2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz geldik tek tek alıntı yapmadım....

hepinize coookk teşekkürler hepimiz bu anı yaşamak için bekliyoruz zaten rabbim hayırlısı ile kucaklamayıda nasip etsin inşallah...

ilaç zararlı değil canım,plesantamızın büyük rolü var bu ilçlar konusunda.bende önce öyle düşünmüştüm ama baya araştırdım 3 doz kullananın bile sağsalim çoçuğu dünyaya gelmiş.kk da yazıyor araştırabilirsin canım.google yaz gebelikte yük. tansyn diye ilk sayfalarda kk çıkıyor.alfamet diye bi ilaç dr yazsın mutlaka.kendini çok iyi hisseteceksin.kuzun biraz daha kalsın karnında annesi.Ki ben bu ilaçı kullanmasaydım 30.haftalarda alınacaktı bebişim.

Bende 1 aydır yuzunu gormek ıcın beklıorum ama yok gostermedı amaaa sevndırıcı bısey soledıı sunu dedı dr aslında yuzunu gormememız dogum kanalına gırebılmesı acısından cok olumlu yuzunu gorebılıo olsaydık ozaman kanala gırmekte sıkıntı cekebılrdı dedı bende dedım yanı bu bana zugurt tesellısı olsun oylemı dedım nasıl alırsan artık dedı:))) Guzel dusunuorum guzel olckkk ınsallah hepımız ıcın guzel olsun ınsallah:)) Benm oglanın burnuda bana benzıo sanırım buyuk babasınınkı dugme kadr:)))) Bakalm ne cıkck karsımıza:))

canım ultrasonda kocaman duruyorlar
ama minnak birşeyler çıkırıcaz
aman sağlıkla gelsinlerde ister babaya ister bize benzesinler
tabi başka aile fertlerine benzeme olasılığıda var :))

kızlar eşinizin doğuma gireceğinizden bahsetmişiniz
benim kociş giremez çünkü beni sakinleştirmeye kalkarken oracıkta bayılıverir:)
geçenlerde sezeryanı anlattım rahatlasın diye çok korkuyor bizimkisi.5 dk.da alıyolarmış bebeği dedim,o da dediki;
ben çok korkuyorum sezeryandan dedi ve hemen gözleri doldu baktım siliyo gözlerini hiç oralı olmadım,bakmadım yüzüne morali düzelene kadar.yoksa hüngür hüngür ağlayacaktı.
o beni teselli edeceğine ben onu ediyorum teselli

canım ultrasonda kocaman duruyorlar
ama minnak birşeyler çıkırıcaz
aman sağlıkla gelsinlerde ister babaya ister bize benzesinler
tabi başka aile fertlerine benzeme olasılığıda var :))

Ben bana benzıck dıorum ama belkı kocamada benzer nede olsa babası:)))))) Annem ısrarla abıne benzıcek dıo erkek cocuk dayıya benzermıs:))) Bencede kıme benzıcgı hıc muhım degıl kocamn kardeslerı bıblo gıbı halasına amcasına benzeyebılr sorun yok:))) teyzelerı dayısıda guzel cocugumn saglıklı olsunda kıme ısterse ona benzesın no problemooo:))))

kızlar size bişey danışmak isitiorum,
sezareyende epiduralimi spinalimi yoksa
genel anesteziyimi tercih etmeliyiz?
bi yandan cok korkarım diorum epiduralden
ama biyandanda bebegi ilk dogdugunda görmek var
napayım sizce kızlar nolur fikir verin cok ihtiyacım
var uyuyamıorum geceleri stresten(((

Sahsenn bana senın hakkın sezryndr deseler ben epıdrl sezrynı terch edıcm o anı gormek ıstıorum nıe uyuyım hem kendıne gelmek daha kolay oluoo hıcte korkmam orda aylrdr bekledıgm cocugumu gorcm yerım onu ben:)))

bende o anı yaşamayı cok istiorum ama canım
cok panik biriyim ben ve cevremde herkesde
bu halimi bildigi için genel yaptır diolar
ama ben belki yaparım cünkü cok kısa
sürüo die düşünüorum ama kmse bana güvenmio bu konuda
napcam benyaa((
bu arada canım bebeginin kafası büyükmüş doktorun dedigi kadarıyla
bak bizim gelininde öle dediler hep kocakafalı bi oğlun
olcak koca kafa bu bebek dediler
ama bi dogdu minnacık kafaDD bumuydu yani dedik koca kafa
vücuduyla gaayet orantılı bi kafası vardı o yüzden bence hiç endişe etme cnm:)

gule gule buyut oglusunu Ayca, sorunsuz bir dogum olmasina da sevindim.
ne guzel eve de cikmissiniz, minikini Allah anali babali buyutsun :))
darisi bize insallah...

umutluyum78 kullanıcısından alıntı
arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....

22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...

ne guzel yaaa, Isil senin de surda 2 gunun kalmis, hayirlisiyla ve saglicakla kucagina alirsin insallah canim. cok heyecanli.... : :))

Son düzenleme:

Yanııı ılk ben gormelıyım:)))) Benım aklımda hep o var sezryan yatıosun cocugunu sendn once goruolr ayrıca 1 saat ayılmanı beklıolr cocugnla bulusma suren uzuo ne bılıyım tabıkı bıde hastaya ozeldr secılen yol ama benm ılk terchm bu olr muhtemelen ztn yapıln seyın etkısıyle biraz uyusuosundr o yuzden oyle korkmaya gerek yoktr hem ne olrsa olsn 5 dakka cınde cıkarıp sana bebegını gosterckler herseye deger bence:)) koca kafayı dert etmıorum artık yaaa cevremdekı ornekler sızlerın desteklerıı ALLAH razı olsnn aksılk olmazsaaa bu cocugu pırtlatıcam ALLAH ın ıznıyle:))))

yeriz biz o koca kafayıı ouyyy bide dombik dombik nanaklı olursa aboww
tam yemelikkk:)))) rabbm hepimizi kavuştursun sevgililerimizle

Kizlar benim kuzenim persembe gunu 4 kiloluk bir prenses dunyaya getirdi suni sanci ve normal dogum yapti bebek asagiya inmedigi icin bebisin kafayi asagiya cekmisler havasiz kalmasin diye bebisin yuzunu burnunu hem tirnaklamislar cocugun yuzu soyulmus hep ve birkac kez kalp atislari durmus neyseki saglikli bir sekilde dunyaya geldi zorda olsa
Kuzenimde bebek asagiya inmiyorsa zorlamanin anlami yok derin dedi ne bebisi nede kendini kasma dedi simdi kafam karisti herseyin hayirlisi artik bakalim doktor ne diyecek bize bu hafta

Evet canım ben de habibe Hna gidiyorum. Bana da hep kafa 3 hafta büyük dedi en son gitttigimde tam tersini soledi..kafası hep kucukmuydu diye sordu ben de ona üzüldüm iste...ama kafa küçülmemiş çok şükür onu da başka doktordan öğrendim kesinlikle son haftaya kadar ultrasonu çok takmamak lazım.:) ayrıca bana da kesin epidural önerdi sezeryan için gaz çıkışı ve toparlanma daha rahat oluyor dedi..

canım hiiiç stres yapma.. ben ilk doğumu spinal sezeryan oldum (mecburiyetten ve son anda sezeryana karar verildi) belden iğne olduktan sonra hiç bişey hissetmiyorsun. zaten o da anlık bişey.. bi kaç dk sonra da bebişini görüyosun.. no panik no stres yani.

ayyy canım içim bi tuhaf oldu bebişe eziyet etmişler yazık yaa.. kuzeninin gözü aydın bu arada. Güle güle büyütsün bebişini.. sende doğum yapınca ikiz gibi büyürler

eşimin kuzeni de böyle normal doğuracam diye diretmiş, onunkini de vakumla çekmişler.
doğanın gerektirdiği gibi olmuyorsa, zorlamanın anlamı da yok..
ben 3 cm açıklıkla 12 saat bekledim.. 3,5 cm den ileri gitmedi bi türlü.. 40+5 olmuştum ve kalp atışları 3 gün boyunca çok zayıftı..normal olmayınca olmuyor işte..

Saol canim amin. Bizim sulalenin bu yil ureme senesiydi zaten subat ayinda bes kisi dogum yapti sozlessek bu kadar olmazdi
Evet canim bende oyle dusunuyorum olmuyorsa zorlmanun anlami yok ne bebise ne kendine eziyet edip riske atmanin anlami yok hayirlisi artk
Sende elinden geleni yapmissin ama olmamis demekki hayirli olan buymus bakalim bende kirk haftayi gecicem galiba icime oyle doguyor

kızlar biz geldik tek tek alıntı yapmadım....

hepinize coookk teşekkürler hepimiz bu anı yaşamak için bekliyoruz zaten rabbim hayırlısı ile kucaklamayıda nasip etsin inşallah...
ayyy çok heyecanlı cnm yaaa ne mutlu sana ben ctsyi beklicem ama günler hiçç geçmiyorr...sen artık bize bilgi verirsin...

bana doktorum ameliyat kartı verdi cts günü onunla gidicem hastaneye oraya da yazmış epidural yapalım dediydi zaten genele göre daha iyi dedi ben de dedim ki ya o esnada çok heyecanlanırsam fenalaşırsam sen merak etme biz herşeye hazırız o an hemen sakinleştirecek bişey veriyolar dedi ben de tamam dedim kendimi size bıraktım tamamen dedim...

gözün aydın canım kızını görmüşsün... maşallah tosun gibi olmuş desene...
hakkınızda hayırlısı olsun...

sağolasın canım evet ya tosun gibi olmuş sata göre 8 mart ultrasona göre 3 mart doktor 8 marta göre düşünürsek senin kız 4,5 kilo olur diyo en iyi ihtimal 4 kiloluk bebek olur ki bu da seni zorlar diyo bende şimdiye kadar hep normal doğum düşünüyodum ama şimdi kafam karıştı valla çatı muayenesi olmadım henüz ama ne kadar geniş olabilir ki 4 kiloluk bbebek için :) Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Bence de öyle yap, tarihi yanlış ver, geç gelsin, o stresinle bir de onu mu çekiceksin. Ben de öyle yapmak istiyorum. Benimkisinin fazla zararı yok ama, hiçbirşeye yardım etmez, ben doğumdan önce ona hizmet etcem diye yoramam kendimi. Bir de stresliyken yalnız olmayı daha çok seviyorum.

Hayırlı olsun canım çok az kalmış çok heyecanlı, 2 gün arayla doğumgünü kutlarsınız ne güzel:)

Canım doktor ilaç falan vermedi mi, dikkat etsen de çıkıyor galiba tansiyonun, sürekli tetikte olmak yerine ilaç verse keşke.

Ben normal doğum olursa eşim dışında kimseye haber vermiyim diye düşünüyorum bebiş doğana kadar, yalnızken daha güçlü olurum ben, hem boşuna kimseyi belirsiz bir sürede yormak istemem. sezaryen olursa annem ve babamı çağırabilirim.

Hayırlı olsun canım, maşşallah bebişine ve sana, sağlıkla büyüsün kuzucuk.

Bence sen kendin karar ver canım, hepsinin artısı eksisi var, korkulcak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…