2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar bugün bez aldım çantaya koymak için aman allahım ne kadar küçük olduğunu unutmuşum çok acayip yaa minnacıkk

kızlaaaar günaydın pazar pazar kimsecikler de yokmuymuş burda uyuyun annem uyuyun benim yerime de bol bol yatın biz bugün bi ilke imza attık veeee 6da diil 7de uyandık kızımla sağolsun bi saat kıyak yaptı pazar gününe özel:))biz buralardayız yani uyanıp geldiğinizde görüşcez tamammı:)

günaydın cnm bizde erkenciyiz artık mide yanmalarımız aç tok farketmiyo sabahları öyle şiddetli bir şekilde geliyoki nerdeyse ağlıycam....bide bugün kontrol var heycanlıyız tabi günümüzde netleşicek ....

Bunaydin kizlar butun gec mide yanmasindan dolayi uyuyamasim sabahin korundede kalktim
Sinemadan bahsetmissiniz benim doktorum son haftlarda gitmesen daha iyi olur bebek dis sesleri aldigi icin korkabilir demksti ayni seyi birkac yerde okuyuncada bebisimi urkutmeyeyim diye alti aydir sinemaya gitmiyorum fetih filminebende gitmeyicok istiyordum ama savas filmi oldugu icin oglusum anne karnindada sesten gerilir diye gidemedim artik dvddisini alip evde seyredecegim

haklısın cnm ben bu korku olayının uzun süre önce farkettim mesela ben mutfakta yemek yapıyorum harekeli olunca bliyosun bebiş uyuyo neyse tencere kapağı yuvarlandı tangır tungur yavrum öyle bir zıpladıki inan hani bazen bebekler beşiğinde sıçrar ya aynen o şekilde demekki dış seslere karşı cok duyarlılar...napalım sinemaya sonra gideriz...

Ayni sekilde banada doktorum sen yuksek sesli sert muzikler dinledigin zaman bebegin hareket ediyor ve sen onun muzigi sevdigini
Zannediyorsun ama bebek rahatsiz oluyor. Sen kendini karanlik bir odada kapali tutldugunu sonrada sana yuksek sesler dinletildigini dusun rahatsiz olmazmisin dedi banada doktorun bu aciklamasi mantikli geldigi icin gitmedim ama dogumdan sonra firsatim olursa evde bol bol film seyredecegim cunku sinemaya gitmeyi cok seviyorum ve ozledim

canım benim geçen hafta yıldızların alası uçuştu etrafı yıldızlardan göremiyordum
biraz dinlenince 1-2 saat içinde düştü
ama çok korkutuyor beni heran yükselcek gibi

canımm az kaldı kurtulcaz mide yanmalarından
hadi inşalah güzel haberlerle gelirsin

canım bu haftalarda sürekli dışardaki sesleri dinlerlermiş
ne ilginç demi bir misafir var karnında çaktırmadan laf dinliyor :))

Ay canım hiç duymadım, belki bebeğin kilosunu etkileyen birşeydir ama bebişin kilosu normalse hiç takma bence. Bir sorun yokken bile az kilo alabiliyor bebbişler. Normal doğumu etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Ciddi bir durumda olsa doktor uyarırdı zaten.

Ben kullanmaya başladım canım ama çok yoğun bir krem azcık sürsen yetiyor zaten.

CAnım benim de öyle ama doktorum sonra eşitleniyor çok normal dedi, seninki biraz korkutmuş sanki:S

GÜNAYDIN FISTIKLAR İYİ PAZARLAR...

OOOOHHH ne güzel ne güzel.. son günlerde gezmiş eğlenmişsin.. çokda iyi yapmışsın canım.. imkan olsa da bende gidebilsem bi yerlere:)

ben kızımda hep prima kullandım canım.. millet ne derse desin, en iyisi.. dokusu en ince olan en yumuşak olan bana göre prima. huggies denedim çok kalın ve sert geldi, molfix kullandım oda kalın ama yumuşak, evy baby kullandım o güzel arko krem kokulu filan, ama içlerinde en iyisi PRİMA diyorum:))
ilk hediyemden gelen huggıesleri bende hastane çantasına koydum, onlar daha ince gibi.. tabi yanına ne olur ne olmaz diye prima da aldım

Arkadaşlar ya şimdiye kadar uykumda sorun yoktu ama;son bir haftadır rahat uyuyamıyorum.Bacakta kaşıntı,sürekli hareket ettirme isteğşi,ayak altında alevlenme...Sizlerde de oluyor mu acaba.36+4 teyim.
canım artık sona yaklaşıyoruz bunlar normal.. bacaktaki hareket isteği huysuzluk bende normalde de var olan bişey(huzursuz bacak sendromu) gebelikte daha fena oluyor aynı pozisyonda uzun süre durmamaya çalış.. ayak yanmaları için yapacak bişey yok, ben yataktan ayaklarımı dışarı çıkarıpta yatıyorum:)) uykuya gelince mide yanmaları da olduğu için yüksek yastıkla yatıyorum
Minecim hiiç kafanı takma, benim bebişte 7 aya kadar kafası hep öndeydi 1 hafta kadar.. en son gittiğimde kafasıyla gözdesi eşitlenmişti.. 1-2 haftaya yakalar senin oğluşda.. hem unutma ki bu ölçümler net değil ve gittikçe de ölçümlerin yanılma payı yükselecek.. çünkü içerdeki su azaldıkça ölçüm yapmak zorlaşırmış
bepanten in göğüs için ayrımı var cnm
yok canım, bepanthenin merhem olanı.. çok yağlı olan. zaten bildiğim kadarıyla 2 tipi var krem ve merhem.
erkenci güzel, pazar pazar uyusana ne işin var sabahın köründe:)))
şu zamanlar uykunun kıymetini bilin noooluurrrr... sabah erken kalksanda öğlen uyu mutlaka.. sonra benim gibi uykuya hasret kalırsın.. geçen gün annemle konuşuyoruz 2,5 yıldır deliksiz uykuya hasret kaldım diyorum. nasıl bişeydi ki o :26::26::26:
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. sizlerin doğum tarihleri belirlendikçe bende ki heyecan had safhaya çıkıyor

herkese günaydın. Bizimde yarın kontrolümüz var, inşaallah güzel haber alırız. Bebişlerimin doğum tarihi büyük ihtimal belli olacak. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

yakında 2.ikizlerimize de kavuşcaz yani hayırlısıyla..
güzel haberlerle gel inşallah canım... şu çarşamba da bi gelseydi, benimde günüm belli olacak inşallah.

dün gece ilk kez bebek rüyası gördüm.. Rabbim hayırlara çıkarsın.

Günaydın kızlarrr... Herkese iyi pazarlar

Bizde kalktık kızımla kahvaltı yaptııık film izlediiik oyun oynuoruz ama babamız hala uyuyooo :44:
o uyanana kadar da bööle oturcas :))

Ya ben çok hevesliydim sinemaya gitces diye ama gürültü olayını düşünmemiştim acaba kötü etkiler mi bebişi yaa

kızlar slm,

bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

bu arada emla krem ben de çok işe yaramadı normalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr

Son düzenleme:

canım ya dayanılmaz oluyo o yanmalar biliyorum ben 9 aydır cekiyorum ve rennie olmasaydı iyice işkenceye dönüşürdü benim için mutlaka bulundur evde yanma başlayınca bi kaşık iç anında ferahlıyosun...yaa ne güzel iyice yaklaştı kavuşma gününüz de bell oluyo maşallahhh darısı başımıza artık

ya sorma semracım öyle zorluyorumki kendimi uyuyayım diye anlatamam ama olmuyo ya bütün vücuduma bi dinçlik geliyo bi enerjik oluyorum kızım da içerden çılgınlar gibi tepmeye başlayınca mecbur kalıyorum kalkmaya dediğin gibi cok arıcam bugünleri ama napsam olmuyo işte
canımmm hadi güzel haberlerle gel tarihiniz de şimdiden hayırlı olsun

canımm ya Allah sağ salim kavuştursun hayırlısıyla al bebeğini kucagına gel evine dualarımız seninle sen de doğumda bizi getir aklına dua et bizler için hepimize kolay sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…