2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azericim merak ettim seni

iyi haberlerini bekliyorum
taşınma yerleşme derken yordun mu kendini ne yaptın

çok güzell güle güle giysin benim kızımada yapan biri olsaaaa

ayy canım nerdesin ki sen yakın olsan yollardım sana.

aaa canım masallahh cok güzel örmüşsün nekadar beceriklisin sen yaaa yasadı miniğin senin

teşekkür ederim canım ama çok koly gerçekten haroşa örmeyi bilen rahatlıkla yapabilir sitenin linkini veririm.

inşallah artık 8 aylık olduk hala inanamıyorum kızımın göbüşümde durduğuna ilk bebişi martta kaybetmiştim şimdi de beklenen doğum martta inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımmm günlerimiz sayılııı

Yüce Rabbim in mucizesi işte,yasadıgın acılar silinmesede miniğin tamda gelmesi gereken zamanda gelecek,Allah ım yokluklarını bir daha göstermesin inşallah. Annesi kızın seni çok seviyo ve bak uslu uslu bekliyor zamanını,ben gelicem diyo tam da istedigin gbi saglıklı,sıhhatli. riskli derken taaa 8. aya geldik neredeyse doldurcaz bilee. az daha sabır hepimiz için, Allah ın izni ile kucagımıza da alıcazzz öpüp koklayacagız daa onlar Allah a emanet.

canım ben 80 giyiyordum 85 aldım tam oldu
ama doğum için biraz daha bol bir şeye ihtiyacım var
onun için aynı markanın 90-95 ini alıcam
ben kalitesini falan çok beğendim penyesi falan çok iyi
sende alabilirsin eminim çok beğeniceksin

kızlar azeri arkadaşımızı çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır

sevgiili amerda sağlıkla büyüt yavrunu maşallah çok tatlıymış

inşallahh sağlıkla gelsinleeerrr kucağımızaaaaaa aminnnnn

canlarımmmm ben artık izninizi isteyim saglıgım iyi degil bugün,dinlenmem gerek,malum pazarteside kocamın ameliyatı var iice yorulcaz. Azeri de gelmedi hala aklım ondan kaldı yaaa,gözüme uyku girer mi bilmiyorum.
Allah rahatlık versin hepimize sizi çookk seviyorummm iiki varsınız bizi bizden başka kimsee bukadar iyi anlayamaz

inşallah azeri arkadaşımız şuan iyidir ve herşey yolundadır. belki hastaneye gidince yatış falan vermiştir dru. o yüzden haber de verememiştir. yada bebeğini emzirmekle meşguldur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…