2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar emzirme atleti ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim konusu geçmişken.
ben de e-bebek ten aldım. ilk aldığım Elija markaydı. atlet olanı. 85 aldım (normalde 75 kullanan biriyim ama hamileleikte 80 oldu) göğüs kısmı biraz bol gibi oldu değiştireyim dedim ama sonra vazgeçtim gamze süt gelince daha büyüğü gerekiyo dedi diye.
sonraki gittiğimde 2. emzirme atletini Bebefox aldım. yine 85. eve gelince karşılaştırdım. bebefox un göğüs kısmı daha iyi oldu ama onun da karın kısmı daha dar ve sıkı. elijanın karın kısmı daha rahat geldi şimdilik hastane çantası ve ilk günler için 2 tane yeter diye düşündüm doğumdan sonra duruma göre 1-2 tane daha alırım hele bi süt gelsin de kaç beden giyeceğim belli olsun... kiminin büyüyomuş kiminin aynı kalıyomuş.
aklınızda olsun bebefox un kalıpları biraz küçük. en iyisi deneyerek almak.

Son düzenleme:
canım kardeşinden bi tanede bana gönder yaa benim de annem evde ama o temizlik işini yapıyo bende yemek 3 tencere yemek yaptım ev kalabalk olunca yemek düzeni falan kalmadı babamda evde yatamıyorum ayağmı uzatamıyorum kalabalıktan biraz sıkıldım galiba yaa annem bişeyler yaparken yatmakta olmuyo ayıp gibi geliyo artık doğumdan sonra bol bol yatarım annem bakarım bize

sağol canım bende hep böyle diyodum eşime geçen eşimde hastanede benimle dalga geçiyo sen şubat annelerine geç en iyisi die.

canım ben uny bayb ıslak mendil aldım sadece pamuk ve saf su var ben denedim gerçekten çok güzel hastanede onu kullanıcam belki evde pamuk ıslatırım ablamda öyle yapmıştı.

canım inş. önemli bişey değildir.

canım gözün aydın muayene güzel çıkmış inş. kan tahlilleride güzel çıkar bütün arkadaşlar söylemiş zaten 6 aya kadar çoğunlukla kapanıyormuş kalp deliği sıkıntı yapma kendine inş. sizinkide öyle olur

valla bende aldım bayb jem 85 sütyen giyen ben 95 emz. atleti oldu :)

kızlar merhaba,benim göğüs uclarım kurumaya başladım 34+2 oldum bugün,krem yada alternatif önerisi olan varmı :/
canım ben e vitamini kapsülü sürüyorum hergün bi tane

[SUP][/SUP]
Keşke telefonun olsaydı merak ettim çok seni kuzum.İyisinizdir umarım.Hemen taksiye atlayıp gitseydin iyi haberlerle gel inşallah.

inşallah canım zorunluu 3 yıl bu sene daha yeni taşındık 2014 hazirana kadar ordayız dahada uzatılabilir bizistersek.

azeriyi bende merak ettim umarım önemli bişeyi yoktur yada bebeğine kavusmustur belki de.

Gerçekten yaa kimsede telefonu yoktur dimi

evet ya kimsede yok valla telefonu cok merak ettim ben

Sanırım kimsede yok ,hepimiz en az bir arkadaşımıza verelim telimizi ya da face mizi haber alabilmek için.Çok merakta kalıyoruz eşi de açmayınca teli iyice üzüldüm kendimi onun yerine koyunca.İnşallah iyidir bebişi ve kendisi...

Son düzenleme:

bizde face de ekli ama telefon filan yok hatta ismi bile tam yazmıo zaten demişti çok kullanmıyorum diye

bizde face de ekli ama telefon filan yok hatta ismi bile tam yazmıo zaten demişti çok kullanmıyorum diye

Tüh ben sürekli face i kullandığım için en azından face gelmişti aklıma.Anladım Melike'cim,iyidir inşallah demekten başka birşey gelmiyor elimizden hangi hastanede olduğunu bilsek en azından orayı arar sorardık.Kanama diince korkuo insan.

İYİ AKŞAMLAR BENİM GÜZEL MART ANNELERİM
ben ve oğluşum artık evimizdeyiz bi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…