2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi pazarlar. Hava güneşli ama soğuk. Eşime hiç teklif bile edmiyorum o yüzden. Birde dünden çok yorgunuz. Evi alttan üsten temizledik, oğlumun beşiği kızımın odasındaydı onu bizim odamıza aldık, kızımın odasını düzenledik felan derken baya yorulmuşuz.

Kafam karışık. Annem doğuma yanıma gel burda yap diyor, eşimde istersen götürürüm seni diyor ama ben kendi evimde daha rahat edeceğimi düşünüyorum. Annem bize gelince bir haftadan fazla kalamaz. Babam çalışıyor, kız kardeşim yedinci sınıfta.... Aslında idare ederim gibi geliyor. 3 yaşındaki kızım biraz zorlar ama o da alışacak artık.

Bir koşu geçmişe göze atayım:)

güle güle kirletin evinizi :)
benim durumumda sen gibi.. 2,5 yaşındaki kızımla bebek olduktan tahminen 15-20 gün sonra yalnız kalıcaz.. kaynanam doğuma gelecek annem de ara ara ancak gelebilir.. zor günler bizi bekliyor..

şimdi bana çarşamba günü sezeryan tarihim verilecek ve ben kaynanama verdikleri günü söylemek istemiyorum. 3-4 gün öncesinden gelecek, strese gircem iyice( çarşamba günü eşimde dahil günümü söylemesem nasıl olur diye düşünüyorum.. biraz gaddarca ama, kaynanamın huyunu sevmiyorum.. benim doğumuma sayılı günler kala gelecek, köyden getirdiği ıvırı zıvırı dağıtmak için herkesi eve topluycak.. eee şimdi annemler tertemiz yapıp gittiler evi, o gelip batıracak!! afedersiniz temiz bi kadında değil..o geldiği zaman hareketlerini görünce öğğğ oluyorum resmen..offff kafam fena bulanık.. bana akıl verin noolur..

düşüncem şu ;
çarşamba doktor günü verdikten sonra dışarda eşime 2-3 gün ilerisini söylesem, sonra da gün yaklaştığında hastaneden telefon ettiler benim günümü geriye çekmişler, şu gün doğuma gidiyoruz desem nasıl olur?? doğumdan 3-4 gün önce kaynanamın geleceğini farzedersek, hiç olmazsa 1 gün filan görüp hastaneye yatarım diye düşünüyorum..
tabi ben hastanedeyken o evimde misafir ağırlayabilir bilemiyorum

:)) adam haklı şimdi hem para verip hem de bebeğe işkence çektirmeye ne gerek var :)) bizimki de gitmeyelim dio.. ben de bari bi kaşımı aldırıyım kuaföre götür dedim :) maça kadar biraz dolaşmış oluruz hem.. tmm buna da raazıyım

arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....

22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...

Canım kendini hiiiiö strese sokma.. canın nasıl istiyosa öle yap.. bak doktorlar hastaneye bile eşinizden başkası gelmesin diyo.. hele evde iyice stres yaratır başkalarının olması.. söleme boşver.. hatta eşine de durumu anlat o da annesiyle konuşsun misafir falan çağırmasın.. bende 20 sinde falan bi mevlüt yapıp herkesi aynı anda aradan çıkarmak istiyorum.. yoksa hergün tek tek misafir gördükçe cinlenirim ben :S

iyi düşünmüşsün kuzum ya son günlerini gergn gecirmek hem sna hem bebeğe zarar hiç gelmesin demiyosunki sadece ne kadar geç gelirse o kadar ii tabii bunu da eşne böle söylesen kırılabilir adam ona da kıyamıyosun o yüzden cok ii düşünmüşsün bence tatlım hiç sıkıntı yapma kendine doğumdan bi gün önce gelse de dediğin gibi en azından daha kısa süre görmüş olursun onun o hallerini sonrasında da senin annen de olur zaten hafifletmiş olursun yani sıkıntıları uygula bence sen bunu kuzum

Canım gözün aydınnn... Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin.. tarihi de çok güzel olmuşş :) darısı bizee

oyyyyy ne güzel bi haber ve tarih bu böyle:)
Maşallah tosuncuğa, erkenden gelecek annesinin kollarına..
ben son tahlillerimi yaptırırken sen bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla..
faceden olsun burdan olsun bilgilendir biz emi tatlım..
hadi afiyet olsun size.. son 3 gün

ay eşimin tarafı fena alıngandır, eşim annesine misafir çağırma derse benim kaynana küser kesin, hemen surat sallar!!!
pööff bide onlarla uğraşamam valla.. sölemiycem işte hıııhhhh

dimi ama yaa :))
sağol canım, desteklendiğimi görmek çok hoşuma gitti.. yaşasın kadın dayanışması..
Melikeninde dediği gibi doğumdan sonra zaten zırt pırt birileri gelir, zaten cinleniriz.. bari doğum öncesi relax olalım.

oyy ne güzel bi tarihte geliyomuş o kuzucuk öyle Allah sağ salim kavustursun sizi canım ya darısı başımıza olsun hadi artık saatleri daha bi hevesle saycaksın artık ne güzel:))

ayynen öyle bacım nasılsa doğumdan sonra yeterince sinir yapcak seyimiz olcak bari doğum öncesi sakiiin sakin bekleyelim hem madem kaynanan o kadar arıza eşine de bişi söleme o zaman boşveeer son gün öğrensin kaynanacığın tribini de duvarlara atsın artık:))

selam kızlar sabahtan beri ewde action :) belim koptu temizliğe giriştik yardımcı aldık annemle. fazla bişi yapmadım ama yoruldum walla aldım laptopumu attım kendimi oğluşumun odasına.. size emzirme koltuğumdan yazıyorum :)) dün oğluşumu gördüğümü yazdım ama kaynamış yine arada

polyycim en güzelini düşünmüşsün hayatım
boşver böyle ufak yalandan bir şey olmaz

umudumm demek 22.02.2012 çok güzel bir tarih
sağlıkla gelsin inşallah tosunun

kızlar az evvel benim tansiyon yine yükseldi
14-8 oldu çok dikkat ediyorum tuzlu hiç yemiyorum artık
niye böyle oluyorr acaba kullanmaya başladığım kan hapı böyle bir şey yaparmı
salı günü doktor randevum var
umarım bebeğim zamanında gelir bende sağlıkla doğururum

Tünaydınnn canlarımmm hava çookkk güzel ama ben yine evdeyim annem temizlige gelcekmişşş,gelsinde ama bugün Pazar yaaa,gezip eglenmek istiyo canımmm

ahh canım ahhh bende tw karşısında keyif yapmak istiyordum ama bzdede büyüüüük temizlik war..ama ben diyorum Allaha şükür annem war en büyük yardımcım, o olmasa bitmiştim :)

:)))) gözün aydın canım, kaynamıştır valla bizim gibi çenesi düşük hatunlar hep biraraya toplanırsa:)))))))
doğum öncesi bol bol kaynatalım ki doğumdan sonra konuşmaya fırsat bulabilirmiyiz meçhul :)))
evinizi de güle güle kirletin canım

polyycim en güzelini düşünmüşsün hayatım
boşver böyle ufak yalandan bir şey olmaz

umudumm demek 22.02.2012 çok güzel bir tarih
sağlıkla gelsin inşallah tosunun
:)))
kan hapının böyle bişey yapacağını sanmam canım yaa.. yediğin başka bişey mi tetikliyo acaba
salı günü doktor ne diycek bakalım.
soda içmekte zararlı olabilir canım. tansiyonu olanlara önermiyolar.. içiyosan eğer yani.
tuzu kesmek çözüm değilmiş ama, bebek içinde gerekliymiş tuz

canım soda falan hiç içmemm
sanırım ufacık bir stres sinir etkiliyor
korkuyormmm valla erken gelecek diye benimki
daha çok küçük azcık büyüsün anasının karnında :))

arkadaşlar sizlere bir şey sorucam
doğuma eşinizin dışında aile bireylerinide götürecekmsiniz
ben eşim ve annemle gitmeyi planlıyorum ama eşim ben tek geleyim diyor
annemde olmaz bırakmam seni diyor
annem sağolsun azcık stresdir ve malesef birazda çok konuşur
eşimde tam tersi sakin ve çok çok az konuşan bir ve pek anlaşamıyuorlar
bende onların stresiyle gerilmek istemiyorum açıkcası

tatlım benim de eşim girecek doğumuma inşş..bir de burada çok yakın bir komşum var o girecek..
mümkün olduğunca sakin olmalısın canım..benim de tansiyonum zaman zaman yükseliyor fakediyorum o yüzden yanıindakilerininde seni sakinliştirmesi gerekiyor. annen panikse bence girmesin .. annen de seni merak ediyor ama sen ona tatlı dille anlat .. anlayışla karşılayacaktır

hoşgeldiniz kuşummm otur otur burda özledik sizi:) ay bende cok heveslenmiştim sinemaya ama naapcas kötü mü olur ki yaa benim kız alışkın gerci bangır bangır seslere ama sinemada korkarmı ya?

fetih1453e vizyona girdiği gün gittik ama anlatamam size kızımın verdiği tepkileri.ömründe o kadar ses duymadığı için hiç durmadı yerinde öyle tekmeler attı ki kuzum,pişman olmadım değil hani.zaten anlatıldığı kadar bi film de değil bence..bilginize...:)

ışıl inanamıyorum.saatler kalmış şaka gibi..hayırlısıyla doğsun aden beycik,darısı da başımıza olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…