- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.481
sağol canım,bisürü planım varsen nasılsın,bilgisayar başında da çok durma istersen,dinlen,yat...
hadi gözün aydın canım, şurda doğuma bişey kalmadı son nazlarını bol bol yap.. şükürki doğumda yanında olacak.kızlar bu akşam eşim geliyor4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım
:))))))Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyoooFetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
tabi doktorumunda etkisi çok oldu normal kararını vermemde..güvendik bakalım inşallah herşey güzel olur..sütün hemen gelmesi durumu çok güzel tabi..ama normal yapıpta gelmediğinide duymuştum..
annecine maşallahbiz bi taneyi düşünüyoz nası olcak diye
safulcum senin de istediğin gibi geçer inşallahh normal doğum tamamen konsantre işi rahat olanlar için çok kolay geçiyor..
sütün gelmesi neyle alakalı bilmiyorum ama ben sezeryan olmama rağmen çok fazla sütüm olmuştu durduramıyordum resmen ..inşallah bu sefer de öyle olurr..
benimde( geçen dedim eşime sinemaya gidelim daha kimbilir ne zaman gidebiliriz..bende fetihe gitmek istiyorum bu akşam yer varsa giderim belki..
Ayy bende çook merak ediyorum dün hep sokaklarda afişlerini gördükçe haftasonu gideriz son kez dedim ama eşimin beni dışarı çıkarmaya niyeti yok dün akşamdan sonra kuzum
amaniiiin bugün haftasonu pek kimse yoktur diye umutsuz umutsuz geldim amaaaa herkesler burdaymış napıyonus kızzzz biz artık catlıcaz evde yaa babamız da nöbette sıkıldık iice kızım hıçkırıklarıyla isyanını dile getiroyo şu anda
amaniiiin bugün haftasonu pek kimse yoktur diye umutsuz umutsuz geldim amaaaa herkesler burdaymış napıyonus kızzzz biz artık catlıcaz evde yaa babamız da nöbette sıkıldık iice kızım hıçkırıklarıyla isyanını dile getiroyo şu anda
İyiyim kuzum çok şükür ayakta fink atmaya çok alıştım galiba biraz uzandım sıkıldım buraya geldim bende dışarı çıkmak yassakkkk daa
hadi gözün aydın canım, şurda doğuma bişey kalmadı son nazlarını bol bol yap.. şükürki doğumda yanında olacak.
:))))))
aslında heyecanlı filmlere de, gerilim-korku filmleri gibi bi uyarı koysalar iyi olur:)) +18, +13 yerine 37+ hamileler giremez diye :)))))))
düşünsene film izlerken koca salonda sancının tuttuğunu:)) millet yazık filmi de izleyemez
kızlar bu akşam eşim geliyor4.5 aydır yanımda değildi,telefondan ve internetten yeterince naz yapamamıştım,kalan şu son günlerde yapamadığım her nazı uygularım
Ayy bende çook merak ediyorum dün hep sokaklarda afişlerini gördükçe haftasonu gideriz son kez dedim ama eşimin beni dışarı çıkarmaya niyeti yok dün akşamdan sonra kuzum
hadi gözün aydın canım, şurda doğuma bişey kalmadı son nazlarını bol bol yap.. şükürki doğumda yanında olacak.
:))))))
aslında heyecanlı filmlere de, gerilim-korku filmleri gibi bi uyarı koysalar iyi olur:)) +18, +13 yerine 37+ hamileler giremez diye :)))))))
düşünsene film izlerken koca salonda sancının tuttuğunu:)) millet yazık filmi de izleyemez
Anladım canım ya.Valla güya hareketleri azalacaktı:>Okadar çok canımı yakan hareketleri var ki...Tabi şikayet etmiyorum da işte sanki bir terslik var gibime geliyor bazen.
Hastaneyede gidemiyorum ilçedeyim.Buyüzden mi telaşlanıyorum sanırım.Neyse artık...
benimde çok canım sıkılıyor ya... bir yere yürüyerek gidemiyorum ev hapsi olduk resmen...
eşimde 4 e kadar çalışacak... offf çok sıkıldım...
oğlumda uyuyo galiba sıkıldım... bunlar baba oğul yanlız bıraktılar beni...
ooo uzun bir süre canım eşin şimdi seni canlı görmesi çok farklı olacak. kameradan anlaşılmaz o kadar...
ikinizin adına çok sevindim... gözün aydın canım... Allah uzun ayrılıklar yaşatmasın...
bol bol hasret giderin çifte kumrular...
Ayy kızlar banka hesabıma girdim diğer evin otom. ödeme talimatlarını iptal etmek için yeni aklıma geldi iş yerim maaşımı yatırmış 15 günde bi veriliyor maaşlar 31 ocakta çıkmıştım 15 şubatta yatırmışlar müdürü aradım yalnışlık falan mı yaptılar diye yok dedi acaip sevindirik oldum havadan gelmiş gibi oldu
Kızın adını hemen fetih koyarım :))) geçen cmtsi bi arkadaşımız bar açmış biz de hayırlı olsuna gittik anam millet sevgilisiyle bira içiyo canlı müzik filan benim karnım burnumda herkes bana bakıyo :)) zaten şekerden bişiy içemiyorum meyvesuyu kola gazoz.. içebileceğim tek şey su.. garson yazık portakal soymuş bi tabağa onu getirdi :))))) Eşim de kız herşeyi bizle görsün bara da gitmedim demesin diyo bu ilk ve son gidişiymiş :))))) çok anladı yavrum:))))))
bugün nedenn hiçbirimizin kocası evde yok yaaaaaben anlamıyorum nasıl haftasonudur buu
Kızın adını hemen fetih koyarım :))) geçen cmtsi bi arkadaşımız bar açmış biz de hayırlı olsuna gittik anam millet sevgilisiyle bira içiyo canlı müzik filan benim karnım burnumda herkes bana bakıyo :)) zaten şekerden bişiy içemiyorum meyvesuyu kola gazoz.. içebileceğim tek şey su.. garson yazık portakal soymuş bi tabağa onu getirdi :))))) Eşim de kız herşeyi bizle görsün bara da gitmedim demesin diyo bu ilk ve son gidişiymiş :))))) çok anladı yavrum
napalım sıkılıos topiğe baksana canı sıkılmayan yok... keşke yakın olsaydık bi yerde toplaşır ağda yapardık :)))))) kızlar toplanır başka napardı unuttum artık evden çıkmaya çıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?