- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.781
Bugün eşimin halasına doğru gidicem.. havayı güzel bulmuşken, yakınlarda gidecek başka yerde yok.. hem vakit geçer, hem bana yürüyüş olur, hemde defneye bi değişiklik.. yavrum kaç gündür cizgifilmlerde park gördükçe parka gitmek istiyor.. yüzüne bakıp ağlayasım geliyo yaaa(( karnım burnumda, hava soğuk.. parka gitsek gelmek istemiyo.. e onu da kaldır indir yapamam.. imkansızlıklar içindeyim yani..
saat 1 gibi filan çıkarım evden.. haberiniz ola güzeller.
Canim cok gecmis olsun saglikla atlatacak insallahKızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
sizden tek isteğim babam için dua edin nolur tek bir ayetel kürsi yeter...şimdiye kadar babam başımızda dağ gibiydi benim gözümde yıkılmaz sarsılmaz bi çınardı tek bir kez hastalanıp evde bile yatmadı şimdi onu öyle hastane odasında bi başına düşününce içim yanıyo allah kimseyi sevdiklerinden uzak düşürmesin gözüm görmeyince daha cok üzülüyorum nolur dua edin sağ salim cıksın babam inşallah allah tüm hastalara şifa versin inşallahh...
Yok canım seni bilmem ama ben martta:))))Hatta 5 mart bile çok erken geliyo bana(dr 5-23 mart arası bekle dedi)
canım benimmm. zor bir durum. prostat diyorlarsa prostattır, sakın aklına başka şeyler getirme. Rabbim bir an önce hayırlı haberlerini getirir sana babanın. içini ferah tutmaya çalış, kötü birşey yoktur inşallah. bak gör, birşey çıkmayacak Allah ın izniyle. dualarımız seninleKızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm sabah sabah sizin de içinizi karartmak istemezfdim ama sığınacak ablatacak duasını isteyecek başka kimsem yok şu an sabahtan beri elim ayağım tutmuyo...babam 2 gündür hastanede yatıyomuş bugün ameliyata alıcaklarmış bana hiç bişey söylememişler hala da söylemyolardı ama 2 gündür babamın sesini duyamadığımdan bişeylerin ters gittiğini anladım sabah cok agladım annem mecbur kalıp söyledi önemli biş diil prostat cıktı onu alıcaklar falan dedi ama emin olamıyorum kesin kötü bişi var bana söylemiyolar cok korkuyorum arada 16 saat mesafe var gidemiyorum göremiyorum bana doğruyu söyleyip söylemediklerini bilemiyorum deliricem
zaten böle 35-36. haftaları görünce bi rahatlıyorum yalnız kalmıcam diye :)) benim hamilleliğin başından beri tahmini doğumu 6 marttı... şimdi niye böle sabırsızım anlamıyorum :44: daha 20 şubattayız aslında ama sanki kız 15 şubatta gelcekti de gecikmiş gibi hissediyorum.. yarın doktor kontrolümüz var biraz rahatlatır o beni yine.. ona gidince beklesin biraz daha diyorum :))
zaten böle 35-36. haftaları görünce bi rahatlıyorum yalnız kalmıcam diye :)) benim hamilleliğin başından beri tahmini doğumu 6 marttı... şimdi niye böle sabırsızım anlamıyorum :44: daha 20 şubattayız aslında ama sanki kız 15 şubatta gelcekti de gecikmiş gibi hissediyorum.. yarın doktor kontrolümüz var biraz rahatlatır o beni yine.. ona gidince beklesin biraz daha diyorum :))
Melıkee annemm nasılsın?? Nasıl gıdıo havalr ordada actımı sekerım haftasonundan berı ıpını koprmıs it gibin geziyorum:)) Bugnde hava guzel o yuzden mutlk yapck bısey bulcm ınsallah:))) Basıma gelenlerı okudunmu cocumaa koca kafalı dıo durmadn yaaa 2 bucuk ılo olms mınk beden:)
Canımmm bende öle haftasonu saldım kendinmi ama akşamda acısını çektim ağrılar sancılardan birbirine girdi zor uyudum.. artık bu kadar gezmek bana göre değil anladım...
Yazdıklarını okudum sana da cvp yazcaktım hatta benimki de öle dedi biliyosun 35. haftamda bebeğpin kafası 38. haftadaydı ama doktor bu haftalarda kafanın önden gitmesi normal dedi 35lerde önce kafası büyür sonra vüvut büyür kafayı yakalar dedi.. ertesi hafta 2 haftaya son haftada 5 güne düşmüştü.. şimdi yarın gitcez 38. hafta çöok büyük ihtimalle kafası hala 38de olduğu için eşitlenmiş olcak.. sana da onu yazcaktım sakın kafana takma diye.. senin doktor da biliyodur böle olduğunu ama zarf atıyo işte sen kafası büyükse sezeryanla al de diye :) prim verme bunlara ve normale devam etgörceksin 38de eşitlenmiş olcak çünkü şimdide göbüşleri büyüyo :26: koca göbek olcaklar bi iki haftaya kadar
allah şifa versın cnm prostat amelıyatı artık cok zor bı amelıyat deıl allah yardımcısı olsun ınsallah. yazdıklarını okuyunca cok duygulandım bneım ıcınde babam cok cok cok onemlı. allah hepsıne uzun omurler saglık sıhhat versın ınsallah.
cok tesekkür ederim canım ya sağol duaların içinallah şifalar versin babana canım yazını görünce yazma ihtiyacı duydum dua ettim baban için inş. ciddi bişeyi yoktur sende kendini cok üzme hayırlı haberler alman dileğiyle...
Özlemcim, tüylerim diken diken oldu okurken... ki sen bunları yazarken neler hissediyorsun kimbilir..
canım benim Rabbim babanın yardımcısı olsun, Şafi ismi hürmetine Şifa olsun babacığına..
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.. İnşallah önemli bişey değildir ve sana söylenen doğrudur.
sende ne olur biraz sakinleş, bebişini de düşün..
Okudum gönderdim canım.. şifa olsun iinşallah
Canim cok gecmis olsun saglikla atlatacak insallah
cok sağol tatlımiçini ferah tut özlemcim. önemli değil diyorlarsa öyledir. zor bi durum ama sakin olmaya zorlamalısın kendini. geçmiş olsun
Allah razı olsun canım benim inşallah yoktur kötü bi durumcanım benimmm. zor bir durum. prostat diyorlarsa prostattır, sakın aklına başka şeyler getirme. Rabbim bir an önce hayırlı haberlerini getirir sana babanın. içini ferah tutmaya çalış, kötü birşey yoktur inşallah. bak gör, birşey çıkmayacak Allah ın izniyle. dualarımız seninle
Allah razı olsun minem kötüye yormamaya çalışıyorum ama işte elimden gelmiyo ya daha fazlası o cok dokunuyoAhhhh yavrum benımmm tuylerım dıken dıken olduSenı cok ıyı anlıyorum ben Belkı gerckten son doneme gırdıgın ıcın yanls anlarsın kotu dusunursun dıye soylemk ıstemedıler? Hemen kotuye yorma ınsallah dedıklerı gıbıdır. Dılerım Rabbim babana tez zamanda şifa verir en kısa zamanda sizi sağlıkla bir araya getirir.. Dua edıcem baban ıcın canım ALLAH yardımcınız olsun.
inşallah öyledr özgem ya sağol güzelimCanım Allah şifa versin,baban için dua ettim.Sen de içini ferah tut inş.önemli bişey yoktur.prostat artık kolay bi ameleyat.Babanın senin duyunca için rahatlar.
Canımmm bi tanem nolur aklına kötü şeyler getirme.. Bak hamilelerin duası kabul olurmuş şimdi hepimiz dua ederiz baban için en kısa zamanda şifa bulur inşallah.. annenlerde ne olursa olsun hastaneye yattığı için sana sölememişlerdir üzülme diye.. ALlah'ın izniyle de iyi olup çıkar evine yakında.. Sende olumlu düşün, hem baban hem bebeğin için aklına kötü şeyler getirme nolur... Çorumdalar dimi?
Günaydın,
ÖZLEMİM; Kara gözlü esmer güzeli, yoktur bir şey merak etme, Allah onları eksik etmesin başımızdan, ben hala kokusunu bile özlüyorum ama, dua ediyorum, bugün aklıma geldikçe de edicem, ama sen de dirayetli ol ve sadece dua et.
özlemcim çok geçmiş olsun baban için dua ettim Rabbim acil şifalar versin,seni korkutmamak üzmemek için söylememişlerdir canım bizide haberdar et durumdan canım
Ahhhh mınık kusummm yaaa boylee sız yazdıkca ıcım hafıflıo:))) Keske daha once yazsydın ogun cok uzuldummm kızım sankı bana dedılerkı yrn gel kesıp alıoruz:))) Sonra kadercı yonum cıktı ortaya dedım belkıde hakkmda hayırlısı oyledır:) Sonra konstukca olumlu seyler duydukca dedım yok mıneee yokkkk bu cocuk ALLAH ın ınıyle normal cıkar:))) Bakalım pazrtesı gtcm nst gırcm ne cıkck ozamn:) Yerım onun gobegını bennnnnnnnnnn mınıcık benm oglummmm kıme benzedı bılmem anası at gıbı:))))
ben başladım. lansinoh 10 gr. almıştım yetmez diye 56 gr. olandan da aldım doğalmış. emzirirken silmeye de gerek yokmuş. bebeğin ağzında pamukcuk oluşmasını engellliyo diye duydum. hem çatlak dudaklara yanıklara pişiklere de kullanılabiliyo yazıyo üzerinde geçen gün arkadaşlar bu adresten almıştı. en uygunu burda bi bak istersen
Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 21,98 TL
Oyyy kuzum benim.. bileydimmmm hemen yazardım sana(( haftasonu konsantre olamadım beyim genelde yanımdaydı o yüzden okuyodum ama cvp yazamıodum bi yandan da ona laf yetiştirmekten neyse geç olsun güç olmasın diyelimmm :) bak seni motive etsin böle durumlar.. hem tabiki sezeryana dönmemiz de gerekebilir hiç birimizin garantisi yok ama hayırlısını diliycez başka çaremiz yok.. amaaa koca kafa diye sezeryana almazlaaar... bi dahaki kontrolünde fark azalmış olcak iddaaya girerimmm benim yarınki durumu da yazarım sana.. eşitlenmiş olmasını bekliyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?