- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.341
tüllerle süslenmiş lokum derken hayatım?? kafamda bi ton şey dolaşıyo fikirlerinizi de her an çalabilirim :)))
canım bildiğimiz lokum yokmu onları ikişerlı olarak jelatın kagıdına sarıcam sonrada tülle sarıp bağlıycam kurdelayla süslücem kafama göre yani:) uzerınede bebişin isim kartını takıcam.yanı millet yesın yararlansın:):)hedıye olarakta kullanışlı olsun dıye cilek canta dağıtıcam işte:)ee mevlutte bıde pılav baklava falan fılanALLAH IM nasıp eder inşallah
canım bildiğimiz lokum yokmu onları ikişerlı olarak jelatın kagıdına sarıcam sonrada tülle sarıp bağlıycam kurdelayla süslücem kafama göre yani:) uzerınede bebişin isim kartını takıcam.yanı millet yesın yararlansın:):)hedıye olarakta kullanışlı olsun dıye cilek canta dağıtıcam işte:)ee mevlutte bıde pılav baklava falan fılanALLAH IM nasıp eder inşallah
canım lokum işi çok iyi fikir bende mevlüt şekeri alamıcaktım nasıl ucuz bişey alsam diyodum bide numune resim koysaydın daha iyi olurdu lokumu sademi fıstıklı falanmı yapçan?????
hımmm iyi fikir canımbende tüllü külahlardan düşünüyorum geçen gün eklemiştim buraya ama du senin için de ekliyorum
bir de bgn özgge eklemişti gördüysen eğer , onun tülle süslenmiş halini ekleyeyim
işte canım ben bunların arasında gidiyorrummmm geliyoruuuumm :) karışık mı yapsam acaba
güzelim ben arzumun seyahat tipini aldım seninkine çok benziyor gayet güzel... güle güle kullan...
kızlar emzirme atleti ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim konusu geçmişken.canım kaç beden aldın sen bunu, ben 75-80 giyerdim, e- bebekten 90 aldığım sütyen olmadı, yarın mağazasına gidip değiştireceğim
diğer aldığım markalardan 90 olmuştu ama babyjeminkiler çok küçükmüş, babyjem alacak arkadaşlar, 1 beden ekstra büyük alsın.
canım kardeşinden bi tanede bana gönder yaa benim de annem evde ama o temizlik işini yapıyo bende yemek 3 tencere yemek yaptım ev kalabalk olunca yemek düzeni falan kalmadı babamda evde yatamıyorum ayağmı uzatamıyorum kalabalıktan biraz sıkıldım galiba yaa annem bişeyler yaparken yatmakta olmuyo ayıp gibi geliyo artık doğumdan sonra bol bol yatarım annem bakarım bizeBenim kardeşim geldi yanıma iyice yatalak oldumkızcaaz her işi yapıyo bende öle yattıkça yatıorum valla.. o deil çocuğu zor doğurcam hareketsizlikten.. yemeğimi bile yanıma getiriyo.. tuvalette olmasa yerimden kalkmcam
sağol canım bende hep böyle diyodum eşime geçen eşimde hastanede benimle dalga geçiyo sen şubat annelerine geç en iyisi die.Geçmişi okuyamamıştım ama selinin yaptığı alıntıdan ve verdiği cevaplardan hem D_M_F'nin hemde selininde doğum tarihlerinin belli olduğunu öğrenmiş oldum, Canlarım Rabbim yar ve yardımcınız olsuni , hakikaten ya bu mart anneleri oldu şubat anneleri
canım ben uny bayb ıslak mendil aldım sadece pamuk ve saf su var ben denedim gerçekten çok güzel hastanede onu kullanıcam belki evde pamuk ıslatırım ablamda öyle yapmıştı.Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/erkek-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Ya kızlar hastanede alt silmek için ne kullanağız ben ıslak mendil aldım ama makyaj temizleme pamupuda almıştım çantaya ama pamuk için ılık su lazım hastanede zor ıslak mendilleri kullansak bişey olurmu?
canım inş. önemli bişey değildir.Kızkar slmm ben geldim ya size bişey soracam bu gün sabahtan beri ayaktaydım taksim beşiktaş zincirlikuyu arasında mekik dokudum resmen doğumdan önce çalışma iznimin uzatmak için eve az önce geldim belimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı kahverengi gibi akıntı gelmiş neyin nesidir bu nişan fln değildir dimiiiii:18::18:
canım gözün aydın muayene güzel çıkmış inş. kan tahlilleride güzel çıkar bütün arkadaşlar söylemiş zaten 6 aya kadar çoğunlukla kapanıyormuş kalp deliği sıkıntı yapma kendine inş. sizinkide öyle olurhastaneden geldik kızlar,
1- kalça çıkıklığı yok çok şükür
2- batın ultrasonuda temiz çıktı
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
valla bende aldım bayb jem 85 sütyen giyen ben 95 emz. atleti oldu :)canım kaç beden aldın sen bunu, ben 75-80 giyerdim, e- bebekten 90 aldığım sütyen olmadı, yarın mağazasına gidip değiştireceğim
diğer aldığım markalardan 90 olmuştu ama babyjeminkiler çok küçükmüş, babyjem alacak arkadaşlar, 1 beden ekstra büyük alsın.
canım ben e vitamini kapsülü sürüyorum hergün bi tanekızlar merhaba,benim göğüs uclarım kurumaya başladım 34+2 oldum bugün,krem yada alternatif önerisi olan varmı :/
canım lokum işi çok iyi fikir bende mevlüt şekeri alamıcaktım nasıl ucuz bişey alsam diyodum bide numune resim koysaydın daha iyi olurdu lokumu sademi fıstıklı falanmı yapçan?????[/QU
numune koyamam canm daha yapmadım mevlude yakın yapıcam nasıpse lokumuda sade düşünüyorum canım sonuçta millet yıcek bitcek öle fazla masrafa gerek yok zaten bir sürü masrafımız var:):)
hımmm iyi fikir canımbende tüllü külahlardan düşünüyorum geçen gün eklemiştim buraya ama du senin için de ekliyorumEki Görüntüle 349396
bir de bgn özgge eklemişti gördüysen eğer , onun tülle süslenmiş halini ekleyeyim
Eki Görüntüle 349397
işte canım ben bunların arasında gidiyorrummmm geliyoruuuumm :) karışık mı yapsam acaba
hımm cok hoşlarrrrr:):)ama bence magnetı yap hiç değilse hatıra olarak saklanır ama o kulahı millet şekerı yedıkten sonra napcak bir süre sonra atıcak ben yapmışken hem mılletın işine yarasın hem hatıra olarak saklansın dıye düşünüyorum.bıde bence yaptıklarının hepsını aynı yap hangısıne karar verırsen cunku mesela karışık deyınce millet alırken ikisinden almak ıster falan karışıklık olur ondan ben tek cesıtten yanayım tabı bu benım fıkrım.
Kızlar eşim hala gelmedi arıyorum telefonu kapalı şimdiye gelmiş olması lazımdı şarjı fln mı bitti acaba hem onu merak ediyorum hemde benim kanamam başladı annemi arasam tansiyonu var korkutmak istemiyorum ama ben çok korkuyorum
[SUP][/SUP]
Keşke telefonun olsaydı merak ettim çok seni kuzum.İyisinizdir umarım.Hemen taksiye atlayıp gitseydin iyi haberlerle gel inşallah.
Gerçekten yaa kimsede telefonu yoktur dimi
kızına da kocana da sağ salim kavuş inşallah güzelim ii madem babası artık gelebiliyo minik kızın da bunu anlamış ki gelmek için yola cıkmış bence :)) daha cok varmı eşinin doğu görevinin bitmesine
Gerçekten yaa kimsede telefonu yoktur dimi
evet ya kimsede yok valla telefonu cok merak ettim ben
evet ya kimsede yok valla telefonu cok merak ettim ben
Sanırım kimsede yok ,hepimiz en az bir arkadaşımıza verelim telimizi ya da face mizi haber alabilmek için.Çok merakta kalıyoruz eşi de açmayınca teli iyice üzüldüm kendimi onun yerine koyunca.İnşallah iyidir bebişi ve kendisi...
bizde face de ekli ama telefon filan yokhatta ismi bile tam yazmıo zaten demişti çok kullanmıyorum diye
kızlar hala mı ses yok Azeri den yaaa Allah Allahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?