- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.721
GÜNAYDIN FISTIKLAR İYİ PAZARLAR...
OOOOHHH ne güzel ne güzel.. son günlerde gezmiş eğlenmişsin.. çokda iyi yapmışsın canım.. imkan olsa da bende gidebilsem bi yerlere:)
ben kızımda hep prima kullandım canım.. millet ne derse desin, en iyisi.. dokusu en ince olan en yumuşak olan bana göre prima. huggies denedim çok kalın ve sert geldi, molfix kullandım oda kalın ama yumuşak, evy baby kullandım o güzel arko krem kokulu filan, ama içlerinde en iyisi PRİMA diyorum:))
ilk hediyemden gelen huggıesleri bende hastane çantasına koydum, onlar daha ince gibi.. tabi yanına ne olur ne olmaz diye prima da aldım
canım artık sona yaklaşıyoruz bunlar normal.. bacaktaki hareket isteği huysuzluk bende normalde de var olan bişey(huzursuz bacak sendromu) gebelikte daha fena oluyoraynı pozisyonda uzun süre durmamaya çalış.. ayak yanmaları için yapacak bişey yok, ben yataktan ayaklarımı dışarı çıkarıpta yatıyorum:)) uykuya gelince mide yanmaları da olduğu için yüksek yastıkla yatıyorum
Minecim hiiç kafanı takma, benim bebişte 7 aya kadar kafası hep öndeydi 1 hafta kadar.. en son gittiğimde kafasıyla gözdesi eşitlenmişti.. 1-2 haftaya yakalar senin oğluşda.. hem unutma ki bu ölçümler net değil ve gittikçe de ölçümlerin yanılma payı yükselecek.. çünkü içerdeki su azaldıkça ölçüm yapmak zorlaşırmış
yok canım, bepanthenin merhem olanı.. çok yağlı olan. zaten bildiğim kadarıyla 2 tipi var krem ve merhem.
erkenci güzel, pazar pazar uyusana ne işin var sabahın köründe:)))
şu zamanlar uykunun kıymetini bilin noooluurrrr... sabah erken kalksanda öğlen uyu mutlaka.. sonra benim gibi uykuya hasret kalırsın.. geçen gün annemle konuşuyoruz 2,5 yıldır deliksiz uykuya hasret kaldım diyorum. nasıl bişeydi ki o :26::26::26:
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. sizlerin doğum tarihleri belirlendikçe bende ki heyecan had safhaya çıkıyor
Ay canım hiç duymadım, belki bebeğin kilosunu etkileyen birşeydir ama bebişin kilosu normalse hiç takma bence. Bir sorun yokken bile az kilo alabiliyor bebbişler. Normal doğumu etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Ciddi bir durumda olsa doktor uyarırdı zaten.
Ben kullanmaya başladım canım ama çok yoğun bir krem azcık sürsen yetiyor zaten.
CAnım benim de öyle ama doktorum sonra eşitleniyor çok normal dedi, seninki biraz korkutmuş sanki:S
Kızlar ıyı geceler bız geldık oglumlaaaaa:)) Bgn dr kontrlmz vardı bu kafası benı delı etck boyna onde cıkıo doktrda 40 ı beklerse bu gıdısle norml sana zor dıoAy ınanılmaz morlm bozuldu annem bogcktı benı nerdeyse:) O dorktr ne bıcım dr dıyee ahahaha yaa kadn bısey demedı aslnda her turlu cıkar o ordan dedı lakn bı mıktr zor olabılr 37 38 de gelrse mıs gıbı hıc zorlk olmaz ama 40 ı beklersek bırz zor olabılr dedı moralım -0 basıo (
kızlar size bişey danışmak isitiorum,
sezareyende epiduralimi spinalimi yoksa
genel anesteziyimi tercih etmeliyiz?
bi yandan cok korkarım diorum epiduralden
ama biyandanda bebegi ilk dogdugunda görmek var
napayım sizce kızlar nolur fikir verin cok ihtiyacım
var uyuyamıorum geceleri stresten(((
selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
arkadaşlar sizlere bir şey sorucam
doğuma eşinizin dışında aile bireylerinide götürecekmsiniz
ben eşim ve annemle gitmeyi planlıyorum ama eşim ben tek geleyim diyor
annemde olmaz bırakmam seni diyor
annem sağolsun azcık stresdir ve malesef birazda çok konuşur
eşimde tam tersi sakin ve çok çok az konuşan bir ve pek anlaşamıyuorlar
bende onların stresiyle gerilmek istemiyorum açıkcası
allah yardımcın olsun. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah....kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
bende başlıcam inş :) sadece ucunamı sürüyorsunuz? tüm kahverengi bölgeyemi?
Yanııı ılk ben gormelıyım:)))) Benım aklımda hep o var sezryan yatıosun cocugunu sendn once goruolr ayrıca 1 saat ayılmanı beklıolr cocugnla bulusma suren uzuo ne bılıyım tabıkı bıde hastaya ozeldr secılen yol ama benm ılk terchm bu olr muhtemelen ztn yapıln seyın etkısıyle biraz uyusuosundr o yuzden oyle korkmaya gerek yoktr hem ne olrsa olsn 5 dakka cınde cıkarıp sana bebegını gosterckler herseye deger bence:)) koca kafayı dert etmıorum artık yaaa cevremdekı ornekler sızlerın desteklerıı ALLAH razı olsnn aksılk olmazsaaa bu cocugu pırtlatıcam ALLAH ın ıznıyle:))))
Arkadaşlar maşallah ne çok doğuran var aranızda. Ben şubat annesiyim ama sizin topiği de okuyorum zaman zaman, sizlerden çoğu şubat annesi oldu ben de mart annesi mi olacam acaba??? Doktor da bebeğin başı büyük falan diyor ama ben normal doğum istiyorum diye bekliyoruz bakalım. Doğurnlara bebişleriyle harika vakitler diliyorum, benim gibi bekleyenlere de sabırlar.
kızlar biz geldik tek tek alıntı yapmadım....
hepinize coookk teşekkürler hepimiz bu anı yaşamak için bekliyoruz zaten rabbim hayırlısı ile kucaklamayıda nasip etsin inşallah...
Kızlar bebek şekeri yerine böyle bişey nasıl olur?Ben bide keçeden anahtarlık yaptım.Onları minik çantalara koyup üzerine de nazar boncuğu yapıştırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 349226
selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
Ben de sizin gb düşünüyorum hareketszlk etkiliyor gb.Yürüyüş+egzersz yaptğm geceler daha rahat uyuyorum.Aslında harketsz sayılmam ama;yemek ,ev işleri....yani öyle fazlada oturmuyom ama yetmiyor demekk.canım ben uzun süredir bu haldeyim.hatta bir ara tüm vücudumun kaşındığı da oldu.boydan,bol,pamuklu gecelikle biraz rahatladım.çorap filan zaten giyinemiyorum.ayaktaki huzursuzluk da bende çok uzun süredir yattığım için oluyor.normalde çok hareketli biriydim.bu kadar yatınca tüm vücut laktik asit doldu:))günaşırı maden suyu biraz rahatlatıyor.bir de yattığım odayı iyice havalandırıyorum.az biraz faydası oluyor bunların.hayırlısıyla bir doğsa yavrularımız da rahatlasak diyorum artık:))
kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?