2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sen gibiyim inanki artık eşim yalvarıyor lütfennn uyumaaa artıkk otur benle sohbet et diye ama ben ona tamam kalkıyorum derken çoktann uyumuşum bileee gece birkaç kez kalkıyorum sabahta sürünerek kalkıyorum iş yerindede uyukla dur artıkkk

güzel anneler hepinize günaydın biz kalktık gerçi bu gece pek uyumadık sayılır hep uyudum uyandım uyuum uyandım gece 4 yemek yedim geri yattım bir tuaftım bu gece....

streepit ben corbaları güzel yaparım yakınızda yapayım ben sana istersen....

yinede tarifimi yaz güzel oluyo...

2 yemek kaşığı tarhanayı 1 bardak suda ıslat beklet 1 saatt

daha sonra bir tencereyetarhanayı al üzerie 5 bardak suyu koy yavaş yavaş karıştır kaynayana kadar tavuk suyuda ekle sonra tereyağ erit istersen pul biber ve nanede ekleyebilirsin çorbaya ekle...

afiyet olsun...

güzel anneler hepinize günaydın biz kalktık gerçi bu gece pek uyumadık sayılır hep uyudum uyandım uyuum uyandım gece 4 yemek yedim geri yattım bir tuaftım bu gece....

streepit ben corbaları güzel yaparım yakınızda yapayım ben sana istersen....

yinede tarifimi yaz güzel oluyo...

2 yemek kaşığı tarhanayı 1 bardak suda ıslat beklet 1 saatt

daha sonra bir tencereyetarhanayı al üzerie 5 bardak suyu koy yavaş yavaş karıştır kaynayana kadar tavuk suyuda ekle sonra tereyağ erit istersen pul biber ve nanede ekleyebilirsin çorbaya ekle...

afiyet olsun...

merhaba güzel annecikler..... nasılsınızz...

meraba anneler uzun zamandır giremedim midem bulantılarım arttı biraz zorluyor bu aralar beni
pıtpıtları bugun duyduk 7 hafta 4.gunde 1cm şu an çok güzel bir duyguymuş

canım çok sevndm senn adına inşallah hep böle sağlıklı olur bebeğin. allah bizede nasip etsn o pıtpıtlları duymayı

Merhabalar herkese
Benim gibi gece midesi bulanip kusan var mı aranızda çok merak ettim:)
Mide bulandırıyor uyanıp gece vakti zor koşuyorum lavoboya

berna bnmde kurulu saat gibi 5,30da kaldırıo beni yataktan bulantı ama çıkartamıom ben çıksa rahtlıcam. elimi yüzümü yıkayıp yeniden yatıyorum uyuyabilirsem tabi sonra kalkıp işe geliom. işyerinede zor atıom kendimi. sonrasında rahatım çok şükür ama ara ara fena geliyor. :26:

Arkadaşlar mrhb hepinize, bende mart sonu annesi olacağım inşalllaaah, dün hamileliğimin ikinci kanamasını yaşadım şu an ayağa kalkmaya korkuyorum öğleden sonra doktoruma giidcem, galiba bebeğimi kaybediyorum;((((((( :79:bana dua edin noluuur çok üzgünüm, hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah

Canım dualarımız seninle inşallah bişey olmaz bebişin sıkıca tutunur sana rabbim senide bebişinide korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bizde 7.4 haftaligiz.benimde canım hamurişi seyler istiyo, henuz karnim yok gibi ama tosun gibi olucam sanırım bebekler de gelistikce,bugün de kısır yemek istiyorum tursuyla hihihi:)

Son düzenleme:

Bende 3 kez kanama yasadım, her defasında hastanede yattım,evde sürekli yatarak kesildi şükür.en iyi tedavinin ruhen ve fiziken istirahat olduğunu söyledi bir akraba Dr, hiç olumsuz düşünme inşallah hicbirsey olmicak bebeğine,dualarım seninle.

dileğim canım benim sakin ol sakın panik yapma ve dua et lütfen allah koruyacaktır bebeğini sakın kaybettiğini düşünme onu hisset içinde ve sadece allaha sığın...

arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...

canım kanaman adet dönemlerindemi oldu benimkinde karın altındaki dokuların kasılmasına bağlı kanamalar ve düşüğe sebep oluyor, herşeyin hayırlısı olur inşallah ama bebeğimin kalp atışlarını duyduktan sonra ondan ayrılmak benim için çok üzücü((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…