2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar az önce gördüm, haber vereyim dedim AYÇA eve çıkmış bu sabah.. iyilermiş çok şükür.. minik adamda biraz gaz sıkıntısı varmış, Ayçada da haliyle biraz sezeryan dikiş acısı..

ama evde olmanın mutluluğu tarifsizdir tabiki.. darısı başımıza

selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..

gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım

canım benimde doğum tarihim 22.02.2012...
aynı gün doğuracağız desene... Hayırlısı olsun bakalım...

son 3 gün...

Gözün aydın ayça...
hayırlı olsun... darısı başımıza...

sağolasın limonlukekim bende anneme usulunce söylemeyi düşünüyorum
senin eşin doğumada girecek sanırım
benimki girme konusunda azcık tedirgin

sağolasın limonlukekim bende anneme usulunce söylemeyi düşünüyorum
senin eşin doğumada girecek sanırım
benimki girme konusunda azcık tedirgin

evet canım girecek eşim ama normal doğum ise alıyorlar yanına yakınlarını..eğer sezaryansa almıyorlar diye biliyorum burada...eşimin desteğine o kadar ihtiyacım varki o zaman..
eşim sürekli nöbetli çalıştığı için gece o yokken hayatta uyuyamam bile. nasıl doğurayım...
neden eşin tedirgin ki.sana moral olur ne güzel.

MAG34 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza

canım ben sezeryan olucam eşim biraz korkuyor
ben heyecanlanırım diyor

canım hadi bakalım son 3 gün yani çok sevindim bebeğin geliyo maşallah kilosuda iyi demek kaç kilo olmuş canım bebeğin

selam kızlar dün doktor kontrolümüz vardı kızımı gördüm ama sonra eve geç geldiğimiz için yazamadık:) havayı güzel bulunca kendimizi dışarılara attık gerçi soğuktu yine ama en azından açıktı :) gelelim kontrole kalp atışlarında arada bir düşme yaşanıyodu nst de öyle çıkıyodu anlatmıştım size durum düzelmemiş ama bir problem teşkil etmiyormuş bu arada inanılmaz hareketli uyutmuyo geceleri 48 saatte toplamda 6 saat uyuabildim kızımın sayesinde :) 3,5 kilo olmuş ve doktor normal doğum zor gibi görünüyo dedi önümüzdeki hafta belli olacak sanırım bizden haberler böyle biraz geçmişi okuyalım şimdi

gözün aydın canım kızını görmüşsün... maşallah tosun gibi olmuş desene...
hakkınızda hayırlısı olsun...

Yaa dun cok moralım bozuldu kendı kendımee kurdum ama bı arkadsımla konstum 2 dogm yapms dedı benımkıler sırf kafa cıkıodu gayette dogrdum sakın senı caydrmasın sonradn esıtlenıo fln dıyınce bıraz rahatladım:)) Sendemı habıbe hanıma gıdıosun?? Bana hıc oyle kafası kucuk demedıler hep buyuk cıkıo:))) Ama bu sefer 3 haftayı bulnca bıraz afalladım:))) Insallah sonra kılosunu alnca vucudyla orantılr.. ben hıc sezryan dusunmedım kı kadn bana oyle bıseyde demedı 37 38 gıbı kendılıgınden gelse cok rahat dogurusun son haftalrda bıraz zorlayabılr dedı lakın ıste o bıle morlımı bozmaya yettı benım nst turlarımda 27snde baslıck bakalım bana ne cıkack:)) Ayrıca ılkkez bugn aşagıya dogru bı baskı hıssettım dedım noluooo olmm cıkıomsn bu benm velet 37 38 de gelrse bak ıse:))) Artık ne dıyeyım hakkımzda hayırlısı olsn yapck bısey yok:)

canım benim geçen hafta yıldızların alası uçuştu etrafı yıldızlardan göremiyordum
biraz dinlenince 1-2 saat içinde düştü
ama çok korkutuyor beni heran yükselcek gibi

Ronya peki doktoruna dedinmi yıldızların uçuşması durumunu.yüksek tansiyon hapı yazdımı sanada dr.benim ilaçı 2 ye yükseltti

Canım cok sevındım adınaaa senın gununde bellı oldu ne guzel ınsallah saglıklı bı sekılde alırsın bebgını kucagına:) Darısı bızım basımıza ınsallahhhhhh

canım benim geçen gidişimde 2hafta 5 gün büyük çıktı kafası
yani neredeyse 3 hafta
canım bence hiç korkma en kötü ihtimal biraz kesiğin olur
stres yapıp aklını bulandırma sonradan vücutla kafası eşitleniyor
zaten emin olki o 3 haftalık kafa bile bize küçücük gelecek

Canim cok az kaldi simdiden gozun aydin kavusuyorsun melegine. Umarim hersey yolunda gider
Canim bence senin hislerin kaynananin hissedeceklerinden cok daha onemli bosuna gerilmenin anlami yok. Kirmak istemiyorsan dogumdan sonra gelirsen daha cok yardimin dokunur dersin. Kaynanami bende istemedim esimede soyledim. Ben ve cocugum ondan daha onemli cunku

canim hayirli olsun ne kadar heyecanlisindir simdi. Cok az kaldi darisi basima bizim oglanin gelmeye hic niyeti yok hala kipir kpir oynuyor

Mag, sende bebegine kavusmussu allah size bagislasin masallah 41 kere

Bu arada esimle doguma girme olayini bizde konustuk benim esim bir tuhaf normal olursa girecekmis doguma bana destek olacakmis ve ilk o gorecekmis ama sezeryan olursa benim bes kat kesilmemi canli canli izleyemezmis o yuzden girmem diyor millet normal doguma girmez sezeryana girer beinmki tam tersi

Ronya peki doktoruna dedinmi yıldızların uçuşması durumunu.yüksek tansiyon hapı yazdımı sanada dr.benim ilaçı 2 ye yükseltti

canım yaa ben ilk yükseldiğinde acile gittim
nstye bağladı sonrada biraz dinlendirdi sonra tansiyonum normale döndü
nst de güzel çıktı bende böyle olunca doktoruma gitmedim
cuma günü ve bugün yine yükseldi ama cuma çok kötüydü
etrafı göremiyordum insanların yüzlerini falan seçemiyordum
o gün 15-9 olmuş bende randevu aldım doktordan oda en erken salı gününe alabildim
çok korkuyorum canım yaa umarım daha fazla yükselmez
ilaç zararlı değilmidir pek içmekte istemiyorum :44:

Vallaa arkadaşım onu bıle goze aldım dedım 2 dıkıs fazlam olurr yanıı nedır yaaaa okdr motıveyımkı bıraksan kapının arkasında dogururum:))))))) Ama ıstee canım sıkıldıı Insallah hakkımzda hayırlı olan bıcımde gelırler o yuzden ALLAH ın ısıne karısılmaz ama benm gonlmden gecen bu ben emınmkı tamm bebgn bası buyukteee knedı mınkdıyee ona ornla buyuk cıkıo:) Ayrıca dedgn gıbı o 3 hafta bıle bıze mınk gelcek oyyy yerım onun ensesını teyzesııı suratını gostermedı ama ensesı bogum bogum olmsss aynı bana benzıoo arkadan:))) uzmıck annesını oglumm gelckk hemncık ınsallah:)

oyyy maşallah oğluşuna onun mis kokulu ensesine :))
canım bencede herşey yolunda gidecek hiç düşünme
güzel düşün güzel olsun normal olmadıysa sezeryan olursun
yeterki sağlıkla gelsin meleğin
canım bende benim kızın sadece koca burnunu gördüm :))
yüzünü hep sakladı çok sinir olsum yaramaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…