- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.461
Canım epizyotomiden çok ben sezeryan kesisinden korkuyorumyoksa o ağrı acıyı çekmektense sezeryan en rahatı ama şöle düşünüyorum Allah kesilmeye uygun yapıyı karnımıza değil rahim ağzına vermiş normal doğumda kesilmese bile yırtılma olup geri iyileşiyo yani vücudun doğuma uygun kesi yeri orda aslında o yüzden ondan korkmuyorum nedense :26: ama sezeryan kesisi, sonrasındaki dikiş zorlukları beni çok korkutuyo.. Allah hepimize en hayırlısını versin tabiki mecbur kalırsam bende sezeryan yaparım ama inşallah gerek olmaz çünkü çok korkuyorum sezeryandan
bende aynen( doktor bana doğum sancıları azalsın diye kalçadan ağrı kesici vururuz dedi...epizyotomi yapılmadan önce uyuşturuluyo zaten hissetmiyon acısını..normal doğuma niyetlendik ama heran herşey olabilir aksi giden bir durumda sezaryende olabilir..ama sezaryenle epizyotomi kesisi karşılaştırılamaz bile epizyotomi küçücük bişe..normal yada sezaryen hayırlısıyla doğuralımda..
çok güzel yaaa maşallah.. azcık mart ayını bekleseydik kızlar yaaa :))) şaka bi yana tüm bebişler sağlıkla hayırla gelsinler inşallah.. senin adına çok ama çok sevindim Fulyacım. doktor en fazla 2500 olur demişti dimi:)) maşallah bebişe bak şimdiden 2600 olmuş bile..
benim kilosuna en son 26 ocakta bakılmıştı 2190 gr kadardı.. 3 haftada 500 gr almış olsa 2700 filandır.. doğuma 3 e yaklaşırsa iyi olur inşallah.
benim tarih belli değil daha 22sinde belli olacak. çarşamba kontrollerim yapılcak son kez. o gün verilecek inşallah gün. benimde heyecan dorukta anlıycaan:) önceden 1 ay geçiyordu kontroller için şimdi 2 hafta geçmek bilmiyo(
slm arkadaşlar,, kaç gündür nette problem vardı giremedim hiç..geçmişi okumadım henüz baya bi sayfa birikmiş..POLLY doğum tarihi kesinleştimi?? bende geçen gün gittim doktora 2600 olumş miniğim doğsada farketmez artık:)) doğumu detaylı konuştuk..gittiğim hastaneye epidural normal gelmiş ama benim doktor bana sorarsan yaptırma diyo doğumu uzatabiliyomuş..bi gaz verdiki bana dayanırsın dayanılmıcak bişe deil..gece sancılarım gelirse ilk nöbetçi ebe çatı muayenesi yapcak..4cm e ulaştığında açıklık doktorum gelcekmiş..saat kaç olursa olsun..doğumu kendi yaptırcakmış..nst yede girdim sancı felan çıkmadı..bakalım heyecanla bekliyoruz sancılarımın gelmesiniayın 27 sine sanırım kalmaz doğum dedi doktor annemde yarın geliyo..haberler böyle geçmişi okuyayım..
Aminnn bencede bi doğuralım da artık hayırlısı nasılsa öle olsun... Bugün işim yok aslında doğursam doğururum :)) bi kaç parça ütü var o kadareşimin bile canına tak etmiş herhalde akşam şu kız doğsa artık da sevsek diyo :)) ahh dedim bi de bana sor
valla ya mart değil şubat anaları oldukevet ya 2500 olur demişti 14 ünde2600 dü.umarım 3000 i geçmez nası doğurcam yoksa senin bebişte 3000 civarı olur..çarşambadan sonra geri sayım başlıyo desene..aynen bukadar ay geçti gitti şimdi günler geçmiyo..hayırlısıyla doğuralım inşallah semracım..
canım doğum şekline karar verilmiş... doktorun gaz vermiş... ama güzel fikir eğer sen buna hazırsanda mükemmel... herkes normal doğum kararı veremiyor... hakkında hayırlısı olsun canım...
kızlar bu akşam eşim geliyor4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım
bencede dr güven canım bende normal doğum istiyorum sancılar başlayınca anne ve bebek arasında sevgi hormonları salgılanıyomuş ve annenin sütü hemen geliyomuşş artı 1 gün sonra ayağa kalkıyosunn ay zamanı gelsede sancılarım başlasaa
bebişin kilosu iyi canım pırt diye çıkarırsın ama annem 4 tane 4200 gr çocuk doğurmuş vede dikişsizz kadın taş gibi yaaa
Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...
öpüyorum hepinizi...
gözünaydın canım ben eşimden o kadar ayrı kalamam heralde yaaa çok özlerimmm erkekimiiii eşin gelince bol bol naz yappp
kızlar bu akşam eşim geliyor4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım
Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyoooFetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyoooFetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
Bissürüü alıntı yaptım yalnışlıkla sayfayı kapatınca gitti hepsiihepinize tekrardan teşekkür ederim kızlar çok sağoll Pınarcım aman dikkat et inş. bebiş gelene kadar yerleşirsin yasemince34 kuzum gözün aydınnn bol bol hasret giderirsin eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?