2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar olsun inşallah..

Ben hala doğuramadım :))) bugün doğuran arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin, sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah...

Artık hergün 2-3 doğum oluyo maşallahımız var Marta kadar doğurmayan kalmıcak galiba hee pardon ben kalabilirim bu gidişle

Sanirim martin ilk bebegi benim oglum olacak dedigi tarihten sasmayacak beklemek cok yorucu oldu artik

önemli değil hayatım. ben bu yüzden göğüs pompasını açıp sterilize yapmadım. bi de onla uğraşmayım dedim. yanımda götürmeyi düşünüyorum hastanede yaptırırım artık

Kızlarrrr hepıcıgınıze gunaydınlar dılıorummm mucxxx mucxxx öpuorummm kokulu kokulu seda sayan öpucugunden:)))) Soyle bı gecmıse uzanıp gelıorum az sonraaaaaaa

benimde en sinir olduğum şeydir.. eli boş bi yere gidilmesi..
ya sen bide bebek görmeye geliyorsun, bu kadar mı kara cahilsin yaaa!!! bak nasıl sinirlendim şimdi..
ilk kızımda bize de çok oldu böylesi.. bizim altın taktığımız kişiler uyduruk pazardan alınmış bebe takımıyla geldiler filan.. amaaann eskileri getirmeyim şimdi aklıma..
Gamzecim zaten en çok insanlar bi Düğünde, bide böyle bebek olduğunda anlaşılıyor.. bundan sonra sizde ona göre davranırsınız olur biter.. kendilerinin çok değerli olduklarını düşünen insanlar böyle işte!!!
Gunaydin kizlar iyi haftalar pespese dogumlar basladi allah saglicakla kavustursun meleklerimizi
Dogumlar hizlaninca benide heyecan ve sabirsizlik basti
Artik cok merak ediyorum cnim oglumu
Derincim sen bugün bekliyodun oğluşu dimi:) neyse günün bitmesine çok var.. belki geceye doğru gelir:))
şaka bi yana hayırla sağlıkla gelsin.. 40 haftayı geçirmesin mümkünse.. 40dan sonrası zor(

günaydın canım, içimden bi ses bu hafta dorurabilir diyo :)))) yarın 38 bitiyo.. sonrasında istediği gün gelebilir Miray hanım..

önceki gece çay içerken benim yaramaz alttan alttan öyle vurdu ki.. altıma kocaman iğneler batırıyolardı sanki.. azıcık bi belirti hissetsem hemen senaryoya başlıyorum şu şöyle olur bu böyle olur diye.. ama kova burcunu kurtardım, artık istediği zaman gelebilir:)))))) Allahın izniyle

hemde nasıl heyecan var bı an once gelsın de odasını yerlestıreyım ozaman rahatlıycam :)

Sanirim martin ilk bebegi benim oglum olacak dedigi tarihten sasmayacak beklemek cok yorucu oldu artik

Oyyy canım benden 5 gün öncesinn ama erkek bebekler geç geliyomuş zaten öle düşün :)) kızlar erken geliyo diyolar yok öle bişi hala gelmedi benimki iyice zorlamaya başladı hamilelik seni de tahmin ediyorum... hayırlısıyla gelsinler arttttıkkkk

önemli değil hayatım. ben bu yüzden göğüs pompasını açıp sterilize yapmadım. bi de onla uğraşmayım dedim. yanımda götürmeyi düşünüyorum hastanede yaptırırım artık

ben gogus pompası almadım hastane var bızde gerek olursa sonra alıcam artık 1 tane.
ama bı an once gogus ucu kremıne baslamam lazım sanırım 1 haftadır gogus uclarım sızlıyo, kullanan tavsıye edebılecek gogus ucu kremı bılen varmı acep ?

Bugün eşimin halasına doğru gidicem.. havayı güzel bulmuşken, yakınlarda gidecek başka yerde yok.. hem vakit geçer, hem bana yürüyüş olur, hemde defneye bi değişiklik.. yavrum kaç gündür cizgifilmlerde park gördükçe parka gitmek istiyor.. yüzüne bakıp ağlayasım geliyo yaaa (( karnım burnumda, hava soğuk.. parka gitsek gelmek istemiyo.. e onu da kaldır indir yapamam.. imkansızlıklar içindeyim yani..

saat 1 gibi filan çıkarım evden.. haberiniz ola güzeller.

Yok canım seni bilmem ama ben martta:))))Hatta 5 mart bile çok erken geliyo bana(dr 5-23 mart arası bekle dedi)

Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...

Canim bebisin gelisimi iki hafta onden gittigi icin doktor ayin 20 den sonra gelebilir demisti ama nerdeeeeee hic bir belirti yok icimden bir his 40. Haftayi gecirecegiz diyor tabi suyu kalirsa en sin gittigimizde bebek artik buyudugu icin suyu azaldi demisti hayirlisi artik

Polly gelsin bu hafta nooolurrr :))
Akşam benim de karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi.. eşim hastaneye gidelim diyo ben hayır ya geliyosa bebek gitmem dedim.. 12yi geçsin öle gidelim diyorum kova olmasın diye :)))))) yırttık kovadan artık bugün itibariyle her an gelebilir hadi bakalım balıklarrrr gelin artııııııııııık

Aslinda daha gunumuz dolmadi herkes dogum yaptikca bizi sikinti basti sanirim

allah şifa versın cnm prostat amelıyatı artık cok zor bı amelıyat deıl allah yardımcısı olsun ınsallah. yazdıklarını okuyunca cok duygulandım bneım ıcınde babam cok cok cok onemlı. allah hepsıne uzun omurler saglık sıhhat versın ınsallah.

allah şifalar versin babana canım yazını görünce yazma ihtiyacı duydum dua ettim baban için inş. ciddi bişeyi yoktur sende kendini cok üzme hayırlı haberler alman dileğiyle...

ben başladım. lansinoh 10 gr. almıştım yetmez diye 56 gr. olandan da aldım doğalmış. emzirirken silmeye de gerek yokmuş. bebeğin ağzında pamukcuk oluşmasını engellliyo diye duydum. hem çatlak dudaklara yanıklara pişiklere de kullanılabiliyo yazıyo üzerinde geçen gün arkadaşlar bu adresten almıştı. en uygunu burda bi bak istersen

Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL

Ayyyyy gamze sabah sabhh ıcımı actın ALLAH razı olsun:) Vallaa saolsın okdr gaz aldımkı dedıklerınden kafası 4 yas basıo deselerde gerı donmıcem:)))) Haklısın yaa bence mınk dıye buyuk cıkıo ıste buna kanaat getrdım bıde cok fazla duyuorum etraftan artık takmıorum hayırlısı olsun hakkımda inşallah hangısı benım ıcın daha ıyıyse Rabbim onu nasıp etsın..
Aynen gercekten basındn berı okdr motıveyımkı yanı hanı oyle cok ınce mınyon bı tıpım yok kemıklerım genıs ben genıs:)) Hanı hep ınsnlr sen rahat dogm yaparsın gıbı telkınlerde bulundr bugune kadr bende koly dogm olsun dıye cok ugrasıorum gamzenın dedıgı gıbı kıs kar buz olunca hıcbısey yapamıosm 2 3 kere aprt merdıvenlerını ınıorum cıkıorum:)) Bugn hava super kendımı dısarı atcm sırf rahat bı dogm olsun dıyee takmıorum artıkk burda temız moral buldum bu gaz bana yeter:)))

Özlemcim, tüylerim diken diken oldu okurken... ki sen bunları yazarken neler hissediyorsun kimbilir..
canım benim Rabbim babanın yardımcısı olsun, Şafi ismi hürmetine Şifa olsun babacığına..
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.. İnşallah önemli bişey değildir ve sana söylenen doğrudur.
sende ne olur biraz sakinleş, bebişini de düşün..

Okudum gönderdim canım.. şifa olsun iinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…