- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.401
canlarımmmm ben artık izninizi isteyim saglıgım iyi degil bugün,dinlenmem gerek,malum pazarteside kocamın ameliyatı var iice yorulcaz. Azeri de gelmedi hala aklım ondan kaldı yaaa,gözüme uyku girer mi bilmiyorum.
Allah rahatlık versin hepimize sizi çookk seviyorummm iiki varsınız bizi bizden başka kimsee bukadar iyi anlayamaz
canlarımmmm ben artık izninizi isteyim saglıgım iyi degil bugün,dinlenmem gerek,malum pazarteside kocamın ameliyatı var iice yorulcaz. Azeri de gelmedi hala aklım ondan kaldı yaaa,gözüme uyku girer mi bilmiyorum.
Allah rahatlık versin hepimize sizi çookk seviyorummm iiki varsınız bizi bizden başka kimsee bukadar iyi anlayamaz
kızlar benim bugünde akşam üzeri tansiyonum yükseldi
ve sabahda kustum sanırım reflü oldu bende midem baya rahatsız
şuandada ağzımın içi çok kötü ve bulantım var
acaba reflü kusma şikayeti yaparmı çok tedirginim :97:
canım bende kusma yok ama arada bulantım oluyo 2 gündür su içerken genzime kaçıyo boğulcak gibiyim sanki acaba mide yukarı çıktı ondanmı mide yanması çok kötü ya kulaklarımdan gözlerimden çıkıyo yanmaa
canım aynen bendede öyle
aslında bu haftalarda reflü şikayeti azalırmış
benim korkum tansiyonum yükseliyor onlamı alakalı acaba diye
umarım sorunsuz şu bebişleri doğururuz
bendede kaç gündür çok mide yanması var şuan bile kavruluyo nasıl yatıcam onu düşünüyorum ama yüksek yastıkta yatınca biraz azalıyo bu seferde dönmesi zor oluyo sabaha kadar fırıldak gibi dönüyorumda bebekimm hoşaf gibi oluyodur içerde
canım az kaldı artık son anları yaşıyoruz
umarım sağlıkla gelir yavrularımız
benim bu aralar karnım iyice büyüdü göğsümün iyice altına geldi
zaten kızın papaları tam göğsümün altında :) onunda etkisi olabilir reflünün azmasında
iyi geceler kızlarrr yatayım artık inşallah uyuyabilirimm
günaydın güaydın günaydın kızlaarrrr hadi kalkın artık yada boşverin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun :)
Biz kızımla 00:30 da yattık 03 :00 te kabus görüp uyandık rüyamda kocam beni aldatıyodu gece yarısı gidiyomuş kadının yanına birde bana kapıdan sesleniyo sabah 8 de alırım seni doktora gideriz diyodu yaaa sinir oldum uyanınca 5 dak falan düşündüm gerçekmiydi rüyamıydı diye eh sonrası malum kaktık ve hala uyumadık zombi gibiyim resmen birazdanda kızımı görmeye gidicez eşim uyanmadı daha ama uyanınca çok fena trip atıcam.bu arada azeriden hala haber yok galiba onuda çok merak ediyorum
günaydın canım. gerçekten de fena bir kabusmuş. neyse kızını göreceksin en azından .
günaydın güaydın günaydın kızlaarrrr hadi kalkın artık yada boşverin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun :)
Biz kızımla 00:30 da yattık 03 :00 te kabus görüp uyandık rüyamda kocam beni aldatıyodu gece yarısı gidiyomuş kadının yanına birde bana kapıdan sesleniyo sabah 8 de alırım seni doktora gideriz diyodu yaaa sinir oldum uyanınca 5 dak falan düşündüm gerçekmiydi rüyamıydı diye eh sonrası malum kaktık ve hala uyumadık zombi gibiyim resmen birazdanda kızımı görmeye gidicez eşim uyanmadı daha ama uyanınca çok fena trip atıcam.bu arada azeriden hala haber yok galiba onuda çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?