- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.581
canım ben başladım kullanmaya erken başlamak iyi oluyormuş
sende başlayabilirsin bence
LAGRİMA canım şimdiden başlayabilirsin sürmeye.. ben hiç krem almadım.. evde bepanthen var bazen ondan sürüyorum bazen de ayva çekirdeğini suya koyup çıkan jeli sürüyorum.. şimdilik bişey yok bakalım, inşallah da olmaz.. ilk kızımda çok fena yara olmuştu ve 1 aya yakın çekmiştim acısını.. ama o zaman ucu yoktu benim.. şükür şimdi kızım sayesinde uç var:)
anladım kızlar .ucuna sürüyoruz sadece değil mi? hergün mü kullanıyorsun cnm?
ayva çekirdeğini duydumda bende işe yarayacagını düşünmüyorum :)
canım hergün sürmeye çalışıyorum unutmazsam tabi
göğüs ucuna ve kahverengi bölgeye sürüyorum
canım benimkide isim beğenmiyo yok eski sevgilimin adı diyo yok güzel değil diyo bizde daha tam karar veremedik şimdilik Beren diyoruz bakalım doğunca ne olacak bi ara rahmetli anasının ismini istiyodu zor vazgeçirdimbelli de olmaz kimliğe yazdırırsa diye korkuyorumm
bizimde öyle olmuştu geçen haftaya kadar kocişin sevdiğini ben benim sevdiğimi kociş beğenmiyordu.en sonunda yonca isminde karar kıldık.çok düşündük,ikimizin sevdiği isim oldu.sizde beraber seviceniz bi isim bulun
Rabbim sağlık versin bebişe, ailesine de yardım etsin. İnşallah çarçabuk toparlar.. oyy kıyamam yaa..
:)) ben o kadar DİDEM dedim ismine, eşim sonradan o nerden çıktı dedi biliyomusun???
DAMLA diye tutturdu.. geçen gün artık belirleyelim şu çocuğun adını dedim de bakalım DİDEM olacak gibi.. henüz bizimde kesin değil yani canım..
ayyyyyyyy ne tatlı topik burası böyle
bende nasip olursa bir gün girebilecek miyim acaba böyle topiklere
ronya seni takip ettim beeeeeeeeeen
kızının adı çok tatlı
anlamı neki
ARKADAŞLAR MERHANA SABAH BRİR ARA GİRDİM CIKTIM EVEDE BİRAZ ÖNCE GELDİK ÖNCELİKLE KUAFÖRE GİDİP FÖNÜMÜ ÇEKTİRDİM KAŞIMI BIYIMI ALDIRDIMGÖREBİLDİĞİM KADARIYLA ÖZEL BÖLGEYE AĞDA UYGULADIM YARIN KONTROL VARDA....NEYSE SONRA BEBEĞİMİN ŞEKERLERİNİN SİPARİŞİNİ VERDİM BİDE RESİMLİ ÇİKOLATA SİPARİŞİ VERDİM BİDEEEE ONLARI DAĞITMAK İÇİN ARABALI SEBETLERDEN ALDIMMM....HEYCANLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ....SONRA ANNEMLE YEMEK YEMEĞE GİTTİK YAMULA YAMULA YERLER BİRAZ KARLIYDI DÜŞMİYELİM DİYE HEMEN ALIŞ VERİŞ MERKEZİNE GİRDİK MAMAMIZI YEDİK BİR TEYZEYLE TANIŞTIK ÇAY MAY SOHBET DERKEN AKŞAM OLDU GEÇMİŞTE HERKEZ FETİH 1453 FİLMDEN BAHSETMİŞ SANIRIM HEPİMİZ BUGÜN O FİLME AŞ ERDİK EŞİMİ ARADIM GİRELİMMİ DİYE AMA BİZİM 4 KAPILI ARABA MALESEF GEBZEYE GİTMİŞ 2 KAPILI OLANADA KİMSE SIĞMAZ DOLAYISI İLE GERİ DÖNDÜK ............BİZDEN HABERLER BÖLE UZUN SÜREDEN SONRA EVDEN ÇIKINCA KENDİMİ İPİNİ KOPARMIŞ DANALAR GİBİ HİSSETTİM....
AKLMDA KALANLAR....
RONYA CNM COK GEÇMİŞ OLSUN O YANMALAR BENDE 5. AYDA BAŞLADI CNM AKŞAMLARI YATARKEN EN AZ 4 SAAT ÖNCESİNE KADAR BİŞEY YEME ARTIK SUYUDA AKŞAM DOĞRU AZALT BANA BAZEN HAVUÇ İYİ GELİYO YİYİNCE ....BİDE GAVISKON SRUP İÇİYORUM CNM....
MASİVA...
CNM ZOR BİR YOLCULUK OLMUŞ AMA NİHAYETİNDE EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE ANNECİĞİNE KAVUŞMUŞSUN CNM ....
AMERDA....AREN COK TATLI BİR BEBEK ZATEN DOĞUM HİKAYENEDE YAZDIM CNM...
POLLLLİİ....BENİMDE ARTIK TOTOM BAŞIM HERYERİM AĞRIYO BU ARADA DİDEM İSMİ GÜZEL BENCE...
canımmm tabikide olacaksın
yeterki umudunu ve mücadele gücünü kaybetme
canım kızımın isminin anlamı tomurcuk demek
bizde gidebilirmiyiz tatile diyoruz heralde ramazan bayramında gidicez o zaman 6 aylık oluyo yeğenim 7 aylıkken gitmiştik ona da havuz almıştık. dediğin gibi inş. büyürlerde çabucak gideriz tatilimizeya bizimde mersinde akrabalar var deniz havuz.. Polly e de sordum 4 aylık çocukla gidilir mi diye :)) emin olamıyorum ama gitmek de istiyorum bakalım o zaman nasıl olcak durumlar.. inşallah topaç gibi olurlarda kolayca gideriz..
ben bekarken denemiştim pek işe yaramamıştı esperanzanın sonucu bende bekliyorumaman kuzumm bende bendeee takmıs durumdayım uyumadan önce yatakta bile aklıma geliyo napcam dyeee. Ayça işe yaramadı demişti gecen girdiginde ondan snra iice tırstım,işe yarasın nolurrr yaaaa. yeni cıkanlar cok mühim degil kuzumm , eldivenle bile alırsın eline gelirlerse. benm asıl derdm dogum degilde dogumdan snra hemen cıkmaması. sezeryanlı sezeryanlı kıl tüy işine giremem bidahaaa
bizim oğlanda öyle bende bende babasıda seviyoruz rock müzikleri bizimkide duymaya görsün hemen oynuyokuzummm sözleri tam bizlik biliyor musunnn dinliyorum hemen cok merak ettm yaaaa, ben rock dinliyorum smdi bebiş oldugu için sdece türkçe parçaları dinliyorum yoksa agır geliyor kuzumaama anası kılıklı seviyor bliyor musun tepiniyo içeride sanırım kafa sallıyo senn önerdgn sarkı sakinleştirirse minigimii hemen indiricem vallaaa dogduktan sonrası da var sonucta
canım yüksek tansiyonu sezeryan yapıyolar bildiğim kadarıyla senin dr. niye normal diyoki hayırlısı olsunselam güzel annişler;
dün kocişle doktordaydık.ama ben yeni kendime geldim birden bire kar indi istnbula hiç beklemezken,hastaneye giderken üşüttüm yoğun bi kemik ağrısı hisettim.çok kötüydüm.
neyse yazalım şimdi kontrolden çıkan sonuçları,bebişim 3100 gr olmuş maşallah.
tansiyon hapını 2 ye çıkardı doktor.gel alalım bebeği demiyorda relax doktorum benim ilaçı 2 ye çıkarıyor.hayırlısı ne diyeyim.ama bir doz alıncada 12ye 8çıkıyor ama benim dr küçük tnsiyonun 6 olması gerekir diyo.hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar,Allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
biraz geçmişe bktım ayçada doğum yapmış Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallh
d_m_f canım sende doğum tarihini almışsın çarşambaya inşallh sağlıkla sıhhatle kavuşursun tosuncuğuna
gözün aydın miniğini görmüşsün maşallah kilosu da iyi bizim oğlan 37 bitti daha 2500 kg :) inş. 1 haftada biraz kilo alır da ele avuca sığar birazselam kuzucuklarrr.. biz bugün oğluşumuzu görmeye gittik 2600 gr, 45 cm... canımınçi çok tatlıydı :) ama dönmemiş kızlarr.. haftayada nst ye giricem, hala dönmediyse doktor beni izne ayıracağını söledi yani 36 da ayıracakmış ama ben ayrılmak istemediğimi sölücem...bebişimle geçireceğim 1 hafta bile gözümde çook büyük :))
Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
gözün aydın cnm neden üzülüyosunki bebeğin şu andaki kg kaç zaten bütün bebeklerin kafası büyük olur ama benim dr kafa ölçümünü bugüne kadar hiç söylemedi...
Arkadaşlar ya şimdiye kadar uykumda sorun yoktu ama;son bir haftadır rahat uyuyamıyorum.Bacakta kaşıntı,sürekli hareket ettirme isteğşi,ayak altında alevlenme...Sizlerde de oluyor mu acaba.36+4 teyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?