- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.421
günaydın canımmm gercekten uyanınca ne hissettiğii anlayabiliyorum cünkü artık ben hergün kabus görüyorum nerdeyse ama seni tebrik ederim kocanı o anda uyandırmamayı başarmışsın ben o sersemlikle gece gece bulaşıyorum kızıyorum filan zavallım o da naapsın ben sakinleşene kadar dinliyo sonra yok yok rüyaydı d,yerek geri uyutuyo beni iice psikopatlaştım ya hayırlısıyla bi doğsaydı şu bebişler:)
ya bende cok merak ettim azeriyi naptı noldu acaba
Günaydın herkese...
Bir şey sorucam sizlere!Bebeğimi çook hissediyorum yani şöyle; oturuyorum hereket ediyor,kalkıyorum hareket ediyor,Yatakta sağdan sola dönünce bile rahatsız olup yer değiştiriyor sanki.Böyle hisseden var mı?Yani sanki suyu azalmış gibi hissediyorum ya da acaba artık baya büyüdü ondan her hareketini aşırı hissediyorum diyorum anlamadım.Benim gibi hisseden var mı?
Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
bende bebeğimi çok hissediyorum...özellikle akşam olduğunda sanki heran doğucakmış gibi aşırı bi baskı yapıyo...hareketlerini yanında oturanlar bile fark ediyo :)sanırım yeri iyice azaldığından dr.konrtolünde dün kötü bişey çıkmadı çok şükür...
Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
çÇok sağol kuzumm git gör minişini azıcık kaldı artık yakında kollarımıza alıcaz inş..ahhh canım.. gece aklım hep sendeydi. çok merak ettim. neyse ki minik kızın da sen de iyisiniz. geçmiş olsun. ama bundan sonra çooook dikkat et kendine.
kızlar ben de birazdan kontrole gidicem. heyecanlıyım. umarım her şey yolundadır. çok özledim yakışıklı oğlumu.
Eşimden de veto yedim dışarı çıkmak yokk diyeeGünaydınnn canlarımmmmmm
Azeriii ohhh annemmmm sonunda senden hayırlı haberler alabildik ohhh beee,kuzum her ne kadar yorulmadım desende bakk yormussun kendini,birde izin olayları falan derken fink atmıstın zatenkocana da geçmiş olsunnn kuzum adam nasıl stres yaptırsa taksiciye bile yansımıs neyse suan iyisin sakın yorma kendini,yat dinlen bugün,gezme de sakın.
Hoşgeldin canım, sevindik bir şey olmadığına, herkes pek merak etti seni ya.
ah cnm eşinede sanada büyük geçmiş olsun bir dahada gezip durma artık karnında bir canlı olduğunu unutuyo bazen insan ama ben kendimi şöyle durduruyorum nasılki yeni doğmuş bebekle heristediğimizi yapamıyosak karnımızdaki dahada özen istiyo unutma ....Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Günaydın herkese...
Bir şey sorucam sizlere!Bebeğimi çook hissediyorum yani şöyle; oturuyorum hereket ediyor,kalkıyorum hareket ediyor,Yatakta sağdan sola dönünce bile rahatsız olup yer değiştiriyor sanki.Böyle hisseden var mı?Yani sanki suyu azalmış gibi hissediyorum ya da acaba artık baya büyüdü ondan her hareketini aşırı hissediyorum diyorum anlamadım.Benim gibi hisseden var mı?
kızlar benim bugünde akşam üzeri tansiyonum yükseldi
ve sabahda kustum sanırım reflü oldu bende midem baya rahatsız
şuandada ağzımın içi çok kötü ve bulantım var
acaba reflü kusma şikayeti yaparmı çok tedirginim :97:
arkadaşlar bu reflüyü ne geçirir fikri olan varmı
midem baya berbat ağzımda tad kalmadı hiç
ooooo hiç bişey kalmadı desene Maşallah .. 2 gün sonra oğluşun kollarında.. ben daha günümü almadım.. sabırla onu bekliyorum :)kızlar iyi akşamlar herkese. bugün kontolüm vardı. doğum tarimiz 24 şubat olarak belirlenmişti ama nst de sancı çıktı. bi de bebek artık gelmek istiyomuş. bizim tarih ayın 20 sine alındı.daha 1 haftam var derken şimdi 2 gün diyebiliyorum. üstelik yat dinlen yoksa pztesiyi bile beklemez bu bebek dedi. heyecandan ne kilosunu sordum ne başka bişeyini. en son geçen cuma 2950 di şimdi ne olmuştur bilmiyorum. daha eksiklerim vardı şekerlerim gelmedi siparişten offff dr bana gezme dedi nasıl halledecem kalan işlerimi yaaa
ayrıca doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. kuzucuklara maşlaallaah. darısı bizlere inşallah
kızlar iyi akşamlar herkese. bugün kontolüm vardı. doğum tarimiz 24 şubat olarak belirlenmişti ama nst de sancı çıktı. bi de bebek artık gelmek istiyomuş. bizim tarih ayın 20 sine alındı.daha 1 haftam var derken şimdi 2 gün diyebiliyorum. üstelik yat dinlen yoksa pztesiyi bile beklemez bu bebek dedi. heyecandan ne kilosunu sordum ne başka bişeyini. en son geçen cuma 2950 di şimdi ne olmuştur bilmiyorum. daha eksiklerim vardı şekerlerim gelmedi siparişten offff dr bana gezme dedi nasıl halledecem kalan işlerimi yaaa
ayrıca doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. kuzucuklara maşlaallaah. darısı bizlere inşallah
Günaydın herkese...
ahhh canım.. gece aklım hep sendeydi. çok merak ettim. neyse ki minik kızın da sen de iyisiniz. geçmiş olsun. ama bundan sonra çooook dikkat et kendine.
kızlar ben de birazdan kontrole gidicem. heyecanlıyım. umarım her şey yolundadır. çok özledim yakışıklı oğlumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?