- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.621
Bendee bugn sordum vıtamn alıorum kan ılacı alıorum bıde kalsıym dedım vıtamn ıstersen bırkabılrsn ama almanda bı sakınca yok destek senın ıcın dedı bende devam edıorum cok sukr oyle anormal bı kılo artısı olmadı ama acıkca soylemek gerekırse aldıgm kıloyu onu kullanmaaya basladıktan sonra aldım yada alamam gerektıgı kadr aldm bılemıorum kımseyı yalnıs yonlendrmek ıstemem:)) Benım hazırlıkları yapack cok ınsan var annem saolsun ılgılenıooo durmdn bıseyler yapıo alıoo ALLAH ondn razı olsn babanesıınınde gonlu cok acıktır el becerısı yoktr ama hersyn enıyısı olsn ıster onunda hakkını yıemem:)) ALLAH razı olsn onlrdnda hazırlıcklr cantamı ben kor cahıl bısey bılmıorum:) Onlar cok tecrubelı 3 cocuk her sene:)) Bakalımm kısmetımzde neler varsa hepısını toplıcz bır bırrrr:))) Suslerede arkadsım saolsn cok merklı durmadn suna bak bna bak dıo arastırıo kız vallaaaa okdr durdummm otrdum amaaa sevenlerım varms memnun oldumm:))))) yavrucm ben musadenle gıdıorumm bikaussss:)))) Yarn ayıptr solemesı kahvaltıya davetlıyım hemde yogn kıs sartlrındn sonraa dısardaaaaaaaaaaaaaa bırı bana kulce altın verms gıbı heycanlıyım:))) Bıde bugn kılomda artıs yoktu yaa yrn cok pıss yıceemmmm kımse benı tutmazYoksaaa sabaha kadr otururdumm bunlr sabahn korunde kapıya dayancklar polonze dogru gıutmeyı dusunuoruz o baglamda:))) Istee boylee konstummm ıcımı doktum rahatladımm normal doguma devam bu cocuk cıkacak baska yolu yok öptum canım cokkk ıyıgeceler dılıorum pazrtesı gorusmek uzere dıorum hoscakalın mutlu kalın benı ozleyın anacımmmmmmmmmmmm bayyyyyy
görüşürüzzz bebeğimmmm şimdiden afiyet olsun sanaaaa, gez toz kafa dagıt baska türlü geçmez bu 1 ayyy.. yarın iicede karnını doyur 1 güncükten bsey olmazz
cnm internetten almadım ama internet siteleri var ama oradan sipariş verilmiyo sanırım...cemrek.com[/QUOTE
aslında ben siparişimi vermiştim ama doğum tarihim 5 gün öne alınınca siparişer pztesiye yetişmityo. cuma günü belli oldu durumum. haftasonu da başka yerden alamadım. şekersiz kaldık( sepetim bomboş kaldı yaa ( pztesi çikolata ikram ederiz artık gelenlere.
cnm internetten almadım ama internet siteleri var ama oradan sipariş verilmiyo sanırım...cemrek.com[/QUOTE
aslında ben siparişimi vermiştim ama doğum tarihim 5 gün öne alınınca siparişer pztesiye yetişmityo. cuma günü belli oldu durumum. haftasonu da başka yerden alamadım. şekersiz kaldık( sepetim bomboş kaldı yaa ( pztesi çikolata ikram ederiz artık gelenlere.
anladım cnm senin zamanın cok yaklaşmış en iyisi pastanelerde bebekli çikolatlar var hatta ben sordum kg 70 tl 40 tane giriyomuş...onlardan alabilirsin...resimliler daha pahalı bunlardan ozaman pazartesi günü hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...
kızlaaaar günaydın pazar pazar kimsecikler de yokmuymuş burda uyuyun annem uyuyun benim yerime de bol bol yatın biz bugün bi ilke imza attık veeee 6da diil 7de uyandık kızımla sağolsun bi saat kıyak yaptı pazar gününe özel:))biz buralardayız yani uyanıp geldiğinizde görüşcez tamammı:)
Bunaydin kizlar butun gec mide yanmasindan dolayi uyuyamasim sabahin korundede kalktim
Sinemadan bahsetmissiniz benim doktorum son haftlarda gitmesen daha iyi olur bebek dis sesleri aldigi icin korkabilir demksti ayni seyi birkac yerde okuyuncada bebisimi urkutmeyeyim diye alti aydir sinemaya gitmiyorum fetih filminebende gitmeyicok istiyordum ama savas filmi oldugu icin oglusum anne karnindada sesten gerilir diye gidemedim artik dvddisini alip evde seyredecegim
Ayni sekilde banada doktorum sen yuksek sesli sert muzikler dinledigin zaman bebegin hareket ediyor ve sen onun muzigi sevdiginihaklısın cnm ben bu korku olayının uzun süre önce farkettim mesela ben mutfakta yemek yapıyorum harekeli olunca bliyosun bebiş uyuyo neyse tencere kapağı yuvarlandı tangır tungur yavrum öyle bir zıpladıki inan hani bazen bebekler beşiğinde sıçrar ya aynen o şekilde demekki dış seslere karşı cok duyarlılar...napalım sinemaya sonra gideriz...
eğer ilaç kullanıldığı halde düşmüyorsa tansiyon o zaman sezo diyolar canım.Dr.şiddetli baş ağrısı,gözünün önünde yıldızlar uçuşursa hemen gel acil sezryana alalım dedi,çok şükür hap kullandığım için şimdilik o sorun yok.ama benim aklıma hep sezeryen olcak gibi geliyor hayırlısı olsun hepimiz için.doğum şekli hiç önemli değil.minik çiçeklerimizi,minik tosuncuklarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız inşallah.
günaydın cnm bizde erkenciyiz artık mide yanmalarımız aç tok farketmiyo sabahları öyle şiddetli bir şekilde geliyoki nerdeyse ağlıycam....bide bugün kontrol var heycanlıyız tabi günümüzde netleşicek ....
haklısın cnm ben bu korku olayının uzun süre önce farkettim mesela ben mutfakta yemek yapıyorum harekeli olunca bliyosun bebiş uyuyo neyse tencere kapağı yuvarlandı tangır tungur yavrum öyle bir zıpladıki inan hani bazen bebekler beşiğinde sıçrar ya aynen o şekilde demekki dış seslere karşı cok duyarlılar...napalım sinemaya sonra gideriz...
canım ya bende lazere gitmiştim ama şuan eski haline döndü dün gözü karartıp veet yapıştırıp çektimm çok acıdı ama şuan çok şükür ben bugün çatı muayenesi oldum acımıo sakın takmayın kafanıza o kadar şey duydum ordan burdan allahım ölecektim korkudan bumuymuş yanii sakın korkmayın canlarım:) bide bnm bebeğimin eşi yaşlanmış bu nedir bilen var mı? nstde de babğin kalbi yavaş dedii kahvaltı yap gel bakalım bi daha dedi kahvaltı yapıp gittim normal çıktı çok şükür ama eş biraz kafamızı bulandırdıı normal doğumu engellemesinnn
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? keyiflr yerindedir umarım..
birşey sormak istiyorum lanonin miydi bi krem varya göğüs çatlakları için bunu şimdiden mi kullanmaya başlıyalım? geçen ronya nın gönderdiği linktekini almıştım geldi kullanayımmı? doğumdan soramı başlıyım?
Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
OOOOHHH ne güzel ne güzel.. son günlerde gezmiş eğlenmişsin.. çokda iyi yapmışsın canım.. imkan olsa da bende gidebilsem bi yerlere:)ARKADAŞLAR MERHANA SABAH BRİR ARA GİRDİM CIKTIM EVEDE BİRAZ ÖNCE GELDİK ÖNCELİKLE KUAFÖRE GİDİP FÖNÜMÜ ÇEKTİRDİM KAŞIMI BIYIMI ALDIRDIMGÖREBİLDİĞİM KADARIYLA ÖZEL BÖLGEYE AĞDA UYGULADIM YARIN KONTROL VARDA....NEYSE SONRA BEBEĞİMİN ŞEKERLERİNİN SİPARİŞİNİ VERDİM BİDE RESİMLİ ÇİKOLATA SİPARİŞİ VERDİM BİDEEEE ONLARI DAĞITMAK İÇİN ARABALI SEBETLERDEN ALDIMMM....HEYCANLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ....SONRA ANNEMLE YEMEK YEMEĞE GİTTİK YAMULA YAMULA YERLER BİRAZ KARLIYDI DÜŞMİYELİM DİYE HEMEN ALIŞ VERİŞ MERKEZİNE GİRDİK MAMAMIZI YEDİK BİR TEYZEYLE TANIŞTIK ÇAY MAY SOHBET DERKEN AKŞAM OLDU GEÇMİŞTE HERKEZ FETİH 1453 FİLMDEN BAHSETMİŞ SANIRIM HEPİMİZ BUGÜN O FİLME AŞ ERDİK EŞİMİ ARADIM GİRELİMMİ DİYE AMA BİZİM 4 KAPILI ARABA MALESEF GEBZEYE GİTMİŞ 2 KAPILI OLANADA KİMSE SIĞMAZ DOLAYISI İLE GERİ DÖNDÜK ............BİZDEN HABERLER BÖLE UZUN SÜREDEN SONRA EVDEN ÇIKINCA KENDİMİ İPİNİ KOPARMIŞ DANALAR GİBİ HİSSETTİM....
AKLMDA KALANLAR....
RONYA CNM COK GEÇMİŞ OLSUN O YANMALAR BENDE 5. AYDA BAŞLADI CNM AKŞAMLARI YATARKEN EN AZ 4 SAAT ÖNCESİNE KADAR BİŞEY YEME ARTIK SUYUDA AKŞAM DOĞRU AZALT BANA BAZEN HAVUÇ İYİ GELİYO YİYİNCE ....BİDE GAVISKON SRUP İÇİYORUM CNM....
MASİVA...
CNM ZOR BİR YOLCULUK OLMUŞ AMA NİHAYETİNDE EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE ANNECİĞİNE KAVUŞMUŞSUN CNM ....
AMERDA....AREN COK TATLI BİR BEBEK ZATEN DOĞUM HİKAYENEDE YAZDIM CNM...
POLLLLİİ....BENİMDE ARTIK TOTOM BAŞIM HERYERİM AĞRIYO BU ARADA DİDEM İSMİ GÜZEL BENCE...
ben kızımda hep prima kullandım canım.. millet ne derse desin, en iyisi.. dokusu en ince olan en yumuşak olan bana göre prima. huggies denedim çok kalın ve sert geldi, molfix kullandım oda kalın ama yumuşak, evy baby kullandım o güzel arko krem kokulu filan, ama içlerinde en iyisi PRİMA diyorum:))kızlar ya
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/505661-yeni-dogan-bebek-bezi.html#post23196495
bi bakıp fikir verirmisiniz? siz neler aldınız?
canım artık sona yaklaşıyoruz bunlar normal.. bacaktaki hareket isteği huysuzluk bende normalde de var olan bişey(huzursuz bacak sendromu) gebelikte daha fena oluyorArkadaşlar ya şimdiye kadar uykumda sorun yoktu ama;son bir haftadır rahat uyuyamıyorum.Bacakta kaşıntı,sürekli hareket ettirme isteğşi,ayak altında alevlenme...Sizlerde de oluyor mu acaba.36+4 teyim.
Minecim hiiç kafanı takma, benim bebişte 7 aya kadar kafası hep öndeydi 1 hafta kadar.. en son gittiğimde kafasıyla gözdesi eşitlenmişti.. 1-2 haftaya yakalar senin oğluşda.. hem unutma ki bu ölçümler net değil ve gittikçe de ölçümlerin yanılma payı yükselecek.. çünkü içerdeki su azaldıkça ölçüm yapmak zorlaşırmışKızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
yok canım, bepanthenin merhem olanı.. çok yağlı olan. zaten bildiğim kadarıyla 2 tipi var krem ve merhem.bepanten in göğüs için ayrımı var cnm
erkenci güzel, pazar pazar uyusana ne işin var sabahın köründe:)))kızlaaaar günaydın pazar pazar kimsecikler de yokmuymuş burda uyuyun annem uyuyun benim yerime de bol bol yatın biz bugün bi ilke imza attık veeee 6da diil 7de uyandık kızımla sağolsun bi saat kıyak yaptı pazar gününe özel:))biz buralardayız yani uyanıp geldiğinizde görüşcez tamammı:)
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. sizlerin doğum tarihleri belirlendikçe bende ki heyecan had safhaya çıkıyorgünaydın cnm bizde erkenciyiz artık mide yanmalarımız aç tok farketmiyo sabahları öyle şiddetli bir şekilde geliyoki nerdeyse ağlıycam....bide bugün kontrol var heycanlıyız tabi günümüzde netleşicek ....
herkese günaydın. Bizimde yarın kontrolümüz var, inşaallah güzel haber alırız. Bebişlerimin doğum tarihi büyük ihtimal belli olacak. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
günaydın cnm bizde erkenciyiz artık mide yanmalarımız aç tok farketmiyo sabahları öyle şiddetli bir şekilde geliyoki nerdeyse ağlıycam....bide bugün kontrol var heycanlıyız tabi günümüzde netleşicek ....
ya sorma semracım öyle zorluyorumki kendimi uyuyayım diye anlatamam ama olmuyo ya bütün vücuduma bi dinçlik geliyo bi enerjik oluyorum kızım da içerden çılgınlar gibi tepmeye başlayınca mecbur kalıyorum kalkmaya dediğin gibi cok arıcam bugünleri ama napsam olmuyo işteGÜNAYDIN FISTIKLAR İYİ PAZARLAR...
erkenci güzel, pazar pazar uyusana ne işin var sabahın köründe:)))
şu zamanlar uykunun kıymetini bilin noooluurrrr... sabah erken kalksanda öğlen uyu mutlaka.. sonra benim gibi uykuya hasret kalırsın.. geçen gün annemle konuşuyoruz 2,5 yıldır deliksiz uykuya hasret kaldım diyorum. nasıl bişeydi ki o :26::26::26:
canımmm hadi güzel haberlerle gel tarihiniz de şimdiden hayırlı olsunherkese günaydın. Bizimde yarın kontrolümüz var, inşaallah güzel haber alırız. Bebişlerimin doğum tarihi büyük ihtimal belli olacak. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?