2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağda yapacak ya da yaptıracak arkadaşlar, cildinizin morarmamasına, kan toplamamasına dikkat edin, ters falan çekmeyin. Ay ağda işi çok sakat ya, Allahtan ben lazere gitmiştim hamilelikten önce de çok az ve uzun aralıklarla çıkıyor, ona bile ağda yapmaya cesaret edemem herhalde. Göbişten bişey görünmüyor ki:S

Canım zor da olsa gelmişsin :) Hoşgeldinnnn
sağol canım yaa aynı şeyi bende dedim, geç olsunda güç olmasın dedikleri bu olsa gerek diye, Rabbim tüm yolcularımızı sağlıcakla sevdiklerine ulaştırsın,

Neyse ben kaçar, size bir selam vereyim dedim, annemle biraz muhabbet edeyim, hasret gidereyim

Biz de bugün ilk defa nstye girdik bebişle, bebiş hiç durmadı hep oynadı, o yüzden doktor bir de uyurkenki halini görmem lazım dedi, haftaya yine giricez, bu arada acıbadem nstye para almadı, çok alır diye korkuyordum sevindim vallahi:)
Bu arada sancı çıkmadı galiba, değer 10 ile 20 arasındaydı.

Memorial de almıyor nst ye para bende o gun girdikten sonra para hazırladım muayene den o kadar alan kımbılır nst den ne kadar alır dedim Allah tan almadı sevındırık oldum

canım ya bende lazere gitmiştim ama şuan eski haline döndü dün gözü karartıp veet yapıştırıp çektimm çok acıdı ama şuan çok şükür ben bugün çatı muayenesi oldum acımıo sakın takmayın kafanıza o kadar şey duydum ordan burdan allahım ölecektim korkudan bumuymuş yanii sakın korkmayın canlarım:) bide bnm bebeğimin eşi yaşlanmış bu nedir bilen var mı? nstde de babğin kalbi yavaş dedii kahvaltı yap gel bakalım bi daha dedi kahvaltı yapıp gittim normal çıktı çok şükür ama eş biraz kafamızı bulandırdıı normal doğumu engellemesinnn

ya tam girdim konuşcam arkadaşlarımla misafr geldi komsum hevesim kursagımda kaldı şimdi gitti de ben de size koştum hemen kaynatmışsınız zaten maşallahhh:)

normalmiş canım nefews almaya hazırlık yapıyomuş kuzularımız ben de acıyorum bazen ya böle hık hık zıplayıp duruyo içimde yoruluyo annemmmm kıyamam:)

bugün nedenn hiçbirimizin kocası evde yok yaaaaa ben anlamıyorum nasıl haftasonudur buu

aaa gerçekten hamileyiz, kocalar yok ve sıkılıyoruz kızlar sakin olun kimse doğurmasın

kızlar o zaman önce sizin kocalarınızın müdürünü patronunu sonra benim kocamın komutanlarını sonra da kocaları haftasonu calıştıran bütün amirleri esefle kınıyoruz bırakın ya şu adamları sıkılıyos biz evde( valla toplanıp ağda yapma fikri aklıma yattı melikem yapalım biz bunu bi ara:))

oohhh güle güle harca kuzum insan pek seviniyo öle para gelince ben de montun cebinde filan para bulursam öle oluyorum arasıra koyuyorum bunu burda unutsam sonra bulunca sevinem diye de unutamıyorum yaa hevesim içimde kalıyo:))

canım ya cok gecmiş olsun zor olmuş ama kavuşmussun anneciğine bol bol hasret giderin darısı başıma olsun inşallahh

doğum tarihimiz belli oldu 3 mart hayırlısıyla epidural sezeryan.ben özel hastanesinde olucaktım ama doktorumuz ayın 3 üne kadar ordaymış ve üniversitenin fakültesüne geçiş yapıcakmış bana ilk önce ayın 7 sine dedi fakültede ama ben özel hastanede olsun diye ayın 3 üne aldırdım.üniversitelerin hastaneleri devlet olduğu için ücretsiz oluyor dimi yoksa ben mi yanlış biliyorum sonrada düşündüm acaba özelde para vermek yerine fakültede mi olsam diye kararsız kaldım siz olsanız napardınız?

canım öncelikle hayırlı olsun gününüzü almışsınız
eğer aynı doktor yapacaksa üniversite hastanesindede yaptırabilirsin
ama eğer randevunu aldıysan hiç aklını bulandırma özelde ol gitsin

bildiğim kadarıyla eşin yaşlanması bebeğin doğmaya yakın olduğu anlamına geliyor, yani artık bebek içerdeki miyadını doldururyor.

böyle hatırlıyorum canım, yine de bi araştırmak lazım

teşekkür ederim randevuyu aldık vede doğum öenmli bir şey olduğu için özelde olsun diyorum ama bi yandanda içimden acaba parasını daha farklı şeylere harcasamda fakültede mi olsam diyorum..

4000 sayfaya geldiğimizde doğururum diyodum ama maşallahınız var kızlar.. şurda 4000e bişey kalmamış ama benim daha günüm belli değil :))))

4000 sayfaya geldiğimizde doğururum diyodum ama maşallahınız var kızlar.. şurda 4000e bişey kalmamış ama benim daha günüm belli değil :))))

pollycimm bende 4500 lerde doğururum diyorum
ama kısmet tabiki ne olur belli olmaz
hayırlı güzel zamanlarda sağlıkla doğuralım bebişleri

selam güzel annişler;
dün kocişle doktordaydık.ama ben yeni kendime geldim birden bire kar indi istnbula hiç beklemezken,hastaneye giderken üşüttüm yoğun bi kemik ağrısı hisettim.çok kötüydüm.
neyse yazalım şimdi kontrolden çıkan sonuçları,bebişim 3100 gr olmuş maşallah.
tansiyon hapını 2 ye çıkardı doktor.gel alalım bebeği demiyorda relax doktorum benim ilaçı 2 ye çıkarıyor.hayırlısı ne diyeyim.ama bir doz alıncada 12ye 8çıkıyor ama benim dr küçük tnsiyonun 6 olması gerekir diyo.hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar,Allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

biraz geçmişe bktım ayçada doğum yapmış Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallh

d_m_f canım sende doğum tarihini almışsın çarşambaya inşallh sağlıkla sıhhatle kavuşursun tosuncuğuna

pollycimm bende 4500 lerde doğururum diyorum
ama kısmet tabiki ne olur belli olmaz
hayırlı güzel zamanlarda sağlıkla doğuralım bebişleri

ay kızlar bizim halimize çok şükür nisan annelerine baktım da 29 ocakta erken doğum olmuş bebiş 1300 gr mış ama kaç haftalık doğduğu yazmıyo Allah yardımcısı olsunn bizimde
çok az zamanımız kaldı hayırlısıyla kurtulalım inşallahhhh

canım maşallah bebişe sende tansiyon mu var sezeryan mı olacaksınn hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…