- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.441
TEDİRGİN patik çok şirin olmuş canım.. kızımında var bundanama hiç giydirmedim :)) görümcem örüp getirmişti :)
AMERDA canım oğluşun çok tatlı maşallah, Rabbim nazarlardan korusun.
Canım reflü kusma yapar, kızımdan biliyorum çünkü..
yastığını yükselterek mideni rahatlatabilirsin.. ben bayağı bi zamandır öyle yatıyorum, geçen gece yükseltmeden yattım, kabuslar görüyordum resmen.. midem yanmış, ağzım acı su geliyo ve aynı zamanda da rüya görüyorum( kalktım bu kezde tansiyonum düştü sanırım alim ayağım bi tuhaf oldu.. gidip çıkardımda rahatladım.. birde üstüne Rennie Duo içtim sabaha kadar rahat yattım şükür.
ooooo hiç bişey kalmadı desene Maşallah .. 2 gün sonra oğluşun kollarında.. ben daha günümü almadım.. sabırla onu bekliyorum :)
azeriiiiiii herkes seni öyle merak etti ki.. hele ki kanamam başladı dediğinde..
ama benim gibi olmuş seninkide, şükürki önemsizmiş.. sana ve eşine çok geçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
pollycimm sağol canım
baya zorlu iki gün geçirdim çok şükür bugün iyiyim
gerçi daha kahvaltı yapmadım :44: sonrasında ne olur bilmem
birde tansiyonumun yükselmesi beni çok korkutuyor
ben hala çalıştığım için yoruluyorum sanırım
kısmetse haftaya izine ayrılcam
sanada çok geçmiş olsun canım
İYİ AKŞAMLAR BENİM GÜZEL MART ANNELERİM
ben ve oğluşum artık evimizdeyizbi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...
Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...
öpüyorum hepinizi...
Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...
öpüyorum hepinizi...
Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Çok az kalmış kuzucuğuna kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Azericim valla korkuttun bizi kimsede de telefonun da yok merak ettik faceten eklediğin arkadaşlar varmış bir kişide de olsa telefonun olsun ki merak etmeyelim seni.
Ronya'cım pollynin dediği gibi reflü kusma yapar hem de çok kötü,reflü diil de aman kuzum tansiyona çok dikkat et artık hepimizi mideler kötü çünkü.Tansiyon önemli çok yormamaya çalış kendini işte
Uyumadık yine napalım alıştı bünye artık sersem gibi dolanmaya yalnız sürekli bir gezeyim isteği var içimde dün gidemedim tiyatroya sabah hemen kalktım baktım aaa dedim aşkım hava açmışş ne oldu diyo gezmelere devam mııAdamcağız çözdü beni Annemin dediği gibi yollarda doğurucam heralde ben de
Günaydınlar herkese babamız kahvaltımızı hazırladı ekmek almaya gitti ,ay hep hamile mi kalsak acaba hizmette sınır yok ne güsell ne güsell
TEDİRGİN; dün gece Azerinin durumuna odaklanınca yazmayı unuttum patik pek güel, ellrine sağlık, ben de oğluma el emeği bir şeyler yapsam artık
kızlar benim bugünde akşam üzeri tansiyonum yükseldi
ve sabahda kustum sanırım reflü oldu bende midem baya rahatsız
şuandada ağzımın içi çok kötü ve bulantım var
acaba reflü kusma şikayeti yaparmı çok tedirginim :97:
Çok az kalmış kuzucuğuna kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ayyyy maşallah sayılı günlere bak yaaa ne güzel.. 4 gün sonra kollarında olacak miniğin..mart girene kadar topiğin yarısı doğurmuş olacak hayırlısıyla..
bu arada arkadaşlar 2. Yasin-i şerif 36 adet oldu.. 5 tane sonra duamızı yaptırabiliriz ama kime???
geçmek üzeredir cnm o zaman.. benim 35den sonra indik bebek aşşa o zaman rahatladı...
inşallah öle olur :)) bende ilk zamanlar kalbi izliodum doktor açıkladı saolsun neyin ne oldunu da ondan sonra sancıya bakmaya başladımherşeyi anlatıyo adam artık ultrasonu bile bakarken anlatmıyo ben nasılsa hepsini öğrendim sayesinde.. hımmm baş çevresi güzel, karın gelişimi iyi, bi de bacak ölçüsü alalım hocamm.. diyorum o dereceyim :))))
alla allanie öle ki? benim de ekran dediğim 2 ayrı sayı var biri kalp biri sancı imiş.. ve kalbin sesi geliyo o kadar çok öle aman aman bişi deil ama sancı sayısı görünüyo
geçmiş olsun cnm bugünlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş...biraz yat dinlenKızlar eşim hala gelmedi arıyorum telefonu kapalı şimdiye gelmiş olması lazımdı şarjı fln mı bitti acaba hem onu merak ediyorum hemde benim kanamam başladı annemi arasam tansiyonu var korkutmak istemiyorum ama ben çok korkuyorum
slm arkadaşlar,, kaç gündür nette problem vardı giremedim hiç..geçmişi okumadım henüz baya bi sayfa birikmiş..POLLY doğum tarihi kesinleştimi?? bende geçen gün gittim doktora 2600 olumş miniğim doğsada farketmez artık:)) doğumu detaylı konuştuk..gittiğim hastaneye epidural normal gelmiş ama benim doktor bana sorarsan yaptırma diyo doğumu uzatabiliyomuş..bi gaz verdiki bana dayanırsın dayanılmıcak bişe deil..gece sancılarım gelirse ilk nöbetçi ebe çatı muayenesi yapcak..4cm e ulaştığında açıklık doktorum gelcekmiş..saat kaç olursa olsun..doğumu kendi yaptırcakmış..nst yede girdim sancı felan çıkmadı..bakalım heyecanla bekliyoruz sancılarımın gelmesiniayın 27 sine sanırım kalmaz doğum dedi doktor annemde yarın geliyo..haberler böyle geçmişi okuyayım..
slm arkadaşlar,, kaç gündür nette problem vardı giremedim hiç..geçmişi okumadım henüz baya bi sayfa birikmiş..POLLY doğum tarihi kesinleştimi?? bende geçen gün gittim doktora 2600 olumş miniğim doğsada farketmez artık:)) doğumu detaylı konuştuk..gittiğim hastaneye epidural normal gelmiş ama benim doktor bana sorarsan yaptırma diyo doğumu uzatabiliyomuş..bi gaz verdiki bana dayanırsın dayanılmıcak bişe deil..gece sancılarım gelirse ilk nöbetçi ebe çatı muayenesi yapcak..4cm e ulaştığında açıklık doktorum gelcekmiş..saat kaç olursa olsun..doğumu kendi yaptırcakmış..nst yede girdim sancı felan çıkmadı..bakalım heyecanla bekliyoruz sancılarımın gelmesiniayın 27 sine sanırım kalmaz doğum dedi doktor annemde yarın geliyo..haberler böyle geçmişi okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?