2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehe olsun canım bara gitmeniz değişik olmuş... bütün dikkatler üzerinde olmuştur işte ne güzel... hamilelerin eğlenceye ihtiyacı yokmu...

Bencede yani.. hamileyiz diye öldük mü :))) yaz olsa ben daha nerelere gitcem de kış kar buz evden çıkılmıyo ki.. gerçi hastanedeki ebe her gidişimde iyiki şimdi doğuruyosun diyo.. yazın hamilelik çok zormuş..

Çok değişik olmuştur dışardan bakan çılgın hamile demiştir kuzumm
aaa gerçekten hamileyiz, kocalar yok ve sıkılıyoruz kızlar sakin olun kimse doğurmasın

Valla ben dünden sonra doğursam bile kocamı aramam annemi arayacam dün o kadar telaş yapmış ki taksiciye hadi karım doğum yapacak nerdeyse sen gidene kadar diye diye adama kaza yaptırmış adam abi bi sus gözünü seveyim demiş birde nerdeyse dövecektim diyo bende kendi kendime öyle bi karar aldım aşkım doğrudum rahat rahat gelebilirisn diycem

bencede iyiki şimdi doğuruyoruz yaza kadar bebişlerimiz ele ayağa gelir... toplanır bizde kendimize geliriz...
bebişimize alışırız, o da bize alışır...
sonra kim tutar bizi değilmi...
biz tatil işini bu sene erteledik... bebekle uzun yola gitmek zor olur seneye daha iyi olur...

yok annemmm benim dogurmaya kızımın da dogmaya niyeti yok biz böylee sıkım sıkım sıkılır otururuz totoşumuzun üstüne napalım

Aman otur kuzum sanki ilk defa tam dün anladım hamile olduğumu ayyy ben çok korkuyorum doğumdan diyerek hüngür hüngür ağladım hastaneye gidene kadar şimdi kara kara düşünüyorum

dün ben de öle panik olunca eşim nooldu dedi, senin mesajını gösterdim.. hemen gidip alalım nerde oturuyo biliyo musun dedi.. dedim ankarada deil (( orda olsak biz kesin gelmiştik dünyanın bin bir türlü hali var hemen elinin altında arayabilceğin birileri olması çok iyi yaa.. böle uzak olunca insanın eli kolu bağlanıyo

ya bizimde mersinde akrabalar var deniz havuz.. Polly e de sordum 4 aylık çocukla gidilir mi diye :)) emin olamıyorum ama gitmek de istiyorum bakalım o zaman nasıl olcak durumlar.. inşallah topaç gibi olurlarda kolayca gideriz..

Ayy çook sağol kuzumm neyseki annem yakında oda biraz panik tansiyonu da var diye aramadım ama eşimden daha sakindir dün dedim zaten artık heran tetikte olun diye

ya bizimde mersinde akrabalar var deniz havuz.. Polly e de sordum 4 aylık çocukla gidilir mi diye :)) emin olamıyorum ama gitmek de istiyorum bakalım o zaman nasıl olcak durumlar.. inşallah topaç gibi olurlarda kolayca gideriz..

Benim amcamda Antalyada tur rehberi olarak çalışıyor kuzum geçen aradı bi otel kampanya yapmış erken rezervasyon baya uygun ayırtayım mı size dedi güvenemedim nasıl bi süpriz yumurtayla karşılaşacağımızı bilmiyorum amca kalsın dedim olmadı adalr fln öyle idare edecez artık

slm kızlar,

emla kremimi sürdüm oturuyorum şuan:) son hazırlıklarımızı tamamlıycaz bugün. misafirlerim vardı sabahtan beri, az önce gittiler hemen hazırlığa koyuldum..

azerii cnm çok geçmş olsun..

ayçadan haber varmı okuyamadım geçmişi?

Aman otur kuzum sanki ilk defa tam dün anladım hamile olduğumu ayyy ben çok korkuyorum doğumdan diyerek hüngür hüngür ağladım hastaneye gidene kadar şimdi kara kara düşünüyorum

oturmaktan başka çarem yokki az daha sabır az daha sonra miniklerden zaten sıkılcak vaktimiz kalmayacak
annemmm sen neden korkuyorsun dogumdan korkma,stres yapma kendine sakın. doguramama gbi bi secenegimiz yok, bi şekilde cıkıcak bebişlerr artık nasıl olacagı Allah kerim :18:

oleyyyy nollurrrr krem işe yarıyo de hiç agrın olmuyor de işin bitince nekadar beklicen 1 saat mi uyusturması için ?

saçımızı yapsak? :)) ay çok sıkıldımmm

ayy kuzumm saclarım cok uzun kollarım agrıyo benm. kuruturken bile kocama kurutturuyorumm,kurumuyorlar 20 dk dan önceee yda benm kolum yetişmiyor benceee halil sezai dinleyipp iice piskoya baglayalımmm. önerim Sonbahar sarkısı
Derdi nedir bu sonbaharın ,
Neden soldurur gülleri ,
Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri ..

Ne bilim kuzum şimdiye kadar gidecem çatır çatır doğrup gelcem diyordum bekara karı boşamak kolay hesabı dün öyle olunca dedim anammm ben nasıl doğuracam korkuyorum diye

Kızlar selam nasılsınız herkesin canı sıkılıyo anlaşılan bizim evde temizlik var annemi telaş sardı bu aralar p.tesi kontrol var inş. aksilik çıkmazda oğluşum 27 sine kadar durur.

canım hayırlı olsun günün belli olsun eksikleri takma kafana benmde bir sürü eksik var yarın halledicez inş. hepsini.

geçmiş olsun canım inş. kötü bişey yoktur.

canım boşuna kalabalık bence şimdi alma bebek doğduktan sonra karar versen ihtiyaca göre daha ii

canım eşinede sanada geçmiş olsun artık çok yorma kendini dinlenmene bak.

canım suyu azalmış olsa hareketleri azalırdı hareketleri fazla olması iyi bişey
Herkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...

öpüyorum hepinizi...
canım bizimde son haftamız aksilik çıkmazsa belkide son günlerim :) eşim sen şimdi oğlundan ayrılcanmı kavuşucanmı diyo bende ayrılcam dedim çok garip duygular içindeyim

bu arada arkadaşlar 2. Yasin-i şerif 36 adet oldu.. 5 tane sonra duamızı yaptırabiliriz ama kime???
Allah kabul etsin canım inş. oda tamamlanır bende niyetleniyorum okumaya ama idrar sorunu biraz zorluyo

canım hayırlısı olsun artık sende şubat annelerine dahil oldun :)
Öff cnm hiç bişi yapmak istemiyooo Fetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
bizdegitmek istiyoduk ama filmin gösterime girdiği gün bebişin doğum günü belli olunca kaldı belki önümüzdeki günlerde gideriz bi aksilik çıkmazsa

inşallah canım hepimizin..evet normal yapıp sütün gelmesinde sorun yaşayanlarda var..sezaryen olupta hemen gelenlerde..neyle alakalı bende bilmiyorum..inşallah hepimizin sütü hemen gelir bol bol olur..
inş. canım bende korkuyorum süt gelmezse diye inş. bol bol gelir

anlaşılmıştır inşallah kameradan da ,şimdi beni birden görüp korkmasın daespri yollu ters bişe derse paralarım onu,zaten duygusal geçişlerim var,naz modundayım
canım gözün aydın eşine kavuşuyosun bi daha ayrılmayın inş.

Bende de aynısı oluyor özellikle akşamları karnım dalgalanıyor resmen, kojamm çok gülüyor:) ama bişey yok korkma doktora sordum aksıne hareketlı bebek sağlıklı bebekmiş . ne kadar hareket ederse o kadar sağlıklı olduğunu gösterirmiş. ayrıca su iyi olduğu için cok hareket edermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…