- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.381
çok güzell güle güle giysin benim kızımada yapan biri olsaaaa
aaa canım masallahh cok güzel örmüşsünnekadar beceriklisin sen yaaa yasadı miniğin senin
canım benimmm Allah yardımcımız olsun inşallah. cok zor günler geçirmişsin düşünmesi bile cok zor,Allahın izni ile yavruna bir kavuş ozaman tümm dünyan degişecek bebegimm, ama bak korkcak zamanlarımız cook geride kaldı. canım için rahat olsun artık , cok az kaldı,bizde yavrularımızı alıcaz kucagımıza,boy boy fotolarını koycak forumumuza.
canım maşallah pek tatlı bi oğlun var Allah bağışlasın
Çok şeker olmuş ellerine sağlık
inşallah artık 8 aylık olduk hala inanamıyorum kızımın göbüşümde durduğuna ilk bebişi martta kaybetmiştim şimdi de beklenen doğum martta inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımmm günlerimiz sayılııı
teşekkür ederim canım ama çok koly gerçekten haroşa örmeyi bilen rahatlıkla yapabilir sitenin linkini veririm.
canım kaç beden aldın sen bunu, ben 75-80 giyerdim, e- bebekten 90 aldığım sütyen olmadı, yarın mağazasına gidip değiştireceğim
diğer aldığım markalardan 90 olmuştu ama babyjeminkiler çok küçükmüş, babyjem alacak arkadaşlar, 1 beden ekstra büyük alsın.
Yüce Rabbim in mucizesi işte,yasadıgın acılar silinmesede miniğin tamda gelmesi gereken zamanda gelecek,Allah ım yokluklarını bir daha göstermesin inşallah. Annesi kızın seni çok seviyo ve bak uslu uslu bekliyor zamanını,ben gelicem diyo tam da istedigin gbi saglıklı,sıhhatli. riskli derken taaa 8. aya geldik neredeyse doldurcaz bilee. az daha sabır hepimiz için, Allah ın izni ile kucagımıza da alıcazzz öpüp koklayacagız daa onlar Allah a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?