2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu akşam eşim geliyor 4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım
hadi gözün aydın canım, şurda doğuma bişey kalmadı son nazlarını bol bol yap.. şükürki doğumda yanında olacak.

Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyooo Fetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
:))))))
aslında heyecanlı filmlere de, gerilim-korku filmleri gibi bi uyarı koysalar iyi olur:)) +18, +13 yerine 37+ hamileler giremez diye :)))))))

düşünsene film izlerken koca salonda sancının tuttuğunu:)) millet yazık filmi de izleyemez

amaniiiin bugün haftasonu pek kimse yoktur diye umutsuz umutsuz geldim amaaaa herkesler burdaymış napıyonus kızzzz biz artık catlıcaz evde yaa babamız da nöbette sıkıldık iice kızım hıçkırıklarıyla isyanını dile getiroyo şu anda

valla en küçüğümüz doğduğunda ben 14 yaşındaydım kardeşim hastaneden eve geldi sarıldığı battaniyye sığmamıştıı nasıl doğurmuş bilmem benim kızda o kadar olursa nasıl çıkarcam 33 haftalıkken 2250 gr dı doğana kadar kaç kilo olur bilmem belkide 3000 gr olurr hayırlısııı

inşallah canım hepimizin..evet normal yapıp sütün gelmesinde sorun yaşayanlarda var..sezaryen olupta hemen gelenlerde..neyle alakalı bende bilmiyorum..inşallah hepimizin sütü hemen gelir bol bol olur..

benimde( geçen dedim eşime sinemaya gidelim daha kimbilir ne zaman gidebiliriz..bende fetihe gitmek istiyorum bu akşam yer varsa giderim belki..

Ben de belki bu akşam... Bizimki bugün çalışıo işi ne zaman biter bilsem bilet alcaktım ama bekliyorum

Ayy bende çook merak ediyorum dün hep sokaklarda afişlerini gördükçe haftasonu gideriz son kez dedim ama eşimin beni dışarı çıkarmaya niyeti yok dün akşamdan sonra kuzum

Sana çıkış yasaaaak :) ben sana gidersem anlatırım filmi Azeri bu arada kimsede telefonun var mı? acil bi durumda sana nasıl ulaşcaz yada bizi hiç habersiz bırakma :)

Burdayızz bizdee kuzumm bendee çook sıkılıyorummmmm bu gün bide bi enerji patlaması varki bendee işmiş yok Allah'tan da yatıyorum öyleee doktorumu dinleyip sabahtan bu saate kadar uzandım ama çook sıkıldımm koştum buraya izne çıktığımdan beri ilk defa işim yok bi yere gitmeyecem evdeyimm

canım benim kızımda çok hıçkırık tutuyo ya normal mi acaba günde 2 3 kere tutuluyo pıt pıt ediyo tam karnımın altında başı aşağıdaa yaaa yerimmm ben onuuunnn hıçkırığınııı

bebeğimmmm herkes aynı dertten muzdaripp cookk sıkıldım ama cookkk kocacıgımınnn uyuz müdürüde subeye cagırdı herkesi,krediler varmıss Allah ımmm yaaaaa bende güneş var dısarıda gezeriz diyordumm artık evde resmen yosun tuttum yaa herkes sinema hayali kuruyo şu halimize bak yaaa,kocam götürmüyo beni nabzım yükseliyor diyee
ahhh ahhh nerde eski günlerrr ne korku filmleri izlerdim smdi ice age cıksa aglıcam.

İyiyim kuzum çok şükür ayakta fink atmaya çok alıştım galiba biraz uzandım sıkıldım buraya geldim bende dışarı çıkmak yassakkkk daa

çok şükür.yasaklara uymana sevindim :) yatmasan da bari iş falan yapma artık.

yanımda olmasını çok istedim,çok şükür ki tarihler tuttu,daha geç de gelebilirdi.sağolsun oğlumda verdiğim takvime uydu,erkenden gelmeye kalkmadı
sinema benim de aklımdan geçiyor ama dediğin gibi orada sancılanmaktan korkuyorum biras,ayıp olur diye :)

evet ya,maşallah,bugün epey kalabalığız..haftaiçinden farkı yok nerdeyse...

kızlar bu akşam eşim geliyor 4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım

ooo uzun bir süre canım eşin şimdi seni canlı görmesi çok farklı olacak. kameradan anlaşılmaz o kadar...
ikinizin adına çok sevindim... gözün aydın canım... Allah uzun ayrılıklar yaşatmasın...
bol bol hasret giderin çifte kumrular...

Ayy bende çook merak ediyorum dün hep sokaklarda afişlerini gördükçe haftasonu gideriz son kez dedim ama eşimin beni dışarı çıkarmaya niyeti yok dün akşamdan sonra kuzum

canımcım sen güzelce dinleniyorsun tamammı...

aynen ya ne komik olay olur. kesin haberlere çıkardık...
millette yorum yapardı arkamızdan ne salak kadın 9 aylık hamile film izlemeye gitmiş...

benimde karnım acıyo artık buda fazlaca gerildiğinden kaynaklanıyo...bide bu kadar fazla hareketten sonra dün nst de,nst güzel çıkmıyo dediler sinir stress ağladım hep...meğer bebek daha uyanmamış tekrar kahvaltı yapıp çikolata falan yiyince sonraki nst güzel çıktı...kafanı takma çok...Allah hayırlı doğumlar varsin...az kaldı...

benimde çok canım sıkılıyor ya... bir yere yürüyerek gidemiyorum ev hapsi olduk resmen...
eşimde 4 e kadar çalışacak... offf çok sıkıldım...
oğlumda uyuyo galiba sıkıldım... bunlar baba oğul yanlız bıraktılar beni...

Ayy kızlar banka hesabıma girdim diğer evin otom. ödeme talimatlarını iptal etmek için yeni aklıma geldi iş yerim maaşımı yatırmış 15 günde bi veriliyor maaşlar 31 ocakta çıkmıştım 15 şubatta yatırmışlar müdürü aradım yalnışlık falan mı yaptılar diye yok dedi acaip sevindirik oldum havadan gelmiş gibi oldu

bugün nedenn hiçbirimizin kocası evde yok yaaaaa ben anlamıyorum nasıl haftasonudur buu

anlaşılmıştır inşallah kameradan da ,şimdi beni birden görüp korkmasın daespri yollu ters bişe derse paralarım onu,zaten duygusal geçişlerim var,naz modundayım

Güle güle harcayın canım...

Kızın adını hemen fetih koyarım :))) geçen cmtsi bi arkadaşımız bar açmış biz de hayırlı olsuna gittik anam millet sevgilisiyle bira içiyo canlı müzik filan benim karnım burnumda herkes bana bakıyo :)) zaten şekerden bişiy içemiyorum meyvesuyu kola gazoz.. içebileceğim tek şey su.. garson yazık portakal soymuş bi tabağa onu getirdi :))))) Eşim de kız herşeyi bizle görsün bara da gitmedim demesin diyo bu ilk ve son gidişiymiş :))))) çok anladı yavrum

napalım sıkılıos topiğe baksana canı sıkılmayan yok... keşke yakın olsaydık bi yerde toplaşır ağda yapardık :)))))) kızlar toplanır başka napardı unuttum artık evden çıkmaya çıkmaya

hehe olsun canım bara gitmeniz değişik olmuş... bütün dikkatler üzerinde olmuştur işte ne güzel... hamilelerin eğlenceye ihtiyacı yokmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…