2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hava güzel bugün şükür.. yine de dikkatli gidin kuzu.. benim artık gözüm yemiyo yalnızken çıkmayı :)) dün aklıma şey geldi dışardayken suyum gelirse naparım dedim.. artık dışarı çıkarken çantama bi çamaşır bi de eşofman altı koymayı planlıyorum nolur nolmaz :26:

Canim cok gecmis olsun saglikla atlatacak insallah

içini ferah tut özlemcim. önemli değil diyorlarsa öyledir. zor bi durum ama sakin olmaya zorlamalısın kendini. geçmiş olsun

Yok canım seni bilmem ama ben martta:))))Hatta 5 mart bile çok erken geliyo bana(dr 5-23 mart arası bekle dedi)

zaten böle 35-36. haftaları görünce bi rahatlıyorum yalnız kalmıcam diye :)) benim hamilleliğin başından beri tahmini doğumu 6 marttı... şimdi niye böle sabırsızım anlamıyorum :44: daha 20 şubattayız aslında ama sanki kız 15 şubatta gelcekti de gecikmiş gibi hissediyorum.. yarın doktor kontrolümüz var biraz rahatlatır o beni yine.. ona gidince beklesin biraz daha diyorum :))

canım benimmm. zor bir durum. prostat diyorlarsa prostattır, sakın aklına başka şeyler getirme. Rabbim bir an önce hayırlı haberlerini getirir sana babanın. içini ferah tutmaya çalış, kötü birşey yoktur inşallah. bak gör, birşey çıkmayacak Allah ın izniyle. dualarımız seninle

Ahhhh yavrum benımmm tuylerım dıken dıken oldu Senı cok ıyı anlıyorum ben Belkı gerckten son doneme gırdıgın ıcın yanls anlarsın kotu dusunursun dıye soylemk ıstemedıler? Hemen kotuye yorma ınsallah dedıklerı gıbıdır. Dılerım Rabbim babana tez zamanda şifa verir en kısa zamanda sizi sağlıkla bir araya getirir.. Dua edıcem baban ıcın canım ALLAH yardımcınız olsun.

Canım Allah şifa versin,baban için dua ettim.Sen de içini ferah tut inş.önemli bişey yoktur.prostat artık kolay bi ameleyat.Babanın senin duyunca için rahatlar.

Herkes doğurmaya başlayınca panik oluyoruz biraz bizde ama sen telaş yapma martta doğsun Miray şurda ne kaldı annesi acele etme:)

Canımmm bi tanem nolur aklına kötü şeyler getirme.. Bak hamilelerin duası kabul olurmuş şimdi hepimiz dua ederiz baban için en kısa zamanda şifa bulur inşallah.. annenlerde ne olursa olsun hastaneye yattığı için sana sölememişlerdir üzülme diye.. ALlah'ın izniyle de iyi olup çıkar evine yakında.. Sende olumlu düşün, hem baban hem bebeğin için aklına kötü şeyler getirme nolur... Çorumdalar dimi?

Melıkee annemm nasılsın?? Nasıl gıdıo havalr ordada actımı sekerım haftasonundan berı ıpını koprmıs it gibin geziyorum:)) Bugnde hava guzel o yuzden mutlk yapck bısey bulcm ınsallah:))) Basıma gelenlerı okudunmu cocumaa koca kafalı dıo durmadn yaaa 2 bucuk ılo olms mınk beden:)

Günaydın,

ÖZLEMİM; Kara gözlü esmer güzeli, yoktur bir şey merak etme, Allah onları eksik etmesin başımızdan, ben hala kokusunu bile özlüyorum ama, dua ediyorum, bugün aklıma geldikçe de edicem, ama sen de dirayetli ol ve sadece dua et.

özlemcim çok geçmiş olsun baban için dua ettim Rabbim acil şifalar versin,seni korkutmamak üzmemek için söylememişlerdir canım bizide haberdar et durumdan canım

Canımmm bende öle haftasonu saldım kendinmi ama akşamda acısını çektim ağrılar sancılardan birbirine girdi zor uyudum.. artık bu kadar gezmek bana göre değil anladım...
Yazdıklarını okudum sana da cvp yazcaktım hatta benimki de öle dedi biliyosun 35. haftamda bebeğpin kafası 38. haftadaydı ama doktor bu haftalarda kafanın önden gitmesi normal dedi 35lerde önce kafası büyür sonra vüvut büyür kafayı yakalar dedi.. ertesi hafta 2 haftaya son haftada 5 güne düşmüştü.. şimdi yarın gitcez 38. hafta çöok büyük ihtimalle kafası hala 38de olduğu için eşitlenmiş olcak.. sana da onu yazcaktım sakın kafana takma diye.. senin doktor da biliyodur böle olduğunu ama zarf atıyo işte sen kafası büyükse sezeryanla al de diye :) prim verme bunlara ve normale devam et görceksin 38de eşitlenmiş olcak çünkü şimdide göbüşleri büyüyo :26: koca göbek olcaklar bi iki haftaya kadar

Ahhhh mınık kusummm yaaa boylee sız yazdıkca ıcım hafıflıo:))) Keske daha once yazsydın ogun cok uzuldummm kızım sankı bana dedılerkı yrn gel kesıp alıoruz:))) Sonra kadercı yonum cıktı ortaya dedım belkıde hakkmda hayırlısı oyledır:) Sonra konstukca olumlu seyler duydukca dedım yok mıneee yokkkk bu cocuk ALLAH ın ınıyle normal cıkar:))) Bakalım pazrtesı gtcm nst gırcm ne cıkck ozamn:) Yerım onun gobegını bennnnnnnnnnn mınıcık benm oglummmm kıme benzedı bılmem anası at gıbı:))))

amin güzelim cok cok tesekkür ederim

allah şifalar versin babana canım yazını görünce yazma ihtiyacı duydum dua ettim baban için inş. ciddi bişeyi yoktur sende kendini cok üzme hayırlı haberler alman dileğiyle...
cok tesekkür ederim canım ya sağol duaların için

amin canım benim sağol insallah söyledikleri doğrudur semram içim içimi yiyo

Canim cok gecmis olsun saglikla atlatacak insallah

cok tesekkür ederim canım

içini ferah tut özlemcim. önemli değil diyorlarsa öyledir. zor bi durum ama sakin olmaya zorlamalısın kendini. geçmiş olsun
cok sağol tatlım

Allah razı olsun canım benim inşallah yoktur kötü bi durum

Allah razı olsun minem kötüye yormamaya çalışıyorum ama işte elimden gelmiyo ya daha fazlası o cok dokunuyo

Canım Allah şifa versin,baban için dua ettim.Sen de içini ferah tut inş.önemli bişey yoktur.prostat artık kolay bi ameleyat.Babanın senin duyunca için rahatlar.
inşallah öyledr özgem ya sağol güzelim

evet corumdalar melikecim hayatımda ilk defa bu kadar caresiz eli kolu bağlı hissettim kendimi yıllardır onlardan uzaktayım ama ilk defa bi kuş olsam da uçsam yanlarına dedim çeksem babamın kokusunu içime ama olmuyo hiç bişey yapamamak cok ağrıma gitti

Allah hepinizden razı olsun kızlar inanın siz olmasanız çıldırırdım bugün farkettim kimsem yokmuş burda benim ya konu komşu iş arkadaşları falan var ama kime gidiim de içimi dökiim kimin kapısını calıp ağlayım öyle bi boşluğa düştüm ki dedim ya duasını isteyecek birini bile bulamadım hep zordu uzaklarda olmak ama bugün cok cok daha zoruma gitti o yüzden Allah sizden razı olsun yalnız bırakmadınız beni gariplik hissimi aldınız üzerimden Allah hiçbirinizi zorda darda koymasın ne diim içimden daha neler geçiyo da ifade edemiyorum gercekten çok sağolun
Az önce babamın sesini duydum çok ağladım belli etmek istemedim ama tutamadım kendimi o da yazık hala yok bişeyim yavrum ben cok iyiyim kan tahlili yaptırmak için geldim diyo anne baba olmak böle bişi demekki canının derdindeyken bile önce ağlayan evladını susturmaya çalışıyo Allahım onu başımdan eksik etmesin ne diyim

özlemcim çok geçmiş olsun baban için dua ettim Rabbim acil şifalar versin,seni korkutmamak üzmemek için söylememişlerdir canım bizide haberdar et durumdan canım

Allah razı olsun kuzum cok cok sağol inşallah dediğin gibidir Allahın izniyle hayırlı haberleri gelsin de sizi de tabiki haberdar ederim tatlım

Oyyy kuzum benim.. bileydimmmm hemen yazardım sana (( haftasonu konsantre olamadım beyim genelde yanımdaydı o yüzden okuyodum ama cvp yazamıodum bi yandan da ona laf yetiştirmekten neyse geç olsun güç olmasın diyelimmm :) bak seni motive etsin böle durumlar.. hem tabiki sezeryana dönmemiz de gerekebilir hiç birimizin garantisi yok ama hayırlısını diliycez başka çaremiz yok.. amaaa koca kafa diye sezeryana almazlaaar... bi dahaki kontrolünde fark azalmış olcak iddaaya girerimmm benim yarınki durumu da yazarım sana.. eşitlenmiş olmasını bekliyorum ama bakalım

herkese merhaba

çok çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşir. kötü bişi olduğunu da düşünme, etkilenirsin diye söylemek istememişlerdir....

şu lansinoh çok sert bi krem değil mi, tüpün içinden çok zor çıkartıyorum ben, benim kremde mi bi sorun var acep, sizinki de öyle mi?

Haftasonu benm beyımde hep yanımdaydı bu en guzel bişeyyy:))) Tabıkıde sezryanda olabılr dogmn nasıl nerde nazmn gercklestırcgnı kestırmeyızkı ama ıstee hanı okdr konstre olmsken duydklrım ve kafamda kurduklrım uzuldum bır mıktar Insallah sende guzl guzel haberle donersın canım. Aaaa sende yarın catı bakım onarım varrr dımı??? kız tetıklıoms bıde aksamada doguruomussun ayy ne gulerım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…