- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.541
sağol canım yaaCanım zor da olsa gelmişsin :) Hoşgeldinnnn
Herkese Selam; umarım haller keyfler yerindedir
Siz hiç hayatınızda üç saatlik yolu 17 saatte geldiniz mi
Dün saat altıda otobüse bindik ama bugün saat 11:10da eve geldik; Çünkü çankırıdan sonra yollar kapanmış, yolda kaldık, çankırının çıkışında bir dinlenme tesisinde sekizden onbire kadar bekledik, yollar açılmadı, yarın yola çıkılacak denilince taksi
aman annemmm vallahi ii dayanmıssın bende sanırım senn yernde olsam dogururdumnasıl okdr kapanmıs yollar yaaa ist da cok yagıs olmadı ya bilmiyom ben oraları. kızzz hamile olmasak otel falan hos olurdu ama işte koca göbekle fantezisi de kalmıyor
ben yıkamıyorum, peçete ile güzelce kuruluyorum..
bu emlayla halledebilirsem işimi, bugün benden mutlusu olmıycak
Biz de bugün ilk defa nstye girdik bebişle, bebiş hiç durmadı hep oynadı, o yüzden doktor bir de uyurkenki halini görmem lazım dedi, haftaya yine giricez, bu arada acıbadem nstye para almadı, çok alır diye korkuyordum sevindim vallahi:)
Bu arada sancı çıkmadı galiba, değer 10 ile 20 arasındaydı.
Ağda yapacak ya da yaptıracak arkadaşlar, cildinizin morarmamasına, kan toplamamasına dikkat edin, ters falan çekmeyin. Ay ağda işi çok sakat ya, Allahtan ben lazere gitmiştim hamilelikten önce de çok az ve uzun aralıklarla çıkıyor, ona bile ağda yapmaya cesaret edemem herhalde. Göbişten bişey görünmüyor ki:S
canım benim kızımda çok hıçkırık tutuyo ya normal mi acaba günde 2 3 kere tutuluyo pıt pıt ediyo tam karnımın altında başı aşağıdaa yaaa yerimmm ben onuuunnn hıçkırığınııı
bebeğimmmm herkes aynı dertten muzdaripp cookk sıkıldım ama cookkkkocacıgımınnn uyuz müdürüde subeye cagırdı herkesi,krediler varmıss Allah ımmm yaaaaa bende güneş var dısarıda gezeriz diyordumm artık evde resmen yosun tuttum yaa herkes sinema hayali kuruyo şu halimize bak yaaa,kocam götürmüyo beni nabzım yükseliyor diyee
ahhh ahhh nerde eski günlerrr ne korku filmleri izlerdim smdi ice age cıksa aglıcam.
bugün nedenn hiçbirimizin kocası evde yok yaaaaaben anlamıyorum nasıl haftasonudur buu
napalım sıkılıos topiğe baksana canı sıkılmayan yok... keşke yakın olsaydık bi yerde toplaşır ağda yapardık :)))))) kızlar toplanır başka napardı unuttum artık evden çıkmaya çıkmaya
aaa gerçekten hamileyiz, kocalar yok ve sıkılıyoruzkızlar sakin olun kimse doğurmasın
Ayy kızlar banka hesabıma girdim diğer evin otom. ödeme talimatlarını iptal etmek için yeni aklıma geldi iş yerim maaşımı yatırmış 15 günde bi veriliyor maaşlar 31 ocakta çıkmıştım 15 şubatta yatırmışlar müdürü aradım yalnışlık falan mı yaptılar diye yok dedi acaip sevindirik oldum havadan gelmiş gibi oldu
Herkese Selam; umarım haller keyfler yerindedir
Siz hiç hayatınızda üç saatlik yolu 17 saatte geldiniz mi
Dün saat altıda otobüse bindik ama bugün saat 11:10da eve geldik; Çünkü çankırıdan sonra yollar kapanmış, yolda kaldık, çankırının çıkışında bir dinlenme tesisinde sekizden onbire kadar bekledik, yollar açılmadı, yarın yola çıkılacak denilince taksi çağırdık, on ikiye kadar çankıının içinde boş otel aradık, sonunda bulduk, otele yerleştik, bu sabah saat dokuzda tekrar yola çıktıkEşim doğuracan diye çok korktum, senin yerinde ben olsaydım oracıkta doğururdum diyor, çatlak yaa benden çok panik
Neyse eve geldik, babam herzamanki gibi Afyonda, eşim yarın sabah döneceği için bugün halletmesi gereken işler vardı, dışarı çıktı, bizde anneciğimle oturuyoruz
doğum tarihimiz belli oldu 3 mart hayırlısıyla epidural sezeryan.ben özel hastanesinde olucaktım ama doktorumuz ayın 3 üne kadar ordaymış ve üniversitenin fakültesüne geçiş yapıcakmış bana ilk önce ayın 7 sine dedi fakültede ama ben özel hastanede olsun diye ayın 3 üne aldırdım.üniversitelerin hastaneleri devlet olduğu için ücretsiz oluyor dimi yoksa ben mi yanlış biliyorum sonrada düşündüm acaba özelde para vermek yerine fakültede mi olsam diye kararsız kaldım siz olsanız napardınız?
canım ya bende lazere gitmiştim ama şuan eski haline döndü dün gözü karartıp veet yapıştırıp çektimm çok acıdı ama şuan çok şükür ben bugün çatı muayenesi oldum acımıo sakın takmayın kafanıza o kadar şey duydum ordan burdan allahım ölecektim korkudan bumuymuş yanii sakın korkmayın canlarım:) bide bnm bebeğimin eşi yaşlanmış bu nedir bilen var mı? nstde de babğin kalbi yavaş dedii kahvaltı yap gel bakalım bi daha dedi kahvaltı yapıp gittim normal çıktı çok şükür ama eş biraz kafamızı bulandırdıı normal doğumu engellemesinnn
teşekkür ederim randevuyu aldık vede doğum öenmli bir şey olduğu için özelde olsun diyorum ama bi yandanda içimden acaba parasını daha farklı şeylere harcasamda fakültede mi olsam diyorum..canım öncelikle hayırlı olsun gününüzü almışsınız
eğer aynı doktor yapacaksa üniversite hastanesindede yaptırabilirsin
ama eğer randevunu aldıysan hiç aklını bulandırma özelde ol gitsin
4000 sayfaya geldiğimizde doğururum diyodum ama maşallahınız var kızlar.. şurda 4000e bişey kalmamış ama benim daha günüm belli değil :))))
pollycimm bende 4500 lerde doğururum diyorum
ama kısmet tabiki ne olur belli olmaz
hayırlı güzel zamanlarda sağlıkla doğuralım bebişleri
4000 sayfaya geldiğimizde doğururum diyodum ama maşallahınız var kızlar.. şurda 4000e bişey kalmamış ama benim daha günüm belli değil :))))
pollycimm bende 4500 lerde doğururum diyorum
ama kısmet tabiki ne olur belli olmaz
hayırlı güzel zamanlarda sağlıkla doğuralım bebişleri
selam güzel annişler;
dün kocişle doktordaydık.ama ben yeni kendime geldim birden bire kar indi istnbula hiç beklemezken,hastaneye giderken üşüttüm yoğun bi kemik ağrısı hisettim.çok kötüydüm.
neyse yazalım şimdi kontrolden çıkan sonuçları,bebişim 3100 gr olmuş maşallah.
tansiyon hapını 2 ye çıkardı doktor.gel alalım bebeği demiyorda relax doktorum benim ilaçı 2 ye çıkarıyor.hayırlısı ne diyeyim.ama bir doz alıncada 12ye 8çıkıyor ama benim dr küçük tnsiyonun 6 olması gerekir diyo.hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar,Allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
biraz geçmişe bktım ayçada doğum yapmış Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallh
d_m_f canım sende doğum tarihini almışsın çarşambaya inşallh sağlıkla sıhhatle kavuşursun tosuncuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?