıza hadi bakalım. maşallah emmeye de başlamıs Allah a sukur.

çok şükür ikiside iyimiş gerisi boş umarım hep böyle güzel devam eder

Eminonundenmi aldin sende?
Bende izne ayrildigimdan beri slklLlyorum o yuzden aklima geldi yapayim dedim
derin guzel isimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…