2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli bir dogum dilerim sana, bebegini saglicakla al kucagina :))

herkese günaydın..... hayırlı haftalar sizinle olsun... bugün doğum yapacak arkadaşlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin... sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar....

cnm rabbim yardımcın olsun ....güzel düşün güzel olsun herşey hayırlı haberlerini bkliyoruz......

ESPERAZE....CNM sanada hayırlı doğum nasipetsin allah senden de güzel haberler bekliyoruz tabi sen gelene kadar bende doğuma gitmiş olusam sende bana dua et olurmu cnm..

günaydınnnnn arkadaşlarrrrr ve bebişleriiiiiiii
bebişler gelmeye hızla basladı heyecan heyecan bugun dogum yapıcak arkadasların allah yardımcısı olsun...

ooo listeye baktımmda baya bebeğimiz doğmuşş benimkide sezeryan olcağı için beklenen tarihten önce olcakk bu cuma kesin gün belli olcak mart 2 le mart 5 arası. ha bu arada polyanna listede benimde oğlumun adını yazarmısın ismimiz demir olcak ve adanada yaşıyoruzzz teşekkürlerr saoll

herkese merhaba
yine erkenden uyandık.kahvaltımızı yaptık. neyse ki gece uyuyabildim de çok kötü değilim. akşam sinemaya gittik eşim çok istiyodu. kıramadım. ben de istiyodum zaten. ama sonra burda yazdıklarınızı okuyunca baya vicdan yaptm keşke gitmeseydim dedim. umarım çok korkmamıştır oğlum. erkek adam cesur olur di mi? baya bi hareketliydi. sesler arttıkça yukarı yukarı çıktı. ta göğüs kafesime dayandı. gidebilse daha yukarı da giderdi deeee kemikler geçit vermedi sanırım.
benim de beklediğim kadar yoktu. kötüydü diyemem, güzeldi ama anlatıldığı reklamı yapıldığı kadar değil. bi de konu savaş olunca bakamadığım çok sahne oldu. her yan kan revan... diyeyim siz anlayın. fazla ayrıntıya girmeyim.

selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...

gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
canım güle güle büyüt oğluşunu... arada haberdar et bizi kendinden.

minecim bozma moralini. bizim de kafa hala önde. c.tesi kontrolümüz vardı. yine büyük cıktı. ama bu böyle sezeryan olucaksın falan demedi. ama 3 kilo olmuş maşallah 3 haftan daha var beklerse 3800 falan olabilir nazar:son 3 haftada 800 gr. almış çünkü) öyle olursa da riske atmayız. o durumda sezeryan gerekebilir dedi. ben de diyorum şöyle 38 de falan gelse diye. bakalım keyifleri ne zaman gelmek isticek paşaların...

esperanzacım ve pileo
cum sizlere de kolay doğumlar. sağ salim kavuşun kuzularınıza. müsait olunca bizi de haberdar etmeyi unutmayın

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarr. herkese güzel bir gün diliyorum. geçmişi okuyayım dedim. bi yerden sonra pes ettim artık:)
kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
habersiz bırakma bizi pileo. merak ederiz. Allah hayırlısıyla kurtarsın. mis kokulunla buluşmana az kaldı:))

hoşgeldin sevsim:) evet. bizde neredeyse mart annesi kalmayacak gibi:) dileklerine katılıyorum ben de. başının büyük olmasına aldırma. zaten büyük olması da istenen bir durummuş, daha önce burdan yazmıştım. ayrıca ölçümler çok farkediyor. eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa, başının büyüklüğüne aldanıp normalden vazgeçme:)

maaşallah kuzucuğa:))

Allah analı babalı büyütsün mag cimmm. ayy sizleri okuyunca böyle heyecanlanıyorum. kokla yavrunu misler gibi:)darısı bizlere olsun

canım benimde doğum tarihim 22.02.2012...
aynı gün doğuracağız desene... Hayırlısı olsun bakalım...son 3 gün...
geliyor doğumlar bir bir. yaşasııınn
. Allah cümlemizi kurtarsın kızlar:)

şimdi bana çarşamba günü sezeryan tarihim verilecek ve ben kaynanama verdikleri günü söylemek istemiyorum. 3-4 gün öncesinden gelecek, strese gircem iyice( çarşamba günü eşimde dahil günümü söylemesem nasıl olur diye düşünüyorum.. biraz gaddarca ama, kaynanamın huyunu sevmiyorum.. benim doğumuma sayılı günler kala gelecek, köyden getirdiği ıvırı zıvırı dağıtmak için herkesi eve topluycak.. eee şimdi annemler tertemiz yapıp gittiler evi, o gelip batıracak!! afedersiniz temiz bi kadında değil..o geldiği zaman hareketlerini görünce öğğğ oluyorum resmen..offff kafam fena bulanık.. bana akıl verin noolur..

düşüncem şu ;
çarşamba doktor günü verdikten sonra dışarda eşime 2-3 gün ilerisini söylesem, sonra da gün yaklaştığında hastaneden telefon ettiler benim günümü geriye çekmişler, şu gün doğuma gidiyoruz desem nasıl olur?? doğumdan 3-4 gün önce kaynanamın geleceğini farzedersek, hiç olmazsa 1 gün filan görüp hastaneye yatarım diye düşünüyorum..
tabi ben hastanedeyken o evimde misafir ağırlayabilir bilemiyorum
[/QUOTE]
canınız nasıl istiyorsa öyle yapın bence kızlar. hiçbirşey sizin hissettiklerinizden daha önemli değil. darılan darılsın alınan alınsın. hem düşüncen de iyi olmuş, niye erken doğurdun diyemezler heralde

kontrolu iyi geçenleri, doğum tarihi alanları duydukça seviniyorum. hadi bakalım. Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize

günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı haftalar

bu hafta çok önemli,doğumlar hız kazanıyor,okurken bile heyecan yaptım valla:)
bugün 2 doğum,çarşamba 3 doğum,perş ve cuma da vardı sanırım....oooh allah bereket versin :) tüm bebişler sağlıkla kavuşsun anne -babasına.aminnn

bu koca kafa meselesi bizde de var,son 2 kontrolde öyle çıktı...Allahtan hayırlısı olsun elbette,kafama çok takmamaya çalışıyorum ama pek de mümkün olmuyo işte.salı kontrolde neler olcak bakalım.3500gr.ı geçmese iyi olur dedi bizim dr.yediğime dikkat ediyorum ama son haftalarda da beslenmesini kısmak istemiyorum yavrumun

cumartesi akşamı babamıza kavuştuk adam 2 gündür göbeğimden ayrılmıyo hasret gideriyo oğluyla...bizimki de maşallah çok hareketli,eli bacağı durmuyo hiç..

bende dualar hat safhada,kendimizden bahsederken bile hepimizin doğuum tarihleri,sıkıntıları,heyecanları geçiyo aklımdan.allahım yardımcımız olsun

öpüyorum hepinizi

gunaydın herkeseee......

bugun oğlusumun mobılyaları gelıo heyecanla onları beklıyorum evımde.
bide kızlar sıze bişey sorucam. hastane cantasına bıberon ve emzıgı sıcak suda kaynattıktan sonramı koydunuz naptınız?? bılgı veren olursa cok sevınıcem :)

Günaydın günaydın günaydınnnnnnn

İyi bir hafta olsun hepimiz için, ben yine uykusuz malesef napıcam bilmiyorum böyle ağrım falan yok ama uykuda yok bana sersem gibiyim yine o yüzden, uykusuz anneler kulubu var daha öncede bahsedilmişti ordaki yazıları okuyunca iyice korktum birde yüzüstü yatmayı o kadar özledimki doğumdan sonra kimse beni sol tarafıma yatıramaz artık :)

canım ben kaynar suda bekletip sterilize yapıp öyle koydum. devlette mi özlede mi doğum yapıcaksın bil miyorum ama arkadaşım özelde doğum yapıcağım için istersen hastanede de sterilize aletleri var orda da yaptırabilirsin demişti. çantamı hazırlayalı 2 hafta falan oluyo. doğuma kadar bi daha kaynatırım diyodum sonra o öyle diyince vazgeçtim. kullanmak zorunda kalırsam biberonu hastanede bi daha sterilize ettirip öyle kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

cnm sımdı sen soyleyınce hastanemı arayıp sordum onlarda aynı seyı soyledıler hıcbısey yapmayın bız sterılıze ederız dedıler. hıc bılmıyodum boyle bısey oldugunu cok tesekkur soyledıgın ıcın

Günaydın kızlar,

bugün hiç keyfim yok, dün eşimin çok çok yakın 2 ayrı arkadaşları bebeği görmeye geldiler ve elleri bomboş, eşim çok sinirlendi, ben onların ikizleri olduğunda ayrı ayrı takmıştım ayıp diyip durdu, durumları olmasa anlıcam sarıyerde yalıda oturuyor bir tanesi , eşimin canı çok sıkılınca bende üzüldüm, eşimin sıkılmasıda işin parasal kısmından değil , düşüncesizlikten vs kendi verdiği değerin aynısının verilmediğini görmek sıktı canını. böyle durumlarda herşey boş hissi doğuyor kişide, kişinin en iyi dostu yine kendisidir düşüncesi oluşuyor ((

bugün göz kontrolümüz var 1 saat sonra yola çıkıcaz, kızımın ilk uzun araba yolculuğu olacak, zeytinburnuna gidicez ermeni hastanesinde bir doktor varmış cerrahpaşanın ana bilim dalı başkanı , bebeklerde göz kontrolünü özel eğitim almış doktorlar yapıyormuş, umarım düşük seviye çıkar sonuç.

doğum listesi linkini veriyorum tekrardan eksikleri bildirirseniz sevinirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html

Sayfalar çok birikmiş kızlar hepsini okuyamadım çok işim var.
Azericim çok geçmiş olsun.Sanırım bugün iki arkadaşımız doğum yapıyo Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Darısı başımıza artık:)))Arada görmediklerim vardır mutlaka kusura bakmayın okuyamıyorum(((

Gunaydin kizlar iyi haftalar pespese dogumlar basladi allah saglicakla kavustursun meleklerimizi
Dogumlar hizlaninca benide heyecan ve sabirsizlik basti
Artik cok merak ediyorum cnim oglumu

ay canım beniiimmm, senin bebiş aceleci çıktı tatlım ben ne yapayım :)) bide seninki geç döllenme olabilir diye sat ileri çekilmişti ya, demekki bebiş süper gelişim gösterip doktoru yanılttı:)))

hayırlısıyla ameliyata girer çıkarsın inşallah.. sağlıkla kollarında olsun minik oğluşun.

ekliyorum canım.. ama sezeryan tarihini kesinleşince bildirirsin olurmu

günaydın canım, ooohh sende nasıl heyecan vardır şimdi:)

ben gitmeden önceki gece 5 dk kaynatmayı düşünüyorum canım. ne olur ne olmaz. ve inşallah ihtiyaçta olmaz

ESPERANZAA şuan doğumdamısın bilmiyorum canım.. Rabbim yardımcın olsun. Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…