2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GüNaYDıN

Hepinize merhaba hanımlar..

benim heyecan doruklara tırmanmaya başladı. son 2 gün. Ailelere açıklıycaz ve ben şimdiden çok heyecanlıyım.
Bir yandan da kızımın doğum günü hazırlıklarına başladım yavaş yavaş. Rabbim yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin.
Bizden özellikle yengemin tepkisini merak ediyorum, eşimin ailesininde tamamının tepkisini!!!

SEFYcim canım bende şuan herşeyi boşlamış gibi bi durum var. eşimde benden şikayetçi:)))

Merhabalar herkese
Benim gibi gece midesi bulanip kusan var mı aranızda çok merak ettim:)
Mide bulandırıyor uyanıp gece vakti zor koşuyorum lavoboya

günaydın kızlarrr

ay bugün çok mutluyum hava çok güzelll bir çok insanın aksine ben soğuk havaları severim sıcak beni mahvediyor çünkü..bugün bir uyandım oda buz gibi olmuş dışarda şıp şıp yağmur yağıyor ay çok mutlu oldum yaaa..

semracım inşallah hepsinden olumlu yanıt alırsın herkes çok sevinir aslında var ya hiç söylememek en iyisi benim sadece annemler ve eşimin annesi biliyor geri kalanlara anca anladıkları zaman söyleyeceğim o zamana kadar da 5 aylık olur bebeğim allahın izniyle..

Merhabalar herkese

benim uykudan her uyandığımda midem alt üst oluyor ama çıkarmadım daha gece hiç..tutyorum ben kendimi derin nefes alıyorum geçince tekrar uyuyorum sonra..

valla olabilir cnm ben de kızıma hamileyken eşime kızgın oluyordum bazen kızım doğduktan sonra 2.5 yaşına kadar hiç babasına gitmedi öyle kendi isteğiyle daha yeni yeni paylaşmaya konuşmaya başladıkça baba sevgisi oluştu sürekli onu sever oldu..belki de etkiliyordur bilemeyeceğimmm:26:

aynı ben.. bende sevmem sıcakları. ilkbahar sonbahar benim sevdiğim mevsimler:)

Bİrde ben kaynanama söylediğim zaman zaman otomatikman diğerleri de duyar.Köyde kaynanam eltimle beraber, görümcelerimde yakın oturuyolar, bi biz ayrıyız onlardan. gerçkten keşke hiç söylemeyebilsem. göbüş topiğinde gerekçelerimi yazmıştım belki görmüşsündür. Bende iyi izleri yok onların!!!

Senin içinde dün o kadar yazayım dedim, eşim iziniydi bi türlü fırasat vermedi pcye.
hiç birşeyi kafana takma canım. Madem seni üzen ailen, daha az görüşürsün olur biter. Annem ve çevremde bana hep bide oğlun olsun yeter diyolar. ben he hıı deyip geçiyorum.

ohh ohhh güzel telaşlı günler başlamış sizin için inş. hepsinin tepkisi güzel olurr incitmez üzmez sizleri canım

ay ben bu insanları hiç anlamıyorum kime ne ya ne demek bide oğlun olsun yeter belki 15 tane çocuk yapıcam kime ne yani neden bu kadar dert oluyor anlamıyorum ben oğlum de olsa kızımda olsa gene allah verdiği sürece çocuk yapıcam hep hayalimdi zaten büyük sevgi dolu aile o yüzden benim bir de oğlum olsa da yetmez kardeşimmm yeter ki sağlıklı olsunlar allah herkesin gönlüne göre versin inşallah evet hiç kinseyi takmayacaksın bu yaşta bunu da öğrettiler valla helal yaniii

günaydın kızlaaarrr ayyy bugün büyük gün heyecan dorukta 6 da doktora gidiyoruz meleğimizin kalbini duymaya ama öyle korkuyorum ki bi sorun varsa diye zaman durdu sanki yaa :18: benim içinde ailem içinde eşimin ailesi içinde kız erkek hiç farketmiyo hem ilk torun hemde çok zor olduğu için herkes mutlu şu anda inşallah allah utandırmaz

Merhabalar herkese

günaydın canım ben hiç çıkarmadım gece sadece ya tuvalete yada yemeğe kalkıyorum mesela dün akşam 4te kalktım 1 tabak şekerli yoğurt yedimm ama doymadımm

hepinize günaydınnnn.....
biraz önce yazılanları okudum ve korktum yaaaa benm öbür haftaya ikili testim var, içime bi kurt düştü ya öyle ihtimal mihtimal bişeyler çıkarsa naparız yaptırmasammı acaba die düşündüm ama drum bu testin önemli ve gerekli olduğunu söylemişti. aklım karıştı iice

bunları aynı yere toplayalım en iyisi:))) sonra ne yapacağımıza karar veririz

ne güzel cnm gelir gelmez bize de yaz inşallah herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin cnm

korkma cnm ya korksanda yapacak birşey yok aslında düşününce tabi ki önemli test sonuçta bebeğinin sağlığı ile ilgili ama kötü olsada yapacak bir şey yok ki..allah ne verirse ona katlanmak şükretmek zorundayız..sen gene de yaptır istersen ben yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…