- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.361
İYİ AKŞAMLAR BENİM GÜZEL MART ANNELERİM
ben ve oğluşum artık evimizdeyizbi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...
ben ve oğluşum artık evimizdeyizbi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...
bende merak ettim şimdi ya benzetmek gibi olmasın ama benim ilk hamilelimde kanamam olmuştu arkasından doğum başlamıştı inşallah iyidir doğum olsa bile 35 haftalık bişey olmaz inşallah
ayy kuzum sen yasadın demek,cok korkuyo insan yaa 35 oldu artık kendisini toparlar minik ama işte gözünden bile sakınıyorsun beklesin gününü doldursun diyorsun. Allah hayırlısını yasatsın inşallahh. keske birimizde olsaydı tlf numarası. eşinede ulasamıyordu,umarım herşey yolundadır.
canımmm hayırlı olsunn kavustun yavruna sonunda. en iyisini yapmıssın ilk günlerde insan ihtiyac duyuyo birisine,bilen birisine.
ee artık evinizdesiniz anlat bakalımmm neler yasadın nasıldı dogumun,? vee avatarını da degiştir yeni yeni resimlerini koy miniğin
Allah uzunnn saglıklı mutlu bir ömür nasip etsin size inşallahhh
Hayırlı olsun bebeğin ne güzel sağ sağlim kavuşmuşsun darısı başımıza inşaallah hayırlısıyla.
ben 24 haftalık erken doğum yaptım için o kötü psikolojiyi çok iyi biliyorum korka korka hamilelik geçirdim erken doğum yapan birini duyunca çok üzülüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlık sıhhat versin bizlere de nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?