2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinnn cicimmm.. bebeğimmm amann bana da aynısını dedi doktor başı önde gidiyormus büyümede. ee dedim nolcak amannn diyo önemli bse degil. ileride eşitleniyormus baş ile vücut. senin doktor manyak mıdır nedir annemm hemen ne strese sokmus seni,gerçi seni degil daha cok anneni sen moralini bozma kuzucummm karnındaki cocugun baş-vücut dengesine senn yapabilecegn brsey yokkii. ben cok takmamaya calısıyorum taktıkca sorun cıkıyor çünkü. ilk kordon dedik bak smdide bu cıktı. hayırlısı diyelim Allah bilir gerisini. normal yda sezeryan hangisi hakkımızda hayırlısı ise öle dogurcaz.bak ben mecbur sezeryan ben hiçç istermiydim ama kordon cıktı,fıtık cıktı

bepanten in göğüs için ayrımı var cnm

yaa canım bozma moralini.benim bildiğim tüm bebeklerin bu aylarda kafası daha büyük oluyor.önümüzdeki haftalarda vücuduyla eşitlenmeye başlıyor.sağlığı iyi ya canım,önemli olan o.

Yaaaaa oyle tabıkııı ama ne bılıyem motıvem bozuldu sankı benı yrn sezryna alıolr gıbı oldum:)))) Vallaaa takmıcm buyukse buyuk yaaa 2 dıkıs fazlam olrr mınıcık bedenı var cocugmn zatn 2 bucuk olms kılosu teyzesı yuzunude gostermıo dogm pozısynu alms beklıo:)) Oyy onun ensesını yerımmm ensesı bıle tatlı cocugumn:)))))

yaa canım bozma moralini.benim bildiğim tüm bebeklerin bu aylarda kafası daha büyük oluyor.önümüzdeki haftalarda vücuduyla eşitlenmeye başlıyor.sağlığı iyi ya canım,önemli olan o.

Teskkur ederım saglıgı onemlı tabıkı ama cok gaza gelmstımm bıraz motıvemı dusurdu bugnkı gorsme ınsallah sonradn esıtlenırde bende rahat rahat dogururum:)))) ALLAH hakkımzda hayrlısını versın tabıkı bızım ıcın hayrlı neyse oyle olr ınsallah

canım analar neler doğuruyo sen mi doğuramıcan dedin gibi 2 dikiş ekstradan olsun kız kardeşiminde çok dikişi vardı bende onla dalga geçtim sen doğum mu yaptın yoksa otopsimi oldun bakalım biz ne olacaz normal doğum diye girip sezeryan olmak zorunda kalabilirizzz

Son düzenleme:

Yaaa gectn dalganı kızla bakalım sen ne gorcen:))) Yaaaa bozmuorum moralımı yaaa duzeldım hemennn topladm kendımı 2 dogm yapms bı arkadsmla daha konusuorum sımdı oda saolsn baya morl verdı benımkıler hep kafa cıkıodu dıye:))) Annemde ztnn sınrden yola duscktı dogum basladıgnda ona hıc haber vermrmem lazm :))))) Bakalımm ne yazıldıysa onu yasayıp gelcez inşallah:)))

valla canım ben suni sancıda yedim doğal sancıda çektim çatıların dar dediler ama hala normal doğum istiyorum doğaya aykırımı gideyimm son anda her şey değişebilir benim ilk doğumuda sancı çekerken annem yanımdaydı kardeşimin doğumunda da yanındaydı bu sefer ben gelmeyim dayanamam diyo ana yüreği işte kimle giderim bilmem eşim zaten baygınlık geçirir

bence kg gayet güzel cnm 35 haftadasında çok iride değil sen kafayı takma eşitlenir o bence....

Benımkıde bugn bende gırcem dedı dur bakalm:))) Asla yapabılcegıne ınanmıorum katıyen dayanamaz ben uzuldum dıyee moral verıo bana aklınca:))))

bence kg gayet güzel cnm 35 haftadasında çok iride değil sen kafayı takma eşitlenir o bence....

Saolasın canım:) Guzel tabı hattaa mınk bıle denebılrr ılerı bı cocuk deıl kafasıda o yuzden buyuk cıkıp ısteee:))) Hayırlısı olsn hakkımda takıntımı attım sayenızde kızlarrrr takmıorum bu cocugu ben her turlu pırtlatırım no probleeemoooo

canım yüksek tansiyonu sezeryan yapıyolar bildiğim kadarıyla senin dr. niye normal diyoki hayırlısı olsun

eğer ilaç kullanıldığı halde düşmüyorsa tansiyon o zaman sezo diyolar canım.Dr.şiddetli baş ağrısı,gözünün önünde yıldızlar uçuşursa hemen gel acil sezryana alalım dedi,çok şükür hap kullandığım için şimdilik o sorun yok.ama benim aklıma hep sezeryen olcak gibi geliyor hayırlısı olsun hepimiz için.doğum şekli hiç önemli değil.minik çiçeklerimizi,minik tosuncuklarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…