2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki cnm, bütün hamişler ve bebek özlemi çekenler dualarımda olucak yarın..hepiniz için de dua edicem. çok heyecanlıyım yaaa...

hoşgeldiniz kuşummm otur otur burda özledik sizi:) ay bende cok heveslenmiştim sinemaya ama naapcas kötü mü olur ki yaa benim kız alışkın gerci bangır bangır seslere ama sinemada korkarmı ya?

kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Canım dualarımız seninle... Sağ salim kurtulursun inşallah ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın... Güzel haberlerini bekliyoruz.

esperanza canım sayılı saatlerin kaldı.. Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah.. sezeryan sonrası çok önemli ve inşallah rahat geçer..

canım Rabbim rastgetirsin sağ salim al bebeğini kucağına
dularımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

hadi hayırlısı canım bebişine kavuşuyosun inşallah bende çok özledim bebişimi çok merak ediyorum onu inşallah allah hepimizi sağlıkla kavuştursunn meleklerimizeeee

arkadaşım sana kolay hayırlı doğumlar diliyorum... sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah....

hoşgeldiniz kuşummm otur otur burda özledik sizi:) ay bende cok heveslenmiştim sinemaya ama naapcas kötü mü olur ki yaa benim kız alışkın gerci bangır bangır seslere ama sinemada korkarmı ya?

Bilemedim ki kızların yazdıkları kafamı karıştıdı.. yüksek ses rahatsız ederse naparız? ben doğumdan filan korkumuyorum hani bişi olursa çıkar hastaneye gideriz :)) ama gürültüden rahatsız olmasını istemem ( ama filmide çok merak ediorum bi de bi daha ne zaman gidebiliriz belli deil (( naapcaz?

canım rabbim yardımcınız olsun hayırlısınla bebişini kucagına alınca kokla kokla bızım ıcınde allah a emanet ol...

inşaallah canım hayırlısı ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım hayırlısı ve sağlıkla bebişine kavuşursun inşaallah. güzel haberlerini bekliyoruz.

canımmm hadi güzel haberlerle gel tarihiniz de şimdiden hayırlı olsun

inşaallah gelir gelmez doktordan yazarız size.

Bence gitme canım, ben bile sinemadaki seslerden rahatsız oluyorum başıma ağrı falan giriyor, bebişin düşünsene nasıl korkup gerileceğini

Canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, hiç sorun olmaz. Sütün de bol olur inşallah bebiş tatlı tatlı emer. Hayırlı olsun şimdiden canım.

canım kolaylıkla geçsin inşallah doğumun sağlıkla gelsin bebeğin dualarımız seninle..

Bence gitme canım, ben bile sinemadaki seslerden rahatsız oluyorum başıma ağrı falan giriyor, bebişin düşünsene nasıl korkup gerileceğini

Haklısın canımmm yüksek seste korkup gerilmesin ne hissettiğini de bilemicez en iyisi ben onu açık havada biraz dolaştırıyım.. akşama da beşiktaş maçı var zaten yeteri kadar gerilcek annesinin heyecanı babasının bağırtıları arasında :)) bi de filme gidip iyice germeyim çocuğu

işte o sonra kimbilir ne zaman gitcez bi daha kısmı düşündürüyo beni de napsak acaba?du bi de sevgili beyime danışayım ne dicek kendileri:))gecen gün beni pazara götürmüyodu nerdeyse bebek korkar diye saftiriğim ya o zaman dedim 4 ay niye okula gönderdin beni orda gürültünün stresin alası vardı ama oraya gidince para veriyolar diyo öküz:)):))

Tünaydınnn canlarımmm hava çookkk güzel ama ben yine evdeyim annem temizlige gelcekmişşş,gelsinde ama bugün Pazar yaaa,gezip eglenmek istiyo canımmm

Canım senin doktorun da habibe hn.'dı galiba. Benim ogluşun da kontrollerde hep kafası 2-3 hafta ileride çikioyordu. Geçen hafta kontrolde habibe hn. kafası hep küçüktü di mi annesi diyince acaip moralim bozuldu oğlanın kafa mı küçüldü die :)).Sonra heralde doğum kanalına girmiş ondan böle olçuoruz dedi. Bi de nst filan da acaip çıktı bi daha alicaz dedi sonra bi tartıldım kilo vermiş çıktım. İkinci nst iyi çıktı ama bu sefer de bebiş de hareket yok. Kendini çok iyi dinle en ufak hareketsizlikte gel dedi.İki gün sonra bi daha nstye alalım seni dedi. Dedim noluyoruz ya bişi olur da anlamazsam die panik oldum. Beni öle dertli görünce dopplere alalım seni dedi içim rahat etmez diosan. Dopplere başka bir doktor baktı Allahtan orada kafası yine 40 haftalık çıktı da rahatladım :).. ve o doktor da bana bu kafa çok büyük normali hiç riske atma bence dedi. Ben de zaten sezeryan düşündügüm için beni o kadar etkilemedi. Yani diyiceğim şu ki kızlar bu ultrasonda bebegin konumu heralde o an için çok önemli ve 2 3 haftalık kaymalar,hatalar olabiliyor 3 boyutlu bir şeyi iki boyutlu ölçmeye çalışıyorlar nitekim fazla stres olmaya gerek yok..Kilo verme olayım da tamamen iki tartı arasındaki farktanmış boş yere dertlenmişim. Artık son haftalardayız kendimizi milim hesaplarıyla üzmeyelimm.Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere inşallahh iyi pazarlarrr :=)

Tünaydınnn canlarımmm hava çookkk güzel ama ben yine evdeyim annem temizlige gelcekmişşş,gelsinde ama bugün Pazar yaaa,gezip eglenmek istiyo canımmm

onu benim canım da istiyo kuzum yaa cok ıkıldım artık sıkıntıdan perdeleri attım makineye sonra bi düşündüm kendime bi sürü iş çıkarmışım bde onların ütüsü var manyak mıyım neyim:)) ama şimdi dışarı çıkabilsem iş de açılmayacaktı başıma amaan bi doğsaydı bebişler oyalanırdık ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…