- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.561
canım maşallah bebişe sende tansiyon mu var sezeryan mı olacaksınn hayırlısı olsunn
ya arkadaşlar şurda doğuma bişi kalmadı ama ben hala kızıma isim bulamadım( benbim bulduğumu kocam beğenmio onun bulduğuna ben yok diorum nolcak bilmiorummmm
ya arkadaşlar şurda doğuma bişi kalmadı ama ben hala kızıma isim bulamadım( benbim bulduğumu kocam beğenmio onun bulduğuna ben yok diorum nolcak bilmiorummmm
çok sağol tatlım.gebelikte çıkan tansiyon canım.ama doktor çok relaxx normalde olabilir son ana kadar bir aksilik çıkmazsa diyor.işte normal olması için hapı 2 ye çıkardı hayırlısı artık.
canım benimkide isim beğenmiyo yok eski sevgilimin adı diyo yok güzel değil diyo bizde daha tam karar veremedik şimdilik Beren diyoruz bakalım doğunca ne olacak bi ara rahmetli anasının ismini istiyodu zor vazgeçirdimbelli de olmaz kimliğe yazdırırsa diye korkuyorumm
ooo beren ismi çok güzel.bizimde bi tanıdığın kızı oldu adını beren koydu o koymasaydı ben koyacaktım:))) benden önce davrandı
Rabbim sağlık versin bebişe, ailesine de yardım etsin. İnşallah çarçabuk toparlar.. oyy kıyamam yaa..ay kızlar bizim halimize çok şükür nisan annelerine baktım da 29 ocakta erken doğum olmuş bebiş 1300 gr mış ama kaç haftalık doğduğu yazmıyo Allah yardımcısı olsunn bizimde
çok az zamanımız kaldı hayırlısıyla kurtulalım inşallahhhh
Rabbim sağlık versin bebişe, ailesine de yardım etsin. İnşallah çarçabuk toparlar.. oyy kıyamam yaa..
:)) ben o kadar DİDEM dedim ismine, eşim sonradan o nerden çıktı dedi biliyomusun???
DAMLA diye tutturdu.. geçen gün artık belirleyelim şu çocuğun adını dedim de bakalım DİDEM olacak gibi.. henüz bizimde kesin değil yani canım..
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? keyiflr yerindedir umarım..
birşey sormak istiyorum lanonin miydi bi krem varya göğüs çatlakları için bunu şimdiden mi kullanmaya başlıyalım? geçen ronya nın gönderdiği linktekini almıştım geldi kullanayımmı? doğumdan soramı başlıyım?
göğüs ucu içinse 34 haftadan sonra başlıyomuşun sürmeye bana mağazadakiler öle demiştii ama ben hala başlamadım zaten kazıklandım 10 gr mı 15 tl ye aldımm kıyamıyorum kullanmaya şimdilik zeytin yağı sürüyorumm
amerda bebisin çok tatlı :)) sağlıkla buyut canım ..
ronya canım tsk ederim. bende dr .uma sordum o da normal dedi içim rahatladı. bir önceki kan olcumumde yine yüksekti hatta sana yazmıştım benimkide yüksek diye şimdi epey yuksek çıkınca endiselendim. bir de ben sutu yoğurdu light tuketmiyorum gayet kaymaklı yağlı :)
şimdi geçmişe baktım seninde reflu şikayetin varmış. son ay sanırım böyle gecircez bende gebelik öncesinden vardi. baharat turu, yağlı öz.le margarinli yiyecekler çok kötü etkiliyor. borek pogaca turu. dikkat et canim. tansiyon yükselmesi sorunun olduğu için reflu suruplarina dikkat et dr.una mutlaka danis canım. mide asidini düşürmek için bazik oluyorlar o da tansiyonu çıkarabilir . polly nin dediği gibi yastigini yukselt canım yatarken çok su tüketme . çok kötü mide yanması umarım biraz rahatlarsin . bir de tuzsuz leblebi ye canım
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? keyiflr yerindedir umarım..
birşey sormak istiyorum lanonin miydi bi krem varya göğüs çatlakları için bunu şimdiden mi kullanmaya başlıyalım? geçen ronya nın gönderdiği linktekini almıştım geldi kullanayımmı? doğumdan soramı başlıyım?
ay kızlar bizim halimize çok şükür nisan annelerine baktım da 29 ocakta erken doğum olmuş bebiş 1300 gr mış ama kaç haftalık doğduğu yazmıyo Allah yardımcısı olsunn bizimde
çok az zamanımız kaldı hayırlısıyla kurtulalım inşallahhhh
28 haftalık doğdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?