2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım kızlar .ucuna sürüyoruz sadece değil mi? hergün mü kullanıyorsun cnm?
canım ben başladım kullanmaya erken başlamak iyi oluyormuş
sende başlayabilirsin bence

ayva çekirdeğini duydumda bende işe yarayacagını düşünmüyorum :)

ayyyyyyyy ne tatlı topik burası böyle

bende nasip olursa bir gün girebilecek miyim acaba böyle topiklere
ronya seni takip ettim beeeeeeeeeen

kızının adı çok tatlı

anlamı neki

aynı şeyler işte :)) bakalım doğana kadar daha neler değiştiricez :)) bide ben de ileri derecede miyop var 7 yıldır lens kullanıyorum çıkardığımda da gözlük aksi halde çok zorlanıyorum ( doğum esnasında sorun oluomuş die duydum bi bilginiz var mı bu konuda?

ARKADAŞLAR MERHANA SABAH BRİR ARA GİRDİM CIKTIM EVEDE BİRAZ ÖNCE GELDİK ÖNCELİKLE KUAFÖRE GİDİP FÖNÜMÜ ÇEKTİRDİM KAŞIMI BIYIMI ALDIRDIMGÖREBİLDİĞİM KADARIYLA ÖZEL BÖLGEYE AĞDA UYGULADIM YARIN KONTROL VARDA....NEYSE SONRA BEBEĞİMİN ŞEKERLERİNİN SİPARİŞİNİ VERDİM BİDE RESİMLİ ÇİKOLATA SİPARİŞİ VERDİM BİDEEEE ONLARI DAĞITMAK İÇİN ARABALI SEBETLERDEN ALDIMMM....HEYCANLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ....SONRA ANNEMLE YEMEK YEMEĞE GİTTİK YAMULA YAMULA YERLER BİRAZ KARLIYDI DÜŞMİYELİM DİYE HEMEN ALIŞ VERİŞ MERKEZİNE GİRDİK MAMAMIZI YEDİK BİR TEYZEYLE TANIŞTIK ÇAY MAY SOHBET DERKEN AKŞAM OLDU GEÇMİŞTE HERKEZ FETİH 1453 FİLMDEN BAHSETMİŞ SANIRIM HEPİMİZ BUGÜN O FİLME AŞ ERDİK EŞİMİ ARADIM GİRELİMMİ DİYE AMA BİZİM 4 KAPILI ARABA MALESEF GEBZEYE GİTMİŞ 2 KAPILI OLANADA KİMSE SIĞMAZ DOLAYISI İLE GERİ DÖNDÜK ............BİZDEN HABERLER BÖLE UZUN SÜREDEN SONRA EVDEN ÇIKINCA KENDİMİ İPİNİ KOPARMIŞ DANALAR GİBİ HİSSETTİM....

AKLMDA KALANLAR....

RONYA CNM COK GEÇMİŞ OLSUN O YANMALAR BENDE 5. AYDA BAŞLADI CNM AKŞAMLARI YATARKEN EN AZ 4 SAAT ÖNCESİNE KADAR BİŞEY YEME ARTIK SUYUDA AKŞAM DOĞRU AZALT BANA BAZEN HAVUÇ İYİ GELİYO YİYİNCE ....BİDE GAVISKON SRUP İÇİYORUM CNM....

MASİVA...
CNM ZOR BİR YOLCULUK OLMUŞ AMA NİHAYETİNDE EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE ANNECİĞİNE KAVUŞMUŞSUN CNM ....

AMERDA....AREN COK TATLI BİR BEBEK ZATEN DOĞUM HİKAYENEDE YAZDIM CNM...

POLLLLİİ....BENİMDE ARTIK TOTOM BAŞIM HERYERİM AĞRIYO BU ARADA DİDEM İSMİ GÜZEL BENCE...

ayyyyyyyy ne tatlı topik burası böyle

bende nasip olursa bir gün girebilecek miyim acaba böyle topiklere
ronya seni takip ettim beeeeeeeeeen

kızının adı çok tatlı

anlamı neki

canımmm tabikide olacaksın
yeterki umudunu ve mücadele gücünü kaybetme
canım kızımın isminin anlamı tomurcuk demek

ooohh sefan olsun kuzucummm
gez eğlen artık günlerimiz zorlu olacak
bundan sonra hayat uzun bir süre bebek ağlaması
kaka çiş meme süt muhabbetleriyle geçecek :)
canım ben dediklerinizin hepsini uygulucammm
olmadı şurup içicem

ya bizimde mersinde akrabalar var deniz havuz.. Polly e de sordum 4 aylık çocukla gidilir mi diye :)) emin olamıyorum ama gitmek de istiyorum bakalım o zaman nasıl olcak durumlar.. inşallah topaç gibi olurlarda kolayca gideriz..
bizde gidebilirmiyiz tatile diyoruz heralde ramazan bayramında gidicez o zaman 6 aylık oluyo yeğenim 7 aylıkken gitmiştik ona da havuz almıştık. dediğin gibi inş. büyürlerde çabucak gideriz tatilimize

ben bekarken denemiştim pek işe yaramamıştı esperanzanın sonucu bende bekliyorum

bizim oğlanda öyle bende bende babasıda seviyoruz rock müzikleri bizimkide duymaya görsün hemen oynuyo

canım yüksek tansiyonu sezeryan yapıyolar bildiğim kadarıyla senin dr. niye normal diyoki hayırlısı olsun

gözün aydın miniğini görmüşsün maşallah kilosu da iyi bizim oğlan 37 bitti daha 2500 kg :) inş. 1 haftada biraz kilo alır da ele avuca sığar biraz

İyi aksamlar kizlar
Amerdanin oglu ne kadar tatli oyle masallah allah nazarlardan saklasin
Bende bugun evi temizlettim cam kapi hali mutfak dolaplar bebis gelmeden evi paklattim
Oglusumun yatagini hazirladim odasi i hazirladim oyuncaklari kutukardan cikardim cok tatli oldu tek eksigimiz oglumuz simdi
Ama pasanin hala gelmeye niyeti yok

bu aralar kpss çalışıyorum nete fazla girmiyorum.fazla düşünmemeye çalışıyorum doğumu.yoksa çok stres oluyorum.bebekleri dünyaya gelen tüm annelerin gözü aydın.darısı bizim başımıza.herkese tatlı rüyalar..

Arkadaşlar ya şimdiye kadar uykumda sorun yoktu ama;son bir haftadır rahat uyuyamıyorum.Bacakta kaşıntı,sürekli hareket ettirme isteğşi,ayak altında alevlenme...Sizlerde de oluyor mu acaba.36+4 teyim.

Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıo Ay ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo(

gözün aydın cnm neden üzülüyosunki bebeğin şu andaki kg kaç zaten bütün bebeklerin kafası büyük olur ama benim dr kafa ölçümünü bugüne kadar hiç söylemedi...

gözün aydın cnm neden üzülüyosunki bebeğin şu andaki kg kaç zaten bütün bebeklerin kafası büyük olur ama benim dr kafa ölçümünü bugüne kadar hiç söylemedi...

Bedenı mınk oglmn 2 bucuk cıktı ama kafası 3 hafta onde gıdıoo ztn kafası cıktktn sonra bebek cıkıo:)) Insallah toplr son haftalra dogru butun motıvemın ıcıne ettım yanı okdr sıkıldıkı cnm sankı bu cocuk dogmaz %100 sezryan dems gıbı hıssedıorum kendımı oyle bısey demedıı ama ben oyleee taktım kafaya(((

fetih 1453 e bende aşerenlerden oldum alışveriş merkezi inanılmaz kalabalıktı ve herkes ne hikmetse aynı filime gelmiş izdiham vardı resmen... ama değdi diyebilirim.... ben beğendimmm..hatta oğlumda beğendi :)) kıpır kıpırdı kanımda .... film 3 saat sürüyo terk dert WC olayı... doğum yapmadan sinemaya gitmek istiyordum... iyi oldu... hepinize iyi akşamlar....

Arkadaşlar ya şimdiye kadar uykumda sorun yoktu ama;son bir haftadır rahat uyuyamıyorum.Bacakta kaşıntı,sürekli hareket ettirme isteğşi,ayak altında alevlenme...Sizlerde de oluyor mu acaba.36+4 teyim.

canım ben uzun süredir bu haldeyim.hatta bir ara tüm vücudumun kaşındığı da oldu.boydan,bol,pamuklu gecelikle biraz rahatladım.çorap filan zaten giyinemiyorum.ayaktaki huzursuzluk da bende çok uzun süredir yattığım için oluyor.normalde çok hareketli biriydim.bu kadar yatınca tüm vücut laktik asit doldu:))günaşırı maden suyu biraz rahatlatıyor.bir de yattığım odayı iyice havalandırıyorum.az biraz faydası oluyor bunların.hayırlısıyla bir doğsa yavrularımız da rahatlasak diyorum artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…