2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam iyi akşamlar. nasılsınız kızlar? keyfiniz nasıl? benim canım çok sıkkın. akşama kadar gergindi berbat bir gündü. neyse sizde ne var ne yok!

anladım cnm premium care mi aldın? beyaz olan? ben 1 tane 2 numara aldım 1 numarada alcam. hastane çantama huggies mi koymuştum cıkartıp premiumcaremi koysam?

bende başlıcam inş :) sadece ucunamı sürüyorsunuz? tüm kahverengi bölgeyemi?

minecim, doktorun söylediğine takılma ve ultrason ölçümleri ile gerçek dünya emin ol aynı değil, ölçümler ciddi farklılık gösteriyor, ayrıca baş çevresi ne kadar ki şu anda ?
hem sana doğuramazsın dememiş zor olur demiş ki ben öyle olacağınıda sanmıyorum, doğumdan 10 dk önce atıyorum 3800 diyecek kilosuna bir doğacak 3200 bu hiç şaşılacak birşey değil, her doktorun ölçümü fark ediyor...

boşuna mı onca merdiveni inip çıkıyorsun çatır çatır doğuracaksın sen, canım benim...

genelde bir hastane ya epidurel ya spinal yapıyor, ben spinal oldum iğne yapım aşaması ve ameliyat süreci çok rahat , hatta sen daha hazırlık yaptıklarını sanarken çoktan kesilmiş olduğunu sorunca anlıyorsun, yalnız ameliyattan 1 gün sonrası fenalıklar başlıyor , anlatılmaz yaşanır dedirten bir baş ağrısı , yaptırdığına pişman ettiriyor, sırf bunun için genel yaptırılır, ama o ilk anı yaşamanın anlamı bambaşka , pişmanmıyım değilim...

hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza inşallah..

ben anneme dedim biz eşimle gideriz. sen beni içeri aldıklarında gelirsin diye. olmaz gelcem ben diyo..
gerçi sezeryan olmaya karar vermiş durumdayım şu aralar doktorumla konuşmadım henüz AMA öyle olursa cümbür cemaat gideriz zannedersem anneler babalar. aman sabahlar olmasın:))
ve sezeryan olursam eşimde içerde benle olsun istiyorum. ama o korkuyo biraz. yapacak bişey yok tek başıma yapmadım ben bu çocuğu. bende korkuyorum doktor izin verirse girsin..

allah yardımcın olsun. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah....

Slmm kızlar nasılsınız yorucu bir gün sonrası size bakayım dedim yemekli misafir geldi bu gün yorulduk biraz kızımla bide kızlar kızım eskisi gibi tekmelemiyor genelde yuvarlak bişey büyük ihtimalle totosunu kaldırıyor karnım yamuluyor yada ayaklarını diriyor elimi koyunca hiss ediyorum sizde de böyle oluyor muu :44:
Bu arada Ayça'cım sağlıkla büyüt oğlunu inş.eve gelmişsiniz ne güzel Işıl kuzummmmm tarih belli olmuş bizimde randevumuz var o gün dualarım seninle olacak ayy çok heyecanlı oğluşuna kavuşuyorsun darısı bizim başımıza Esperanza kuzum sende yarın doğuma gidiyorsun sayılı saatler kalmış sağsalım kucağına alırsın inş.bebişini kuzmm

Arkadaşlar maşallah ne çok doğuran var aranızda. Ben şubat annesiyim ama sizin topiği de okuyorum zaman zaman, sizlerden çoğu şubat annesi oldu ben de mart annesi mi olacam acaba??? Doktor da bebeğin başı büyük falan diyor ama ben normal doğum istiyorum diye bekliyoruz bakalım. Doğurnlara bebişleriyle harika vakitler diliyorum, benim gibi bekleyenlere de sabırlar.

Yazdıklarınla içimi okuyrosun sanki.Ben de o kadar yoğunlaştım ki şimdi sancım gelsi pırtlatıcam çıkacak:>Bu kadar kolay yanii:>:>:>Umarım sezeryan olmaz.Normal olsun oğlumla birlikte yaşayalım o anları o zorlanırken ben de zorlanayım.:>Hayırlısııı

Beklemek ne kadar zor ki senin günün iice yaklaşmış.İçimden 40. haftayı geçmese bari diyorum ben.Bekleyemem diyorum ama başa gelirse mecbur bekliicez tabi.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese:>

kızlar biz geldik tek tek alıntı yapmadım....

hepinize coookk teşekkürler hepimiz bu anı yaşamak için bekliyoruz zaten rabbim hayırlısı ile kucaklamayıda nasip etsin inşallah...

Işılcımmm 2 gün sonra oğluşuna kavuşuyomuşsunnn ay çok merak ediyom kilosunu elinden tutup getirirsin eve artıkkkk şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerimmmm

nasılsınız ???
biz çarşamba günü nstye girip kontrolümüzü olduk dr haftaya çarşamba gel dedi tekrar nstye girip sanırım bi gün wercek artık ...bu kontrole biraz daha kalsın istiyorum dedi bi hafta daha dayansın dedi bebeğimin durumuda normal çıktı nstde bakalım haftya neler olcak ...kafama takılan tek şey bu plesenta yaşlanmasında sonuç illa ki sezeryan mı oluyor ???bi bilginiz war mı ???

Kızlarrr ben bu magnetlere bayıldım ve bebek şekeri yaptırmama rağmen bunlardan da sipariş verdim.. şekerciden boş pembe keseler almıştım onların içine bi tane magnet bi de çikolata koymayı düşünüyorum, değişik çeşit olur gelince orjinal fotolarınıda eklerim sizin için.

ayy ne güzel kavuşmuşsun bebeğine
allah güle güle büyütmek nasip etsin canım

dualarımız seninle hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine
darısı başımıza

maaşallah annesi
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu inş.
tarihte güzelmiş yanlız

Ben de sizin gb düşünüyorum hareketszlk etkiliyor gb.Yürüyüş+egzersz yaptğm geceler daha rahat uyuyorum.Aslında harketsz sayılmam ama;yemek ,ev işleri....yani öyle fazlada oturmuyom ama yetmiyor demekk.

kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...

poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr

canım dualarımız seninle.inşallah senden de güzel haberler alıcaz:)))bu topiğin aurası çok yüksek:))allahın izniyle hepimiz teker teker mutlu sona ulaşıcaz.

canım çok normal uyuyamaman ben doğuma gitmiyceğim halde uyuyamıyorum birde gitsem napardım bilmiyorum :) Allah yardımcın olsun inşallah sağsağlim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah doğum hikayeni de en kısa zamanda bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…