- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.861
korkma cnm ya korksanda yapacak birşey yok aslında düşününce tabi ki önemli test sonuçta bebeğinin sağlığı ile ilgili ama kötü olsada yapacak bir şey yok ki..allah ne verirse ona katlanmak şükretmek zorundayız..sen gene de yaptır istersen ben yaptırıcam
günaydın canım ben hiç çıkarmadım gece sadece ya tuvalete yada yemeğe kalkıyorum mesela dün akşam 4te kalktım 1 tabak şekerli yoğurt yedimm ama doymadımm
gıcık şeyler
hepinize günaydınnnn.....
biraz önce yazılanları okudum ve korktum yaaaabenm öbür haftaya ikili testim var, içime bi kurt düştü ya öyle ihtimal mihtimal bişeyler çıkarsa naparız yaptırmasammı acaba die düşündüm ama drum bu testin önemli ve gerekli olduğunu söylemişti. aklım karıştı iice
Oo maşallah iştah tavan yapmış sende:)kaç haftaliksiniz?
Hamilelik başladığından beri boğazımda da bı hassasiyet var hala geçmedi. Geniz akıntısı da midemi bulandırmaya yardimci oluyor sanırım uyurken.
ben birkaç gün buralarda olmiycam kızlar babaannemizi ziyarete manisaya gidicez... döndüğümde görüşmek üzere kendinize ve bebişlere ii bakınnn:80::80:
günaydın kızlarr
hepinize mutlu sağlıklı keyifli bir gün dilerim..
ben sürekli yiyorum ve uyuyorum hayatımın başka bi anlamı kalmadı24 saat uyusam doymıycam sanki benim gibi olan varmııııı
en başından beri bende hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısı dışında bir şey olmadı oda cok hafif şekildeydi ne miğdem bulantı ne başım döndü hee bide tatlı hiç aklıma gelmiyorki cok düşkündüm ve tavuktan tiksindim
şimdi 2 gün sonra ikili testimiz var ve ben hiç belirti yaşamadığım için bebeğimle ilgili hep endişe yaşıyorum orda olduğunu yaşadığını hep hissetmek istiyorum
günaydın canım,,ben varım ,bende uykuya doyamıyorum,,, her uzanışımda kestiriyorum ,,,vee her saat başı bişiler yemem lazım sanki,, az az yiyip sürekli acıkıyorum
uhdecim bugün günaydın mesajın yok tatlım
Arada kaynadı galiba:)
alışmışım hep, gözüm aradı
valla haklısın bugün günaydın dememişim bennnn...
Sabah işlerim biraz yogundu muhtemelen ondan atlamışımdır
öyleyseee şimdi diyorummmm
günaydın bütün güzellll mart anneleriiiiii
KORKMA CANIM NEDEN KORKACAKSIN GİDİP BEBİŞİNİ PIT PITLARINI DUYUP GELECEKSİN HİÇ KÖTÜ DÜŞÜNME İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUNN.. HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZgünaydın kızlaaarrr ayyy bugün büyük gün heyecan dorukta 6 da doktora gidiyoruz meleğimizin kalbini duymaya ama öyle korkuyorum ki bi sorun varsa diye zaman durdu sanki yaa :18: benim içinde ailem içinde eşimin ailesi içinde kız erkek hiç farketmiyo hem ilk torun hemde çok zor olduğu için herkes mutlu şu anda inşallah allah utandırmaz
afiyettt olsunnn canım benimmm bendede gece uykusu pek yok sürekli kalkıyorum birşeyler içinnn geçecek ama bu günlerde inanıyorum bennn...günaydın canım ben hiç çıkarmadım gece sadece ya tuvalete yada yemeğe kalkıyorum mesela dün akşam 4te kalktım 1 tabak şekerli yoğurt yedimm ama doymadımm
en başından beri bende hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısı dışında bir şey olmadı oda cok hafif şekildeydi ne miğdem bulantı ne başım döndü hee bide tatlı hiç aklıma gelmiyorki cok düşkündüm ve tavuktan tiksindim
şimdi 2 gün sonra ikili testimiz var ve ben hiç belirti yaşamadığım için bebeğimle ilgili hep endişe yaşıyorum orda olduğunu yaşadığını hep hissetmek istiyorum
günaydın günaydın sana da uhdecimm senin adın uhde mi??
oh oh maaşallah ya ben şu tarhanayı bir türlü yapamıyorum güzel yapan bir arkadaş varsa bana tarifi versin de öğreneyim yanii hep cnm istiyor ama tutturamıyorum bir türlü ya çok sulu oluyor ya bilmem ne bööle işte..
kızımın oda takımı olduğu için ben birşey almicam sadece kızıma artık genç odası alıcam daha küçük ama beşiğe de sığmıyor artık büyük bir yatak alayım da rahat rahat yatsın koca kız olana kadar ay allah o günleri göstersin inşallahhh zaten kızım olursa herşeyi hazır olmuş olacak erkek olursa da ilerde ona da bir oda yaparız şimdilik sadece sallanan şu sepetler var ya yatak odasına yanıma koymak için onlardan alırım zaten ilk 6 ay hep yakın olmak gerekiyor ben kızımı 5 aydan sonra yatağına yatırdım ayyy böyle anlatınca içim bir tuhaf oldu dejavu oldu galibahayalini kurmak bile insanın içini bir hoş yapıyor inşallah bu hayallere tüm mart anneleri kavuşur yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?