- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.881
ben eskiden geceleri otururdum 1 e 2 ye kadar şimdi saat 10 da gözüm kapalı buluyorum yatağı sabah zorla kalkıyorum son dakika işe hep geç kalıyorum tabi işyerinde uyuyamıyorum ama artık esnemekten ağzım yırtılcak saat 5 te çıkıyorum hemen eve gidip bi yatıyorum 2 saatte öyle kestiriyorum kalkıp yemek yiyiyoruz işte yine yatıyorum başka bişeyde yapamıyorum işte doğal olarak
memnun oldum hülyacım inşallah sağlıcakla kavuşursun ikizlerine
meraba anneler uzun zamandır giremedim midem bulantılarım arttı biraz zorluyor bu aralar beni
pıtpıtları bugun duyduk 7 hafta 4.gunde 1cm şu an çok güzel bir duyguymuş
Merhabalar herkese
Benim gibi gece midesi bulanip kusan var mı aranızda çok merak ettim:)
Mide bulandırıyor uyanıp gece vakti zor koşuyorum lavoboya
evet canım ikiz bekliyorum bennn
Arkadaşlar mrhb hepinize, bende mart sonu annesi olacağım inşalllaaah, dün hamileliğimin ikinci kanamasını yaşadım şu an ayağa kalkmaya korkuyorum öğleden sonra doktoruma giidcem, galiba bebeğimi kaybediyorum;((((((( :79:bana dua edin noluuur çok üzgünüm, hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah
canım biz küçüküz daha 7.4 haftalız aşermeyede başladım galiba kaşarlı domates çorbası istiyorum bide tarhana çorbasııııı bugün yapçam sölimki iştahını açayım herkesinnn :90::90::90::90:
Canım dualarımız seninle inşallah bişey olmaz bebişin sıkıca tutunur sana rabbim senide bebişinide korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar mrhb hepinize, bende mart sonu annesi olacağım inşalllaaah, dün hamileliğimin ikinci kanamasını yaşadım şu an ayağa kalkmaya korkuyorum öğleden sonra doktoruma giidcem, galiba bebeğimi kaybediyorum;((((((( :79:bana dua edin noluuur çok üzgünüm, hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah
Bende 3 kez kanama yasadım, her defasında hastanede yattım,evde sürekli yatarak kesildi şükür.en iyi tedavinin ruhen ve fiziken istirahat olduğunu söyledi bir akraba Dr, hiç olumsuz düşünme inşallah hicbirsey olmicak bebeğine,dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?