- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.121
Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
cnm benim allah yar ve yardımcın olsun hadi sağlıcakla doğur gel sezeryandan korkma cnm bizi de habersiz bırakma hayırlı doğumlar diliyorum sana...günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
valla aynı durumdayım ben uyumadan önce içiyorum ama boyuna wc için kalkıyorum uykum kaçıyor sağa sola dönüyorum olmuyor sonra bi bakmışım sabah olmuş uyandığımda saat 12-13oluyor...Tuvalete kalktım demir hapını da içiverdim ama son zamanlarda mahfediyor midemi bu hap çok sıkıldım artık sürekli içmekten şunu.E mide bu haldeyken uyku kalır mı babamıza da yazık dön dön adamcağız uyuyamıo benim yüzümden kalktık geldik oturma odasına
ta kendisi valla cnm maalesef doğumdan sonra vücut kendini salıyor ben de aynısını yaşadığım için biliyorum oyüzden kendini iyi hisseder hissetmez yürüyüşe fln başlamak gerek bebeğini bence birine bırak sen çık dışarda temiz havada bir saat kadar yürü insana çook iyi geliyor gerçekten ben 2 sene çıkamamıştım bu depresyondan kendime geldiğimde de yeni bebek yaptım allah bana akıl fikir versin:44:günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
ben aventin mikrodalga sterilizasyonunu aldım cnm bi kere denedim beğendim ama arçelik iyidir herhalde iyice bak nasıl sterilize ediyor diye fiyatı da uygunmuş al bence...kızlar e bebek de arçelik sterilizatör indirime girmiş, 29 tl. kullanan war mı? hiçbi fikrim yok size sorım dedim..
şaka yapıyorrsunnn 60 tl mi Allah ımmmmben Ümraniye deyim ben epeyy baktım tanesi 3 tl den baslıyorr. bi netten bakım ben yaa yakınlarda belki vardır subesi. cok saol kuzummm yaaa gerçektende cok uygunmus.
GOOGLE kamil pastaneleri yaz, çıkıyo zaten hayatım. telefonlarını al ara, belki gönderirler istediğin yere.. çikolataları da güzel oluyo canım..rica ederim
kapi susu ve sepetin aynisini ben aldim tabi mavisiniEki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
Bunlar çok hoş, güle güle kullanın, şeker gibi insanın oynayası, yiyesi geliyor.
kapi susu ve sepetin aynisini ben aldim tabi mavisiniikisinide cok begenerek almistim genelde hep ayni seyler vardi bunlar bana farkli gelmisti. Ben hosgeldin bebegim yazisini sokup pullarla ruzgar yazdim oraya daha guzel oldu belki fikir olur diye soyliyeyim dedim
kapi susu ve sepetin aynisini ben aldim tabi mavisiniikisinide cok begenerek almistim genelde hep ayni seyler vardi bunlar bana farkli gelmisti. Ben hosgeldin bebegim yazisini sokup pullarla ruzgar yazdim oraya daha guzel oldu belki fikir olur diye soyliyeyim dedim
merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
çok cici bebişinin hoşgeldin takımı :) sepet ve şekerlerine bayıldım... bende bebek şekerini lavantalı ve buzdolabı şeklinde yaptırdım.. çikolatayıda teyzesi alıcak kızımın
çikolata için sana süper ve uygun bir fikir verebilirim.. çikolatasepeti com da yılbaşı için ben yaptırmıştım, tek tek paketli kare çikolatalar, üzerine istediğin fotoğrafı baskı yaptırabiliyorsun ve tanesi 60 kuruş, ben yaptırdıklarımın fotosunu çekmiştim, istersen ekleyim buraya
hoşbuldum hayatım teşekkürler
Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş
3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
Eminonundenmi aldin sende?kuzummm bana da farklı gelmişti demekki farklı degilmiş hihihihibiz daha isme tam karar veremedik ki ilk ismi cemre ama ikincisi muamma,ben derin diyorum babası eh pehh falan ama fikrin süpermiş cidden,benmde elim yatkın ama totoşumu kaldıramıyorum ki tembellikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?