2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amerda maşallah bebeğine de sana da..Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

pileo 2gün sonramı doğumun :) çok as kalmışş,kolaylıklar dilerim.bebiş de 3 kg olmuş zaten..sağlıkla al kucağına,kokla doya doya

azeri geçmişi okurken geceki yazını gördüm,bide haber alamamış arkadaşlar senden,telaşlandım,geçmişe bakarken senden haber alabilmek için hızlıhızlı okudum.çok geçmiş olsun,iyiymişiniz şükür.yorma artık kendini.eşine de geçmiş olsun.

tedirgin patiğiniz çok güzel olmuş.ben de o patikten anneme ördürcektim ama bitürlü örmedi.maşallah senin elinden geliyo örmek..ben de örmeyi biliyorum ama gözlerimde sorun olduğundan pek elişine girişmiyorum

bende aynen( doktor bana doğum sancıları azalsın diye kalçadan ağrı kesici vururuz dedi...epizyotomi yapılmadan önce uyuşturuluyo zaten hissetmiyon acısını..normal doğuma niyetlendik ama heran herşey olabilir aksi giden bir durumda sezaryende olabilir..ama sezaryenle epizyotomi kesisi karşılaştırılamaz bile epizyotomi küçücük bişe..normal yada sezaryen hayırlısıyla doğuralımda..

Aminnn bencede bi doğuralım da artık hayırlısı nasılsa öle olsun... Bugün işim yok aslında doğursam doğururum :)) bi kaç parça ütü var o kadar eşimin bile canına tak etmiş herhalde akşam şu kız doğsa artık da sevsek diyo :)) ahh dedim bi de bana sor

valla ya mart değil şubat anaları olduk evet ya 2500 olur demişti 14 ünde2600 dü.umarım 3000 i geçmez nası doğurcam yoksa senin bebişte 3000 civarı olur..çarşambadan sonra geri sayım başlıyo desene..aynen bukadar ay geçti gitti şimdi günler geçmiyo..hayırlısıyla doğuralım inşallah semracım..

bencede dr güven canım bende normal doğum istiyorum sancılar başlayınca anne ve bebek arasında sevgi hormonları salgılanıyomuş ve annenin sütü hemen geliyomuşş artı 1 gün sonra ayağa kalkıyosunn ay zamanı gelsede sancılarım başlasaa

ben bitirdim ütüleri bebişinkileri ama..bizimkiler duruyo annem yarın geliyo ona kascam kalanları valla ya doğsada sevsek..benimkide sabırsızlanıyo..geçen diyom oh valla ya bedavadan çocuk sahibi oluyonuz..herşeyi biz çekelim..sana göre ne kolay doğuralım sanada sevmesi kalsın

bebişin kilosu iyi canım pırt diye çıkarırsın ama annem 4 tane 4200 gr çocuk doğurmuş vede dikişsizz kadın taş gibi yaaa

canım doğum şekline karar verilmiş... doktorun gaz vermiş... ama güzel fikir eğer sen buna hazırsanda mükemmel... herkes normal doğum kararı veremiyor... hakkında hayırlısı olsun canım...

evet canım karar verdik biz ama Allahtan hayırlısı son anda neyin ne olcağı belli olmaz..bu kararı vermem zor oldu ama ikna oldum sonunda:)) hayırlısı hepimiz için..

kızlar bu akşam eşim geliyor 4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım

Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyooo Fetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım

bebişin kilosu iyi canım pırt diye çıkarırsın ama annem 4 tane 4200 gr çocuk doğurmuş vede dikişsizz kadın taş gibi yaaa

tabi doktorumunda etkisi çok oldu normal kararını vermemde..güvendik bakalım inşallah herşey güzel olur..sütün hemen gelmesi durumu çok güzel tabi..ama normal yapıpta gelmediğinide duymuştum..

annecine maşallah biz bi taneyi düşünüyoz nası olcak diye

Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...

öpüyorum hepinizi...

benim de son haftasonum cnm ben haftaya bugün kavuşucam inşallahh... bu hafta hep ibadet etmeye adadım kendimi inşallah planladığım gibi bir hafta geçiririm..sen benden önce kavuşacaksın inşallahh nasıl olduğunu nasıl geçtiğini paylaş lütfen çok merak ediyorum bennn....

gözünaydın canım ben eşimden o kadar ayrı kalamam heralde yaaa çok özlerimmm erkekimiiii eşin gelince bol bol naz yappp

alıştım ben,şartlar alışmaya zorluyo insanı zaten.ben de çok özlüyorum,ama internet var allahtan...tabi yanyana olmanın keyfi başka..4-5 ay olmuyo,sonrasında 2 -3ay evde oluyo..

Bissürüü alıntı yaptım yalnışlıkla sayfayı kapatınca gitti hepsii hepinize tekrardan teşekkür ederim kızlar çok sağoll Pınarcım aman dikkat et inş. bebiş gelene kadar yerleşirsin yasemince34 kuzum gözün aydınnn bol bol hasret giderirsin eşinle

kızlar bu akşam eşim geliyor 4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım

gözünaydın canım..yap yapabildiğin kadar naz

Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyooo Fetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım

benimde( geçen dedim eşime sinemaya gidelim daha kimbilir ne zaman gidebiliriz..bende fetihe gitmek istiyorum bu akşam yer varsa giderim belki..

Ayy bende çook merak ediyorum dün hep sokaklarda afişlerini gördükçe haftasonu gideriz son kez dedim ama eşimin beni dışarı çıkarmaya niyeti yok dün akşamdan sonra kuzum

safulcum senin de istediğin gibi geçer inşallahh normal doğum tamamen konsantre işi rahat olanlar için çok kolay geçiyor..
sütün gelmesi neyle alakalı bilmiyorum ama ben sezeryan olmama rağmen çok fazla sütüm olmuştu durduramıyordum resmen ..inşallah bu sefer de öyle olurr..

sağol canım,bisürü planım var sen nasılsın,bilgisayar başında da çok durma istersen,dinlen,yat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…