- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.741
kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
poliiiiii nerdesinn? hani beraber doğuracaktık:)) benim sürpriz yumurtam erkenci çıktı sizi beklemedik. hastanede nete girebilir miyim bilmiyorum ama eve gelirgelmez yazarım sizlere.. iyigecelerr
benim de beklediğim kadar yoktu. kötüydü diyemem, güzeldi ama anlatıldığı reklamı yapıldığı kadar değil. bi de konu savaş olunca bakamadığım çok sahne oldu. her yan kan revan... diyeyim siz anlayın. fazla ayrıntıya girmeyim.fetih1453e vizyona girdiği gün gittik ama anlatamam size kızımın verdiği tepkileri.ömründe o kadar ses duymadığı için hiç durmadı yerinde öyle tekmeler attı ki kuzum,pişman olmadım değil hani.zaten anlatıldığı kadar bi film de değil bence..bilginize...:)
canım güle güle büyüt oğluşunu... arada haberdar et bizi kendinden.selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
minecim bozma moralini. bizim de kafa hala önde. c.tesi kontrolümüz vardı. yine büyük cıktı. ama bu böyle sezeryan olucaksın falan demedi. ama 3 kilo olmuş maşallahYaa dun cok moralım bozuldu kendı kendımee kurdum ama bı arkadsımla konstum 2 dogm yapms dedı benımkıler sırf kafa cıkıodu gayette dogrdum sakın senı caydrmasın sonradn esıtlenıo fln dıyınce bıraz rahatladım:)) Sendemı habıbe hanıma gıdıosun?? Bana hıc oyle kafası kucuk demedıler hep buyuk cıkıo:))) Ama bu sefer 3 haftayı bulnca bıraz afalladım:))) Insallah sonra kılosunu alnca vucudyla orantılr.. ben hıc sezryan dusunmedım kı kadn bana oyle bıseyde demedı 37 38 gıbı kendılıgınden gelse cok rahat dogurusun son haftalrda bıraz zorlayabılr dedı lakın ıste o bıle morlımı bozmaya yettıbenım nst turlarımda 27snde baslıck bakalım bana ne cıkack:)) Ayrıca ılkkez bugn aşagıya dogru bı baskı hıssettım dedım noluooo olmm cıkıomsn bu benm velet 37 38 de gelrse bak ıse:))) Artık ne dıyeyım hakkımzda hayırlısı olsn yapck bısey yok:)
habersiz bırakma bizi pileo. merak ederiz. Allah hayırlısıyla kurtarsın. mis kokulunla buluşmana az kaldı:))kızlar yarın doğuma gidiyorum ama hala uyuyamadımmm(( heyecan endişe korku herşey var... dua edin herşey güzel olsun.. yarın yavruma kavuşacam Allahın izniyle...
hoşgeldin sevsim:) evet. bizde neredeyse mart annesi kalmayacak gibi:) dileklerine katılıyorum ben de. başının büyük olmasına aldırma. zaten büyük olması da istenen bir durummuş, daha önce burdan yazmıştım. ayrıca ölçümler çok farkediyor. eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa, başının büyüklüğüne aldanıp normalden vazgeçme:)Arkadaşlar maşallah ne çok doğuran var aranızda. Ben şubat annesiyim ama sizin topiği de okuyorum zaman zaman, sizlerden çoğu şubat annesi oldu ben de mart annesi mi olacam acaba??? Doktor da bebeğin başı büyük falan diyor ama ben normal doğum istiyorum diye bekliyoruz bakalım. Doğurnlara bebişleriyle harika vakitler diliyorum, benim gibi bekleyenlere de sabırlar.
maaşallah kuzucuğa:))selam kızlar dün doktor kontrolümüz vardı kızımı gördüm ama sonra eve geç geldiğimiz için yazamadık:) havayı güzel bulunca kendimizi dışarılara attık gerçi soğuktu yine ama en azından açıktı :) gelelim kontrole kalp atışlarında arada bir düşme yaşanıyodu nst de öyle çıkıyodu anlatmıştım size durum düzelmemiş ama bir problem teşkil etmiyormuş bu arada inanılmaz hareketli uyutmuyo geceleri 48 saatte toplamda 6 saat uyuabildim kızımın sayesinde :) 3,5 kilo olmuş ve doktor normal doğum zor gibi görünüyo dedi önümüzdeki hafta belli olacak sanırım bizden haberler böyle biraz geçmişi okuyalım şimdi
Allah analı babalı büyütsün mag cimmm. ayy sizleri okuyunca böyle heyecanlanıyorum. kokla yavrunu misler gibi:)darısı bizlere olsunselam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar..
geliyor doğumlar bir bir. yaşasııınncanım benimde doğum tarihim 22.02.2012...
aynı gün doğuracağız desene... Hayırlısı olsun bakalım...son 3 gün...
arkadaşlar sizlere bir şey sorucam
doğuma eşinizin dışında aile bireylerinide götürecekmsiniz
ben eşim ve annemle gitmeyi planlıyorum ama eşim ben tek geleyim diyor
annemde olmaz bırakmam seni diyor
annem sağolsun azcık stresdir ve malesef birazda çok konuşur
eşimde tam tersi sakin ve çok çok az konuşan bir ve pek anlaşamıyuorlar
bende onların stresiyle gerilmek istemiyorum açıkcası
arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
kızlar slm,
bugün son günüm yarın geliyor bebeğim...
dualarınızı bekliyorum..
doğumdan sonra düzeldiğimde ve eve çıktığımda yazarım size. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
bu arada emla krem ben de çok işe yaramadınormalde beklettiğimden daha az beklettim belki ondandr
kontrolu iyi geçenleri, doğum tarihi alanları duydukça seviniyorum. hadi bakalım. Allah hayırlısını nasip etsin cümlemizeherkese günaydın. Bizimde yarın kontrolümüz var, inşaallah güzel haber alırız. Bebişlerimin doğum tarihi büyük ihtimal belli olacak. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
gunaydın herkeseee......
bugun oğlusumun mobılyaları gelıo heyecanla onları beklıyorum evımde.
bide kızlar sıze bişey sorucam. hastane cantasına bıberon ve emzıgı sıcak suda kaynattıktan sonramı koydunuz naptınız?? bılgı veren olursa cok sevınıcem :)
canım ben kaynar suda bekletip sterilize yapıp öyle koydum. devlette mi özlede mi doğum yapıcaksın bil miyorum ama arkadaşım özelde doğum yapıcağım için istersen hastanede de sterilize aletleri var orda da yaptırabilirsin demişti. çantamı hazırlayalı 2 hafta falan oluyo. doğuma kadar bi daha kaynatırım diyodum sonra o öyle diyince vazgeçtim. kullanmak zorunda kalırsam biberonu hastanede bi daha sterilize ettirip öyle kullanmayı düşünüyorum.
ayyy bunlarda çok güzellermişşş, aslında birazda bundan mı yaptırsak şekerlerin yanına.. nerden sipariş verebiliriz, internettenmi buldun.. fiyatıda çok uygunmuş
Çok sağol canım.gittigidiyorda var ordan alabilirsin.
Canım gözün aydın herşey yolundaymış.Kalpdeki delik de bir an önce kapanır inş.kendi kendine kapanıyomuş zaten.hastaneden geldik kızlar,
1- kalça çıkıklığı yok çok şükür
2- batın ultrasonuda temiz çıktı
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
Çok güzeller canım karışık yapmak iyi fikir:)))hımmm iyi fikir canımbende tüllü külahlardan düşünüyorum geçen gün eklemiştim buraya ama du senin için de ekliyorumEki Görüntüle 349396
bir de bgn özgge eklemişti gördüysen eğer , onun tülle süslenmiş halini ekleyeyim
Eki Görüntüle 349397
işte canım ben bunların arasında gidiyorrummmm geliyoruuuumm :) karışık mı yapsam acaba
Çok güzel canım,lacivertini de annem yaptı oğluma:)
Ayyy 41 kere maşallahçok tatlı darısı bize artık.
Hadi gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Güzel bi tarih:)))arkadşlar selammmm biz geldik dr size bomba etkisi yaratacak haberi veriyorum.....
22.2.2012 de çarşamba günü oğluşum bizle olucak inşallah....çünkü artık dr bu cok tosun olmuş senin yürüyo olabilmen bile mucize dedi...ben cok heycanlıyımmmm kızlarrrrr yarın tahliller için hastanede olucam....şimdi kociş bizi yemeğe götürüyo öpüyorum sizi...
selam kızlar...evimizdeyiz çok şükür...çok ayrıntılı yazacak kadar kalamicam ama özetle şöyle...seçtiğiniz hastane çok önemli..onu mutlaka iyi değerlendirin...ben çok memnun kaldım...ameliyathaneye girene kadar noolduğunu zaten anlamıyosunuz..ordada hemen bayıltıyolar zaten...ilk çıktığınızda acı çok oluyo yalan söyleyemem:) ama hemen iğne yapıyolar ve bi alet var ondan takıyolar..sancınız oldukça tuşuna basıyosunuz hemen ağrı kesici yolluyo damardan...ilk kalkış biraz zor..beni 3 saat olmamıştı kaldırdılar hemen...bide eskiden pırtlamak yeterliydi..şimdi önce çiş sonra pırt sonrada mıutlaka kaka bekliyolar...gelip 10 kere soruyolar yaptın mı diye...ben şükür zorlanmadım...sıkmayın kendinizi geliyo zaten..
gene girer ayrıntıları aklıma geldikçe paylaşırım
Canım gözün aydın analı babalı büyüsün tosuncuk
güle güle kullansın, eskitsin paşan:) iyi günlerinde..gunaydın herkeseee......
ekliyorum canım.. ama sezeryan tarihini kesinleşince bildirirsin olurmuooo listeye baktımmda baya bebeğimiz doğmuşş benimkide sezeryan olcağı için beklenen tarihten önce olcakk bu cuma kesin gün belli olcak mart 2 le mart 5 arası. ha bu arada polyanna listede benimde oğlumun adını yazarmısın ismimiz demir olcak ve adanada yaşıyoruzzz teşekkürlerr saoll
gunaydın herkeseee......
bide kızlar sıze bişey sorucam. hastane cantasına bıberon ve emzıgı sıcak suda kaynattıktan sonramı koydunuz naptınız?? bılgı veren olursa cok sevınıcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?