2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pollycimm sağol canım
baya zorlu iki gün geçirdim çok şükür bugün iyiyim
gerçi daha kahvaltı yapmadım :44: sonrasında ne olur bilmem
birde tansiyonumun yükselmesi beni çok korkutuyor
ben hala çalıştığım için yoruluyorum sanırım
kısmetse haftaya izine ayrılcam
sanada çok geçmiş olsun canım

azeri çok geçmiş olsun.çok merak ettik sizi.şükür önemli birşey değilmiş.
herkese günaydın bu arada.gerçi benim gecem gündüzüm karıştı artık,yattığımda sabah 7 ydi.deliksiz uyku uyumayalı o kadar çok oldu ki.allah bizi şimdiden miniklerimize hazırlıyor galiba.
bugün kızımın cicilerini yıkıycaz.ancak sıra onlara gelebildi.benim hastane çantam hazır,kızımınki de bir hazır olsa,ohhh diycem.iyice zaman daraldı.

çok geçmiş olsun, neyse ki ikinizde iyisiniz... yorma kendini bundan sonra....

Kuzucuğum geç oldu ama yine de geçmiş olsun diyeyim, mide yanması az da olsa bende de var, bana ne iyi gelir biliyonmu, ılık su ve karbonat, karbonatı bir tatlı kaşığı kadar ağzına atıp üstüne yarım bardak su iç, biraz dinlen, pek faydası oluyor, ilaç olmadığı için de sakıncası yok, ben arada yapıyorum, benim de margarinli şeyler yiyince oluyor.

Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...

öpüyorum hepinizi...

İYİ AKŞAMLAR BENİM GÜZEL MART ANNELERİM
ben ve oğluşum artık evimizdeyiz bi süre annemlerde kaldım bu sebepten dolayı sizlerle doğum hikayemi ve oğluşumun fotograflarını paylaşamadım...

canım Allah analı babalı büyütsün... bebeğin çok güzel. maşallah canım...
darısı başımıza... bizim için kokla bebeğini olurmu çok sevimli...

Eki Görüntüle 349444

arkadaşlar yeni yaptığım patik nasıl olmuş netten aldım modelini.

çok şirin bir patik... eline sağlık canım...

öpüyorum hepinizi...

Çok az kalmış kuzucuğuna kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Azericim valla korkuttun bizi kimsede de telefonun da yok merak ettik faceten eklediğin arkadaşlar varmış bir kişide de olsa telefonun olsun ki merak etmeyelim seni.
Ronya'cım pollynin dediği gibi reflü kusma yapar hem de çok kötü,reflü diil de aman kuzum tansiyona çok dikkat et artık hepimizi mideler kötü çünkü.Tansiyon önemli çok yormamaya çalış kendini işte
Uyumadık yine napalım alıştı bünye artık sersem gibi dolanmaya yalnız sürekli bir gezeyim isteği var içimde dün gidemedim tiyatroya sabah hemen kalktım baktım aaa dedim aşkım hava açmışş ne oldu diyo gezmelere devam mıı Adamcağız çözdü beni Annemin dediği gibi yollarda doğurucam heralde ben de
Günaydınlar herkese babamız kahvaltımızı hazırladı ekmek almaya gitti ,ay hep hamile mi kalsak acaba hizmette sınır yok ne güsell ne güsell

öpüyorum hepinizi...

ayyyy maşallah sayılı günlere bak yaaa ne güzel.. 4 gün sonra kollarında olacak miniğin.. mart girene kadar topiğin yarısı doğurmuş olacak hayırlısıyla..

bu arada arkadaşlar 2. Yasin-i şerif 36 adet oldu.. 5 tane sonra duamızı yaptırabiliriz ama kime???

ohh ya korktuk valla kuzum cok merak ettik seni çok şükür ters bi durum yokmuş ya burdan birine tel. bırak istersen ulaşamayınca catladık aksam canım cok cok geçmiş olsun aman dikkat et dinlen artık emi

oooh ne güzel valla, biri de gelip bana hizmet etse yaa(
maşallah enişteye
bizimkine çay suyu koyarmısın desem şöyle bi yüzüme bakar:)) ama ev süpürülecek desem hemen girişir :)) olsun ne yapalım kahvaltıyı da ben hazırlarım artık, ağır işleri o yapsında dimi:))

TEDİRGİN; dün gece Azerinin durumuna odaklanınca yazmayı unuttum patik pek güel, ellrine sağlık, ben de oğluma el emeği bir şeyler yapsam artık

saol canım tşekkür ederm bende sıkıntıdan başladım işte en azından kendi elimle yaptıgım bişey olsun istedim yoksa annem dünyayı ördü hangilerini giyecekse artık:)

azeri çok merak ettik seni iyki önemli bişey yokmus artık daha dikkat etmeliyiz.

Herkese gnaydın artık sonuna yaklaştıgımı hissediyorum heran aman nişanım mı geldi aman suyum mu geliyor modundayım:) annem biran olsun yalnız bırakmak istemiyor ve karnım arada okadar sertleşiyorki öncekilernden farklı hiç yumusak yer kalmıyor öyle olunca daha endişeleniyorum nasip bakalım. hamilelik öncesinde migren vardı bende hamilelikte kesildi gibiydi hiç ağrımadı su son bir haftadır yine geldi gece yatıyorum ağrıyla sabah kalkıyorum hala ağrıyor.neden ki çok mu stres yapıyorum acaba:44::44:

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun o mide yanmasını çok kötü çekenlerdenim ve miden yandıktan sonra kusmazsan inan rahatlayamıyorsun... ben sonunda hep kusuyorum... rennie duo adında mide yanması içi şurup var burda mide yanması çeken tüm herkes kullanıyor... faydası var canım. istersen kullan...

ya canımmm inan ki kanamam başladı fln yazmışsın ya tamam dedim doğum geldi... off şükür ikinizde iyisiniz...
bak görüyorsun yorulmanın nelere mal olduğunu... bundan sonra otur oturduğun yerde. yorulmak yok... üzme bizi olurmu canım...
geçmiş olsun...

Çok az kalmış kuzucuğuna kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım.

sağol canım benim...

canım polycim sağol... güzel heyecan bunlar değilmi... Allahıma binlerce şükür olsun bana bu evladı verdi ve onun dünyaya gelmesini sevinçle beklemek tarifsiz bir duygu...

Son düzenleme:

cnm dinlen artık lütfennnnnnnnnnnnnnnnn ,çok şükür bişey yokmuş

cihaz yatık duruyor ondan göremiyorum

geçmiş olsun cnm bugünlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş...biraz yat dinlen

aman allahım bu ne kadar şirinmi şirin bir bebek allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşşş

canım geçmiş olsun yorma bundan sonra kendini dikkat et
taşınma yerleşme derken eminim istemeden yorulmuşsundur
aynı durum bendede var önümüzdeki hafta bende taşınıyorum
kısmet işte benim taşınma işi de son aya kaldı
evi yerleştirmeden doğurmak istemiyoruuuuumm

slm arkadaşlar,, kaç gündür nette problem vardı giremedim hiç..geçmişi okumadım henüz baya bi sayfa birikmiş..POLLY doğum tarihi kesinleştimi?? bende geçen gün gittim doktora 2600 olumş miniğim doğsada farketmez artık:)) doğumu detaylı konuştuk..gittiğim hastaneye epidural normal gelmiş ama benim doktor bana sorarsan yaptırma diyo doğumu uzatabiliyomuş..bi gaz verdiki bana dayanırsın dayanılmıcak bişe deil..gece sancılarım gelirse ilk nöbetçi ebe çatı muayenesi yapcak..4cm e ulaştığında açıklık doktorum gelcekmiş..saat kaç olursa olsun..doğumu kendi yaptırcakmış..nst yede girdim sancı felan çıkmadı..bakalım heyecanla bekliyoruz sancılarımın gelmesini ayın 27 sine sanırım kalmaz doğum dedi doktor annemde yarın geliyo..haberler böyle geçmişi okuyayım..

canım doğum şekline karar verilmiş... doktorun gaz vermiş... ama güzel fikir eğer sen buna hazırsanda mükemmel... herkes normal doğum kararı veremiyor... hakkında hayırlısı olsun canım...

çok güzel yaaa maşallah.. azcık mart ayını bekleseydik kızlar yaaa :))) şaka bi yana tüm bebişler sağlıkla hayırla gelsinler inşallah.. senin adına çok ama çok sevindim Fulyacım. doktor en fazla 2500 olur demişti dimi:)) maşallah bebişe bak şimdiden 2600 olmuş bile..
benim kilosuna en son 26 ocakta bakılmıştı 2190 gr kadardı.. 3 haftada 500 gr almış olsa 2700 filandır.. doğuma 3 e yaklaşırsa iyi olur inşallah.

benim tarih belli değil daha 22sinde belli olacak. çarşamba kontrollerim yapılcak son kez. o gün verilecek inşallah gün. benimde heyecan dorukta anlıycaan:) önceden 1 ay geçiyordu kontroller için şimdi 2 hafta geçmek bilmiyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…