- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.761
Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar olsun inşallah..
Ben hala doğuramadım :))) bugün doğuran arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin, sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah...
Artık hergün 2-3 doğum oluyo maşallahımız varMarta kadar doğurmayan kalmıcak galiba hee pardon ben kalabilirim bu gidişle
cnm sımdı sen soyleyınce hastanemı arayıp sordum onlarda aynı seyı soyledıler hıcbısey yapmayın bız sterılıze ederız dedıler. hıc bılmıyodum boyle bısey oldugunu cok tesekkur soyledıgın ıcın
güle güle kullansın, eskitsin paşan:) iyi günlerinde..
benimde en sinir olduğum şeydir.. eli boş bi yere gidilmesi..Günaydın kızlar,
bugün hiç keyfim yok, dün eşimin çok çok yakın 2 ayrı arkadaşları bebeği görmeye geldiler ve elleri bomboş, eşim çok sinirlendi, ben onların ikizleri olduğunda ayrı ayrı takmıştım ayıp diyip durdu, durumları olmasa anlıcam sarıyerde yalıda oturuyor bir tanesi , eşimin canı çok sıkılınca bende üzüldüm, eşimin sıkılmasıda işin parasal kısmından değil , düşüncesizlikten vs kendi verdiği değerin aynısının verilmediğini görmek sıktı canını. böyle durumlarda herşey boş hissi doğuyor kişide, kişinin en iyi dostu yine kendisidir düşüncesi oluşuyor((
bugün göz kontrolümüz var 1 saat sonra yola çıkıcaz, kızımın ilk uzun araba yolculuğu olacak, zeytinburnuna gidicez ermeni hastanesinde bir doktor varmış cerrahpaşanın ana bilim dalı başkanı , bebeklerde göz kontrolünü özel eğitim almış doktorlar yapıyormuş, umarım düşük seviye çıkar sonuç.
doğum listesi linkini veriyorum tekrardan eksikleri bildirirseniz sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...-anneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri.html
Derincim sen bugün bekliyodun oğluşu dimi:) neyse günün bitmesine çok var.. belki geceye doğru gelir:))Gunaydin kizlar iyi haftalar pespese dogumlar basladi allah saglicakla kavustursun meleklerimizi
Dogumlar hizlaninca benide heyecan ve sabirsizlik basti
Artik cok merak ediyorum cnim oglumu
günaydın canım, içimden bi ses bu hafta dorurabilir diyo :)))) yarın 38 bitiyo.. sonrasında istediği gün gelebilir Miray hanım..Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar olsun inşallah..
Ben hala doğuramadım :))) bugün doğuran arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin, sağlıkla bebişlerine kavuşsunlar inşallah...
Artık hergün 2-3 doğum oluyo maşallahımız varMarta kadar doğurmayan kalmıcak galiba hee pardon ben kalabilirim bu gidişle
ay canım beniiimmm, senin bebiş aceleci çıktı tatlım ben ne yapayım :)) bide seninki geç döllenme olabilir diye sat ileri çekilmişti ya, demekki bebiş süper gelişim gösterip doktoru yanılttı:)))
hayırlısıyla ameliyata girer çıkarsın inşallah.. sağlıkla kollarında olsun minik oğluşun.
ekliyorum canım.. ama sezeryan tarihini kesinleşince bildirirsin olurmu
günaydın canım, ooohh sende nasıl heyecan vardır şimdi:)
ben gitmeden önceki gece 5 dk kaynatmayı düşünüyorum canım. ne olur ne olmaz. ve inşallah ihtiyaçta olmaz
Sanirim martin ilk bebegi benim oglum olacak dedigi tarihten sasmayacakbeklemek cok yorucu oldu artik
önemli değil hayatım. ben bu yüzden göğüs pompasını açıp sterilize yapmadım. bi de onla uğraşmayım dedim. yanımda götürmeyi düşünüyorum hastanede yaptırırım artık
Günaydın kızlarr herkese iyi haftalar olsun inşallah..
benimde en sinir olduğum şeydir.. eli boş bi yere gidilmesi..
ya sen bide bebek görmeye geliyorsun, bu kadar mı kara cahilsin yaaa!!! bak nasıl sinirlendim şimdi..
ilk kızımda bize de çok oldu böylesi.. bizim altın taktığımız kişiler uyduruk pazardan alınmış bebe takımıyla geldiler filan.. amaaann eskileri getirmeyim şimdi aklıma..
Gamzecim zaten en çok insanlar bi Düğünde, bide böyle bebek olduğunda anlaşılıyor.. bundan sonra sizde ona göre davranırsınız olur biter.. kendilerinin çok değerli olduklarını düşünen insanlar böyle işte!!!
Derincim sen bugün bekliyodun oğluşu dimi:) neyse günün bitmesine çok var.. belki geceye doğru gelir:))
şaka bi yana hayırla sağlıkla gelsin.. 40 haftayı geçirmesin mümkünse.. 40dan sonrası zor(
günaydın canım, içimden bi ses bu hafta dorurabilir diyo :)))) yarın 38 bitiyo.. sonrasında istediği gün gelebilir Miray hanım..
önceki gece çay içerken benim yaramaz alttan alttan öyle vurdu ki.. altıma kocaman iğneler batırıyolardı sanki.. azıcık bi belirti hissetsem hemen senaryoya başlıyorumşu şöyle olur bu böyle olur diye.. ama kova burcunu kurtardım, artık istediği zaman gelebilir:)))))) Alizniyle
günaydın canım, içimden bi ses bu hafta dorurabilir diyo :)))) yarın 38 bitiyo.. sonrasında istediği gün gelebilir Miray hanım..
önceki gece çay içerken benim yaramaz alttan alttan öyle vurdu ki.. altıma kocaman iğneler batırıyolardı sanki.. azıcık bi belirti hissetsem hemen senaryoya başlıyorumşu şöyle olur bu böyle olur diye.. ama kova burcunu kurtardım, artık istediği zaman gelebilir:)))))) Allahın izniyle
Aslinda daha gunumuz dolmadi herkes dogum yaptikca bizi sikinti basti sanirimOyyy canım benden 5 gün öncesinn ama erkek bebekler geç geliyomuş zaten öle düşün :)) kızlar erken geliyo diyolar yok öle bişi hala gelmedi benimkiiyice zorlamaya başladı hamilelik seni de tahmin ediyorum... hayırlısıyla gelsinler arttttıkkkk
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
ben gogus pompası almadım hastane var bızde gerek olursa sonra alıcam artık 1 tane.
ama bı an once gogus ucu kremıne baslamam lazım sanırım 1 haftadır gogus uclarım sızlıyo, kullanan tavsıye edebılecek gogus ucu kremı bılen varmı acep ?
minecim, doktorun söylediğine takılma ve ultrason ölçümleri ile gerçek dünya emin ol aynı değil, ölçümler ciddi farklılık gösteriyor, ayrıca baş çevresi ne kadar ki şu anda ?
hem sana doğuramazsın dememiş zor olur demiş ki ben öyle olacağınıda sanmıyorum, doğumdan 10 dk önce atıyorum 3800 diyecek kilosuna bir doğacak 3200 bu hiç şaşılacak birşey değil, her doktorun ölçümü fark ediyor...
boşuna mı onca merdiveni inip çıkıyorsun çatır çatır doğuracaksın sen, canım benim...
Aynen gercekten basındn berı okdr motıveyımkı yanı hanı oyle cok ınce mınyon bı tıpım yok kemıklerım genıs ben genıs:)) Hanı hep ınsnlr sen rahat dogm yaparsın gıbı telkınlerde bulundr bugune kadr bende koly dogm olsun dıye cok ugrasıorum gamzenın dedıgı gıbı kıs kar buz olunca hıcbısey yapamıosm 2 3 kere aprt merdıvenlerını ınıorum cıkıorum:)) Bugn hava super kendımı dısarı atcm sırf rahat bı dogm olsun dıyee takmıorum artıkk burda temız moral buldum bu gaz bana yeter:)))Yazdıklarınla içimi okuyrosun sanki.Ben de o kadar yoğunlaştım ki şimdi sancım gelsi pırtlatıcam çıkacak:>Bu kadar kolay yanii:>:>:>Umarım sezeryan olmaz.Normal olsun oğlumla birlikte yaşayalım o anları o zorlanırken ben de zorlanayım.:>Hayırlısııı
Masallah bebegıne canımaramzda 1 hafta var benım mınk böcek 2 bucuk daha mınıcık uzun boylu ınce kikirik gibi olck benm oglm:)) ben son haftayıda beklesem okdr dogmaz 3400 3500 fln olur haftada 200 gr aldırabılıorum mınık tosuna:)) Oyuzdende o mnk bedenıne goree koca kafa cıkıo:)) Bende ozaman okdr uzuldumkı 37 de 38 de gelsın dıyee ıcımden gecırdım ama artık gecırmıorum bılıorumkı RABBİM bize göre en kolayını nasip etcek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?