2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler iyi uykular canım. bende musaadenizi istiyorum Allah rahatlık versin hepinize iyi uykular.

kızlar benim bugünde akşam üzeri tansiyonum yükseldi
ve sabahda kustum sanırım reflü oldu bende midem baya rahatsız
şuandada ağzımın içi çok kötü ve bulantım var
acaba reflü kusma şikayeti yaparmı çok tedirginim :97:

iyi geceler kocanada acil şifalarrr

hadi git güzelce dinlen dikkat et kendine kuzum pazartesiye kadar enerji depola kocanın sana ihtiyacı olcak bizde seni cook seviyoruz kocaman öptüm tatlımm

canım bende kusma yok ama arada bulantım oluyo 2 gündür su içerken genzime kaçıyo boğulcak gibiyim sanki acaba mide yukarı çıktı ondanmı mide yanması çok kötü ya kulaklarımdan gözlerimden çıkıyo yanmaa

canım aynen bendede öyle
aslında bu haftalarda reflü şikayeti azalırmış
benim korkum tansiyonum yükseliyor onlamı alakalı acaba diye
umarım sorunsuz şu bebişleri doğururuz

canım aynen bendede öyle
aslında bu haftalarda reflü şikayeti azalırmış
benim korkum tansiyonum yükseliyor onlamı alakalı acaba diye
umarım sorunsuz şu bebişleri doğururuz

bendede kaç gündür çok mide yanması var şuan bile kavruluyo nasıl yatıcam onu düşünüyorum ama yüksek yastıkta yatınca biraz azalıyo bu seferde dönmesi zor oluyo sabaha kadar fırıldak gibi dönüyorumda bebekimm hoşaf gibi oluyodur içerde

canım az kaldı artık son anları yaşıyoruz
umarım sağlıkla gelir yavrularımız
benim bu aralar karnım iyice büyüdü göğsümün iyice altına geldi
zaten kızın papaları tam göğsümün altında :) onunda etkisi olabilir reflünün azmasında

kızlar iyi akşamlar herkese. bugün kontolüm vardı. doğum tarimiz 24 şubat olarak belirlenmişti ama nst de sancı çıktı. bi de bebek artık gelmek istiyomuş. bizim tarih ayın 20 sine alındı.daha 1 haftam var derken şimdi 2 gün diyebiliyorum. üstelik yat dinlen yoksa pztesiyi bile beklemez bu bebek dedi. heyecandan ne kilosunu sordum ne başka bişeyini. en son geçen cuma 2950 di şimdi ne olmuştur bilmiyorum. daha eksiklerim vardı şekerlerim gelmedi siparişten offff dr bana gezme dedi nasıl halledecem kalan işlerimi yaaa
ayrıca doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. kuzucuklara maşlaallaah. darısı bizlere inşallah

benim karnım başından beri aşağıda olduğu için bebişin ayakları kaburgalarıma değmedi desem yeri var o yönden rahatım ama midem ağzımda sankiii şimdi yatçam kara kara düşünüyorum nasıl uyucammm buarada kayın pederimde rahatsızlandı hastanede şuan çok üşütmüş her yerim ağrıyo dedi her şey Allahtan ama bu sıkışıklıkta oda hasta yatarsa eşim işinden kalmasını istemiyorum zaten bebişin eksikleri var buaralar çok sıkıştık kayın pederin emeklisi yok hiç bi yerden geliri yokk Allah yatağa düşürmesin inşallah kötü bişey yoktur rahat kafayla doğum yapmak istiyorum hayırlısıı artıkk

günaydın güaydın günaydın kızlaarrrr hadi kalkın artık yada boşverin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun :)

Biz kızımla 00:30 da yattık 03 :00 te kabus görüp uyandık rüyamda kocam beni aldatıyodu gece yarısı gidiyomuş kadının yanına birde bana kapıdan sesleniyo sabah 8 de alırım seni doktora gideriz diyodu yaaa sinir oldum uyanınca 5 dak falan düşündüm gerçekmiydi rüyamıydı diye eh sonrası malum kaktık ve hala uyumadık zombi gibiyim resmen birazdanda kızımı görmeye gidicez eşim uyanmadı daha ama uyanınca çok fena trip atıcam.bu arada azeriden hala haber yok galiba onuda çok merak ediyorum

günaydın kızlar . umarım azeri arkadaşımızda önemli bişi yoktur.
mart annelerimizin bebişleri şubatta gelmeye başladı. sabırsız çıktı kuzular :))
ben de artık uyuyamaz oldum. bebişim kıpır kıpır sertleşmeler de canımı iyice acıtmaya başladı artık.
yapacak bir çok işim var ama tek başıma dışarı çıkamıyorum artık tansiyonum düşüyor. 2 hafta daha işe gideceğim az kaldı.
çoğu alışverişimi internetten yapmak zorunda kaldım. e-bebekten bebiş ve kendi ihtiyaçlarımı aldım gayet de memnun kaldım.
siteyi dolaşırken bebek bezi için çöp kovası gördüm. kullananlar da memnun. gerekli mi gereksiz mi karar veremedim. siz ne dersiniz?

günaydın canım. gerçekten de fena bir kabusmuş. neyse kızını göreceksin en azından .

günaydın canımmm gercekten uyanınca ne hissettiğii anlayabiliyorum cünkü artık ben hergün kabus görüyorum nerdeyse ama seni tebrik ederim kocanı o anda uyandırmamayı başarmışsın ben o sersemlikle gece gece bulaşıyorum kızıyorum filan zavallım o da naapsın ben sakinleşene kadar dinliyo sonra yok yok rüyaydı d,yerek geri uyutuyo beni iice psikopatlaştım ya hayırlısıyla bi doğsaydı şu bebişler:)
ya bende cok merak ettim azeriyi naptı noldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…