2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri adamın adını hatırlamaya çalışıyorum netten şarkısını açcaktım bileydim başka bişi isterdim ayol
hemen dinliyoruz kızımlaaaaa

normalde 1 buçuk saat bekliyordum ama şimdi sanırım 1 saat bekleyip bi deniycem bakalım inşallah işe yarar. normalde emla bende işe yarıyordu.

canımm bende hamilelikten önce kullandgmda dedgn gbi yapıyordum ama bu sefer bekleme süresini az tutmakta yarar varr. ayy işe yarasın nolurrr yaaaaa

sevgili arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi için sağolun
mide yanmalarım devam ederse rennie şuruba başlıcam
ama en önemlisi tansiyon sorunumu kontrol altına alabilmek

esperanza canım şu emla krem umarım işe yarıyordur :97:
bende kullanmayı düşünüyorum

canımm bende hamilelikten önce kullandgmda dedgn gbi yapıyordum ama bu sefer bekleme süresini az tutmakta yarar varr. ayy işe yarasın nolurrr yaaaaa

inanki stres oldm ben de bu kıl tüy meselesi yüzünden.. tüm umudum emla. inşallah sorun olmaz. tek sorun minik minik yeni çıkanlar var onları alamazsam epilatörle napıcam:18:

kızlar birde bu emla krem sürüldükten sonra yıkanması gerekirmi
ben sürüp kuaföre gitmeyi düşünüyorum
kendim pek beceremicem almayı

sabahtan beri adamın adını hatırlamaya çalışıyorum netten şarkısını açcaktım bileydim başka bişi isterdim ayol
hemen dinliyoruz kızımlaaaaa

ayy canım valla duaların kabul olma saatine denk gelmişsin,olsun bu da iii en azından istedgn güzel bir müzik dinliceksinn
bende böyle tamm halil havamdayım , zaten bagladım iice baglıcammm piskoya birde Kolpa dan Yatagın soguk tarafı var onuda dinle

inanki stres oldm ben de bu kıl tüy meselesi yüzünden.. tüm umudum emla. inşallah sorun olmaz. tek sorun minik minik yeni çıkanlar var onları alamazsam epilatörle napıcam:18:

aman kuzumm bende bendeee takmıs durumdayım uyumadan önce yatakta bile aklıma geliyo napcam dyeee. Ayça işe yaramadı demişti gecen girdiginde ondan snra iice tırstım,işe yarasın nolurrr yaaaa. yeni cıkanlar cok mühim degil kuzumm , eldivenle bile alırsın eline gelirlerse. benm asıl derdm dogum degilde dogumdan snra hemen cıkmaması. sezeryanlı sezeryanlı kıl tüy işine giremem bidahaaa

hemen dinliorummmmmmmm...

ben de sezeryan oluyorum. aynen, istemiyorum ohalde uğraşmayı tekrardan.

ben de sezeryan oluyorum. aynen, istemiyorum ohalde uğraşmayı tekrardan.

biliyorum bebegm sende sezeryan olcaksın. bzm için baska care yok,normal olsa toparlanma süren kısa ama bzm belli olmuyor k,2. gün ayaklanan da var daha geçte. artık kısmetimiz ne ise o.öyle kıl tüy 1 ay düşünmeyelim yeter bize.
hadi inşallahhh agrın sızın olmaz kuzum biran önce yaparsın agdanı,tertemizz gidersin hastaneye.

inşallah canım. yarım saate kadar girişicem bakalım. bi ara gelir yazarım ne kadar işe yaradığını

Adriana Celentano'nun "il tempo se ne va" diye bi şarkısı var... "zaman akıp gidiyor".. 14 yaşındaki kızına yazmış.. kabaca şarkıda zaman akıp gidiyor sen büyüyosun etek boyları kısalıyo telefonla görüşmelerin artıyo falan diyo.. nakaratta da yakında geceleri dışarı çıkmaya da başlıycaksın ve ben o gecelerde hiç uyumayacağım diyo.. dinleyip dinleyip fenalaşıyorum :)) eşime sözlerini yazıp gösterdim o da çok etkilendi.. kız babası olmak ne zor Allah kolaylık versin :))

neyse sende onu dinle.. benimki dinlerken uyuyo hemen doğuncada inşallah dinletince uyur..

Herkese Selam; umarım haller keyfler yerindedir

Siz hiç hayatınızda üç saatlik yolu 17 saatte geldiniz mi

Dün saat altıda otobüse bindik ama bugün saat 11:10da eve geldik; Çünkü çankırıdan sonra yollar kapanmış, yolda kaldık, çankırının çıkışında bir dinlenme tesisinde sekizden onbire kadar bekledik, yollar açılmadı, yarın yola çıkılacak denilince taksi çağırdık, on ikiye kadar çankıının içinde boş otel aradık, sonunda bulduk, otele yerleştik, bu sabah saat dokuzda tekrar yola çıktık Eşim doğuracan diye çok korktum, senin yerinde ben olsaydım oracıkta doğururdum diyor, çatlak yaa benden çok panik

Neyse eve geldik, babam herzamanki gibi Afyonda, eşim yarın sabah döneceği için bugün halletmesi gereken işler vardı, dışarı çıktı, bizde anneciğimle oturuyoruz

Canım zor da olsa gelmişsin :) Hoşgeldinnnn

kuzummm sözleri tam bizlik biliyor musunnn dinliyorum hemen cok merak ettm yaaaa, ben rock dinliyorum smdi bebiş oldugu için sdece türkçe parçaları dinliyorum yoksa agır geliyor kuzuma ama anası kılıklı seviyor bliyor musun tepiniyo içeride sanırım kafa sallıyo senn önerdgn sarkı sakinleştirirse minigimii hemen indiricem vallaaa dogduktan sonrası da var sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…