- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.501
aaa gerçekten hamileyiz, kocalar yok ve sıkılıyoruzkızlar sakin olun kimse doğurmasın
aaa gerçekten hamileyiz, kocalar yok ve sıkılıyoruzkızlar sakin olun kimse doğurmasın
hehe olsun canım bara gitmeniz değişik olmuş... bütün dikkatler üzerinde olmuştur işte ne güzel... hamilelerin eğlenceye ihtiyacı yokmu...
Kızın adını hemen fetih koyarım :))) geçen cmtsi bi arkadaşımız bar açmış biz de hayırlı olsuna gittik anam millet sevgilisiyle bira içiyo canlı müzik filan benim karnım burnumda herkes bana bakıyo :)) zaten şekerden bişiy içemiyorum meyvesuyu kola gazoz.. içebileceğim tek şey su.. garson yazık portakal soymuş bi tabağa onu getirdi :))))) Eşim de kız herşeyi bizle görsün bara da gitmedim demesin diyo bu ilk ve son gidişiymiş :))))) çok anladı yavrum
napalım sıkılıos topiğe baksana canı sıkılmayan yok... keşke yakın olsaydık bi yerde toplaşır ağda yapardık :)))))) kızlar toplanır başka napardı unuttum artık evden çıkmaya çıkmaya
ben gidiyom bıcı bıcı yapmaya tiribe soktunuz beniyıkanıp paklanıyım.. kakao yağımı eritip sürüneyim saçlarımı yapayım..
Bencede yani.. hamileyiz diye öldük mü :))) yaz olsa ben daha nerelere gitcem dekış kar buz evden çıkılmıyo ki.. gerçi hastanedeki ebe her gidişimde iyiki şimdi doğuruyosun diyo.. yazın hamilelik çok zormuş..
yok annemmm benim dogurmaya kızımın da dogmaya niyeti yokbiz böylee sıkım sıkım sıkılır otururuz totoşumuzun üstüne napalım
yok annemmm benim dogurmaya kızımın da dogmaya niyeti yokbiz böylee sıkım sıkım sıkılır otururuz totoşumuzun üstüne napalım
Valla ben dünden sonra doğursam bile kocamı aramam annemi arayacam dün o kadar telaş yapmış ki taksiciye hadi karım doğum yapacak nerdeyse sen gidene kadar diye diye adama kaza yaptırmışadam abi bi sus gözünü seveyim demiş birde nerdeyse dövecektim diyo bende kendi kendime öyle bi karar aldım aşkım doğrudum rahat rahat gelebilirisn diycem
bencede iyiki şimdi doğuruyoruz yaza kadar bebişlerimiz ele ayağa gelir... toplanır bizde kendimize geliriz...
bebişimize alışırız, o da bize alışır...
sonra kim tutar bizi değilmi...
biz tatil işini bu sene erteledik... bebekle uzun yola gitmek zor olur seneye daha iyi olur...
dün ben de öle panik olunca eşim nooldu dedi, senin mesajını gösterdim.. hemen gidip alalım nerde oturuyo biliyo musun dedi.. dedim ankarada deil(( orda olsak biz kesin gelmiştik dünyanın bin bir türlü hali var hemen elinin altında arayabilceğin birileri olması çok iyi yaa.. böle uzak olunca insanın eli kolu bağlanıyo
ya bizimde mersinde akrabalar var deniz havuz.. Polly e de sordum 4 aylık çocukla gidilir mi diye :)) emin olamıyorum ama gitmek de istiyorum bakalım o zaman nasıl olcak durumlar.. inşallah topaç gibi olurlarda kolayca gideriz..
Aman otur kuzum sanki ilk defa tam dün anladım hamile olduğumu ayyy ben çok korkuyorum doğumdan diyerek hüngür hüngür ağladım hastaneye gidene kadar şimdi kara kara düşünüyorum
slm kızlar,
emla kremimi sürdüm oturuyorum şuan:) son hazırlıklarımızı tamamlıycaz bugün. misafirlerim vardı sabahtan beri, az önce gittiler hemen hazırlığa koyuldum..
azerii cnm çok geçmş olsun..
ayçadan haber varmı okuyamadım geçmişi?
saçımızı yapsak? :)) ay çok sıkıldımmm
oturmaktan başka çarem yokkiaz daha sabır az daha sonra miniklerden zaten sıkılcak vaktimiz kalmayacak
annemmm sen neden korkuyorsun dogumdan korkma,stres yapma kendine sakın. doguramama gbi bi secenegimiz yok, bi şekilde cıkıcak bebişlerr artık nasıl olacagı Allah kerim :18:
canım hayırlı olsun günün belli olsun eksikleri takma kafana benmde bir sürü eksik var yarın halledicez inş. hepsini.kızlar iyi akşamlar herkese. bugün kontolüm vardı. doğum tarimiz 24 şubat olarak belirlenmişti ama nst de sancı çıktı. bi de bebek artık gelmek istiyomuş. bizim tarih ayın 20 sine alındı.daha 1 haftam var derken şimdi 2 gün diyebiliyorum. üstelik yat dinlen yoksa pztesiyi bile beklemez bu bebek dedi. heyecandan ne kilosunu sordum ne başka bişeyini. en son geçen cuma 2950 di şimdi ne olmuştur bilmiyorum. daha eksiklerim vardı şekerlerim gelmedi siparişten offff dr bana gezme dedi nasıl halledecem kalan işlerimi yaaa
ayrıca doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. kuzucuklara maşlaallaah. darısı bizlere inşallah
benim karnım başından beri aşağıda olduğu için bebişin ayakları kaburgalarıma değmedi desem yeri var o yönden rahatım ama midem ağzımda sankiii şimdi yatçam kara kara düşünüyorum nasıl uyucammm buarada kayın pederimde rahatsızlandı hastanede şuan çok üşütmüş her yerim ağrıyo dedi her şey Allahtan ama bu sıkışıklıkta oda hasta yatarsa eşim işinden kalmasını istemiyorum zaten bebişin eksikleri var buaralar çok sıkıştık kayın pederin emeklisi yok hiç bi yerden geliri yokk Allah yatağa düşürmesin inşallah kötü bişey yoktur rahat kafayla doğum yapmak istiyorum hayırlısıı artıkk
canım boşuna kalabalık bence şimdi alma bebek doğduktan sonra karar versen ihtiyaca göre daha iigünaydın kızlar . umarım azeri arkadaşımızda önemli bişi yoktur.
mart annelerimizin bebişleri şubatta gelmeye başladı. sabırsız çıktı kuzular :))
ben de artık uyuyamaz oldum. bebişim kıpır kıpır sertleşmeler de canımı iyice acıtmaya başladı artık.
yapacak bir çok işim var ama tek başıma dışarı çıkamıyorum artık tansiyonum düşüyor. 2 hafta daha işe gideceğim az kaldı.
çoğu alışverişimi internetten yapmak zorunda kaldım. e-bebekten bebiş ve kendi ihtiyaçlarımı aldım gayet de memnun kaldım.
siteyi dolaşırken bebek bezi için çöp kovası gördüm. kullananlar da memnun. gerekli mi gereksiz mi karar veremedim. siz ne dersiniz?
canım eşinede sanada geçmiş olsun artık çok yorma kendini dinlenmene bak.Günaydın kızlar ben geldim hala doğurmadım amaeşimi sancım fln var diye arayınca çabuk gelirim diye taksiye binmiş taksi de kaza yapmış telefonun da şarjı bitmiş ondan geç geldi eve size yazdıktan 2-3 dk sonra geldi ve hemen çıktık hastaneye çantamızı da aldık ne olur ne olmaz diye ama kızım çok iyi 3 saat müşade altında tuttu doktor rahim ağzı kapalı dedi çok mu yordun kendini dedi taşınma fln derken birde dün sabahtan izin işleri için koşturdum durdum dedim yorgunluktan olmuş o zaman sorun yok dedi yeni uyandım size yazayım dedim merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
canım suyu azalmış olsa hareketleri azalırdı hareketleri fazla olması iyi bişey=gamziya;23188275]Günaydın herkese...
Bir şey sorucam sizlere!Bebeğimi çook hissediyorum yani şöyle; oturuyorum hereket ediyor,kalkıyorum hareket ediyor,Yatakta sağdan sola dönünce bile rahatsız olup yer değiştiriyor sanki.Böyle hisseden var mı?Yani sanki suyu azalmış gibi hissediyorum ya da acaba artık baya büyüdü ondan her hareketini aşırı hissediyorum diyorum anlamadım.Benim gibi hisseden var mı?
canım bizimde son haftamız aksilik çıkmazsa belkide son günlerim :) eşim sen şimdi oğlundan ayrılcanmı kavuşucanmı diyo bende ayrılcam dedim çok garip duygular içindeyimHerkese güzel hafta sonu diliyorum...
bebeğimle son hafta sonum...
39. haftaya girdik... kaldı 4 gün...
öpüyorum hepinizi...
Allah kabul etsin canım inş. oda tamamlanır bende niyetleniyorum okumaya ama idrar sorunu biraz zorluyobu arada arkadaşlar 2. Yasin-i şerif 36 adet oldu.. 5 tane sonra duamızı yaptırabiliriz ama kime???
canım hayırlısı olsun artık sende şubat annelerine dahil oldun :)slm arkadaşlar,, kaç gündür nette problem vardı giremedim hiç..geçmişi okumadım henüz baya bi sayfa birikmiş..POLLY doğum tarihi kesinleştimi?? bende geçen gün gittim doktora 2600 olumş miniğim doğsada farketmez artık:)) doğumu detaylı konuştuk..gittiğim hastaneye epidural normal gelmiş ama benim doktor bana sorarsan yaptırma diyo doğumu uzatabiliyomuş..bi gaz verdiki bana dayanırsın dayanılmıcak bişe deil..gece sancılarım gelirse ilk nöbetçi ebe çatı muayenesi yapcak..4cm e ulaştığında açıklık doktorum gelcekmiş..saat kaç olursa olsun..doğumu kendi yaptırcakmış..nst yede girdim sancı felan çıkmadı..bakalım heyecanla bekliyoruz sancılarımın gelmesiniayın 27 sine sanırım kalmaz doğum dedi doktor annemde yarın geliyo..haberler böyle geçmişi okuyayım..
bizdegitmek istiyoduk ama filmin gösterime girdiği gün bebişin doğum günü belli olunca kaldı belki önümüzdeki günlerde gideriz bi aksilik çıkmazsaÖff cnm hiç bişi yapmak istemiyoooFetih 1453'e giden var mı kızlar ona mı gitsek acaba yoksa bundan sonra sinemaya gitmek hayal olcak bebekler geldikten sonra ama film de çok heyecanlı filansa oralarda doormayım
inş. canım bende korkuyorum süt gelmezse diye inş. bol bol gelirinşallah canım hepimizin..evet normal yapıp sütün gelmesinde sorun yaşayanlarda var..sezaryen olupta hemen gelenlerde..neyle alakalı bende bilmiyorum..inşallah hepimizin sütü hemen gelir bol bol olur..
canım gözün aydın eşine kavuşuyosun bi daha ayrılmayın inş.anlaşılmıştır inşallah kameradan da ,şimdi beni birden görüp korkmasın daespri yollu ters bişe derse paralarım onu,zaten duygusal geçişlerim var,naz modundayım
Anladım canım ya.Valla güya hareketleri azalacaktı:>Okadar çok canımı yakan hareketleri var ki...Tabi şikayet etmiyorum da işte sanki bir terslik var gibime geliyor bazen.
Hastaneyede gidemiyorum ilçedeyim.Buyüzden mi telaşlanıyorum sanırım.Neyse artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?