- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.681
arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
tatlım benim de eşim girecek doğumuma inşş..bir de burada çok yakın bir komşum var o girecek..
mümkün olduğunca sakin olmalısın canım..benim de tansiyonum zaman zaman yükseliyor fakediyorum o yüzden yanıindakilerininde seni sakinliştirmesi gerekiyor. annen panikse bence girmesin .. annen de seni merak ediyor ama sen ona tatlı dille anlat .. anlayışla karşılayacaktır
canım benimde doğum tarihim 22.02.2012...
aynı gün doğuracağız desene... Hayırlısı olsun bakalım...
son 3 gün...
sağolasın limonlukekim bende anneme usulunce söylemeyi düşünüyorum
senin eşin doğumada girecek sanırım
benimki girme konusunda azcık tedirgin
evet canım girecek eşim ama normal doğum ise alıyorlar yanına yakınlarını..eğer sezaryansa almıyorlar diye biliyorum burada...eşimin desteğine o kadar ihtiyacım varki o zaman..
eşim sürekli nöbetli çalıştığı için gece o yokken hayatta uyuyamam bile. nasıl doğurayım...
neden eşin tedirgin ki.sana moral olur ne güzel.
MAG34 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza
arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
canım ben sezeryan olucam eşim biraz korkuyor
ben heyecanlanırım diyor
selam kızlar dün doktor kontrolümüz vardı kızımı gördüm ama sonra eve geç geldiğimiz için yazamadık:) havayı güzel bulunca kendimizi dışarılara attık gerçi soğuktu yine ama en azından açıktı :) gelelim kontrole kalp atışlarında arada bir düşme yaşanıyodu nst de öyle çıkıyodu anlatmıştım size durum düzelmemiş ama bir problem teşkil etmiyormuş bu arada inanılmaz hareketli uyutmuyo geceleri 48 saatte toplamda 6 saat uyuabildim kızımın sayesinde :) 3,5 kilo olmuş ve doktor normal doğum zor gibi görünüyo dedi önümüzdeki hafta belli olacak sanırım bizden haberler böyle biraz geçmişi okuyalım şimdi
Canım senin doktorun da habibe hn.'dı galiba. Benim ogluşun da kontrollerde hep kafası 2-3 hafta ileride çikioyordu. Geçen hafta kontrolde habibe hn. kafası hep küçüktü di mi annesi diyince acaip moralim bozuldu oğlanın kafa mı küçüldü die :)).Sonra heralde doğum kanalına girmiş ondan böle olçuoruz dedi. Bi de nst filan da acaip çıktı bi daha alicaz dedi sonra bi tartıldım kilo vermiş çıktım. İkinci nst iyi çıktı ama bu sefer de bebiş de hareket yok. Kendini çok iyi dinle en ufak hareketsizlikte gel dedi.İki gün sonra bi daha nstye alalım seni dedi. Dedim noluyoruz ya bişi olur da anlamazsam die panik oldum. Beni öle dertli görünce dopplere alalım seni dedi içim rahat etmez diosan. Dopplere başka bir doktor baktı Allahtan orada kafası yine 40 haftalık çıktı da rahatladım :).. ve o doktor da bana bu kafa çok büyük normali hiç riske atma bence dedi. Ben de zaten sezeryan düşündügüm için beni o kadar etkilemedi. Yani diyiceğim şu ki kızlar bu ultrasonda bebegin konumu heralde o an için çok önemli ve 2 3 haftalık kaymalar,hatalar olabiliyor 3 boyutlu bir şeyi iki boyutlu ölçmeye çalışıyorlar nitekim fazla stres olmaya gerek yok..Kilo verme olayım da tamamen iki tartı arasındaki farktanmış boş yere dertlenmişim. Artık son haftalardayız kendimizi milim hesaplarıyla üzmeyelimm.Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere inşallahh iyi pazarlarrr :=)
canım benim geçen hafta yıldızların alası uçuştu etrafı yıldızlardan göremiyordum
biraz dinlenince 1-2 saat içinde düştü
ama çok korkutuyor beni heran yükselcek gibi
Yaa dun cok moralım bozuldu kendı kendımee kurdum ama bı arkadsımla konstum 2 dogm yapms dedı benımkıler sırf kafa cıkıodu gayette dogrdum sakın senı caydrmasın sonradn esıtlenıo fln dıyınce bıraz rahatladım:)) Sendemı habıbe hanıma gıdıosun?? Bana hıc oyle kafası kucuk demedıler hep buyuk cıkıo:))) Ama bu sefer 3 haftayı bulnca bıraz afalladım:))) Insallah sonra kılosunu alnca vucudyla orantılr.. ben hıc sezryan dusunmedım kı kadn bana oyle bıseyde demedı 37 38 gıbı kendılıgınden gelse cok rahat dogurusun son haftalrda bıraz zorlayabılr dedı lakın ıste o bıle morlımı bozmaya yettıbenım nst turlarımda 27snde baslıck bakalım bana ne cıkack:)) Ayrıca ılkkez bugn aşagıya dogru bı baskı hıssettım dedım noluooo olmm cıkıomsn bu benm velet 37 38 de gelrse bak ıse:))) Artık ne dıyeyım hakkımzda hayırlısı olsn yapck bısey yok:)
Canim cok az kaldi simdiden gozun aydin kavusuyorsun melegine. Umarim hersey yolunda giderkızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
Canim bence senin hislerin kaynananin hissedeceklerinden cok daha onemli bosuna gerilmenin anlami yok. Kirmak istemiyorsan dogumdan sonra gelirsen daha cok yardimin dokunur dersin. Kaynanami bende istemedim esimede soyledim. Ben ve cocugum ondan daha onemli cunkugüle güle kirletin evinizi :)
benim durumumda sen gibi.. 2,5 yaşındaki kızımla bebek olduktan tahminen 15-20 gün sonra yalnız kalıcaz.. kaynanam doğuma gelecek annem de ara ara ancak gelebilir.. zor günler bizi bekliyor..
şimdi bana çarşamba günü sezeryan tarihim verilecek ve ben kaynanama verdikleri günü söylemek istemiyorum. 3-4 gün öncesinden gelecek, strese gircem iyice( çarşamba günü eşimde dahil günümü söylemesem nasıl olur diye düşünüyorum.. biraz gaddarca ama, kaynanamın huyunu sevmiyorum.. benim doğumuma sayılı günler kala gelecek, köyden getirdiği ıvırı zıvırı dağıtmak için herkesi eve topluycak.. eee şimdi annemler tertemiz yapıp gittiler evi, o gelip batıracak!! afedersiniz temiz bi kadında değil..o geldiği zaman hareketlerini görünce öğğğ oluyorum resmen..offff kafam fena bulanık.. bana akıl verin noolur..
düşüncem şu ;
çarşamba doktor günü verdikten sonra dışarda eşime 2-3 gün ilerisini söylesem, sonra da gün yaklaştığında hastaneden telefon ettiler benim günümü geriye çekmişler, şu gün doğuma gidiyoruz desem nasıl olur?? doğumdan 3-4 gün önce kaynanamın geleceğini farzedersek, hiç olmazsa 1 gün filan görüp hastaneye yatarım diye düşünüyorum..
tabi ben hastanedeyken o evimde misafir ağırlayabilir bilemiyorum
canim hayirli olsun ne kadar heyecanlisindir simdi. Cok az kaldiarkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
Ronya peki doktoruna dedinmi yıldızların uçuşması durumunu.yüksek tansiyon hapı yazdımı sanada dr.benim ilaçı 2 ye yükseltti
canım benim geçen gidişimde 2hafta 5 gün büyük çıktı kafası
yani neredeyse 3 hafta
canım bence hiç korkma en kötü ihtimal biraz kesiğin olur
stres yapıp aklını bulandırma sonradan vücutla kafası eşitleniyor
zaten emin olki o 3 haftalık kafa bile bize küçücük gelecek
Vallaa arkadaşım onu bıle goze aldım dedım 2 dıkıs fazlam olurr yanıı nedır yaaaa okdr motıveyımkı bıraksan kapının arkasında dogururum:))))))) Ama ıstee canım sıkıldııInsallah hakkımzda hayırlı olan bıcımde gelırler o yuzden ALLAH ın ısıne karısılmaz ama benm gonlmden gecen bu ben emınmkı tamm bebgn bası buyukteee knedı mınkdıyee ona ornla buyuk cıkıo:) Ayrıca dedgn gıbı o 3 hafta bıle bıze mınk gelcek oyyy yerım onun ensesını teyzesııı suratını gostermedı ama ensesı bogum bogum olmsss aynı bana benzıoo arkadan:))) uzmıck annesını oglumm gelckk hemncık ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?