2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İYİ AKŞAMLAR BENİM GÜZEL MART ANNELERİM
ben ve oğluşum artık evimizdeyiz bi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...

canımmm hayırlı olsunn kavustun yavruna sonunda. en iyisini yapmıssın ilk günlerde insan ihtiyac duyuyo birisine,bilen birisine.
ee artık evinizdesiniz anlat bakalımmm neler yasadın nasıldı dogumun,? vee avatarını da degiştir yeni yeni resimlerini koy miniğin
Allah uzunnn saglıklı mutlu bir ömür nasip etsin size inşallahhh

ben ve oğluşum artık evimizdeyiz bi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...

Hayırlı olsun bebeğin ne güzel sağ sağlim kavuşmuşsun darısı başımıza inşaallah hayırlısıyla.

hoşgeldin canım nasıl gidiyo annelik oğluşuna kavuştun darısı başımıza inşallahhh doğum hikayeni ve fotolarını bekliyozzzz

Ya kendimi nasıl kötü hissediyorum anlatamam, AZERİye dinlen yoktur bi şey dedim, kızın kanaması başlamış, hala da haber alamadık, inşallah bi şeyi yoktur ya, Allahım onu ve bebeğini korusun.

bende merak ettim şimdi ya benzetmek gibi olmasın ama benim ilk hamilelimde kanamam olmuştu arkasından doğum başlamıştı inşallah iyidir doğum olsa bile 35 haftalık bişey olmaz inşallah

ayy kuzum sen yasadın demek,cok korkuyo insan yaa 35 oldu artık kendisini toparlar minik ama işte gözünden bile sakınıyorsun beklesin gününü doldursun diyorsun. Allah hayırlısını yasatsın inşallahh. keske birimizde olsaydı tlf numarası. eşinede ulasamıyordu,umarım herşey yolundadır.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlık sıhhat versin bizlere de nasip etsin inşallah.

ben 24 haftalık erken doğum yaptım için o kötü psikolojiyi çok iyi biliyorum korka korka hamilelik geçirdim erken doğum yapan birini duyunca çok üzülüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn

Hayırlı olsun bebeğin ne güzel sağ sağlim kavuşmuşsun darısı başımıza inşaallah hayırlısıyla.

sağolun kızlar alllah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah....doğum hikayemi yazıcam birazdan diğer başlığa

ben 24 haftalık erken doğum yaptım için o kötü psikolojiyi çok iyi biliyorum korka korka hamilelik geçirdim erken doğum yapan birini duyunca çok üzülüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn

canım benimmm Allah yardımcımız olsun inşallah. cok zor günler geçirmişsin düşünmesi bile cok zor,Allahın izni ile yavruna bir kavuş ozaman tümm dünyan degişecek bebegimm, ama bak korkcak zamanlarımız cook geride kaldı. canım için rahat olsun artık , cok az kaldı,bizde yavrularımızı alıcaz kucagımıza,boy boy fotolarını koycak forumumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…