2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım artık hormonlarımız tavan yaptı canım, gece uyandırmadım ama şimdi burnundan getirdim sabah sabah güzeeeelce fırçaladım nolduğunu anlamadı yazık garibim yaa şimdide doktora gidecez ara ara bakıcam azeriden haber var mı diye

Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım ama eşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim

Günaydın herkese...
Bir şey sorucam sizlere!Bebeğimi çook hissediyorum yani şöyle; oturuyorum hereket ediyor,kalkıyorum hareket ediyor,Yatakta sağdan sola dönünce bile rahatsız olup yer değiştiriyor sanki.Böyle hisseden var mı?Yani sanki suyu azalmış gibi hissediyorum ya da acaba artık baya büyüdü ondan her hareketini aşırı hissediyorum diyorum anlamadım.Benim gibi hisseden var mı?

günaydın güzel anneler...dün kontrolüm vardı son ay testlerim yapıldı kanım düşük çıktı 30un altında olduğu içiin anestezi uzmanı sezeryana almıyomuş sezeryan gününü 5 mart olarak verdi dr.o gün 3 ünite kan takılıcak....bu durumu yaşayan varmı.bebeğimde 3562 gr olmuş :)stress başladı bende rüyalarıma giriyo doğum şekli...

bende bebeğimi çok hissediyorum...özellikle akşam olduğunda sanki heran doğucakmış gibi aşırı bi baskı yapıyo...hareketlerini yanında oturanlar bile fark ediyo :)sanırım yeri iyice azaldığından dr.konrtolünde dün kötü bişey çıkmadı çok şükür...

ahhh canım.. gece aklım hep sendeydi. çok merak ettim. neyse ki minik kızın da sen de iyisiniz. geçmiş olsun. ama bundan sonra çooook dikkat et kendine.

kızlar ben de birazdan kontrole gidicem. heyecanlıyım. umarım her şey yolundadır. çok özledim yakışıklı oğlumu.

Anladım canım ya.Valla güya hareketleri azalacaktı:>Okadar çok canımı yakan hareketleri var ki...Tabi şikayet etmiyorum da işte sanki bir terslik var gibime geliyor bazen.
Hastaneyede gidemiyorum ilçedeyim.Buyüzden mi telaşlanıyorum sanırım.Neyse artık...

Günaydınnn canlarımmmmmm
Azeriii ohhh annemmmm sonunda senden hayırlı haberler alabildik ohhh beee,kuzum her ne kadar yorulmadım desende bakk yormussun kendini,birde izin olayları falan derken fink atmıstın zaten kocana da geçmiş olsunnn kuzum adam nasıl stres yaptırsa taksiciye bile yansımıs neyse suan iyisin sakın yorma kendini,yat dinlen bugün,gezme de sakın.

Hoşgeldin canım, sevindik bir şey olmadığına, herkes pek merak etti seni ya.

çÇok sağol kuzumm git gör minişini azıcık kaldı artık yakında kollarımıza alıcaz inş..
Eşimden de veto yedim dışarı çıkmak yokk diyee ama bu işleride doğumdan önce yapmasam el kadar bebeyle nasıl uğraşacaktım ama neyseki bittiii dışarı çıkmak yok evdeyim kuzumm
Hoşgeldin canım, sevindik bir şey olmadığına, herkes pek merak etti seni ya.

Hoşbuldukk canımmm çok sağolunn

ah cnm eşinede sanada büyük geçmiş olsun bir dahada gezip durma artık karnında bir canlı olduğunu unutuyo bazen insan ama ben kendimi şöyle durduruyorum nasılki yeni doğmuş bebekle heristediğimizi yapamıyosak karnımızdaki dahada özen istiyo unutma ....

ben bir terslik olduğunu sanmıyorum cnm dr hareketli bebeklerinin sağlıklı olduğunu söylüyor....

azeri canım seni merak ettim açtım heyecanla pc yi
öncelikle herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
eşinede çok geçmiş olsunn artık sende yorma kendini

TEDİRGİN patik çok şirin olmuş canım.. kızımında var bundan ama hiç giydirmedim :)) görümcem örüp getirmişti :)

AMERDA canım oğluşun çok tatlı maşallah, Rabbim nazarlardan korusun.

arkadaşlar bu reflüyü ne geçirir fikri olan varmı
midem baya berbat ağzımda tad kalmadı hiç

Canım reflü kusma yapar, kızımdan biliyorum çünkü..
yastığını yükselterek mideni rahatlatabilirsin.. ben bayağı bi zamandır öyle yatıyorum, geçen gece yükseltmeden yattım, kabuslar görüyordum resmen.. midem yanmış, ağzım acı su geliyo ve aynı zamanda da rüya görüyorum( kalktım bu kezde tansiyonum düştü sanırım alim ayağım bi tuhaf oldu.. gidip çıkardımda rahatladım.. birde üstüne Rennie Duo içtim sabaha kadar rahat yattım şükür.

ooooo hiç bişey kalmadı desene Maşallah .. 2 gün sonra oğluşun kollarında.. ben daha günümü almadım.. sabırla onu bekliyorum :)

azeriiiiiii herkes seni öyle merak etti ki.. hele ki kanamam başladı dediğinde..
ama benim gibi olmuş seninkide, şükürki önemsizmiş.. sana ve eşine çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım, ama bak ne güzel doktor kontrolünde kavuşacaksın bebeğine, işleri de boşver ya, bebeği sağsalim al getir eve, yavaş yavaş yaparsın, darısı bizlere olsun, haberdar etmeyi de unutma emi.

Ne güzel işte, ben de çok az hissediyorum diye kendimi yiyip bitirdim, hareket sağlık belirtisidir diyor benim doktor her seferinde, getirme aklına öyle şeyler, bence suyu azalsa tam tersi hareket edemez, sıkma canını.

Hayırlı haberlerle gel inşallah.

TEDİRGİN; dün gece Azerinin durumuna odaklanınca yazmayı unuttum patik pek güel, ellrine sağlık, ben de oğluma el emeği bir şeyler yapsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…