2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar şurda doğuma bişi kalmadı ama ben hala kızıma isim bulamadım ( benbim bulduğumu kocam beğenmio onun bulduğuna ben yok diorum nolcak bilmiorummmm

canım benimkide isim beğenmiyo yok eski sevgilimin adı diyo yok güzel değil diyo bizde daha tam karar veremedik şimdilik Beren diyoruz bakalım doğunca ne olacak bi ara rahmetli anasının ismini istiyodu zor vazgeçirdim belli de olmaz kimliğe yazdırırsa diye korkuyorumm

yasminka canım seni şimdi görünce aklıma geldi
kolestrolün ve trigliseritin yüksel çıkmış sanırım
canım benimde hep yüksek ama doktor endişelenecek birşey yok dedi
gebe kadınlarda genelde bu değerler yüksek çıkarmış
hatta sağlık ocaklarının bunlara bakması anlamsız dedi
yani geçici bir durummuş bu

ya arkadaşlar şurda doğuma bişi kalmadı ama ben hala kızıma isim bulamadım ( benbim bulduğumu kocam beğenmio onun bulduğuna ben yok diorum nolcak bilmiorummmm

bizimde öyle olmuştu geçen haftaya kadar kocişin sevdiğini ben benim sevdiğimi kociş beğenmiyordu.en sonunda yonca isminde karar kıldık.çok düşündük,ikimizin sevdiği isim oldu.sizde beraber seviceniz bi isim bulun

ooo beren ismi çok güzel.bizimde bi tanıdığın kızı oldu adını beren koydu o koymasaydı ben koyacaktım:))) benden önce davrandı

Rabbim sağlık versin bebişe, ailesine de yardım etsin. İnşallah çarçabuk toparlar.. oyy kıyamam yaa..

:)) ben o kadar DİDEM dedim ismine, eşim sonradan o nerden çıktı dedi biliyomusun???
DAMLA diye tutturdu.. geçen gün artık belirleyelim şu çocuğun adını dedim de bakalım DİDEM olacak gibi.. henüz bizimde kesin değil yani canım..

öyle canım yaa çok küçük oluyolar benim ilki mesela 800 gr dı ufacıktı ama kıpır kıpır oluyolar ben öle küçük bebişleri 1 ay boyunca yakından gördüm Allahım bi daha yaşatmasın çok üzülüyorum erken doğan bebişlere çok hastalıkları çıkıyo benim gibi erken doğum yapan bebişleri yaşayan arkadaşlarım var yani artık bıkmışlar çok zormuş bakımı yani 26 haftalık

selam kuzucuklarrr.. biz bugün oğluşumuzu görmeye gittik 2600 gr, 45 cm... canımın içi çok tatlıydı :) ama dönmemiş kızlarr.. haftayada nst ye giricem, hala dönmediyse doktor beni izne ayıracağını söledi yani 36 da ayıracakmış ama ben ayrılmak istemediğimi sölücem...bebişimle geçireceğim 1 hafta bile gözümde çook büyük :))

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? keyiflr yerindedir umarım..
birşey sormak istiyorum lanonin miydi bi krem varya göğüs çatlakları için bunu şimdiden mi kullanmaya başlıyalım? geçen ronya nın gönderdiği linktekini almıştım geldi kullanayımmı? doğumdan soramı başlıyım?

amerda bebisin çok tatlı :)) sağlıkla buyut canım ..
ronya canım tsk ederim. bende dr .uma sordum o da normal dedi içim rahatladı. bir önceki kan olcumumde yine yüksekti hatta sana yazmıştım benimkide yüksek diye şimdi epey yuksek çıkınca endiselendim. bir de ben sutu yoğurdu light tuketmiyorum gayet kaymaklı yağlı :)
şimdi geçmişe baktım seninde reflu şikayetin varmış. son ay sanırım böyle gecircez bende gebelik öncesinden vardi. baharat turu, yağlı öz.le margarinli yiyecekler çok kötü etkiliyor. borek pogaca turu. dikkat et canim. tansiyon yükselmesi sorunun olduğu için reflu suruplarina dikkat et dr.una mutlaka danis canım. mide asidini düşürmek için bazik oluyorlar o da tansiyonu çıkarabilir . polly nin dediği gibi yastigini yukselt canım yatarken çok su tüketme . çok kötü mide yanması umarım biraz rahatlarsin . bir de tuzsuz leblebi ye canım

göğüs ucu içinse 34 haftadan sonra başlıyomuşun sürmeye bana mağazadakiler öle demiştii ama ben hala başlamadım zaten kazıklandım 10 gr mı 15 tl ye aldımm kıyamıyorum kullanmaya şimdilik zeytin yağı sürüyorumm

anladımcnm. kazıklanmadın aslında fiyatları öyle. bizim bruda 10 gr 22 tl satıyorlar..sağolsun ronyanın verdiği linkle aldım 56 gr 21 tl.

Son düzenleme:

canım sağolasın inşallah problemsiz zamanında doğururuz
mide yanması tansiyon iki arasında kaldım
tuzluda yemiyorum ama tansiyonum aniden çıkıyor
sanırım biraz ufacık bir stres tetikliyor
bende yoğurdu sütü yağlı bol kaymaklı yiyorumm :))

canım ben başladım kullanmaya erken başlamak iyi oluyormuş
sende başlayabilirsin bence

28 haftalık doğdu :)

LAGRİMA canım şimdiden başlayabilirsin sürmeye.. ben hiç krem almadım.. evde bepanthen var bazen ondan sürüyorum bazen de ayva çekirdeğini suya koyup çıkan jeli sürüyorum.. şimdilik bişey yok bakalım, inşallah da olmaz.. ilk kızımda çok fena yara olmuştu ve 1 aya yakın çekmiştim acısını.. ama o zaman ucu yoktu benim.. şükür şimdi kızım sayesinde uç var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…