- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.641
canımm ya Allah sağ salim kavuştursun hayırlısıyla al bebeğini kucagına gel evine dualarımız seninle sen de doğumda bizi getir aklına dua et bizler için hepimize kolay sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah haberlerini bekliyoruz
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi pazarlar
Bizde kalktık kızımla kahvaltı yaptııık film izlediiik oyun oynuoruz ama babamız hala uyuyooo :44:
o uyanana kadar da bööle oturcas :))
Ya ben çok hevesliydim sinemaya gitces diye ama gürültü olayını düşünmemiştim acaba kötü etkiler mi bebişi yaa
kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
tabiki cnm, bütün hamişler ve bebek özlemi çekenler dualarımda olucak yarın..hepiniz için de dua edicem. çok heyecanlıyım yaaa...
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
kızlar slm,
Dualarınızı bekliyorum..
Doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
hoşgeldiniz kuşummm otur otur burda özledik sizi:) ay bende cok heveslenmiştim sinemaya ama naapcas kötü mü olur ki yaa benim kız alışkın gerci bangır bangır seslere ama sinemada korkarmı ya?
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
yakında 2.ikizlerimize de kavuşcaz yani hayırlısıyla..
güzel haberlerle gel inşallah canım... şu çarşamba da bi gelseydi, benimde günüm belli olacak inşallah.
dün gece ilk kez bebek rüyası gördüm.. Rabbim hayırlara çıkarsın.
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
canımmm hadi güzel haberlerle gel tarihiniz de şimdiden hayırlı olsun
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi pazarlar
Bizde kalktık kızımla kahvaltı yaptııık film izlediiik oyun oynuoruz ama babamız hala uyuyooo :44:
o uyanana kadar da bööle oturcas :))
Ya ben çok hevesliydim sinemaya gitces diye ama gürültü olayını düşünmemiştim acaba kötü etkiler mi bebişi yaa
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
kızlar slm,
dualarınızı bekliyorum..
Bence gitme canım, ben bile sinemadaki seslerden rahatsız oluyorum başıma ağrı falan giriyor, bebişin düşünsene nasıl korkup gerileceğini
Bilemedim kikızların yazdıkları kafamı karıştıdı.. yüksek ses rahatsız ederse naparız? ben doğumdan filan korkumuyorum hani bişi olursa çıkar hastaneye gideriz :)) ama gürültüden rahatsız olmasını istemem ( ama filmide çok merak ediorum bi de bi daha ne zaman gidebiliriz belli deil (( naapcaz?
Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
Tünaydınnn canlarımmm hava çookkk güzel ama ben yine evdeyimannem temizlige gelcekmişşş,gelsinde ama bugün Pazar yaaa,gezip eglenmek istiyo canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?