2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm emın ol kötü bırsey yoktur gec olmus ama soylemısler rahatsızlıgını onemlıbırsey olsa allah korusun yogun bakımdaolur sesını bıle duyamazdın bencede prostattır rahatsızlıgı arkadasların dedıgı gıbıde erkeklerde sık rastlanan bır operasyon sen canını sıkma uzaktasın ya gozun gormuyor ondan huzursuzlanıyorsun bence sık sık ara sesını duydukca ıyı olursun aılenın kendını uzme ve rabbıme sukur etki babanın sesını duyabılmıssın,benım babamdakalp hastası dogumum 10 martta ve onunda acık kalp amelıyatı olma ıhtımalı yuksek bende cok dusunuyorum doguma denk gelırse kendımden cok babamı dusunucem emınım elım kolum yetısmeyecek ve cok uzulucem Allah korusun rabbım ınsallah amelıyat olmaz anju sonucları temız cıkar o yuzden senı cok ıyı anlıyorum onlar bızım herseyımız Rabbım basımızdan eksık etmesın...senın ıcındekendım ıcınde dua edıyorum arkadasım sen uzulme sadece halıne sukur et.

Ankarada olsaydı keşke eşimi yollardım nasılsa hastanelerde geziyolar için rahatlardı senin de ama Özlemim inan önemli bişey değildir.. Nolur sen içini ferah tut.. Bak babacığının sesini de duymuşsun ne güzel.. Prostat artık o kadar basit bişey ki o değil tüm hastalıklar öle oldu hemen çözüyo doktorlar.. Hep beraber atlatcaz bunu da bak görürsün.. Dualarımızla daha da çabuk iyi olcak baban hemen evine geçecek.. Hem hepimiz uzaktayız ama gönüllerimiz bir o yüzden kendini hiç yalnız hissetme.. ne zaman biriyle konuşmak istersen nolursa olsun hemen ara olur mu.. elim dilim döndüğünce yanındayım, burdaki tüm kızlarda öledir eminim.. canımsın benimm

Şimdi inşallah tetikler dicem dua mı beddua mı belli olmıcak :) hayırlısı olsun diyim bari.. ama hep çatı muayenesi tetiklicek gibi geliyo bana yaa keşke doktor öle demeseydi şartladım kendimi tetikliycek diye :) hayır adam bişey yapmasada psikolojik olarak o ara çıkarabilirim kızı :) inşallah yarın bakar çatıma yine iyi gidiyo haftaya bakalım derse orda indiririm eşofmanı şimdi bak diye

ya bunları bize Allah sıraylamı veriyorlar anlamadım ama hafta sonumu yine kendisi mahvetmiştir...
bahsetmiş olduğum şahıs benim kaynana adı verilen kadın...

eşim dün bana dediki annem çarşamba günü gelmese olurmu yani benim doğum yaptığım gün...
şimdi kim haklı, kim haksız...
bu kadın geçen ay görümcesinin gelini sancılandı diye koşa koşa giden kadın kendi öz torununun doğumuna gelemiyecekmiş...
bir gün bile beni 9 ay boyunca ağrın sızın varmı, istediğin bişey varmıi yardım edilcek birşey varmı diye arayıp sormamış birde telefonla randevu istiyor gelmesem olurmu...

ister gelsin ister gelmesin dedim...

Ama Allah büyük birgün herkes muhtaç olacak bizim oralarda bir laf vardır afedersiniz ama birgün o da kendi bokuyla oynar umarım... iyiki annem varmış... Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... başkada birşey demiyorum...

Benim evimin huzurunu bozanların iki yakası bir araya gelmesin...
ben kolay kolay kimseye beddua etmem ama beni karnı burnumda bütün gün ağlattı o kadın...
Allah görüyor herkesinde cevabını o verir elbet...

biraz geçmişe bakayım...
doğumuma son 2 gün kaldı ama gözüm yaş içinde bu revamı bana...

ahahahah mınık kusss yaa:))) Canımdn bezdm doktr sımdı bakıcaksınnn dee:)) Hakkında hayırlısı olsun ınsan beynı cok garıp annem olmaynı olmus gıbı algılıo cok degısık:) Bakarsın sende dogursun ztn ALLAH ın ıznıyle artık krıtk donemı atlattı kızın banada en son gıttıgmde o kendını kurtardı zatn ama bı 10 gn sonra fln gelse hıc porblem olmaz demıstı bende ılkkez nst gırcem 1 hafta var daha cooook varrr:))) merakla senden haber beklıo olacam bebısım:)))

Pileocum sağlıkla gelsin kuzun sen de kolayca atlat doğumu inşallah dularımız seninle:)
Gördüğüm gibi okudum canım Allah babana acil şifalar versin,inşallah çok ii geçer operasyon aklına kötü şeyler getirme emi kuzu da üzülmesin

Aman kuzum üzüldüğün şeye bak ben de benimkinin gelmemesi için elimden geleni yaptım valla,kendi annelerimiz varken inan onlar ayak bağı olur bize gelmezse gelmesinnn rahat rahat anneciğinle bakarsınız sakinlik içinde kuzuna.Ne üzüyorsun sen kendine boş kalabalığa zaten gerek yok ki.Üzülme sen

Yaaa nıyee sıkıosun canını? Gelmzse kendı bılır kendın dıosun annem var dıye bır tek annen olsun sana bırsey olmaz Ama sımdı kendımı dusundum bende uyuz olurdum yanı sonucta nedemek gelmesm olurmu babane oluosun olm senı sorarlarsa ben ne dıcem amannnn gelen buyursun gelsın gelmeyen gelmesınn sen cocugunu kucagına alcn aklına bıle gelmıck sımdı canına ezıyt ettıgıne degmez surda kalms 2 gunun keyfını cıkart canım

boşver cnm neden uzuyosun kendını bosuna. ılerde bıgun onunda sana ıhtıyacı oldugunda sende bulursun bı bahane bosver.
şimdi gelse ılerdede ellı kere soyler dogumunda hep yanındaydık yardım ettık dıye bukez daha cok moralın bozulır. benım felsefem bu bısey yapmasın bendende beklemesın. gostermelık yapılan seylerden nefret edıyorum.

AAAAAAAAAAAA beni de panik yaptırdın Deniiiz noluyo 9 gün kaldı diyooo ee yok mu bi kıpırtı ne zaman gelcek bu kızlar yaa

valla hiç bi kıpırtı yok, havaların ısınmasını falan mı bekliyo nedir... 1 marta kadar süre verdim melikecim, geldi geldi, gelmezse gidip ben alıcam yavrumu :)

Canım yaa üzülme boşver gelmezse gelmesin annen var yanında yeter.Torun sevmeye gelince de cevabını verirsin.Hiç üzme kendini son iki gün kalmış şurda dinlen keyfine bakamaya çalış.Ben de akşam biraz sinirlendim ama sonra boşverdim.

anammm, tek haneli rakamlara düşmüşüm...

delimisin divanemisin Allah aşkına:) bırak gelmesin, böylesi daha iyi. gelip canını sıkacağına otursun köşesinde kaynana bozuntusu bugüne kadar hiçbirişe yaramamış zaten, bundan sonra da onun yardımına ihtiyacın yok. çok şükür ki anneciğin başında. ferah tut içini, herkesin isteyip te bulamadığı evinin huzurunu bozmasına da izin verme. artık eşin sen ve bebeğin var. gerisini salla gitsin haksızmıyım ama kızlar

Dmf cim goz yzslarini doktigun kisiye bak degermi hicamannn glmezse gelmesin ilerde canim torunum diye konusunca yapistirirsin lafi sende
Bende oglan anasi olucam ama boyle degil

herkese merhaba

şu lansinoh çok sert bi krem değil mi, tüpün içinden çok zor çıkartıyorum ben, benim kremde mi bi sorun var acep, sizinki de öyle mi?
benimki de öyle ama sürmeye başlayınca vücüt sıcaklığı ile eriyo. ben direk sürüyodum ama haftasonu doktorum göğüs pedine sür pedi koy. direk sürme doğumu tetikler dedi. ama hiç uğraşamıcam pedle falan. tetiklese nolur zaten gelmişim 37. haftaya...
canım boşver gelse neye faydası olucak ki...?
takma kafana doğumdan önceki şu son günleri sakin ve huzurlu geçirmeye çalış. ben de gelmesin istiyorum aksine benimki de gelmeye can atıyo. en son istediğim şey yanımda kaynanam varken doğurmak.

esperanza ve pileo size hayırlı doğumlar. güzel haberlerinizi alırız inşallah. dualrımız sizinle...

canım iyi düşünmüşsün yakın oturuyorlarmış hem...
defneciğe iyi gelir...

Özlemcim çok geçmiş olsun kuzum...
Allah babacığına acil şifa versin... Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın... Onları başımızdan eksik etmesin...
sen üzülürsün diye sana söylememişlerdir kuzum ya sıkma canını bak kötü bir durumu yoktur... sen ferah tut içini...
en kısa zamanda sağlık haberini alırsın inşallah...
baban için dua edeceğim canım...

canım annen yanında değilmi eğer annen yanındaysa boşver tatlım gelipte sinirini bozacaksa hiç gelmesin zaten beddua etme bitanem bak 2 gün kaldı bebeğini kucağına almana sadece ona konsantre ol eşinde yanında olur öyle güçlü bi anne olacaksınki doğum yapınca inan bana kimseye ihtiyacın kalmayacak sen moralini yüksek tut ki sütün çok olsun tatlım o küçücük sana muhtaç şevkat bekleyen küçücük bir birey olacak ve sen onun için herşeyi yapacaksın sadece bunları düşün bak 2 gün kaldı ben bile senin adına çok heyecanlanıyorum hadi bakalım git bi yüzünü yıka sıcak bi süt iç azıcık uzan dinlen hatta uyu biraz uykusuz günler çok yakında artık birde bebeğini üzdüğün için onunla konuş özürdilemelisin ondan :)))))))))))))

ya bunları bize Allah sıraylamı veriyorlar anlamadım ama hafta sonumu yine kendisi mahvetmiştir...
bahsetmiş olduğum şahıs benim kaynana adı verilen kadın...

Canım yaa hepimiz gelmesinler diye uğraşıyoruz sen de gelmicek diye mi canını sıkıyosun?? Amaaaaan boşver nolur sadece eşinle sen ol yeter de artar bile.. Başkasına hiç gerek yok.. Canını sıktığına değmez.. Kimse sormuyo annelerden başka bi ihtiyacın var mı diye.. Soran da laf olsun diye soruyo işte.. O yüzden eşlerimizden başka kimseden hayır yok bize.. Allah onları başımızdan eksik etmesin

Yarın 9.30da gitcem kontrol nst bi de çatı yaparsa herhalde 12ye doğru çıkarım hastaneden :)) baktın saat 1-2 oldu hala gelmemişsem doğurmuş da olabilirim yok yok öle bişi olursa hemen yazarım zaten faceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…